ay pervin niye gitmiyor anlamadım ben ya. hafta sonu kargoyu gönderemedim kardeşimle uğraşmaktan. yarın mı gidiyodun? nereye geçiceksin sabit adresin olacak mı?
opuyorumnanaktanama nasil olurrrrr, ayni kilodayiz, bana 38 hafif dar 40 bol geliyor((ama bugun bisuru cici aldim kendime, ustleride 38 aldimaltlari bazisi 40 bazisi 38 aldim..ya ben 58de stop dicem bu halimi cok sevdim 1-1.5 kilodaha yeter bana...
Pervinle Miniğim buluşmuş çok güzel yapmışlar bende istiyorum boshayallersmile Pervin kıskandım seni bir ben kaldım görüşmediğin banada bir el atıver opuyorumnanaktan Çook tatlısınız üçü bir arada :))
Özgül sen insanı çatlatırsın Hayatın ablası mısın? Bizi kandırıyorsun herhalde hee birde oğlun var senin inanasım gelmiyor ya! Hayat ayrı bir güzel zaten ablasından almış güzelliği kaydirigubbakcemile3 Maşallah size...
Miniğim Şevvale çok geçmiş olsun... Cidden kışın bu kadar hasta olmadı bu yavrular...
Güliz asi kardeşin demek sonunda kız kaçırdı benimki ona hayatta cesaret edemez... Gönlünü alır en kısa zamanda inş. ... Mutlu olurlar umarım..
Esrako Ecoşun maşallahı var.. Bakıcınız ne enteresan bir kişilik ya düşmedi gitti yakanızdan valla... Eşinde çok üzülmüş bu duruma ağladı demek( Ben Denizin hiç ağladığını görmedim duygusuz adam ne olacak!
Sibel düğün demek burnunuzdan geldi doğum günüde çok kalabalık olacak bunalmasın yavrum yaBende fazla kişi çağırmam sanırım zaten kutu kadar ev
sensiz ortamda sana yeterince ilgi gösteremediği için ve yaptıklarından utandığı için ağlıyor canım...
aksine çok duygulu olduğundan zırvalıyor bu kelimeyi kullandığım için kusura bakma...
saolun arkadaslar valla kısın bukadar hasta olmadı yavrum.sanırım otisis media mı ne yazıyo tahlılde.
Özlemcım bencede tahlıl yapmadan nıe yükselttıkı.bu cok sacma.mesela Şevvalde cok fazla kagıt ve türevlerını yıyo falan ama bugunkı kan sayımında (kan ilacı 2 aydır kullanmamıza ragmöen)normal cıktı.tabı doktorunun bı bıldıgı vardır mutlaka
ayak tırnaklarım ojesiz goz zevkiniz bozulmasınP :)
sizde durmlar nasıl ..demek kız kaçırdı ..hayırlısı olsun..canına tak etmiş demekki..kaçırmanın stersinden ama barışmışsınız geçmişi içinizde tutmayın...pervin evlenecek tehdit ettiler zaten vazgeçerseniz kötü olur gibi bişeyler söylediler :)) sen özeline bi baksana tatlım.
eceye maşalah..gelişimi çok güzel gidiyor..bende 1 öğün sebze yemeği veriyorum geriye mama ağırlıklı besliyorum süt çocuğu sonuçta daha..cumartesi dr kontrolu vardı ece nin
berkede bobrek tası oldugundan idrar alıp ondada bakalım dediydi dr ama uyudu uyandı ece hiç su içmedi her dakka su içen hatta bir ara nesi var bu kadar su içiyor diye endise ettigim çocuk uyandı su içmedi orda torba takıldı içmedi mamaya yaptıgı gibi deli gibi elinle itiyor su biberonunu dedim bu boyle olmaz biraktık acil degil nasılsa obur ay bakarız dedik.
idrar torbası çıkarken çok agladı ama yapısıyor malum cildine .kızlarda idrar ornegi almak çok daha zor berkeye hep yapardık çok kolaydı pipiyi içine sokup yapıstırıyorduk.
ece 11 kg 78 cm olmus. ayda 300 gr alması uygunmus bizimki 500 almıs ama çok korkulucak boyutta degil kilosu dedi. abartmayın kasık mamasını biskuviyi vs dedi
gunde 500 cc içiremiyoruz dedim o zaman yogurt ve peyniri biraz arttırın dedi kasık mamasıda hiçyoktan iyidir yerine yemek çorba aksam yemgi vs verelimmi dedim aksam yemegi veren arkadaslar var hayır dedi mama bizim için daha onemli su an dedi biborun içmiyorsa bile kasık maması verin dedi
aptamili falan arayıp sorcam simdi 150 cc ye 5 yerine 6 kasık koysam mesela nolur diye.
onun hyaricide dr a anlattık bu bakıcı durumunu ve ece nin surekli bu ara yaptıgı seyi ehh diye suratına vuruyor insanın eh eh dovdum gibi ses yani.
dr dedi ogrendigi davranıs kalıbı oldgu için yapıyordur dedi oralı olmayın yapma vs de demeyin konuyu degistirin ortamı degistirin dedi. dahada sinirlerim bozuldu(
buda zarıf ve naif gülümsemesıyle Pervin,diğeri sırıtak ben ve sanırım öpücük atmaya calısan kızım.
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
saolun arkadaslar valla kısın bukadar hasta olmadı yavrum.sanırım otisis media mı ne yazıyo tahlılde.
Özlemcım bencede tahlıl yapmadan nıe yükselttıkı.bu cok sacma.mesela Şevvalde cok fazla kagıt ve türevlerını yıyo falan ama bugunkı kan sayımında (kan ilacı 2 aydır kullanmamıza ragmöen)normal cıktı.tabı doktorunun bı bıldıgı vardır mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?