Slm a.s.
Benden son durumlar eve döndüm hala aramızda limonilik var tam anlamıyla gönlümü almış değil... Sözler verdi yine değişeceğim sizsiz yapamam hatta ukalalık yapıp sizde bensiz yapamazsınız falan dedi... Barışma hikayemiz uzun ama meraklandırmamak için kısacası bu :)))
buda zarıf ve naif gülümsemesıyle Pervin,diğeri sırıtak ben ve sanırım öpücük atmaya calısan kızım.
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
ESRAKO manyak kadın seni deniyor..cinlerle uğraşıyorsa ilgileniriz..ma yalan söylüyor..yok öyle birşeyi..ecem kendi akıllııydı okadında manyak manyak konuşmasın..gerçekten kaşınıyor artık..ECEyi sevmek içinde verme sakın ..
allah iyilgini versin ya unutmamıs :))ayak tırnaklarım ojesiz goz zevkiniz bozulmasınP :)
kuzmun doğduğu ilk gün ..
bizde seni özledik canim..cok sükür bununda üstesinden geldin..ama tekrar bir kosturmaca..allah kolaylik versin sana canim..:Saruboceq:merhaba hatunlar sizleride özledim ama hiç boş vaktim olmadı..
kalabalığı savdım ama çok yorgunum ev mok götürüyor..yarında yiğenlerim geliyor..yine koşturmaca başlıyor ..evi temizleyeceğm halıları yıkamaya verceğim 3 günde geliyormuş
doğumgünü sabahı gelicek yani iş çok..
ah canim benim ya..kiyamam ben o na..nazarami geldi bu cocuk ne...cok gecmis olsun..en kisa zamanda düzelir insallah..:teselli:merhaba,dünmkı msjdan sonra bugun gırıp resım yüklemeyı planlıyordum ama olmadı.
Şevval gece 1 de 39.5 derece atesle yanıyodu resmen uyandıgımda.hemen fitil yaptım ılık bezle kompres falan düştü sabah dogru hastaneye.idrar kan tahlılı istedı.
hem randevusuz gıttgımız için hemde bır türlü çişini yapmadıgındfan saat 2.30a kadar hastanede kaldık.sonuxc yınede yapmadı.tek kan sonuclarına baktı doktor iltahap var bıraz dedı.artı dişi patlamıs artı kulakta hala hafıf kızarıklık var hepsı bırlesınce ates olmus dedı.4 adet iğne verdı.birini oldu kuzum cok canı yandı,o agladı ben zor tuttum kendımı.
zaten verdıgı ıgne ve antıbıyotık ;eger idrar yolarındda bı iltahaplanma varsa onada iyi gelır dedı.
bi kurtulamadık bu ay hastalıktan.inanamıyorum 1.5 ayda 3.kez antıbıyotık şaka gıbı.artı iğne eklendı
bugün aldigim en güzel haber bu.hihoyyyt.zaten ben birbirinizi cok sevdiginize inaniyorum..insallah hersey daha güzel ve düzgün ilerler bundan sonra..:Saruboceq:Slm a.s.
Benden son durumlar eve döndüm hala aramızda limonilik var tam anlamıyla gönlümü almış değil... Sözler verdi yine değişeceğim sizsiz yapamam hatta ukalalık yapıp sizde bensiz yapamazsınız falan dedi... Barışma hikayemiz uzun ama meraklandırmamak için kısacası bu :)))
ohhh canim sefan olsun..su dogum günü felan gecsin 1 haftada yine eski kilona dönersin..ben kendimi türkiyeye sakliyorum..sen sonra gör beni..yerimsenibenkilo konusu geçmiş malesef 62 ye geri çıkmışım bu sabah itibariyle kına yemekliydi düğün yenekliydi eşimin doğum günü vardı onuda kutladık ertesi gün kahvaltıya dışarıya gittik ordna hızmızı alamdık pikniğe geçtik ordan geldik abimlere çay pasta ..5 günde olan olmuş.ama adet öncesindeyim..kendimi böyle umutlandıryaım..
TAZEM 36 SÜPER ..
PERVİN eceoşum hastalanmış geçmiş olsun..kilo süper..
ÖZGÜL anam genç kız gibisin maşallah..harikasın ...HAYAT ta havuz keyfinde maşallah onada..
SEÇİL gelmiş nerelerdeydin nasılsın.?
MİNKLE pervin buluşmuş ne hoşsunuz ..
kaydirigubbakcemile3 ssen söylesen ben farketmemistim bile..ama cok güzelsiniz..opuyorumnanaktanayak tırnaklarım ojesiz goz zevkiniz bozulmasınP :)
sana hayirli yolculuklar canim..insallah dodom eski düzenine kavusur bir an önce..Bİlmem artık, yakından görmem lazım :))) bana cebini gönderir misin Pervin?
PERVİN - MİNİŞ - ÖZGÜL şahanesiniz... Şevvalim'i ayrıca öper koklarım.
ÖZLEM canım inşallah düzelir Deniz, Özde var artık çok daha hızlı değişmeli her şey.
DERYA misafirlerle kolay gelsin sana. 2 çocukla her şey ekstra zor olmalı...
