2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cumartesi gunu arkadasımınız nikahı vardı gitmeyi dusunuyorduk ama sinir bozuklugu yine kadın aradı vs gidemedik aksamına yemek vardı ama hiç dusunmemistik bile cumartesi ece yi napcaz nası gidelim falan. derken aklımıza geldi annemler bakıyor hos insanları evlerine yolladık iki gun dinlenin pazartesiye enerji toplayıp gelin diye :)) ama yuzumuzu kızartıp cagırdık. zaten sirinimiz bozuk ya tabi tabi dediler aksam bıraktık ece yi dugune yemege bile gittikk ibo için çok sevnidim arkadaslar onundu asıl iiçti eglendi kafası acayip dagıldı cumartesi sabah kadın aradıktan sonra oyle duygusalki oturud yarım saat agladı çunku neden boyle oldu diye (

annemler yoksa ece ye hiç bakmayı bilmiyorlardı oyle yarım saat dolasmaay falan bir iki biraktık ama hiç gerekte olmuyordu kadın aksamda bakıyordu yırttık yani her iste bir hayır vardır ibo dun dalga geçiyor anneme diyor biz bodruma haftasonu gitcez ece size emanet falan tab tabi diyor canım anacımda hiç itiraz etmez zaten

ESRA bu ne ya kadın ne yapmaya çalışıyor... bence seni korkutmaya çalışmasın 3 harflilerim var falan ima ederek sizi rahatsız ederim falanmı demek istiyor acaba.. bence bukadınla fazla muhattap olma ben olsam sevmesine bile izin vermek bırak 2 metre yakınına bile yaklaştırmam.... böyle birinden herşey beklenir rabbim korusun sizi....

ÖZGÜLÜM..... pess maşallah 2 çocuk annesi bi hatun değil genç kız gibi olmuşsun cidden göbek falan heryer düm düz olmuş... ilk resmini görünce tanıyamadım sonradan düştü jeton pasaklı halin buysa diğer halini merak ediyorum doğrusu daha ne olsun........

canim sanirim fazla sicaklardan oluyordur burun tikanikligi..yattigi odayi sürekli havalandir..eminimki gün boyu o kadar tikali olmaz..ben simdiye kadar sadece sprey kullandim..sadece geceleri kullansan spreyi olmaz mi??
ay yerim ben bu hayatı ya nasıl masum masum bakmıs yavurum benimm
sagol canim benim..
ah esra ben sana ne diyeyim..keyke en bastan kestirip atsaydin..simdi akli sira kendini hakli cikariyor..hic korkma canim akli sira gözdagi veriyor..bosver bence uzak tut bu manyagi kendinden..

Sağlıklı mutlu süper bir hafta olsun hepimiz için

cuma akşamı apar topar çıktım. meğer bir gece önce kardeşim kız kaçırmış!!!! sevgilisi anasıyla kavga etmiş bizimkide gitmiş gece ikide camdan almış kızı :)) gitmişler yazlığa cuma akşam üstü haberimiz oldu ailece toplandık. kızın abisini çağırdık oda geri verin kimse duymadan gelin isteyin evlensinler kaldıramayız böyle dedi. neyse biz önden gittik arabayla konuşalım abisi arkadan gelsin yazlığa diye. gittik söyledik böyle böyle diye. kardeşim anlayıp dinlemeden çok bağırdı babama da bana da hakaret etti resmen çok üzgünüm olayı hallettik özür diledi ama babam söylediklerini duyduğu için çok kızgınım affedemiyorum. adam yeni kalp krizi geçirdi zaten bu cocuklar ne kadar asi oluyorlar ne kadar düşüncesizler benim ailem yok artık bile dedi terbiyesiz. olay tatlıya bağladın ama ben sanırım affedemeyeceğim hiç kardeşimi. sevgimi bile sorgular oldum ailemi cok üzdüğü için.

