2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doğumgünümüze 1 gün kaldı:dance::hooray::sm_cool:

bu akşam çok işim var... evi bile süsleyemedim ev zaten tantana kalabalık.... bu akşam evi süslemem lazım, tatlı tuzlu birkaç çeşit pastanın yanına birşeyler yapmam lazım.... birazda evi toparlarım sabahı ederim artık bu sabah sanırım... işten izin alabilseydim yarın için süper olacaktı ama malesef vermezler:gitme: hafta sonuna denk gelseydi süper olacaktı ama malesef çalışınca zor oluyor artık olduğu kadar ne yapayımaklinialirimsmile

aa cidden ya ozlem naptı acaba hiç girmemis haftasonu bugun basvuru yapıcam falan diyordu umarım deniz gelip gonlunu almıstır

merhaba hatunlar sizleride özledim ama hiç boş vaktim olmadı..
kalabalığı savdım ama çok yorgunum ev mok götürüyor..yarında yiğenlerim geliyor..yine koşturmaca başlıyor ..evi temizleyeceğm halıları yıkamaya verceğim 3 günde geliyormuş
doğumgünü sabahı gelicek yani iş çok..

özlem nasılsın aklımın bir köşesinde sen eşin özde geçti durdu..herşey yolunda de..seninle görüşemedik ama
arkadan birazcık ilgilendim..

merhaba,dünmkı msjdan sonra bugun gırıp resım yüklemeyı planlıyordum ama olmadı.
Şevval gece 1 de 39.5 derece atesle yanıyodu resmen uyandıgımda.hemen fitil yaptım ılık bezle kompres falan düştü sabah dogru hastaneye.idrar kan tahlılı istedı.
hem randevusuz gıttgımız için hemde bır türlü çişini yapmadıgındfan saat 2.30a kadar hastanede kaldık.sonuxc yınede yapmadı.tek kan sonuclarına baktı doktor iltahap var bıraz dedı.artı dişi patlamıs artı kulakta hala hafıf kızarıklık var hepsı bırlesınce ates olmus dedı.4 adet iğne verdı.birini oldu kuzum cok canı yandı,o agladı ben zor tuttum kendımı.
zaten verdıgı ıgne ve antıbıyotık ;eger idrar yolarındda bı iltahaplanma varsa onada iyi gelır dedı.
bi kurtulamadık bu ay hastalıktan.inanamıyorum 1.5 ayda 3.kez antıbıyotık şaka gıbı.artı iğne eklendı

Slm a.s.
Benden son durumlar eve döndüm hala aramızda limonilik var tam anlamıyla gönlümü almış değil... Sözler verdi yine değişeceğim sizsiz yapamam hatta ukalalık yapıp sizde bensiz yapamazsınız falan dedi... Barışma hikayemiz uzun ama meraklandırmamak için kısacası bu :)))

Sevindim..Ukalalık değil yaptığı ..boşanma işini az kafandan at..senşinle görüşelim..özeline bi bak..
Cnm sağol opuyorumnanaktan seninle görüşmeyi istedim ama numaran yoktu arayacaktım...

ok

oo Pervıncım coktan eklemıs bıle resımleri.
güzel yorumlarınız için öperim sizi.ben cok sırıtık bırıyım fotolardada böle komik cıkıyorum :kedi: bide Pervinciğime bakın nekadannn zarıf ve naif bı gülümsemesi var :)))
bilmem Esrakocum eklemıstım bı kackez foto falan ama denk gelmedın demekkı

Özdenin ateşi bir yükseliyor bir düşüyordu.. Doktor baktı birşey görünmüyor dedi acildeki doktorun verdiği antibiyotiği kullandığımı söyledim faranjitten şüphelendiğinide baktı dedi birşey yok belki antibiytik kullandığınızdan geçmiştir ilk abna gelseydiniz başlatmazdım dedi ama madem başladınız 1 hafta kullanın sonra kontrole getirin dedi.. Herşeyiyi dedi 10700 g 80 cm miş beğendi gelişiminifıtık vardı o da çok azalmış dedi.. Dvitaminini yaz geldiği için kesti.. Bu kağıt, beton, saç yeme olayını demir eksikliğine bağlayıp damlayı 20 ye çıkardı ama antibiyotik bitince başlayın ddi...

Özloş evıne dönmüşsün bebem cok sevındım.bı anlık sinir cok şeye mal olurdu.eminki en dogru kararı verdın dönmekle.birde kocanı cok degıstırmeye calısma, artık onun kişiliği oturmus.senı sevdıgı muhakkak zaten.onu öyle kabul etmeyı dene belkıde daha cok mutlu olursunuzolumunekankayizsmile

Özgüül bayıkldım fotolafra.Hayat zaten cok tatlı,sana dıycek laf bulamıyorum.nekadar zayıflamıssın cocuıklarının ablası gibisin maşalah sana

gulizim mesaj gelmiyo canım..

minişim cok gecmiş olsun.. cok uzuldum sevvale.

ozlem ins toparlarsınız canım evine donmene sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…