2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz son 15 gundur ayni durumdayiz aksam 9.30-10da uyuyan cocuk saat 12 hala yumadi(bu nasil bir enerjidir, cok kuduruk oldu, duzen diye bisi kalmadi ve gunduz sadece 1 saat uyudu ve butun gun disardaydik..

ve bu kosurmaya ucuk gibi terliyor, ya bi cocuk oturduk yerden kendi etrafinda defalarca donebilirmi, konusa konusa semazen gibi donuyor poposunun ustunde..

deniz bu gün bir kez uyudu,gündüz arabasında uyuyan çocuk yıktı ortalığı. iskelede emzirdim dalgalar bizi silip süpürecekken uyudu. bi iskele kalmıştı oda tamam oldu.
birde akşamın bir körü. o kadar yoruldum ki yatmaya gidecek halim yok....
hah işte bende ağlamak istiyorum. tazemmm...

biz son 15 gundur ayni durumdayiz aksam 9.30-10da uyuyan cocuk saat 12 hala yumadi(bu nasil bir enerjidir, cok kuduruk oldu, duzen diye bisi kalmadi ve gunduz sadece 1 saat uyudu ve butun gun disardaydik..

eeee, "bunlar iyi günleriniz" gerçek mi yani ???

minisle buluscaz yasasın.. yetistim onlara :))) ama eceyi goturmiycem cunku surekli kusup duruo dunku yolculuk ve hava carptı cocugumu.. şimdi keyfi yerinde

ayy tuba evet ya nerden biliyim internete girec ek vakit bulacagımı ya..
afiki yıkadık da uyuyor evdeyiz mecburiyetten:))

seçilim gelmiş. hoşgelmiş. ösledik seni yaa:)
ruzgar nasıl afacan..

gülicim hoşbuldum canım..ben de ösledim sizleri..rüzgar evet tam bir afacan oldu teyzesi.canım okuyo..kök söktürüyo derler ya işte o cinsten..allah yokluklarını göstermesin de buna da şükür diyelim , katlanıcaz bi müddet.
hadi bakalım çıtır ses sana iyi tatiller bodrumun keyfini çıkar.:)

dun yazılan mesajların hepsi gitmiş siteye bi haller olmustu ondan..dun minisimle bulustuk , konustuk, gulustuk, dondurmaları goturduk :) cokk guzeldi..sevvalimiz uykusunu alamadıgından pek bi keyifsizdi bide atesi vardı ama yinede oyle cok sorun cıkarmadı. cok sevdim tubayı gercekten cok hossohbet biri. sevvalde aslında annesine cok benzio.onunda o tombul kollarını optum optum ıssırasım geldi..ozetle guzel bi bulusmaydı..annesi ve kızkardesleriylede tanıstım hepsi birbirinden guzel 5 kızkardes ve onların cocukları..cok sıcak kanlı insanlar..

dun halamlarda okadar cok yedimki..halam sırf benim icin su boregi actı hakiki erzurum biz erzurumluyuz illa nyedirmeden gondermem..onun hatrı icin gelip gidip yedim babaannem bana cok acıdı :) zayıf gorunce birden :)) bide gece o nezaman uyansa ben eceyi sallıodum hic uyumadıgımı dusundu cok hayıflandı surekli ye ye muhabbeti.. gonulleri kırılmasın die yedim suan tartılmıorum sadece yesil cay iciorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…