Alperen'de yokluğumu hissediyor artık çok üzülüyorum. hafta sonu 5 dk inmedi kucağımdan babasına bile gitmedi uyurken hep beni koklamak istiyor ( t-shirtümü çıkarıp verdim eline koklaya koklaya uyudu bitanem sabahta bıraktım yine koklasın diye. ne kadar kötü çalışıyor olmak ya oğlumun yanında olmak istiyorum hep. sabaha karşı alperen'inin inlemesiyle uyanıyorum 2 gecedir korkuyomuş gibi iç çekiyor ve titriyor zor uyandırıyorum dişlerinden mi kabus mu görüyor anlayamadım bir türlü.

birde cumartesi aylık kontolü için doktora gittik. doktor pipi darlaşmış sünnety kaçınılmaz dedi zaten yaptıracaktık bayram sonrası sünnetimiz var kısmetse. 9700 gr olmuş, boyuna göre kilosu az ama cok sağlıklı dedi. uzun ince bir çocuk olacak dedi. her yemekten yesin artık dedi. kan damlası ve acd3 ü önümüzdeki ay keselim dedi. kendi doktoru hastaneden ayrıldı başka doktora gittik bu kez hem başka bir doktorda görsün istedim. adam 12. aydasınız diyor olur mu dedim 11 e girecek 4 gün sonra olur mu 12. aya dedi ee dedim 13 aylıkken mi 1 yaşında oluyor bu cocuklar, biz böyle söylüyoruz dedi kendi doktoru 11. ay diyordu aklım almıyor şu ay hikayesini benim artık. aşı ve civa olayını söyledim otizim konusu ile ilgili. dedi ki İngiltere'de böyle bir araştırma yapıldı ama kesin sonuç yok. otizimin neden olduğu hala cok net bilinmiyor. aşılarda civalar artık eskisi gibi değil ama içiniz rahat edecekse getirin burda yapalım aşılarını birer hafta ile bir günde yüklemeyelim o halde dedi aklıma yattı. birer hafta arayla yaptıracağım aşılarını önümüzdeki ay. ne cok yazdım pervin kesin okumayacak :))

ESRACIM maşallah ecemize..... selinde ehh diyor.... kayınvalidem seline kızınca daha doğrusu birşey yaptığında ehhh selin ama niye yemedin mamanı falan diyor selinde bu kelimeyi bellemiş birşeye kızdığında oda ehhh diyor bize..... malesef çocuklar iyiyide kötüyüde örnek alıyorlar hafızaları çok boş olduğu için herşeyi kayıt ediyorlar ama şöyle birşey var bir şeyi öğreniyorlar bi müddet sonra unutuyorlar bunuda unutacaklar dr. un dediği çok doğru çocuklara yapma deyince onlar daha çok yapıyorlar o yüzden üstlerine gitmeyeceğiz ama bizimkiler gidiyorlar selinin eh demesi çok hoşuna gidiyor hadi selin ehh de diyorlar oda ehhh diyor unutacak gibi değil.....

gulizcim uzuldum ailenin bu kadar uzucu seyler yasamasına evlatlar buyudukce bu sorunlar ortaya çıkıyor bizim berke 10 yasında obile asilik yapıp bizi bilerek uzdugunde nasıl fena oluyoruz bebekken hersey daha kolay inan bak.
kardesindir afetmem vs deme zaman herseyin ilacı hayırlısı olsun haklarında

ya eh diye vurusu benimde hosuma gidiyor ama pekistirmemek adına oralı olmuyorum berke habire yuzune yaklasıyor vursun eh desin diye onada yapma boyle dedik anlattık ama arada yapıyor yine:9

resimlere guzel yorumlarınız icin cok tsk ederim...

gulizcim gecmiş olsun kardesinin olayına simdi ne olcak sonuc ne?

