2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selin ime nice nice uzun yaşlar, dünya güzeli annesiyle,babasıyla cok cok uzun yıllar dilerim,güzel kızımın daha nice güzel günlerine de şahit oluruz inşallahh..

Selin'im.. Doğum günün kutlu olsun..

Evrim sabah seni aradığımda bende ağlamamak için kendimi tutmuştum..doğuma girene kadar hepiniz aklımdaydınız ..ne heyecanlıydı haber verişim senin o güzel sesini ilk ogün duyduğumdada çok mutlu olmuştum dostum...

hayra yoralım İYİ RÜYAN..
YANLIZ BU RÜYAYA YORUM GETİRLMESİN BAŞKA ARKADAŞLAR..

EVRİM ben yatıyorum iyi olmana sevindim...yusf uyuyorken yatıp dinleneyim...RÜYANI KİMSE KURCALAMSIN...

Sağol cnm bidon taşımaktan belimkoptu azıcıkta deniz taşısın ama :kedi:

sinirler lacka ne yıyo ne ıcıo kustu yıne ilacı.. artık kızmaya basladım cocuga 10gundur burnumdan geldi.pişman oldum geldiğime

Geçmiş olsun Pervinim ya kıyamam şirineme...

Çok yorulmuşsun sende kuzu ya Ada halbuki kuzu gibi görünüyor :)) Hep böyle derler ya dışı seni içi beni yakar :)
ayy inankı çok sevindim ozlem mutlaka degisecektir dersini almıstık ukalalıktanda kalmamıs ama ah bu erkekler:))

Sağol cnm... inş.

Eşinin tavırlarını bende anlayamıyorum neden hala bu kadına taviz veriyor ki! Bu arada bugün herkesin ağda günü sanırım :)
Sana da ıyı geceler tatlım..

Evrim ohh gezmelerdeyiz demek enerji depola bekliyoruz seni... Özletme.. opuyorumnanaktan
Selinimiz prensesimiz iyi ki doğdun sana huzur, sağlık dolu bir ömür diliyorum bebeğimmm opuyorumnanaktan
Bende geçen ağustos bebişleri topiğinde tüm bebikleri inceledim tekrar çok tuhaf oldum neredn nereye.... Bende doğum gününde koyayım küçük Özde abla Özde aradaki 7 farkı bulalım aklinialirimsmile

yarın silivriye gidiorum tazede corluya gidiomus belki ayar ceker ortada bulusuruz yeni ogrendim.. bende girip giremiycemi henuz bilmiorum cepten zor oluyo.. simdiden yusuufmun ve selinimin dogumgunu kutlu olsun...kendinize ii bakın bebiklerede

tıpkı dogum haberinde oldugu gibi yazmak istedim kırmızı ve koyu :)

selinimizin dogum gunu kutlu olsun sibelcim iyiki dogmus iyiki seni tanımısız allah sansını bahtını acık etsin

aman yarabbi okudukça gülüyorum ama senin tepkini görmek gerekirdi.canım ya 3 ağustos doğumlular böyle haraketlimi oluyorlar acaba benimkş de asla kucakta durmuyor insin kalksın emeklesin dolap kapaklarını açsın çamaşır sepetini boşaltsın mama sandalyesinden birşeyler fırlatsın mutfağı günde en az 2-3 kez süpürüp siliyorum erkek olsa bu kadar yaramaz olurdu en fazla diyorum eşimle bazen kızımıza "Kıpırcan" diyoruz

kelin ilacı olsa...

çok güzelsiniz diyet seneye kalsın varsın olsun boşver

yahoşşşştan bir kaç foto sempatiksalakcinni

maşallah kız gibi güzel yaho

muhallebiye mama kat öyle yer belki en azından gece yatmadan

hımmm düşüneceğim bu konuyu

çok şeyler yaşamışsın sende Allah kolaylık versin

Allah sana bağışlamış kızını ve eşini

evet bilim haklı çıksın diye 2. çocuk yapılmaz

çok güzel olmuş Hayat maşallah

annelerin eli öpülürrrr daha da diyecek laf yok sana kıyıp da uyandırmamış bak

tıpkı dogum haberinde oldugu gibi yazmak istedim kırmızı ve koyu :)

selinimizin dogum gunu kutlu olsun sibelcim iyiki dogmus iyiki seni tanımısız allah sansını bahtını acık etsin

Selin ve Yusuf iyi ki doğdunuz nice yaşlarınızı kutlarız inşallah

bu arada Günaydın
pervin ve fatma fotolarda ne güzel çıkmışsınız
özlem eve dönmene sevindim umarım eşin istediğin gibi olur

güli ye iyi tatiller
atladıklarım vardır sorry

Günaydın

cumartesi kpss ye girdim keşke çalışıp girseymişim süper olurmuş aslında matemetik çok kolaymış
dün Ece emeklerden sol el bileği burkulur gibi oldu ve elmacık kemiğini balkon kapsının önündeki mermere vurdu nasıl ağladı biraz çok üzüldüm

