2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eceyi niye goturmedim dun biz istanbuldan gelirken ve giderken yolda cok terledi arabada sureklide kustu dun ne yediyse cıkardı onceki gunde..kasık kadar kaldı suratı cok zayıfladı tr havası hic yaramıo cocuga..babası yıne kuculmus cocuk diycek bide ne yemek yiyo ne sut icio sastım kaldım..şimdi connformil aldım tekrar kabız oldu kan geldi popodan ..cocugum sersefil oldu bi kuzeninden dayak yer bi hasta olur bi yollarda perisan olur :)) yeni adını perisan koydum ecenin .bakudeyken guzel toparlamıstı ama bura gelince hepten copadam moduna girdi

günaydın.... düğünümüz atlattık ama selin ağzımıza mıçtı..... ben kuafördeyken zor giydirmişler selin salona ağlayarak gitmiş yol boyunca ağlamış salona gidince kalabalık her gelen selini sevmeye kalkmış kuaförden işim bitti salona girdim selin feryat figan hala ağlıyor.. düğün boyunca bu moddaydı kucağımızdan indiremedik.... tam müzigin temposuna alışıyor susuyor patt başka bi müzik girişi oluyor birden ses yükseliyor selin yine ağlamaya başlıyor......

CİCİLERİMİZİN resmini yüklüyorum ama selinin tek fotosonu çekemedik çünkü bi ara tek çekmeye çalıştım görürsünüz resimde kucağına al diye ağlamaya başladı..... doğum günü çekiliş kısmına ekliyorum.....

günaydin kizlar!!! baby ve minisim harikasiniz!!!! ama en harika hep sevval prensesim..opuyorumnanaktano kadar duru bir güzelligi varki bayiliyorum.ona..

yavrum niye öyle olduki ya..insallah bizimkide öyle olmaz...:1no2:

ECOŞUMUZA geçmiş olsun kıyamam ben ona ama hava değişimi çocukları çok etkiliyor... inşalah biran önce düzelir......

buluşma resimleri çok güzel BABYBİM ve MİNİŞ çok güzel bi buluşma olmuş.....ŞEVVAL de çok tatlı ya gün geçtikçe büyüyorlar.....

ÖZGÜL bekliyoruz HAYATIN resimlerini merakla.....

geçmişe bakamadım daha......

BURUN TIKANIKLIĞI arkadaşlar bi fikir istiyorum... selinin 4-5 gündür burnu tıkalı tonimer sıkıyoruz arada ama istemiyor kıyametler kopuyor düzenli olarak sıkamıyoruz başka bir rahatsızlğı yok hani hapşuruk öksürük gibi ama sadece burnumuz tıkalı bunun için ne yapabilirim...... her ihtimale karşı peditus'ta veriyorum evde misafirler hava değişiminden rahatsız herkes nezle gibi ama yinede burnumuz tıkalı anlamadım gitti.....

ozgul sen ne diyorsun iki çocukla havuz ortamı korkunçç zorr

agız tadıyla otuurun insallah yenievinizde

NUrdan, senin üstün ince, benim altım :) 36 bedeni giyiyorum ama, belim lömbürdüyor :))) bel dediğim, poponun üst-yanlardaki küçük götçüklerden bahsediyorum. :)) belalı bölgem.

gotcukmu :))) ay hiç guleceğim yoktu burcuuu ya çok yasa emi

hahaha çok iyi yaaa

bu arada esralardaki bulusmada aynı seyleri dusunmusuz ne sanslı esra ve nazan demistim nazanda simdi aynı esra nın durumunda cerende sapıttı yaho gibi bir an durmuyormus

ayy deseydin babannene neler çektim ben bu hale gelene kadar yazık ya ama yaaslılar anlamaz uzuluyor yemeyene:)
donunce telafi edersin nasıl olsa

yeni uyanmıstı sevvalcik hala uzerinde mahmurluk var

tubacım senin resmini gormedimmi ben daha evel ya ne kadar guzel guluyorsunn massallaha ikinizede yani uçunuzede

sibelcim burun tıkanıklgı için en işi sey ortamın nemli olması buhar makinan varmı bilmioyrum ama yoksa su kaynatıp bugu septil vs gibi seyler katabilisin içine rahat nefes alır
ne bilim nane yagı falan sakıncalı olu yakarmı bilmiyorum burun kenarlarına surulebilir ben hamileyken suruyordum ama yakar sanırım.
burun spreyi hala kullanılmıyormu yasına geldiler ama burun acıcı en azından yatarken aksam dr a sorma sansın yokmu ?

ya resim ekleyecegim ama resim yan cikiyor..gecen esrakodan azarti isittik yamuk diye...:) bunu nasil düz ekleyecegimki buraya..:uhm:bilemedim bir türlü...

