canim sanirim fazla sicaklardan oluyordur burun tikanikligi..yattigi odayi sürekli havalandir..eminimki gün boyu o kadar tikali olmaz..ben simdiye kadar sadece sprey kullandim..sadece geceleri kullansan spreyi olmaz mi??BURUN TIKANIKLIĞI arkadaşlar bi fikir istiyorum... selinin 4-5 gündür burnu tıkalı tonimer sıkıyoruz arada ama istemiyor kıyametler kopuyor düzenli olarak sıkamıyoruz başka bir rahatsızlğı yok hani hapşuruk öksürük gibi ama sadece burnumuz tıkalı bunun için ne yapabilirim...... her ihtimale karşı peditus'ta veriyorum evde misafirler hava değişiminden rahatsız herkes nezle gibi ama yinede burnumuz tıkalı anlamadım gitti.....
sagol canim benim..ay yerim ben bu hayatı ya nasıl masum masum bakmıs yavurum benimm
ah esra ben sana ne diyeyim..keyke en bastan kestirip atsaydin..simdi akli sira kendini hakli cikariyor..hic korkma canim akli sira gözdagi veriyor..bosver bence uzak tut bu manyagi kendinden..cumartesi sabahı uyandım tam elimi yikiycam cep tel calıyor bakıcı hanım arıyor. actım isyerinden beni ararmısın konturum az vs dedi dedim bugun cumertesi ne is yeri neyse apt telfonundan konustuk 1,5 saat kadar
bu konuyu anlatıp defelarca sıkmak istemiyorum sizi ama bir konu dikkatimi cekti derya ya da sormak istioyrum.
kadın bir ara fal bakarmıs cinlerim var benim falan dermis kulagıma geldi.
banada telde dediki sen hep sasırıyordun belki ondan yaptın bunu bened nasıl mama içiyor bende nasıl sakin uyuyor vs ama anlatma selayetim yokk benim baska seylerim var imkanlarım vs gibi laflar etti ustunde durmadım sonra takıldı kafama.
kadın cinlerim vs mi var demek istiyor ozel guçlerimi var nedir yani ne degildir yine urperdim oyle baska seyleri var da oyle sakin oluyorsa çocuk urkunc
sayet yokta kadın oyle sanıyorsa o ayrı bir urkunc.
allahım korumus diyorum ...
onun haricinde ece yi sevmek için zaman verin bana altı ay baktım vs selam vermiycekmisiniz bana gorunce cart curt tamam tamam dedim veririz seversiniz gorunce meark etmeyin vs
hala inkar ediyor kendince anlatıyor yok kabız olmus elleri kirli imis tuvalette ugrasıyormus vs vs
inanmadıgımı defalarca soyledim hala konusuyor
Sağlıklı mutlu süper bir hafta olsun hepimiz için
dk inmedi kucağımdan babasına bile gitmedi uyurken hep beni koklamak istiyor( t-değil ama içiniz rahat edecekse getirin burda yapalım aşılarını birer hafta ile bir günde yüklemeyelim o halde dedi aklıma yattı. birer hafta arayla yaptıracağım aşılarını önümüzdeki ay. ne cok yazdım pervin kesin okumayacak :))
ESRACIM maşallah ecemize..... selinde ehh diyor.... kayınvalidem seline kızınca daha doğrusu birşey yaptığında ehhh selin ama niye yemedin mamanı falan diyor selinde bu kelimeyi bellemiş birşeye kızdığında oda ehhh diyor bize..... malesef çocuklar iyiyide kötüyüde örnek alıyorlar hafızaları çok boş olduğu için herşeyi kayıt ediyorlar ama şöyle birşey var bir şeyi öğreniyorlar bi müddet sonra unutuyorlar bunuda unutacaklar dr. un dediği çok doğru çocuklara yapma deyince onlar daha çok yapıyorlar o yüzden üstlerine gitmeyeceğiz ama bizimkiler gidiyorlar selinin eh demesi çok hoşuna gidiyor hadi selin ehh de diyorlar oda ehhh diyor unutacak gibi değil.....