DORUK iyice ağzımıza mıçmaya başladı. Günlerdir iyice bölündü uykuları. Gündüz tek uyku uyuyor çoğunlukla, ayağımda old halde yarım saat zor uyuttum geçen gün (2.uykuyu) Dün de tek uyku uyuyunca yatırmadan önce ıhlamur verdim. 3-4 saat kesintisiz uyudu. Sabah 4te uyandı ağlayarak. Calpol - ıhlamura rağmen 5 e kadar salladım, uyumadı. Oyuncaklarını koyduk oturttuk, 6.30 da uyuttuk tekrar. Bıraksam 4 te uyanıp oturacak.
Bir de resmen enerji patlaması yaşıyoruz 1 haftadır. Nasıl bir huysuzluk, nasıl bir aksilik... Görüenen başka bişi yok ama! Salyası da yok, diş değil sanırım. Ne olacaksa çabuk olsa ya, bebekliğindeki dönemler gibi bir dönem mi atlayacak nedir?
Yarın Çorlu'ya gidiyoruz. 15 gün kadar yokum. Kaynanamlarda net bağlantısı da yok, giremezsem merak etmeyin. öpüyorum hepinizi, sağlıcakla kalın.
senağlamasenağlamacuk oturmus sanki...bayiliyorum senin bu dogru lafi dogru yere oturtmana..tabiri caizse..a.sÖZLEM BU SİZE.....
BİRAZ SU
Yeni evli bir cift vardi. Evliliklerinin daha ilk aylarinda, bu isin hic de
hayal ettikleri gibi olmadigini anlayivermislerdi. Aslinda birbirlerini sevmiyor degillerdi. Son zamanlarda o kadar sik olmasa da, evlenmeden önce sik sik birbirlerini cok sevdiklerine dair ne kadar da dil dökmüslerdi. Ama simdilerde,
kücük bir soz, ufak bir hadise aralarinda orta capli bir kavganin cikmasina
yetiyordu. Bir aksam oturup, iliskilerini gozden gecirmeye karar verdiler. Her
ikisi de, bosanmayi istememekle beraber, islerin böyle gitmeyeceginin
farkindaydilar. Erkek, "Aklima bir fikir geldi" dedi. "Bahceye bir agac dikelim
ve eger bu agac uc ay icinde kurursa bosanalim. Kurumaz da buyurse bunu bir daha
aklimizdan gecirmeyelim. Bu süre içinde de ayri ayri odalarda kalalim." Bu ilginc fikir haniminin da hosuna gitti. Ertesi gun gidip bir meyve fidani aldilar ve birlikte bahçeye diktiler. Aradan bir ay gecti. Bir gece bahcede karsilastilar. Her ikisinin de elinde içi su dolu birer bidon vardi...boshayallersmilepuyorumnanaktan
iveeettt..bende merak ettim..evrim nerdesin kuzum sen kacgundur?????????hmmmmmm di bakalim...
insallah canim benim...yusufumun dogum günü hangi gündü???özgül sağol canım..sende genç kız gibisin maşallah yani..iki çocukla almazsın bence..
insallah canim benim...yusufumun dogum günü hangi gündü???
ay canim benim..erkek oldu artik..opuyorumnanaktanben malesef kiziminkinde dügün icin yolda oluyorum..mecburen sonra kutlayacagiz...16 temmuz...cuma günü ..:teytey::dance:
evrimde girmedi bugun nerelerde cesme demiydi ben hatırlayamadım ama
merhaba,dünmkı msjdan sonra bugun gırıp resım yüklemeyı planlıyordum ama olmadı.
Şevval gece 1 de 39.5 derece atesle yanıyodu resmen uyandıgımda.hemen fitil yaptım ılık bezle kompres falan düştü sabah dogru hastaneye.idrar kan tahlılı istedı.
hem randevusuz gıttgımız için hemde bır türlü çişini yapmadıgındfan saat 2.30a kadar hastanede kaldık.sonuxc yınede yapmadı.tek kan sonuclarına baktı doktor iltahap var bıraz dedı.artı dişi patlamıs artı kulakta hala hafıf kızarıklık var hepsı bırlesınce ates olmus dedı.4 adet iğne verdı.birini oldu kuzum cok canı yandı,o agladı ben zor tuttum kendımı.
zaten verdıgı ıgne ve antıbıyotık ;eger idrar yolarındda bı iltahaplanma varsa onada iyi gelır dedı.
bi kurtulamadık bu ay hastalıktan.inanamıyorum 1.5 ayda 3.kez antıbıyotık şaka gıbı.artı iğne eklendı
sinirler lacka ne yıyo ne ıcıo kustu yıne ilacı.. artık kızmaya basladım cocuga 10gundur burnumdan geldi.pişman oldum geldiğime
kuzmun doğduğu ilk gün ..
evrim nerdesin kuzum sen kacgundur?????????hmmmmmm di bakalim...
evrimm nerelerdesinn napıyorsun yoktun bugun hiç ortalıktaa
ay canim benim..erkek oldu artik..opuyorumnanaktanben malesef kiziminkinde dügün icin yolda oluyorum..mecburen sonra kutlayacagiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?