Deryam, kalbimdesin arkadasım.. cogu kez de aklımdasın.. bilesin, iyi ki de varsın.
Bugun ogleden sonra Kuzey ı ıle uyuma savası yaparken, ben de uyuyakalmısım. Ruyamda hamıleymısım, ama farkında degılmısım.. sonradan ogrenıyorum.. bebek cok enteresan bır sekılde doguyor kucagıma, gozlerı falan elımde olusuyor, acılıyor, mınımınnacık bır kız bebek doguyor.. adı dıyorum Naz olsun.. (nıyeyse..) opuyorum yanagından, o duyguyu cok ıyı hatılıyorum, onu optugumu resmen hıssettım.. sonra bırden her sey degısıyor.. megersem gercek degılmıs.. ıyı kı dıyorum olmamıs, cunku ben bır daha cocuk ıstemıyorum.. ama ıcımde bır buruklukla kalakalıyorum.. cunku onu optuugmu hatırlıyorum..
neydı bu yaaa.. allak bullak oldummm(
Sağol cnm bidon taşımaktan belimkoptu azıcıkta deniz taşısın ama :kedi:ÖZLEM BU SİZE.....
BİRAZ SU
Yeni evli bir cift vardi. Evliliklerinin daha ilk aylarinda, bu isin hic de
hayal ettikleri gibi olmadigini anlayivermislerdi. Aslinda birbirlerini sevmiyor degillerdi. Son zamanlarda o kadar sik olmasa da, evlenmeden önce sik sik birbirlerini cok sevdiklerine dair ne kadar da dil dökmüslerdi. Ama simdilerde,
kücük bir soz, ufak bir hadise aralarinda orta capli bir kavganin cikmasina
yetiyordu. Bir aksam oturup, iliskilerini gozden gecirmeye karar verdiler. Her
ikisi de, bosanmayi istememekle beraber, islerin böyle gitmeyeceginin
farkindaydilar. Erkek, "Aklima bir fikir geldi" dedi. "Bahceye bir agac dikelim
ve eger bu agac uc ay icinde kurursa bosanalim. Kurumaz da buyurse bunu bir daha
aklimizdan gecirmeyelim. Bu süre içinde de ayri ayri odalarda kalalim." Bu ilginc fikir haniminin da hosuna gitti. Ertesi gun gidip bir meyve fidani aldilar ve birlikte bahçeye diktiler. Aradan bir ay gecti. Bir gece bahcede karsilastilar. Her ikisinin de elinde içi su dolu birer bidon vardi...boshayallersmilepuyorumnanaktan
sinirler lacka ne yıyo ne ıcıo kustu yıne ilacı.. artık kızmaya basladım cocuga 10gundur burnumdan geldi.pişman oldum geldiğime
bitik durumdayım....
dün gece ada 4 te bir kalktı bi daha uyutamadık.. sabah da uyutuyorum koyuyorum 10 dk sonra uyanıyor. en sonunda taaa öğleden sonra 3 de uyuttum, ben de yanına yattım, her kıpırdandığında pışpışladım anca uyudu 1 saat.. belim kopmuş durumda.. onurun da öyle. bu arada valiz toparladım biraz, evi temizledim, yemek yaptım.. sonuç: koltuğa mıhlandım, yatmak için bile kalkıp içeri gidecek mecalim yok..
ayy inankı çok sevindim ozlem mutlaka degisecektir dersini almıstık ukalalıktanda kalmamıs ama ah bu erkekler:))
aksam ben agdaya gitmistim balkondan kadını gormus ibo el sallasmıslar ece de kucagındaymıs ona seslenmis kadın ece ye bay bay yaptırmıs ibo falan hey alahım diyorummm yapacak birsey yok iboya engel olamıyorumsurekli bu konudan kavga çıkıyor aramızda çunku
Sana da ıyı geceler tatlım..