PERVİNİM ECE nasıl bugün iyimi canım....
pervin evlenecek tehdit ettiler zaten vazgeçerseniz kötü olur gibi bişeyler söylediler :)) sen özeline bi baksana tatlım.
idare eder canım henuz kusmadı ama tetikteyim yani bariz kilo verdi incecik kaldı kolları bacakları cok uzuluyorum gercekten..neyseki kabızlıgı duzeldi conformil icince
neyseki kız arkadası ...ins ii olur canım işi gucu varmı kardesinin bari
ozgul ne paspalı super çıkmıssın çocuk gibin hatta yani ne zayıflık o oyle kuzummm masallahhh
cok sagolun kizlar..insallah bu kiloda kalirim..:Saruboceq:ESRA bu ne ya kadın ne yapmaya çalışıyor... bence seni korkutmaya çalışmasın 3 harflilerim var falan ima ederek sizi rahatsız ederim falanmı demek istiyor acaba.. bence bukadınla fazla muhattap olma ben olsam sevmesine bile izin vermek bırak 2 metre yakınına bile yaklaştırmam.... böyle birinden herşey beklenir rabbim korusun sizi....
ÖZGÜLÜM..... pess maşallah 2 çocuk annesi bi hatun değil genç kız gibi olmuşsun cidden göbek falan heryer düm düz olmuş... ilk resmini görünce tanıyamadım sonradan düştü jeton pasaklı halin buysa diğer halini merak ediyorum doğrusu daha ne olsun........
masallah eceme annesi..kilosu ve boyu hayatin son kontroldeki ölcümleriyle ayni neredeyse...cumartesi dr kontrolu vardı ece nin
berkede bobrek tası oldugundan idrar alıp ondada bakalım dediydi dr ama uyudu uyandı ece hiç su içmedi her dakka su içen hatta bir ara nesi var bu kadar su içiyor diye endise ettigim çocuk uyandı su içmedi orda torba takıldı içmedi mamaya yaptıgı gibi deli gibi elinle itiyor su biberonunu dedim bu boyle olmaz biraktık acil degil nasılsa obur ay bakarız dedik.
idrar torbası çıkarken çok agladı ama yapısıyor malum cildine .kızlarda idrar ornegi almak çok daha zor berkeye hep yapardık çok kolaydı pipiyi içine sokup yapıstırıyorduk.
ece 11 kg 78 cm olmus. ayda 300 gr alması uygunmus bizimki 500 almıs ama çok korkulucak boyutta degil kilosu dedi. abartmayın kasık mamasını biskuviyi vs dedi
gunde 500 cc içiremiyoruz dedim o zaman yogurt ve peyniri biraz arttırın dedi kasık mamasıda hiçyoktan iyidir yerine yemek çorba aksam yemgi vs verelimmi dedim aksam yemegi veren arkadaslar var hayır dedi mama bizim için daha onemli su an dedi biborun içmiyorsa bile kasık maması verin dedi
aptamili falan arayıp sorcam simdi 150 cc ye 5 yerine 6 kasık koysam mesela nolur diye.
onun hyaricide dr a anlattık bu bakıcı durumunu ve ece nin surekli bu ara yaptıgı seyi ehh diye suratına vuruyor insanın eh eh dovdum gibi ses yani.
