2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Topigimizin ilk göz agrisi ve en aceleci kizinin dogum günü kutlu olsun!!!a.s.opuyorumnanaktan o günleri tekrardan okuyunca cok duygulandim..hayat nasilda akip gidiyor..senağlamadaha nelerini görecegiz annesi kimbilir...allah yavrularimiza uzun ömürler versin nice nice yaslarini görmeyi nasip etsin..:Saruboceq:

çok çok teşekkür ederim..... yazılarınızı okudukça tekrar tekrar duygulanıyorum..... inşallah nice yaşlarnı hep birlikte görürüz inşallah.. bütün kuzucuklar sağlıklı, hayırlı, mutlu birer evlat olurlar......

nur nasılsın aklımdan sen geçiyodun şimdi çıkmadna adını gördüm iymisin..
deryacım cvp yazamadım telden girdiğim içinnn valla ankrdan döndük ya ev dandini adam etmeye çalışıorum temizliğe gelen kadında bahar temizliği yapıomuş oda yok kaldım bi başıma kendş annem nevşehirde k.validem bursadaa hoş olsalarda ne yapacaklar ki annem yapar ama serap anne yapmaz çünkü demem kendi evini bile temizlemez kadın geldiği için.... onun için pek yorgun geçio günlerim deryamm...
birde bu araalar acayip sinir harbi var bende herşeye sinir oluyorum bedensel deildee manavi açıdan beni bu ara çok yordular sana yazmıştım özelden görüşmek istediğim bi konu var diee özeline yazacaktım vakit bulamadım şimdi yazarımm.... şu sıkıntılar bi geçsin topike döneceğimmm:Saruboceq:
bu arada gökhan yarın ankaraya gidio dış kapı hstnesinee bakalım sonuç ne olacakk inş gitmess yaaa

SİBEL cnm selinimin doğum günü kutlu olsun cnmmm rabbim uzun sağlıklı hayat versin yavrunaa öp yerime kuzuyu

sibelcim ya ne iyi yaptın eski yazılardan alıntı imis okuyorum ne akıntısı diyorum bir yandan sonra anladım hamilelik anıları oldugunu. çok duygulandım bende zaten aglamaya hazırım su ara: )

kizlar size bir sorum var..bu Hipp in sebzeli kavanoz mamalari migroslarda felan var mi acaba?? orduda ya da samsunda bulabilirmiyim?? hayat yemek yemeyince onlarida severek yiyorda...insallah vardir..

meltem yukarda ayrı ayrı birkaçz mesajda yazdım is durumunu halen beklemedeyim

guliz santral hizmeti disinda islerimde var ama evdende yapılacak seyler sirketin turkcell yetkilisiyim 75 tane hattımızın uygun tarife secimi sozlesmelerini vs takip ediyorum surekli yurt dısına çıkanlara paket tanımlamaları vs yapıyorum detay dietay isler fatura tutarlarını surekli tum merkez ve fabrikanın raporluyorum ust yonetimine evdende yaparım tabi bunları. telde uzun konusmam nadir genelde baglarım gider hattı. santral sonuçta ama dakka bası çaldııgıda olur on dk hiç çalmadıgıda sabahları çok sakindir mesela . aksama dogru yurt dısı telefonlar amerika vs baslar hem biz ararız hem onlar sabahları uzakdogu telefonları olur vsvs yurtdısı baglantılıyız çunku biz. ihracat yapıyoruz %90 oranında isin tamamı yurtdisi baglantılı yanı bakalım bilmiyorum artık
daha bana soylenen birseyyok baska yollaradn tesadufen ogurendim bu planlananları

sebzeli mamalardan hip vs hemen heryerde var canım mutlaka bulursun migros tansas gibi yerlerde samsun buyuk sehir zaten bir suru market vardır

ilginç ama senin için bu kadar uğraşılıyor olması çok güzel
ama evde bebekle zor olur özellikle de uyurken yemek yedirirken hatta oyun oynatırken

yanımda biri olmadan olmaz meltem aglayacak vs teldekiler duyar :)) yine bakıcı olucak ben basında olucam fark bu yani

yanımda biri olmadan olmaz meltem aglayacak vs teldekiler duyar :)) yine bakıcı olucak ben basında olucam fark bu yani

aradaki fark dağlar kadar esra süper oluacak inşallah uygulamaya geçer. genç bir kız bulursun ev işi falanda yapar sende evdesin için rahat para kazanırsın. sürekli yanında olacağın için cok tecrübeli bir bakıcıya gerek yok bence. daha ucuza daha genç birini bulursun.

insallah bakalım dedigim gibi bana bizzat denen birse yok b elki gn md kabul etmez belik holding bu baglantıyı kabul etmez yazılım fiyatı alınıyor teklif asamasında belki çok yuksek yok yapmayalım denirhersey havada ban kazara aradan ogrendim. hayırlısı ne ise o olsun diyorum surekli artık

valla evrim surekli aynı seyi dusunuyorum bu meleklere sahip olmak isteyip olamayan o kadar çok insan varkii ben bu ugrası ikinci çocukta birbucuk sene gibi birs ure yasadım bizzat hiç olmayıp on seneyi askın zamandır ugrasan insanları dusunmek bile istemiyroum insanın bir yanı hep eksik kalır heralde anne olmadan.. allah bizlere yasattı ne mutlu ki

Salya sümük oldum.. Ne kadar şanslı kullarız ki biz, Rabbim nasip etti bize bu melekleri..

evet canım rabbime ne kadar şükretsek azdır...hepimizin bebekleri birbirinden güzeller hepsi çok şükür sağlıklılar daha ne isterimki rabbimden.....

dimi canım bende aynı şeyi düşünüyorum hep dua ederken rabbim evlat isteyen herkese bu duyguya yaşamayı nasip eyle diyorum.... az çok bizde yaşadık sıkıntısını dediğin gibi bende 2 sene kadar uğraştım ama çok çok yıpranmıştım tam umudumu kesmişken sürpriz yumurtam geldi şükürler olsun yaşına bile girdi....... dün akşam bile ben koştururken selin aşağıda babaannesindeydi allahım ev o kadar boş geldiki hemen gittim aldım geldim rabbim kimseyi evladından ayırmasın bazen düşünüyorum selin yokken hayat ne kadar boşmuş.......şükürler olsun herşey için.......

sanırım oyle.. bır yanın eksık yaşamak.. şükürler olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…