forumda bir pet shopa girdik
girmezzz olaydıkk öyle geziyoruz bu itoş benim kucağımda
neyse bende tavşanlara falan bakıyorum buda kafeslerle oynuyor kafayı çevirmiş bulundum o an bir ciyak sesi yaho bir hamster yakalamış hayvanı sıkıyor hayvan ciyak ciyak görevliler koştu
tabi hayvan orda can verdi maalesef tanesi 5 tlymiş bende parasını ödedim şaka gibi yaaa
2 milyarlık papağanlarda vardı onları gırtlaklasa ne halt yerdim bilmiyorum
bu çocuğu nasıl sakinleştirmeli napmalı bilmiyorum
yahoya ciciler aldım kasadayız ve yine kucağımda çünkü başka türlü atraksiyon olmuyor kenara oturttum artık belim kopacak yoksa pos makinalarınımı yere fırlatmadı hani şu kasaların orda toka falan standtları olur onları kasiyeremi fırlatmadı ay delirecektim her yeri devirdi yere bıraktım askıdaki sütyenleri donları alıp fırlatmaya başladı ayy töbe ettim bir daha dışarı çıkmam diye ama kurtlu bendeniz duramam biliyorumohaoldumsmile
resım yüklemeye calısıyorum.size bı cansimidi göztereyımde nekadannnn şişko oldugumu tescilliyim.cok denedım ama emzırırken dıyet falan yapamıyorum.hasta olunca hepten bana sardı Şevval,sütüm azalmasın dıe yedım mecburen.dıyet yıne askıda.napıyım barı yüzerken batmam bu sayedesempatiksalakcinni
[/URL][/IMG]
yahoşşşştan bir kaç foto sempatiksalakcinni
arkadasalr birsey sormak istiyorum
emzirenler ne kadar emiyorlar bilmiyor ama
biberon maması verenler gunde 500 cc yi tamamlayabiliyormusunuz ?
kadın gitti gideli ece biberondan mama içmiyor zaten hiç içmedi bizlerden bir o verince kendi içiyordu
annemler dun denedi eddim bize naz yapar belki annemlerede hayır demis içmiyor
biz erkek kardeşimi psikyatriste götürmüştük daha doğrusu habire götürüyodukda bir tanesine gittik. annem kızkardeşim ve ben oturuyoruz kadının karşısında. kardeşim koridorda duvarlara filan tırmanıyo, geleni geçeni hırpalıyo sesleri duyuyoruz. neyse kadına anlattık derdimizi işte çok hareketli yaramaz haylaz vs vs .
kadın dediki çocuğun babası nerde? dedikki evde. babam genelde çok ilgili olmadığı için bu konularda öyleydi yani gelmezdi.
bize dediki bu çocuk haylaz olmasında ne yapsın . 3 tane kadın çocuğun tepesindesiniz. rahat bırakın, babanız gibi davranın. sıkıştırmayın. bize birer tane kitap verdi. siz kendinizi tedavi edin çocuğun bişeyi yok dedi. biz o kitapları okuduk günlerce birbirimizle değiştirdik anlattık çalıştık filan sonra ben oğlumuzu askeri okula göndermeye karar verdim. bizden kurtulmasının tek yolu oydu. kazanması için elimizden gelen herşeyi yaptık. ders çalışmayı sevmediğini bildiğimiz içinde bando okuluna ısrarlarımız inadımız ve yüksek çabalarımızla yerleştirdik. kendisi şu an bütün müzik aletlerini çalabilen hayatından memnun bir müzisyen...
yahodan nerelere geldik....
yahoo çok hareketli aktif bi çocuk. meslek seçiminide ona göre yapacaktır inşallah. ama ikinci çocuğu düşün bence. bilimsel araştırmalara göre ikinci çocuk tam tersi olacak:)))
eşim orada yaralandı.yani gazi eşiyim.şu an erzurumdayız.gururlu muyum evet gururluyum ama hr korkuyu yaşadım.ölüm korkusu,ayrılık korkusu.zaten diyarbakrdaydık üstüne hakkari erken doğum eşimin yaralanması...insan taşmış onu anladım.herşeyi yaşayıp atlatabiliyoruz.yaralar kalsa da atlatılıyor birşekilde.doğum 32. haftanın içinde başladı.4gün içimde tutabildik.sonra sezeryanla alındı minyatürüm.çok kıyasladılar kızımı başkalarıyla.çok canım yandı.neyseki herşey geride kaldı.