dr dedi ogrendigi davranıs kalıbı oldgu için yapıyordur dedi oralı olmayın yapma vs de demeyin konuyu degistirin ortamı degistirin dedi. dahada sinirlerim bozuldu(
canim takma kafana..herseyde bir hayir vardir..insallah cok mutlu olur kardesin..senin kardesinin kiz versiyonuda bizde var malesef..hatta gecen yazdim cok kötü tartistik diye..hala cok üzgünüm ve o günden beri görüsmedikte..artik bende takmamaya karar verdim..Sağlıklı mutlu süper bir hafta olsun hepimiz için
cuma akşamı apar topar çıktım. meğer bir gece önce kardeşim kız kaçırmış!!!! sevgilisi anasıyla kavga etmiş bizimkide gitmiş gece ikide camdan almış kızı :)) gitmişler yazlığa cuma akşam üstü haberimiz oldu ailece toplandık. kızın abisini çağırdık oda geri verin kimse duymadan gelin isteyin evlensinler kaldıramayız böyle dedi. neyse biz önden gittik arabayla konuşalım abisi arkadan gelsin yazlığa diye. gittik söyledik böyle böyle diye. kardeşim anlayıp dinlemeden çok bağırdı babama da bana da hakaret etti resmen çok üzgünüm olayı hallettik özür diledi ama babam söylediklerini duyduğu için çok kızgınım affedemiyorum. adam yeni kalp krizi geçirdi zaten bu cocuklar ne kadar asi oluyorlar ne kadar düşüncesizler benim ailem yok artık bile dedi terbiyesiz. olay tatlıya bağladın ama ben sanırım affedemeyeceğim hiç kardeşimi. sevgimi bile sorgular oldum ailemi cok üzdüğü için.
Alperen'de yokluğumu hissediyor artık çok üzülüyorum. hafta sonu 5 dk inmedi kucağımdan babasına bile gitmedi uyurken hep beni koklamak istiyor( t-shirtümü çıkarıp verdim eline koklaya koklaya uyudu bitanem sabahta bıraktım yine koklasın diye. ne kadar kötü çalışıyor olmak ya oğlumun yanında olmak istiyorum hep. sabaha karşı alperen'inin inlemesiyle uyanıyorum 2 gecedir korkuyomuş gibi iç çekiyor ve titriyor zor uyandırıyorum dişlerinden mi kabus mu görüyor anlayamadım bir türlü.
birde cumartesi aylık kontolü için doktora gittik. doktor pipi darlaşmış sünnety kaçınılmaz dedi zaten yaptıracaktık bayram sonrası sünnetimiz var kısmetse. 9700 gr olmuş, boyuna göre kilosu az ama cok sağlıklı dedi. uzun ince bir çocuk olacak dedi. her yemekten yesin artık dedi. kan damlası ve acd3 ü önümüzdeki ay keselim dedi. kendi doktoru hastaneden ayrıldı başka doktora gittik bu kez hem başka bir doktorda görsün istedim. adam 12. aydasınız diyor olur mu dedim 11 e girecek 4 gün sonra olur mu 12. aya dedi ee dedim 13 aylıkken mi 1 yaşında oluyor bu cocuklar, biz böyle söylüyoruz dedi kendi doktoru 11. ay diyordu aklım almıyor şu ay hikayesini benim artık. aşı ve civa olayını söyledim otizim konusu ile ilgili. dedi ki İngiltere'de böyle bir araştırma yapıldı ama kesin sonuç yok. otizimin neden olduğu hala cok net bilinmiyor. aşılarda civalar artık eskisi gibi değil ama içiniz rahat edecekse getirin burda yapalım aşılarını birer hafta ile bir günde yüklemeyelim o halde dedi aklıma yattı. birer hafta arayla yaptıracağım aşılarını önümüzdeki ay. ne cok yazdım pervin kesin okumayacak :))
su son günlerde hayat la ilgili en güzel haber doktorun önerdigi HIPP in devam sütünü keyifle ve zorlamadan icmesi..aptamili icmiyordu pek ve doktor bio oldugu icin hippi önermisti..iyikide söylemis cok memnun kaldi kizim..insallah böyle devam eder..hihoyyyt
ay canim ilk yaptigimda ben de senin gibi dedim igrenc diye ama benim kizce bayildi valla..bende dedim icsinde neyi begeniyorsa sonu icsin..bu bebekler bir enteresan zaten...kaydirigubbakcemile3canım ben aldım ama selin içmedi ya benim bile içim kalkıyor kötü kokuyor beekafamçokkarıştı
ay canim ilk yaptigimda ben de senin gibi dedim igrenc diye ama benim kizce bayildi valla..bende dedim icsinde neyi begeniyorsa sonu icsin..bu bebekler bir enteresan zaten...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?