2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy inankı çok sevindim ozlem mutlaka degisecektir dersini almıstık ukalalıktanda kalmamıs ama ah bu erkekler:))

buda zarıf ve naif gülümsemesıyle Pervin,diğeri sırıtak ben ve sanırım öpücük atmaya calısan kızım.

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

tuba çok guzel guluyorsun ya niye sırıtak diyosun kendine:)

ya demek herkesde durumlar ayni, bu bebikler niye boyle oldu, geceninunde oyun istiyor bizimkide, butun gun kudurdugu yetmiyor...

e hani halletcektiniz adını falan yazdım sesçıkmadı senden derya su kadın birazda korksa artık ya hem beni rahat biraksa hemde kendide ettiklerinin karsılgıın alsa istiyorum of alt ust oldu ev duzenimizhersey ece de huysuz bu ara biz gergin o gergin sanırım

ayak tırnaklarım ojesiz goz zevkiniz bozulmasın P :)
allah iyilgini versin ya unutmamıs :))
her halinle guzelsinsen canım benim zarifligin durusun yeter valla

kuzmun doğduğu ilk gün ..

ayy bu resmi çok iyi hatırlıyorumm evrim eklemisti sanırım nasıl duygulanmıs aglamıstımm ne gunlerdi yaa herkes dogumgununde ilk resimlerni eklese bari ne guzel olur tekkrar dan goruruz
bu resim gozumun onunde aida belma nın resmi aklımda pervin ece ninki sarıp sarmalanmıs mavi battaniyeye gozumun onunde baska su an aklıma gelmiyor

aynen ece de zıvanadan çıkmıs durumda aksam salladık uyumuyor kalkıyor bıraktım iki dk mızıklansın yatagında diye bri ogurme bir kustuy yataga kenardan asagıya yerlere halıya kafayı yiyorduk yani ilk kez oldu yemek harici kusması neredeyse soktuk yıkadık ben yatagı yer itemizledim ibo ece yi yıkadı ama bittik yani egil kalk sil supur yatır allahtan annem bizde o uyuttu ayagında
gunlerdirde gece sabaha karsı 4 gibi falan uyanıyor sabah kalkıyorm aman ne guzel ece uyanmamıs diye bir bakıyroum annemin ayagında off sıcaklardan sanırım su içiyor deli gibi uyanınca insalah oyledir

aksam ben agdaya gitmistim balkondan kadını gormus ibo el sallasmıslar ece de kucagındaymıs ona seslenmis kadın ece ye bay bay yaptırmıs ibo falan hey alahım diyorummm yapacak birsey yok iboya engel olamıyorumsurekli bu konudan kavga çıkıyor aramızda çunku

bugun isle ilgili acayip bir gelisme oldu illegal yollardan ogrendim hala saskınım inanamıyorum bilemiyorum olurmu nasıl olur vs
aksam tam çıkcam yarım saat var fabrika bilg iislemden arkadas aradı nasılsınvs den sonra tum haftasonu senin için ugrastım dedi bende nası benim için dedim sen bebisinden ayrılma diye falan dedi yine anlamadım dedi evden baglantı yapılcak ya falan bende sandımsirket maillerine falan evden ulasılıyor mesaiye gidiyorum arada mı sandı ondamı evden çıkmayım bebegimle olayım demek istiyor neyse sagolun falan dedim sonra dedi senin santral ne model nedir holding de yetkil ikimdir teknik birkaç konu kaldı ben çalısmamı yaptım ama iste falan ne diyorsun dedim ne baglantısı ne santrali sonra jeton dustu sanırım evden santral gorevini yapmam istenecek. neyse yetkil iteknik kisiy ebagladım iki dk sonra adamı aradım ne istedi diye samimiyetim var anlattı sagolsun boyle brisey isteniyormus program satın alınması gerekmis vs gn md e sunum yapılcakmıs bu oneri olarak sunulcak sanırım ayrılkmak istemem ve bu oneri goturulcek adam onaylarsa falan iyide bana soran yok istermisin boyle birsey nasıl olur hiç kestiremiyorum benim surekli telefonum calar ece ye mutlak evde bir iolması gerek hadi teknoloji çok ilerledi oluyormus boyle seyler tamamda yapılıyormus uzaktan santral islemi ama garip geliyor neden yapıyorlar tamam benden memnunlar ama bukadarda sacma geliyor bakalım yarın haber bekliyorum çunku yarın gn md donuyort atilden artık bir yanıt istyorum bir hafta oldu ben beyan edeli

