2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ozgul supersin canim..
Baby minik cok guzel cikmissiniz, babay gotur dondurmalari..

Esra hangi kasik mamasini kullaniyorsun, sadece aksamlari mi veriyorsunuz. ve nasil hazirmlaniyor.Teo aksamlari bizimle yemek yemek istiyor bizim yemegimizden bende ona corba yapiyrum yada bizim yemegi rondodan gecirip veriyorum..ama bu sefer sut az iciyor bir gece bir sabah okadar.
birde bana hangi bezi oneririsiniz trde..yuk etmiyim burdan..

az once esra yı aradım allahım ne zaman arasam aradıgınız kisi bir baska kisiyle gorusuyor diyorr butun gul telefonda konusuyor bu kadın yahuuu:))) sonra o arada yaho hayvanları katlediyor :))

Esra bu kadinla fazla muhattap olmayin artik ya bi de takintili bir tip cikar mazallah...

nurdan bez olarak kesinlikle prima dan sasmam oglumdada aynen baska hiç kullanmadım bundada yeni bir suru guzel bez çıktı diye denedim geçen huggies mayo bezlerin yanında hediyev ermislerdi resmen cis yapınca içindeki pamuklar uçe bese ayrıldı . kesinlikle prima

su an carrefourlarda minik paketler ama 3 al 2 ode kamp var adeti 21 kurusa falan geliyor tavsiye ederim.

mamada milupa nın 7 tahıllı mamasını istiyor ece ama bu mama bebek sutu anne sutu yada inek sutu ile hazırlanması gerekenlerden içinde sut yok tahıl karısımı yani. ama onu saman gibi oyle yiyor ece. resmen saman gibi yani . onun haricinde içinde bebek sutu bulunan su ile hazırlananları veriyorum direk kusuyor oguruyor tiksiniyor
enteresan bir kızım var . bende çesit cesit aldım yemedi tahıllıya karıstırıp verdim baktım kusmuyor iki kasik tahıl karısım iki kasık bebek sutlu prinicli vs yi karıstırıyorum kusmuyor.

aptamilin kileri tavsiye ederim biraz pahalılar ama içinde imnuofortis vs varya ondan alıyorum ben o yuzden.

yani yemek vs vermeyi sordum dr mama nın yeri daha onemli dedi . hos eskiler mama ile mi buyutmus o ayrı ama bizim dr bu sekil yanıt verdi bana

23unde cikiyor insallah canim az kaldi.ozledik babamizi cok hele teo telde sesini duyunca ciglik atiyor..

ayy yavrum benim yaa gorunce neler yapacak acaba

Esra bu kadinla fazla muhattap olmayin artik ya bi de takintili bir tip cikar mazallah...

pya sus allah korusun daha ararca cepten falan acmamayı dusunuyorum
ama ibo nasıl uzuluyor kadına tamam selam veririz el sallarız ablkondan dedim nası mutlu oldu dusmen olmayalım dyie
ece nin dogumgununde olmaycak diye uzuluyor
anası bellemis ibo kadını nasıl bukadar baglanmıs inanamıyoum herkese karsı full hosgorulu bir adamda degildi ama seytan tuyumu var kadında artık bilmiyorum :)

peki prima tek cesit mi orda mesela burda 3 ayri cesidi var, orda hangisini onerirsin..
ben burda 7 tahiliyi meyvesine katiyorum, meyveye katiliyor sadece..onu cok seviiyor.ama trdede denerim..

nurdan prima aktif bebek tek geçerim esra nında dediği de odur

sagol canim zira bizimki cok aktif:))) gerci burda primanin karsiligi pampers markasi ayni uretim onun active fitini hic begenmedim ama birde trde deniyim..

birtek teonun biberon mamasini gectiricem 1 aylik stok cunku anti reflu mama iciyor, trde normalleri hep kusmustu atildi cope..3 kutu falan alip getiricem buyuk boy..

prima aktif bebek yesil paket uzerine mavili paketi.
uyu oyna var yesil sarı paket o igrencc bel bantı bile lastikli degil
yeni çikan pahalı confortmu neydi numune verdiler biryerde onu kullandım uzernide file gibi birsey var orkidlerde oldugu gibi çok bir fark goremedigim gibi aktif bebekte pudra kokusu var onda o da yok pis pis kokuyor cis yapınca bile.

prima aktif bebek yani .

nurdan tahilli mama meyva nın içindemi katılıyor
anacım ece bir anda ogurup deli gibi kusuyor tiksinirse deneme yapmaya korkuyoruz yani yoksa bende katabilirdim.
ama muzla kıvamlandırıyorum bende meyvaları ne bulsam atıyorum içine meyvasının karpuz kavun haric.

sizler kayısının falan kabuklarını soyuyormusunuz mesela ??/

evet kayısı kiraz kabuklarını soymadan yemiyor esra tüpürüyo hemencecik :) bende muzla kıvamlandırıyorum meyveleri.

kabuklarini soyuyorum oguruyor ben meyveye basladigimiz ilk gunden beri hep yarim muz koyarim; muzsuz yemiyor..

NURDANIM bez bende prima aktif bebek kullanıyorum çokta memnunum başka bez tanımam primanın üstüne.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…