2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay pervin niye gitmiyor anlamadım ben ya. hafta sonu kargoyu gönderemedim kardeşimle uğraşmaktan. yarın mı gidiyodun? nereye geçiceksin sabit adresin olacak mı?

ay pervin niye gitmiyor anlamadım ben ya. hafta sonu kargoyu gönderemedim kardeşimle uğraşmaktan. yarın mı gidiyodun? nereye geçiceksin sabit adresin olacak mı?

yarın gidiyorum ..kargoyu nezaman vereceksin ona gore adres vereyim. yarınla 16sı arası silivri 17-25 antalyadayım ona gore yollarsın canım

miniğim cok geçmiş olsun şevvalimize.

özde'ye de geçmiş olsun. kan tahlili yapmadan mı 20 ye cıkarttı damlayı?? fazlası da zararlı diye biliyorum canım. evine dönmene cok sevindim. inşallah ilk günlerdeki gibi olursunuz bundan sonra.

MİNİKİM ŞEVVALİMİZE geçmiş olsun kıyamam ya biran önce iyileşir inşallah....

ÖZLEM evine dönmene çok sevindim seninde eşininde biraz zamana ihtiyacınız var inşallah herşey yoluna girecek......

kilo konusu geçmiş malesef 62 ye geri çıkmışım bu sabah itibariyle kına yemekliydi düğün yenekliydi eşimin doğum günü vardı onuda kutladık ertesi gün kahvaltıya dışarıya gittik ordna hızmızı alamdık pikniğe geçtik ordan geldik abimlere çay pasta ..5 günde olan olmuş.ama adet öncesindeyim..kendimi böyle umutlandıryaım..
TAZEM 36 SÜPER ..
PERVİN eceoşum hastalanmış geçmiş olsun..kilo süper..
ÖZGÜL anam genç kız gibisin maşallah..harikasın ...HAYAT ta havuz keyfinde maşallah onada..
SEÇİL gelmiş nerelerdeydin nasılsın.?
MİNKLE pervin buluşmuş ne hoşsunuz ..

Pervinle Miniğim buluşmuş çok güzel yapmışlar bende istiyorum boshayallersmile Pervin kıskandım seni bir ben kaldım görüşmediğin banada bir el atıver opuyorumnanaktan Çook tatlısınız üçü bir arada :))
Özgül sen insanı çatlatırsın Hayatın ablası mısın? Bizi kandırıyorsun herhalde hee birde oğlun var senin inanasım gelmiyor ya! Hayat ayrı bir güzel zaten ablasından almış güzelliği kaydirigubbakcemile3 Maşallah size...
Miniğim Şevvale çok geçmiş olsun... Cidden kışın bu kadar hasta olmadı bu yavrular...
Güliz asi kardeşin demek sonunda kız kaçırdı benimki ona hayatta cesaret edemez... Gönlünü alır en kısa zamanda inş. ... Mutlu olurlar umarım..
Esrako Ecoşun maşallahı var.. Bakıcınız ne enteresan bir kişilik ya düşmedi gitti yakanızdan valla... Eşinde çok üzülmüş bu duruma ağladı demek ( Ben Denizin hiç ağladığını görmedim duygusuz adam ne olacak!
Sibel düğün demek burnunuzdan geldi doğum günüde çok kalabalık olacak bunalmasın yavrum ya Bende fazla kişi çağırmam sanırım zaten kutu kadar ev

ESRAKO manyak kadın seni deniyor..cinlerle uğraşıyorsa ilgileniriz..ma yalan söylüyor..yok öyle birşeyi..ecem kendi akıllııydı okadında manyak manyak konuşmasın..gerçekten kaşınıyor artık..ECEyi sevmek içinde verme sakın ..

ama nasil olurrrrr, ayni kilodayiz, bana 38 hafif dar 40 bol geliyor((ama bugun bisuru cici aldim kendime, ustleride 38 aldimaltlari bazisi 40 bazisi 38 aldim..ya ben 58de stop dicem bu halimi cok sevdim 1-1.5 kilodaha yeter bana...
opuyorumnanaktan

sensiz ortamda sana yeterince ilgi gösteremediği için ve yaptıklarından utandığı için ağlıyor canım...
aksine çok duygulu olduğundan zırvalıyor bu kelimeyi kullandığım için kusura bakma...