[COLOR="Red"]ben geldim arkadaşlar,,,,,,,

sabah işe gitmek için kalktım lavaboya girdiğimde peçeteye sildiğimde şeffaf akıntının içinde bir damla pembe kan gibi birşey vardı sonra işe gitmedim ne olur ne olmaz diye bir daha gelmedi dedim uzandım öğleye kadar öğlen lavaboya girdiğimde yine peçeteye akıntıyla beraber pembemsi leke geldi..... dr. uzun uğraşlar sonunda ulaşabildim durumu anlattım karın ağrın varmı dedi biraz ağrım var ama psikolojikmi bilmiyorum dedim.... oda akıntını takip et artış olursa gel dedi..... şuan hala evdeyim dinleniyorum bakalım şimdilik gelmiyor ama hafiften hafiften kasıklarım ağrıyor gibi kızımda hareket ediyor.... dua edin bana nolur herşey yolunda olsun....... [/COLOR]

bu o gün ilk yazdığım mesaj..... tedirgin bi bekleyiş.... ne olacak diye beklemek... doğumun yaklaştığnı anlıyordum ama bir yandanda yok yok deyip geçiştirip bekliyordum........

13 Temmuz 2009.....hayatımın dönüm noktası ilk anne oluşum anneliği senle tattığım ilk gün.... senden önce yaşamım yokmuş hayatıma renk geldiği hayatımın anlam kazandığı canıma bir can daha katılan gün 13 Temmuz........doğumunda gelişin gibi sürpriz oldu:)))))

o sabah uyandım her zamanki işe gitmek için lavaboya gittiğimde hafif bi akıntının içinde pembemsi bi leke geldi peçeteye hemen eşimin yanına gitti dedim doğum yapıyorum sanırım ben nişanım geldi oda dedi yok canım doğum yapacak olsan başka birşeyin daha olur ağrın olur ne bilim suyun gelir vs...( her zaman paniklediğim için oda artık alıştı yalancı çobana döndüm:)) neyse dedim işyerini aradım o gün işe gitmeyeyim dinleneyim dedim.... kahvaltımı falan yaptım eşimle bekliyorzu bir daha leke gelmedi...... öğleye doğru yeniden hafif bi leke geldi dr. u aradım bu sefer dedi kasık karın ağrın varmı dedim biraz karnım ağrıyor gibi ama şimdi kendimi dinliyorum ya psikolojikmi bilmiyorum oda dedi ağrıların artarsa yada kanaman çoğalırsa gel bi bakalım dedi... onun gözündede yalancı çobanım çünkü 6. ay dada bi kan gelmişti birkaç muayenede birşeye rastlanmadı konu öyle kapanmıştı o yüzden dr çok önemsemedi.......neyse öğleden sonra akşama doğru eşime iş için telefon geldi görüşmeye çağırıldı hemen oda apar topar gitti annemde kendi evinde ben kaldım yanlız kaldım eşim gittikten sonra biraz daha uzandım tv izledim yeniden wc ye gittim bu sefer kan gelmişti ve ikindiydi sanırım ezan okunuyordu evin koridorunda döne döne ağladım allahım nolur ona birşey olmasın diye doğum yapacağımı artık az çok kestiriyordum eşim geldi iş olmamıştı bi akrabası işten çıkarılmış onun yerine çağrılmış eşim ve oda kabul etmemişti vs. işte bi postada o arada ona çemkirdim:)))) sonra apar topar banyo yaptım o ara canım kuru pasta istedi eşim gitti almaya dedim doğum yaparsam içimde kalmasın....çantam zaten hazırdı yola koyulduk... anneanneminde içine doğdu sanırım içine bi sıkıntı gelmiş ve beni merak etmiş bize geliyormuştu kapıda karşılaştık mecbur oda geldi..neyse dr. çıkmış biz gidene kadar saat 6,5-7 oldu nst odasına çıktık ebe muayene etmiş açıklık var 1 cm dedi bizimkiler bahçede oturuyorlar bizi bekliyorlar bizde eşimle doğumhanenin orada..... dr. u aradı ebe dedi 2-3 gözlem altında tutalım açıklık devam ederse doğum etmezse eve göndeririz bebeği birkaç gün daha anne karnında tutsak kardır diyor konuşmalarıın duyuyorum..... sonra bizde bahçeye bizimkilerin yanına indik bende gitmek istedim çok bunaldım sıkıldı onlara merak etmeyin bizi demeye gittik gözlem altında kalacağız diye onlarda sevinmişler geri geliyorlar birşey yok eve gideceğiz diye.... neyse hemen geri geldik eşimle ben yatıyorum selinin kalp atışlarını dinliyoruz arada da kuzum hıçkırık tutuyor gülüyoruz falan.... ebe gelip gidip bana evrak imzalatıyor ne için diyorum doğum olursa bunları imzalaman lazım diyor ama diyorum ben yapacakmıyım yok falan diyor ben anlamak istemiyorum eşim anlamış o anlarda doğum yapacağımın kesinleştiğini... neyse kasıklarım ağrıyama başladı belim falan adet ağrısı gibi ebe yeniedn muayene etti açıklık 3cm... yine dr. u aradı eline yumuşak doku geldiğini zaten son muayenedede bebeğin dönmediğinide belirtmiştim ona ve halende dönmediğni dr. a söyledi saat 10 gibi dr. geldi son defa ultrasonla muayene etti dedi kilosu 2,600 gr herşey çok normal hala dönmediğini söyledi oda yeniden alttan muayene etti doğumun olacağını söyledi... son bir soru sordu en son ne zaman yemek yedin dedim yemek yemedim ama yolda kuru pasta yedim:)))) malesef ozaman 1 saat daha beklememiz gerekiyor dedi sonra saat 23.00 gibi doğuma götürüldü ağlayarak girdim doğum haneye masaya yatırıldığımda o daha çok küçük nolur birşey olmasın ya birşey olursa diye hiçkırarak ağlıyordum anestezi dr. u korktu dedi hemen bayıldıtıyoruz hastayı çok heyecanlandı tansiyon yükseliyor sonra hemen bayıldım...... kuzucuğum prensesim 15-20 dk. sonra dünyaya gelmiş.... herkes küvöze girecek diye beklerken ebe teyzemiz getirip bizimkilerin kucağına vermiş daha sonrada ben geldim.... iyiki doğdun prensesim iyiki varsın seni çok seviyorum......