ozgul masallahınız var cok guzelsiniz hayatta cok buyumus cok guzellesmis sen zaten fıstıksın masallahh

esrako kadınla muhattap olmayın ya sinirim bozuluo

sibelcim selinimizede gecmiş olsun canım

Esra senin kadın yatıp kalkıp bişeyler uyduruyor. ne yapacağını şaşırmış durumda. cinleriyle mi cocuğa mama içiriyormuş hey Allahım. kestirip atsaydınız bu kadar yüz göz olmayacaktınız. ibo ya da çok üzüldüm aileden biri gibi görmüşsünüz belli koca adam çocuk gibi ağlamış Allah sorsun hesabını o kadından. birde sevdireceksin cocuğu valla numuneliksiniz o kadın bu kadar sevildiği bir yerde böyle birşey yaptığı için hiç affetmeyecek kendini. vurma olayı bizde de var, bakıcı ile ilişkilendirme bence. hatta hafta sonu kanepeye tutunmuş ayakta babası da yerde uzanıyor bacaklarını sıkıyor sinirlendi bizimki oturdu yere babasının yüzüne elini sakince koydu ve tüm gücüyle tırmakladı inanamadık önce sonra yine kalktı aykut yine sıktı üşenmedi oturdu yine yoldu adamı 4 kez tekrarldık sinirden yaptı cocuk. şiddeti öğreniyorlar bence bu ayda bakıcıyla alakalı değil üzme kendini.

ÖZGÜL fıstık gibisin. genç kız gibisin maşallah

pervin evlenecek tehdit ettiler zaten vazgeçerseniz kötü olur gibi bişeyler söylediler :)) sen özeline bi baksana tatlım.

PERVİNİM ECE nasıl bugün iyimi canım....

idare eder canım henuz kusmadı ama tetikteyim yani bariz kilo verdi incecik kaldı kolları bacakları cok uzuluyorum gercekten..neyseki kabızlıgı duzeldi conformil icince

pervin evlenecek tehdit ettiler zaten vazgeçerseniz kötü olur gibi bişeyler söylediler :)) sen özeline bi baksana tatlım.

neyseki kız arkadası ...ins ii olur canım işi gucu varmı kardesinin bari

yani çalışıyor ama kalıcı mı bilemiyorum artık baksın başının çaresine kira ödeyecekse evlensin evi yok çünkü. kızın okulunun bitmesine daha bir sene var bu sene nişan yapalım seneye evlensinler teklifiyle gideceğiz bakalım ne olacak. iki pabuç bir ayağa girecek aileminde. artık olduğu kadar yapılacak bu emrivakiye karşı napalım.

kabızlığı düzelmiş buna şükür inşallah kusmasıda düzelse bi... midesini falanmı üşütüyor acaba yada kusma nedeni neden ki canım :uhm: kıyamam sana canım çok üzülüyoruz tabiki onlar hasta olduklarında zayıfladıklarında inşallah bi düzelsin yine toparlar annesi ecemiz üzülme:teselli:

ozgul ne paspalı super çıkmıssın çocuk gibin hatta yani ne zayıflık o oyle kuzummm masallahhh

cok sagolun kizlar..insallah bu kiloda kalirim..:Saruboceq:
masallah eceme annesi..kilosu ve boyu hayatin son kontroldeki ölcümleriyle ayni neredeyse...
canim takma kafana..herseyde bir hayir vardir..insallah cok mutlu olur kardesin..senin kardesinin kiz versiyonuda bizde var malesef..hatta gecen yazdim cok kötü tartistik diye..hala cok üzgünüm ve o günden beri görüsmedikte..artik bende takmamaya karar verdim..

su son günlerde hayat la ilgili en güzel haber doktorun önerdigi HIPP in devam sütünü keyifle ve zorlamadan icmesi..aptamili icmiyordu pek ve doktor bio oldugu icin hippi önermisti..iyikide söylemis cok memnun kaldi kizim..insallah böyle devam eder..hihoyyyt

canım ben aldım ama selin içmedi ya benim bile içim kalkıyor kötü kokuyor beekafamçokkarıştı

ay canim ilk yaptigimda ben de senin gibi dedim igrenc diye ama benim kizce bayildi valla..bende dedim icsinde neyi begeniyorsa sonu icsin..bu bebekler bir enteresan zaten...kaydirigubbakcemile3

valla öylekaydirigubbakcemile5 bende 4 lü pakette almıştım elimde 3 tane kaldı bakalım biraz zaman geçsin denerim yeniden bellimi olur bu seferde içeceği tutarsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…