hala buradayım çünkü başım açtlıyor bu ağrıyla iş yapamam..yiğenlerin uçağı sabah inecekti geceye alınmış ..onun içinde rahat rahat oturuyorum..eşim yarın yardım eder iki elden hallederiz..

saolun arkadaslar valla kısın bukadar hasta olmadı yavrum.sanırım otisis media mı ne yazıyo tahlılde.
Özlemcım bencede tahlıl yapmadan nıe yükselttıkı.bu cok sacma.mesela Şevvalde cok fazla kagıt ve türevlerını yıyo falan ama bugunkı kan sayımında (kan ilacı 2 aydır kullanmamıza ragmöen)normal cıktı.tabı doktorunun bı bıldıgı vardır mutlaka

sensiz ortamda sana yeterince ilgi gösteremediği için ve yaptıklarından utandığı için ağlıyor canım...
aksine çok duygulu olduğundan zırvalıyor bu kelimeyi kullandığım için kusura bakma...

Zırvalamak tam anlamıyla doğru kelime haklısın... AğlayıP üzülüp döndükten 3-5 gün sonra aynı şeylerii yapması bir anlam ifade etmiyor ya neyse değişecekmiş zamana ihtiyacı varmış ben 90 yaşında olmadan düzelir umarım sempatiksalakcinni Bakalım, bekleyelim,görelim...

Güliz sende sormuşsun canım ama bende bilmem ki neden tahlil yapmadı CADIARZU Fazlası çok zarar verir mi acaba CADIARZU
ayak tırnaklarım ojesiz goz zevkiniz bozulmasın P :)

Sakla hemen Tazem Burcum görmesin kaydirigubbakcemile3 Sen ojeli ojesiz farketmez güzel görünüyorsun zaten gözümüze opuyorumnanaktan
Derya amaaan boşver işler biter mi ? Bitmez bak ben yapıyor muyum ? Misafir gibi oturuyorum valla :kedi:

pervin evlenecek tehdit ettiler zaten vazgeçerseniz kötü olur gibi bişeyler söylediler :)) sen özeline bi baksana tatlım.
sizde durmlar nasıl ..demek kız kaçırdı ..hayırlısı olsun..canına tak etmiş demekki..kaçırmanın stersinden ama barışmışsınız geçmişi içinizde tutmayın...
eceye maşalah..gelişimi çok güzel gidiyor..bende 1 öğün sebze yemeği veriyorum geriye mama ağırlıklı besliyorum süt çocuğu sonuçta daha..
yaptığı hareketide önemseme çocuklar çabuk unutur ..
buda zarıf ve naif gülümsemesıyle Pervin,diğeri sırıtak ben ve sanırım öpücük atmaya calısan kızım.

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

çok güzelsünüz...:lepi:kaydirigubbakcemile5

selam kızlar
sık giremiyorum
geçmişe hızla göz attım. özlemcim dönmüşsün evine. hayırlısı olsun canım.ben sevindim..
bez konusu geçmiş. bizde birkaç aydır prima aktif bebek kullanıyoruz. zaman zaman kullanmıştık zaten. diğerlerini de denedim en güzeli bu bence de..
kaşık maması konusunda aptamilin çeşitlerini özellikle de tam tahıllıyı veriyordum. ama son zamanlarda yemedi. denemek için bebelac gece aldım dün. ondan yedi bakalım..
devam sütü normal süt hiçbişi bizde de yok ne yazık ki
pervincik minikle buluşmuş. keşke ben ordayken denk gelseydik ben de katılırdım size üzüldüm

bademcik iltihabı demek otisis media..boğaz ağrısı ateş iştahsızlık ..ve bir başladımı sık sık oluyor malesef dikkat istiyor sürekli..

bez prima aktif bebek kullanıyoruz memnunum..
mama aptamil kaşık maması tercihim diğerlerini beğenmedim ..elmalı 7 tahıllı -ballı irmikli..tercihlerimiz..
normal mamada 500 ml bişekilde tamamlıyorum ama bazen 210 ml de kalıyor ...ama ondada kahvaltıda süt ve penir mutlaka yediği için sorun olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…