Son düzenleme:
ooooooooooooo tam yatmaya gidecekken ağır toplar gelmiş..
ESRAKO kadını düşünme artık muhattab olmasan iyi olur...
RESİM OLAYI GÜZEL FİKİR DOĞDUĞU GÜN VE BİRİNCİ YAŞ GÜNÜ RESMİ ..
anılarımı tazeledim..

ha bu arada bilgi islemci adam panik oldu benim bildigmi sanıormus sanırım sakın sakın aman nolur ben ben falan diyip kalakaldı bend esaskın mutlu yok valla demem yemin edermi dedim
sizlere yazmıs olmamyeminim bozmaz insalah isle alakanız yok:) ne bilim heycanla birkaç kisiye soyledim ama tehlike arz edecek kisilere demedim onun kastı zaten yoneticilerime bunu sormam dı sanırım

bizde seni özledik canim..cok sükür bununda üstesinden geldin..ama tekrar bir kosturmaca..allah kolaylik versin sana canim..:Saruboceq:
ah canim benim ya..kiyamam ben o na..nazarami geldi bu cocuk ne...cok gecmis olsun..en kisa zamanda düzelir insallah..:teselli:
bugün aldigim en güzel haber bu.hihoyyyt.zaten ben birbirinizi cok sevdiginize inaniyorum..insallah hersey daha güzel ve düzgün ilerler bundan sonra..:Saruboceq:
ohhh canim sefan olsun..su dogum günü felan gecsin 1 haftada yine eski kilona dönersin..ben kendimi türkiyeye sakliyorum..sen sonra gör beni..yerimseniben
ayak tırnaklarım ojesiz goz zevkiniz bozulmasın P :)
kaydirigubbakcemile3 ssen söylesen ben farketmemistim bile..ama cok güzelsiniz..opuyorumnanaktan
sana hayirli yolculuklar canim..insallah dodom eski düzenine kavusur bir an önce..
senağlamasenağlamacuk oturmus sanki...bayiliyorum senin bu dogru lafi dogru yere oturtmana..tabiri caizse..a.s
evrim nerdesin kuzum sen kacgundur?????????hmmmmmm di bakalim...
iveeettt..bende merak ettim..klava:

evrimde girmedi bugun nerelerde cesme demiydi ben hatırlayamadım ama

Gümüldür deyim arkadasım.. yazlıktayız.. canavar oglumdan anca fırsat bulup yatagımdan yazıyorum su an.. o kadar dıyeyım sana.. evde kac kısıyız yıne de yetemıyoruz adama.

çok gecmıs olsun arkadasım.. Allah yardımcın olsun..

sinirler lacka ne yıyo ne ıcıo kustu yıne ilacı.. artık kızmaya basladım cocuga 10gundur burnumdan geldi.pişman oldum geldiğime

kıyamam sana..

kuzmun doğduğu ilk gün ..

çok aglamıstım bu foto geldıgınde.. ezan okunuyordu senınle konustugumda.. cok duygulanmıstım.. ezan okunurken senın haberın geldı.. cok kotu olmustum.. Yusuf o yuzden ben de cok ozeldır.. cunku ılk lerın en guzelıydı bende.. yıne gorunce bı garıp oldum..

evrim nerdesin kuzum sen kacgundur?????????hmmmmmm di bakalim...

valla Kuzey den fırsat kalmıyor babam.. ınan bı halt yaptıgımdan degıl..

evrimm nerelerdesinn napıyorsun yoktun bugun hiç ortalıktaa

yettim de sana yetısemedım sanırım.. cok guzel bır oneri gelmıs sana,sahane bır sey.. umarım her sey yolunda gıder.. sansın daim olur hep.. Derya nın önerisini dinle derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…