işte doğum hikayem böyleydi arkadaşlar 1 yıl ne çabuk geçti herşey daha dün gibi oysa en ufak ayrıntısına kadar hatırlıyorum herşeyi rabbim nice nice yaşlarını görmeyi nasip eder inşallah:Saruboceq:

doğumgünümüzü kutlayan herkese çok teşekkür ederim.... iyiki varsınız iyiki sizi tanıdım bende...... çok çok duygulandım...... sizleri çok seviyorum......

Güzel arkadaşım,
İyi Doğurmuşsun Selinimizi, bahtı açık olsun, ömrü uzun güzel sağlıklı olsun. Nice nice yaşlarını kutlamayı nasip etsin Allah sana ve babasına. iyi ki tanımışım seni.

aslında iyi fikir olabilir esra, oturduğun yerden para kazanırsın. annen de gelip gider sık sık homeoffice bence mantıklı. sende bir düşün bakalım. demek ki senden cok memnunlar bırakmak istemiyorlar. hiç değilse ssk devam eder. sonuçta telefonu açıyosun birini istiyorlar bağlıyosun dimi? birde telesekreter cıkıyor mu ilk başta günde kaç kez cevap veriyosun telefona? yani telde uzun uzun konuşmuyorsan cok zorlamaz gibi geldi bana.

kuzmun doğduğu ilk gün ..

bu fotoyu hatırlıyorum. ilk gördüğüm bebekti Allahım bana da nasip et sağsalim kavuşayım diye yalvarmıştım cok şükür kavuştuk hepimiz.

sıcaktandır esra bizde de durumlar böyle...

ya derya bişey yok demiş ama çok şaşırıyorum ibonun bu tavırlarına, acaba kadının bişey yapmadığını mı düşünüyor esra? yoksa kadın bişey mi yaptı ibo ya bağladı mı kendisine? kendi ypmasa bile başkasına mı yaptırdı??? korktum ben bu cadalozdan artık.

sinirler lacka ne yıyo ne ıcıo kustu yıne ilacı.. artık kızmaya basladım cocuga 10gundur burnumdan geldi.pişman oldum geldiğime

sıcaklardan mı acaba, bir doktora gitseydin iştah acıcı surup falan verirdi belki. yine yollara düşeceksiniz. araba mı tutuyor cocuğu pervin farkettin mi?

evet deryam diş diş diş cıksa da kurtulsa yavrular. akşam aylar sonra ilk kez gaz sancısı çektik bizde. hava yutma olayı aklıma gelmemişti haklısın parka götürdüm salıncakta cok sallandı dün ondan olabilir herhalde.

canım ilacı kullanmaya başladım 5 gün oldu, yemek yiyemiyorum sabah içiyorum iki saat sonra iptal mide, 2 gündür azar azar başladım ama başka bir etki henüz yok.

sizde durmlar nasıl ..demek kız kaçırdı ..hayırlısı olsun..canına tak etmiş demekki..kaçırmanın stersinden ama barışmışsınız geçmişi içinizde tutmayın...

hakılsın canım zamanla unutacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…