yavrum niye öyle olduki ya..insallah bizimkide öyle olmaz...:1no2:eceyi niye goturmedim dun biz istanbuldan gelirken ve giderken yolda cok terledi arabada sureklide kustu dun ne yediyse cıkardı onceki gunde..kasık kadar kaldı suratı cok zayıfladı tr havası hic yaramıo cocuga..babası yıne kuculmus cocuk diycek bide ne yemek yiyo ne sut icio sastım kaldım..şimdi connformil aldım tekrar kabız oldu kan geldi popodan ..cocugum sersefil oldu bi kuzeninden dayak yer bi hasta olur bi yollarda perisan olur :)) yeni adını perisan koydum ecenin .bakudeyken guzel toparlamıstı ama bura gelince hepten copadam moduna girdi
selam arkadaslar...topikte kimse yok ama neyse..ben öldürdü..yiyecekleri ,icecekleri,giysileri....vs..bayildim resmen..birdaha esim olmadan gitmem herhalde..gerci gecende öyle dedim ama Esra gibi ben de kurtlu oldugum icin duramam yine evde..kaydirigubbakcemile3
agız tadıyla otuurun insallah yenievinizdemerhaba kızlar
zorlu iki günün ardından şükür evimdeyim. ev tutma işi bizi gerçekten çok zorladı. ayaklarımıza kara sular indi. hı değdi mi? hayır...kötünün um oynar güzel güzel o parkta işte.. bi ara o kadar çaresiz kaldık ki ev satın almayı bile düşündük yani. ama vazgeçtik.
NUrdan, senin üstün ince, benim altım :) 36 bedeni giyiyorum ama, belim lömbürdüyor :))) bel dediğim, poponun üst-yanlardaki küçük götçüklerden bahsediyorum. :)) belalı bölgem.
uyma sen o şeytana.
ben günde kaç posta sinir bozukluğu yaşıyorum bi bilsen... yedir oyna sev şımart uyut..o napsın..akşam babası gelince beni itip babasına sarılsın, ben isteyince başını çevirsin, kucağıma almak isteyince çığlığı bassın..babası ne desin bu durumda.."Eve kamera sistemi döşetcem:)))"
dun halamlarda okadar cok yedimki..halam sırf benim icin su boregi actı hakiki erzurum biz erzurumluyuz illa nyedirmeden gondermem..onun hatrı icin gelip gidip yedim babaannem bana cok acıdı :) zayıf gorunce birden :)) bide gece o nezaman uyansa ben eceyi sallıodum hic uyumadıgımı dusundu cok hayıflandı surekli ye ye muhabbeti.. gonulleri kırılmasın die yedim suan tartılmıorum sadece yesil cay iciorum :)
yeni uyanmıstı sevvalcik hala uzerinde mahmurluk var
eceyi niye goturmedim dun biz istanbuldan gelirken ve giderken yolda cok terledi arabada sureklide kustu dun ne yediyse cıkardı onceki gunde..kasık kadar kaldı suratı cok zayıfladı tr havası hic yaramıo cocuga..babası yıne kuculmus cocuk diycek bide ne yemek yiyo ne sut icio sastım kaldım..şimdi connformil aldım tekrar kabız oldu kan geldi popodan ..cocugum sersefil oldu bi kuzeninden dayak yer bi hasta olur bi yollarda perisan olur :)) yeni adını perisan koydum ecenin .bakudeyken guzel toparlamıstı ama bura gelince hepten copadam moduna girdi
günaydın.... düğünümüz atlattık ama selin ağzımıza mıçtı..... ben kuafördeyken zor giydirmişler selin salona ağlayarak gitmiş yol boyunca ağlamış salona gidince kalabalık her gelen selini sevmeye kalkmış kuaförden işim bitti salona girdim selin feryat figan hala ağlıyor.. düğün boyunca bu moddaydı kucağımızdan indiremedik.... tam müzigin temposuna alışıyor susuyor patt başka bi müzik girişi oluyor birden ses yükseliyor selin yine ağlamaya başlıyor......
CİCİLERİMİZİN resmini yüklüyorum ama selinin tek fotosonu çekemedik çünkü bi ara tek çekmeye çalıştım görürsünüz resimde kucağına al diye ağlamaya başladı..... doğum günü çekiliş kısmına ekliyorum.....
dun halamlarda okadar cok yedimki..halam sırf benim icin su boregi actı hakiki erzurum biz erzurumluyuz illa nyedirmeden gondermem..onun hatrı icin gelip gidip yedim babaannem bana cok acıdı :) zayıf gorunce birden :)) bide gece o nezaman uyansa ben eceyi sallıodum hic uyumadıgımı dusundu cok hayıflandı surekli ye ye muhabbeti.. gonulleri kırılmasın die yedim suan tartılmıorum sadece yesil cay iciorum :)
merhaba kızlar
zorlu iki günün ardından şükür evimdeyim. ev tutma işi bizi gerçekten çok zorladı. ayaklarımıza kara sular indi. hı değdi mi? hayır...kötünün iyisi denebilecek bir ev tutmak zorunda kaldık işte. adapazarında ne yazık ki depremden sonra doğru düzgün ev kalmamış. yeni kurulan yerleşim yerleri de şehir merkezine ve bizim çalışacağımız okullara çok çok uzak. öyle olunca çaresiz kaldık. evimizin tek güzel tarafı kentpark diye kocaman bir park var. onun tam karşısında olması. yiğit kuşum oynar güzel güzel o parkta işte.. bi ara o kadar çaresiz kaldık ki ev satın almayı bile düşündük yani. ama vazgeçtik.
aynı anda yazmışız...tam bi canavar yaratmışım..çok fena allah eksikliğini göstermesin..bikaç adım atmaya başladı.. pat düşüyo tekrar kalkıyo, ağlıyo sinir oluyo..sürekli mızmız..ama dışarda süt dökmüş kedi gibi
yeni uyanmıstı sevvalcik hala uzerinde mahmurluk var
sibelcim burun tıkanıklgı için en işi sey ortamın nemli olması buhar makinan varmı bilmioyrum ama yoksa su kaynatıp bugu septil vs gibi seyler katabilisin içine rahat nefes alır
ne bilim nane yagı falan sakıncalı olu yakarmı bilmiyorum burun kenarlarına surulebilir ben hamileyken suruyordum ama yakar sanırım.
burun spreyi hala kullanılmıyormu yasına geldiler ama burun acıcı en azından yatarken aksam dr a sorma sansın yokmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?