2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Fatma taşınma işleri nasıl gidiyor? Ev içine sinmemiş ama boşverr içinde huzur olsun yeter... inş.bir gün seninde içine sinen bir evin sahibi olacaksın...

Bende bez huggies kullanıyorum ama problem yaşamadım genelde ıslak mendil hediyeli oluyorlar diye onlardan alıyorum... Mamada bebelac aldım geçen bayıldı aptamili severek içmiyor canımız çıkıyor içirene kadar...
Güliz sen nasıl oldun cnm tedavi nasıl gidiyor? İlaçlardan yana şikayetin var mı?

ayak tırnaklarım ojesiz goz zevkiniz bozulmasın P :)
havanı yıyım senın süslü.
bademcik iltihabı demek otisis media..boğaz ağrısı ateş iştahsızlık ..ve bir başladımı sık sık oluyor malesef dikkat istiyor sürekli..
cvbini okumadan önce bende netten aratırıyodum orta kulak iltahabı dıo.doktoır zaten bogazlar temız kızarıklık vs yok demişti.kulakta hafıf kızarıklık var dedı baslangıcıymıs sanırım.4 iğne verdı.ama bademcık varsa oda orta kulak iltahabını tetıkledıgı için aklıonda öle kalmıs olabılır çünkü öle yazıyo nette bilemedim şimdi

bende prıma kullanıyorum aktıf bebek.asla şaşmam.gecen bez bıtmıstı gece aklıma geldı bızde yakındakı bakkladan alalım dedık molfıx vardı.anam 4 gunde cocugumun ppopişini mahvettı.bidahamı asla denemek için bıle degıstırmem sanırım.
mam kullanmıyoruz hala anne sütüne devam ama kasık maması kullanıyorum cok iştahsız oldugu dönemde.mesele son bı aydır :S milupa tahıllı 5 meyvelı kullandık.sabahta onuın içine yumurta sarısı peynır pekmez vs koyuyordum şimdi sütlü bisküvili yiyoruz.bırtek mılupanın kaısk mamalarını sverek yıyor.bebelac falan denedık bı kac kez ama begenmedı

ayak tırnaklarım ojesiz goz zevkiniz bozulmasın P :)

Bİlmem artık, yakından görmem lazım :))) bana cebini gönderir misin Pervin?

PERVİN - MİNİŞ - ÖZGÜL şahanesiniz... Şevvalim'i ayrıca öper koklarım.
ÖZLEM canım inşallah düzelir Deniz, Özde var artık çok daha hızlı değişmeli her şey.
DERYA misafirlerle kolay gelsin sana. 2 çocukla her şey ekstra zor olmalı...

DORUK iyice ağzımıza mıçmaya başladı. Günlerdir iyice bölündü uykuları. Gündüz tek uyku uyuyor çoğunlukla, ayağımda old halde yarım saat zor uyuttum geçen gün (2.uykuyu) Dün de tek uyku uyuyunca yatırmadan önce ıhlamur verdim. 3-4 saat kesintisiz uyudu. Sabah 4te uyandı ağlayarak. Calpol - ıhlamura rağmen 5 e kadar salladım, uyumadı. Oyuncaklarını koyduk oturttuk, 6.30 da uyuttuk tekrar. Bıraksam 4 te uyanıp oturacak.

Bir de resmen enerji patlaması yaşıyoruz 1 haftadır. Nasıl bir huysuzluk, nasıl bir aksilik... Görüenen başka bişi yok ama! Salyası da yok, diş değil sanırım. Ne olacaksa çabuk olsa ya, bebekliğindeki dönemler gibi bir dönem mi atlayacak nedir?

Yarın Çorlu'ya gidiyoruz. 15 gün kadar yokum. Kaynanamlarda net bağlantısı da yok, giremezsem merak etmeyin. öpüyorum hepinizi, sağlıcakla kalın.

Doruk coştu demek off kıyamam ne derdi var ki acaba yavrumun benneyaptımki
Gezmeler gidiyorsun demek birde kayınvalidelere oyy oyy kolay gelsin sana iyi tatiller özletme kendini :1hug:

ÖZLEM BU SİZE.....
BİRAZ SU
Yeni evli bir cift vardi. Evliliklerinin daha ilk aylarinda, bu isin hic de
hayal ettikleri gibi olmadigini anlayivermislerdi. Aslinda birbirlerini sevmiyor degillerdi. Son zamanlarda o kadar sik olmasa da, evlenmeden önce sik sik birbirlerini cok sevdiklerine dair ne kadar da dil dökmüslerdi. Ama simdilerde,
kücük bir soz, ufak bir hadise aralarinda orta capli bir kavganin cikmasina
yetiyordu. Bir aksam oturup, iliskilerini gozden gecirmeye karar verdiler. Her
ikisi de, bosanmayi istememekle beraber, islerin böyle gitmeyeceginin
farkindaydilar. Erkek, "Aklima bir fikir geldi" dedi. "Bahceye bir agac dikelim
ve eger bu agac uc ay icinde kurursa bosanalim. Kurumaz da buyurse bunu bir daha
aklimizdan gecirmeyelim. Bu süre içinde de ayri ayri odalarda kalalim." Bu ilginc fikir haniminin da hosuna gitti. Ertesi gun gidip bir meyve fidani aldilar ve birlikte bahçeye diktiler. Aradan bir ay gecti. Bir gece bahcede karsilastilar. Her ikisinin de elinde içi su dolu birer bidon vardi...boshayallersmilepuyorumnanaktan

evet tonsilitle karıştırmışım...ama malesef bademcik kulak iltihabına sebe oluyoır şişmezse kulağa vuruyor...

hemde ne zr anlatamam peetim çıktı..yusf ağlar koş uykusu gelir koş tuba ağlar koş..misafir bişey sorar onları bırak oraya koş ...
iş miş yapamadım sadece katlanacak çamaşırlarım vardı onları yapabildim..kafamçokkarıştı

sinirler lacka ne yıyo ne ıcıo kustu yıne ilacı.. artık kızmaya basladım cocuga 10gundur burnumdan geldi.pişman oldum geldiğime

pervin dışarı çıkıncada bebekelr adamın burnundan getiriyor resmen..geçmiş olsun..üşüttümüki..acaba nane limon yapıp içir bence miğdesi rahatlar..birde süt ve süt ürünü 1 günde olsa azalt..un çorbası filan içirin rahatlasın yavrucak.yoğurt hiç verme..

Son düzenleme:
Fatma taşınma işleri nasıl gidiyor? Ev içine sinmemiş ama boşverr içinde huzur olsun yeter... inş.bir gün seninde içine sinen bir evin sahibi olacaksın...

inş canım. herkese versin allah. kendi evin gibisi yok. ben özellikle bu sene yiğitten dolayı ve de gezecek yer olmayınca hep evdeydim ya. daha çok anladım yaşadığın yerin önemini. eskiden gezip tozuyorduk. yatmaya gidiyorduk filan o kadar önemsenmiyordu. şimdi bebiş olunca aman ısınıyor mu aman çevresi güvenli mi.. yani çok önemli oldu bizim için.

uzun bir süre giremeyebilirim nete. eşim yozgata gidiyor eşya taşıma işini ayarlayacak. bilgisayarı götürüyor. evde bi tane daha var ama iki kardeş olunca onlardan sıra gelmez şimdi bana..

pervin, tuğba, özgül, şevval ve hayat hanıma kocamaaaaann maşallah.. resimler süper süper..
ecoş ve şevval hastaymış çoo geçmiş olsun.. kulak ağrısı çok fenadır tuğba, iyi bilirim çok çektim..
nurdan, ben de kesinlikle prima diyorum..
ben kaşık maması vermiyorum artık kilosu fazla çünkü.. ama aptamili çok severek içiyor. 500 olmasa da 400-450 yi buluyor, e peynir ve yoğurt da yediği için sorun yok..
özlemcim, evine dönmüşsün sevindim, inşallah herşey yolunda gider..

bitik durumdayım....
dün gece ada 4 te bir kalktı bi daha uyutamadık.. sabah da uyutuyorum koyuyorum 10 dk sonra uyanıyor. en sonunda taaa öğleden sonra 3 de uyuttum, ben de yanına yattım, her kıpırdandığında pışpışladım anca uyudu 1 saat.. belim kopmuş durumda.. onurun da öyle. bu arada valiz toparladım biraz, evi temizledim, yemek yaptım.. sonuç: koltuğa mıhlandım, yatmak için bile kalkıp içeri gidecek mecalim yok..

esracım, herkes demiş ama bu kadın fena yüz bulmuş sizden.. bu ne ya! yok artık.. deli mi ne.. gözünü seveyim dikkatli olun..

bu çocuklar anlaşmış gibi aynı saatte kalkıyorya ne diyeyim...diş ve çoğunluğuda diş..ama dışarı çıkan aneler bebkelriniz hava yutyor ve gaz sancısı çekebiliyorlra..bir kaç gece aynı şey oluyorsa rezene anson çayı içirin..hem rahat uyurlar hemde sancıları olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…