cumartesi sabahı uyandım tam elimi yikiycam cep tel calıyor bakıcı hanım arıyor. actım isyerinden beni ararmısın konturum az vs dedi dedim bugun cumertesi ne is yeri neyse apt telfonundan konustuk 1,5 saat kadar
bu konuyu anlatıp defelarca sıkmak istemiyorum sizi ama bir konu dikkatimi cekti derya ya da sormak istioyrum.
kadın bir ara fal bakarmıs cinlerim var benim falan dermis kulagıma geldi.
banada telde dediki sen hep sasırıyordun belki ondan yaptın bunu bened nasıl mama içiyor bende nasıl sakin uyuyor vs ama anlatma selayetim yokk benim baska seylerim var imkanlarım vs gibi laflar etti ustunde durmadım sonra takıldı kafama.
kadın cinlerim vs mi var demek istiyor ozel guçlerimi var nedir yani ne degildir yine urperdim oyle baska seyleri var da oyle sakin oluyorsa çocuk urkunc
sayet yokta kadın oyle sanıyorsa o ayrı bir urkunc.
allahım korumus diyorum ...
onun haricinde ece yi sevmek için zaman verin bana altı ay baktım vs selam vermiycekmisiniz bana gorunce cart curt tamam tamam dedim veririz seversiniz gorunce meark etmeyin vs
hala inkar ediyor kendince anlatıyor yok kabız olmus elleri kirli imis tuvalette ugrasıyormus vs vs
inanmadıgımı defalarca soyledim hala konusuyor

askol ozgul ne azarı:))

hangi resim programında acıyorsan orda ok vardır dondurmen için resmi once dondur sonra yukle

araba tutuyor olabilir mi ece'yi pervin? hava değişimi de etkilemiş cocuğu kıyamam geçmiş olsun. iştahı açılsın da toparlasın biran önce. hasta olmasın da varsın çöp çocuk olsun bişey olmaz.

çok yakışmış, ama çok sıkılmış selinim haklı olarak, düğün sezonu bitse de ana kız rahat etseniz.

dadaş seni :) çok iyi yapar dadaşlar su böreğini benim eşimde erzurumlu bayıla bayıla yerim yaptıkları su böreğini.

hayırlı olsun canım, mutlu günleriniz olsun. yiğit için iyi olmuş ama tam karşısında park güle güle oturun inşallah.

evde kurt dışarda kuzu bizde de durum aynı. adımları hayırlı olsun, fazla düşmeden yürüsün.

yeni uyanmıstı sevvalcik hala uzerinde mahmurluk var

ne tatlıymış bu ana kız :) sende çöp kadın olacaksın benim gibi pervin yeter bence verme artık fıstık gibisin böyle.

Hayatta cok güzel elbisesi cok yakışmış lady e bayıldım annesi.

buhar makinemiz var canım ama ne bilim çok çok tıkalı evde dışarda her yered tıkalı hadi evde ortam kuru diyeceğim ama bilemedim yinede.....burun spreyi tonimer baby var evde onu kullanabiliyoruz ama selin kullandırtmıyor yırtınıyor çok ağlıyor sıkamıyoruz istemiyor onu..... dr. a sorma şansım yok çünkü bizim dr. bi tuhaf ilçede oturduğumuzu biliyor oraya gelmek için ekstra bi zamana ihtiyacımız olduğunu bildiği halde en ufak bir şeyde bile telefonla bilgi vermiyor gelin muayene edeyim diyor..... sağlık ocağına götürsünler diyeceğim ama ordaki dr. da anlamıyor birşeyden..... offff bilmiyorum.......

cumartesi dr kontrolu vardı ece nin

berkede bobrek tası oldugundan idrar alıp ondada bakalım dediydi dr ama uyudu uyandı ece hiç su içmedi her dakka su içen hatta bir ara nesi var bu kadar su içiyor diye endise ettigim çocuk uyandı su içmedi orda torba takıldı içmedi mamaya yaptıgı gibi deli gibi elinle itiyor su biberonunu dedim bu boyle olmaz biraktık acil degil nasılsa obur ay bakarız dedik.
idrar torbası çıkarken çok agladı ama yapısıyor malum cildine .kızlarda idrar ornegi almak çok daha zor berkeye hep yapardık çok kolaydı pipiyi içine sokup yapıstırıyorduk.

ece 11 kg 78 cm olmus. ayda 300 gr alması uygunmus bizimki 500 almıs ama çok korkulucak boyutta degil kilosu dedi. abartmayın kasık mamasını biskuviyi vs dedi

gunde 500 cc içiremiyoruz dedim o zaman yogurt ve peyniri biraz arttırın dedi kasık mamasıda hiçyoktan iyidir yerine yemek çorba aksam yemgi vs verelimmi dedim aksam yemegi veren arkadaslar var hayır dedi mama bizim için daha onemli su an dedi biborun içmiyorsa bile kasık maması verin dedi
aptamili falan arayıp sorcam simdi 150 cc ye 5 yerine 6 kasık koysam mesela nolur diye.

onun hyaricide dr a anlattık bu bakıcı durumunu ve ece nin surekli bu ara yaptıgı seyi ehh diye suratına vuruyor insanın eh eh dovdum gibi ses yani.
dr dedi ogrendigi davranıs kalıbı oldgu için yapıyordur dedi oralı olmayın yapma vs de demeyin konuyu degistirin ortamı degistirin dedi. dahada sinirlerim bozuldu (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…