Güzel arkadaşım,
İyi Doğurmuşsun Selinimizi, bahtı açık olsun, ömrü uzun güzel sağlıklı olsun. Nice nice yaşlarını kutlamayı nasip etsin Allah sana ve babasına. iyi ki tanımışım seni.
Topigimizin ilk göz agrisi ve en aceleci kizinin dogum günü kutlu olsun!!!a.s.opuyorumnanaktan o günleri tekrardan okuyunca cok duygulandim..hayat nasilda akip gidiyor..senağlamadaha nelerini görecegiz annesi kimbilir...allah yavrularimiza uzun ömürler versin nice nice yaslarini görmeyi nasip etsin..:Saruboceq:
deryacım cvp yazamadım telden girdiğim içinnn valla ankrdan döndük ya ev dandini adam etmeye çalışıorum temizliğe gelen kadında bahar temizliği yapıomuş oda yok kaldım bi başıma kendş annem nevşehirde k.validem bursadaa hoş olsalarda ne yapacaklar ki annem yapar ama serap anne yapmaz çünkü demem kendi evini bile temizlemez kadın geldiği için.... onun için pek yorgun geçio günlerim deryamm...nur nasılsın aklımdan sen geçiyodun şimdi çıkmadna adını gördüm iymisin..
meltem yukarda ayrı ayrı birkaçz mesajda yazdım is durumunu halen beklemedeyim
guliz santral hizmeti disinda islerimde var ama evdende yapılacak seyler sirketin turkcell yetkilisiyim 75 tane hattımızın uygun tarife secimi sozlesmelerini vs takip ediyorum surekli yurt dısına çıkanlara paket tanımlamaları vs yapıyorum detay dietay isler fatura tutarlarını surekli tum merkez ve fabrikanın raporluyorum ust yonetimine evdende yaparım tabi bunları. telde uzun konusmam nadir genelde baglarım gider hattı. santral sonuçta ama dakka bası çaldııgıda olur on dk hiç çalmadıgıda sabahları çok sakindir mesela . aksama dogru yurt dısı telefonlar amerika vs baslar hem biz ararız hem onlar sabahları uzakdogu telefonları olur vsvs yurtdısı baglantılıyız çunku biz. ihracat yapıyoruz %90 oranında isin tamamı yurtdisi baglantılı yanı bakalım bilmiyorum artık
daha bana soylenen birseyyok baska yollaradn tesadufen ogurendim bu planlananları
sibelcim ya ne iyi yaptın eski yazılardan alıntı imis okuyorum ne akıntısı diyorum bir yandan sonra anladım hamilelik anıları oldugunu. çok duygulandım bende zaten aglamaya hazırım su ara: )
yanımda biri olmadan olmaz meltem aglayacak vs teldekiler duyar :)) yine bakıcı olucak ben basında olucam fark bu yani
yanımda biri olmadan olmaz meltem aglayacak vs teldekiler duyar :)) yine bakıcı olucak ben basında olucam fark bu yani
Uploaded with ImageShack.us
buda selin doğduktan 1-2 gün sonraki resmi... diğer resimleri yanımda yok ekleyemiyorum.... ne kadarda minikmiş kuzum......
Salya sümük oldum.. Ne kadar şanslı kullarız ki biz, Rabbim nasip etti bize bu melekleri..
valla evrim surekli aynı seyi dusunuyorum bu meleklere sahip olmak isteyip olamayan o kadar çok insan varkii ben bu ugrası ikinci çocukta birbucuk sene gibi birs ure yasadım bizzat hiç olmayıp on seneyi askın zamandır ugrasan insanları dusunmek bile istemiyroum insanın bir yanı hep eksik kalır heralde anne olmadan.. allah bizlere yasattı ne mutlu ki
valla evrim surekli aynı seyi dusunuyorum bu meleklere sahip olmak isteyip olamayan o kadar çok insan varkii ben bu ugrası ikinci çocukta birbucuk sene gibi birs ure yasadım bizzat hiç olmayıp on seneyi askın zamandır ugrasan insanları dusunmek bile istemiyroum insanın bir yanı hep eksik kalır heralde anne olmadan.. allah bizlere yasattı ne mutlu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?