çok sağolun arkadaşlar.hep derim zaten rabbim ikisini de bana bağışladı.ben de normalinde ağustosun 20 si gibi doğum ypacaktım.o nedenle burayı takip ediyorum.çünkü prematür bebeklerde doğum zamanına göre gelişim olurmuş.kızım o nedenle geriden geliyor.gerçi bunu sadece ben ve doktorlar biliyor.eltimin oğluyla beş gün arası var minyatürümün.o neredeyse 41. haftada doğdu.hatta zorla doğurttular.ve şu an kayınvalidem onunla kıyaslıyor.konu komşuya alıştım da yakındakiler çok koyuyor.eşim laf söyletmiyor annesini azarlıyor gerçi.
kusura bakmayın içim o kadar doluki.doğumda doktora ilk bebeğim yaşıyor mu diye sormak çok zor gerçekten.yanımın boş kalması.emzirmeye sürünerek gitmek.uzun oldu özür diliyorum arkadaşlar.
hocam bilimsel araştırmaların gazabına uğramayı göze alamam vallahi..
ama yahoda sanırım hiperaktif olacak bilemiyorum umarım olmaz ancak ben sıkmıyorum çok rahat bırakıyorum tam tersi
adam her çekmeceyi açar karıştırır boşaltır doldurur buzdolabını açarım hemen saldırır bırakırım ne kadar soda şişesi varsa indirir sebzeliği açar bütün sebzeleri indirir tekrar doldurur
ayakkabılık ve terlik dolabını boşaltır içine kaşıklarımı taşır havlu çekmecesinden terlik çıkar iç çamaşırı çekmecemden kaşık
olabildiğince özgür yani adam sıkma etme vs yok
acaba diyorum çokmu rahat bırakıyorum
güliz aslında mantıklı geldi bana öğlen mevlüt akşam doğumgünü ama çok zor olur çünkü mevlütte en az 60-70 kişi olur ben biraz düşüneyim bu durumu
ecrindiloş çok çok büyük geçmiş olsun şükürler olsunki eşin hayatta rabbim sizi ayırmasın hiç
aynen ece de zıvanadan çıkmıs durumda aksam salladık uyumuyor kalkıyor bıraktım iki dk mızıklansın yatagında diye bri ogurme bir kustuy yataga kenardan asagıya yerlere halıya kafayı yiyorduk yani ilk kez oldu yemek harici kusması neredeyse soktuk yıkadık ben yatagı yer itemizledim ibo ece yi yıkadı ama bittik yani egil kalk sil supur yatır allahtan annem bizde o uyuttu ayagında
gunlerdirde gece sabaha karsı 4 gibi falan uyanıyor sabah kalkıyorm aman ne guzel ece uyanmamıs diye bir bakıyroum annemin ayagında off sıcaklardan sanırım su içiyor deli gibi uyanınca insalah oyledir
tıpkı dogum haberinde oldugu gibi yazmak istedim kırmızı ve koyu :)
selinimizin dogum gunu kutlu olsun sibelcim iyiki dogmus iyiki seni tanımısız allah sansını bahtını acık etsin
bugun isle ilgili acayip bir gelisme oldu illegal yollardan ogrendim hala saskınım inanamıyorum bilemiyorum olurmu nasıl olur vs
