havanı yıyım senın süslü.ayak tırnaklarım ojesiz goz zevkiniz bozulmasınP :)
cvbini okumadan önce bende netten aratırıyodum orta kulak iltahabı dıo.doktoır zaten bogazlar temız kızarıklık vs yok demişti.kulakta hafıf kızarıklık var dedı baslangıcıymıs sanırım.4 iğne verdı.ama bademcık varsa oda orta kulak iltahabını tetıkledıgı için aklıonda öle kalmıs olabılır çünkü öle yazıyo nette bilemedim şimdibademcik iltihabı demek otisis media..boğaz ağrısı ateş iştahsızlık ..ve bir başladımı sık sık oluyor malesef dikkat istiyor sürekli..
ayak tırnaklarım ojesiz goz zevkiniz bozulmasınP :)
evet tonsilitle karıştırmışım...ama malesef bademcik kulak iltihabına sebe oluyoır şişmezse kulağa vuruyor...havanı yıyım senın süslü.
cvbini okumadan önce bende netten aratırıyodum orta kulak iltahabı dıo.doktoır zaten bogazlar temız kızarıklık vs yok demişti.kulakta hafıf kızarıklık var dedı baslangıcıymıs sanırım.4 iğne verdı.ama bademcık varsa oda orta kulak iltahabını tetıkledıgı için aklıonda öle kalmıs olabılır çünkü öle yazıyo nette bilemedim şimdi
Bİlmem artık, yakından görmem lazım :))) bana cebini gönderir misin Pervin?
PERVİN - MİNİŞ - ÖZGÜL şahanesiniz... Şevvalim'i ayrıca öper koklarım.
ÖZLEM canım inşallah düzelir Deniz, Özde var artık çok daha hızlı değişmeli her şey.
DERYA misafirlerle kolay gelsin sana. 2 çocukla her şey ekstra zor olmalı...
DORUK iyice ağzımıza mıçmaya başladı. Günlerdir iyice bölündü uykuları. Gündüz tek uyku uyuyor çoğunlukla, ayağımda old halde yarım saat zor uyuttum geçen gün (2.uykuyu) Dün de tek uyku uyuyunca yatırmadan önce ıhlamur verdim. 3-4 saat kesintisiz uyudu. Sabah 4te uyandı ağlayarak. Calpol - ıhlamura rağmen 5 e kadar salladım, uyumadı. Oyuncaklarını koyduk oturttuk, 6.30 da uyuttuk tekrar. Bıraksam 4 te uyanıp oturacak.
Bir de resmen enerji patlaması yaşıyoruz 1 haftadır. Nasıl bir huysuzluk, nasıl bir aksilik... Görüenen başka bişi yok ama! Salyası da yok, diş değil sanırım. Ne olacaksa çabuk olsa ya, bebekliğindeki dönemler gibi bir dönem mi atlayacak nedir?
Yarın Çorlu'ya gidiyoruz. 15 gün kadar yokum. Kaynanamlarda net bağlantısı da yok, giremezsem merak etmeyin. öpüyorum hepinizi, sağlıcakla kalın.
Fatma taşınma işleri nasıl gidiyor? Ev içine sinmemiş ama boşverr içinde huzur olsun yeter... inş.bir gün seninde içine sinen bir evin sahibi olacaksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?