aksam tam çıkcam yarım saat var fabrika bilg iislemden arkadas aradı nasılsınvs den sonra tum haftasonu senin için ugrastım dedi bende nası benim için dedim sen bebisinden ayrılma diye falan dedi yine anlamadım dedi evden baglantı yapılcak ya falan bende sandımsirket maillerine falan evden ulasılıyor mesaiye gidiyorum arada mı sandı ondamı evden çıkmayım bebegimle olayım demek istiyor neyse sagolun falan dedim sonra dedi senin santral ne model nedir holding de yetkil ikimdir teknik birkaç konu kaldı ben çalısmamı yaptım ama iste falan ne diyorsun dedim ne baglantısı ne santrali sonra jeton dustu sanırım evden santral gorevini yapmam istenecek. neyse yetkil iteknik kisiy ebagladım iki dk sonra adamı aradım ne istedi diye samimiyetim var anlattı sagolsun boyle brisey isteniyormus program satın alınması gerekmis vs gn md e sunum yapılcakmıs bu oneri olarak sunulcak sanırım ayrılkmak istemem ve bu oneri goturulcek adam onaylarsa falan iyide bana soran yok istermisin boyle birsey nasıl olur hiç kestiremiyorum benim surekli telefonum calar ece ye mutlak evde bir iolması gerek hadi teknoloji çok ilerledi oluyormus boyle seyler tamamda yapılıyormus uzaktan santral islemi ama garip geliyor neden yapıyorlar tamam benden memnunlar ama bukadarda sacma geliyor bakalım yarın haber bekliyorum çunku yarın gn md donuyort atilden artık bir yanıt istyorum bir hafta oldu ben beyan edeli
kuzmun doğduğu ilk gün ..
aynen ece de zıvanadan çıkmıs durumda aksam salladık uyumuyor kalkıyor bıraktım iki dk mızıklansın yatagında diye bri ogurme bir kustuy yataga kenardan asagıya yerlere halıya kafayı yiyorduk yani ilk kez oldu yemek harici kusması neredeyse soktuk yıkadık ben yatagı yer itemizledim ibo ece yi yıkadı ama bittik yani egil kalk sil supur yatır allahtan annem bizde o uyuttu ayagında
gunlerdirde gece sabaha karsı 4 gibi falan uyanıyor sabah kalkıyorm aman ne guzel ece uyanmamıs diye bir bakıyroum annemin ayagında off sıcaklardan sanırım su içiyor deli gibi uyanınca insalah oyledir
aksam ben agdaya gitmistim balkondan kadını gormus ibo el sallasmıslar ece de kucagındaymıs ona seslenmis kadın ece ye bay bay yaptırmıs ibo falan hey alahım diyorummm yapacak birsey yok iboya engel olamıyorumsurekli bu konudan kavga çıkıyor aramızda çunku
sinirler lacka ne yıyo ne ıcıo kustu yıne ilacı.. artık kızmaya basladım cocuga 10gundur burnumdan geldi.pişman oldum geldiğime
bu çocuklar anlaşmış gibi aynı saatte kalkıyorya ne diyeyim...diş ve çoğunluğuda diş..ama dışarı çıkan aneler bebkelriniz hava yutyor ve gaz sancısı çekebiliyorlra..bir kaç gece aynı şey oluyorsa rezene anson çayı içirin..hem rahat uyurlar hemde sancıları olmaz...
Bende bez huggies kullanıyorum ama problem yaşamadım genelde ıslak mendil hediyeli oluyorlar diye onlardan alıyorum... Mamada bebelac aldım geçen bayıldı aptamili severek içmiyor canımız çıkıyor içirene kadar...
Güliz sen nasıl oldun cnm tedavi nasıl gidiyor? İlaçlardan yana şikayetin var mı?
sizde durmlar nasıl ..demek kız kaçırdı ..hayırlısı olsun..canına tak etmiş demekki..kaçırmanın stersinden ama barışmışsınız geçmişi içinizde tutmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?