2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben yasmin i bıraktıktan 14 ay sonra hamile kaldım
artık umudum azalmıştı o ay olmasaydı yumurta takibine başlayacaktık
Allah bebek isteyenlere nasip etsin istemenyelere de vermesin çünkü kürtaj çok üzücü bir durum

İlk göz ağrımız Selinimizin haberini duyduğumda hünhür hüngür ağlamıştım..1 sene mi geçti üzerinden inanılır gibi değil...

Nice mutlu sağlıklı yaşlara Selin kız.. Annen iyi ki doğurmuş seni..

Bizim de evlilik yıldönümümüz bugün:))

mrb ara ara okuyup kaçıyorum doğum günleri geldi

SELİNİMİZİN iilk doğum günü kutlu olsun nice nice yıllara büyüdüklerinide görürüüz inş. annesi öp bizim için cimcimizi..
günler nasılda geçti geçen yıl karnımızın içindeydiler doğdular da ilk yaşlarını kutluyacağız çok şükür bu günleride gördük....

ee nasıl doğum günü kutluyacaksınız biz evi balonla dolduurucaz birsürü süsleimiz var doğumgünü şekerlerimiz resimlerini vaktim olursa ekliyeceğim

evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnn

Selin'in doğum haberinin geldiği akşam hep onları düşünmüştüm..acaba napıyorlar diye..hiç aklımdan çıkmamışlardı ve anne olacak olmanın heyecanı tavan yapmıştı o gece..zaman yaklaşıyordu..hey gidi günler..ne çabuk geçiverdi 1 sene..rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..

Selin'im..şansın bol bahtın açık olsun..nice nice mutlu yaşların olsun..

gn md yrd ım gn md le toplantıya girdi bir haftadır bekledgim an bu an . dua edin nolur hakımda hayırlı birkarar çıksın. hatta ondan evel birs uru konu maddesi vardır goruscekleri bana mutlaka sıra gelsin bugun son yan yana gunleri yarından sonra tatile çıkıyorlar daha ustune bir hafta beklemem gerekir yanarım valla.

SELİN PRENSES DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN..
Hayatın hep bolluk refah içinde sağlıklı ve mutluluk dolu olsun....

ESRAKO işin istediğin gibi sonuçlanır inşallah.
NUR mesaj gelmemiş....
öyle yorgunumki..az uzanmam gerek.bu gece .iki çocukta sabaha kadar yat kalk yaptırdı ..üstüne ev temizliği ve hala birsürü işim var..halılarımı verdim yıkamaya..

esracım toplantı bitmedi mi daha?

Ayça evlilik yıldönümüz kutlu olsun, nice yıllara.

nurdan noldu ki canım bişeye mi sıkıldın?

herkese selam.kaçgündür çok yoğunum okuyorum fakat yazamıyorum.
selinimiz doğum günü kutlu olsun nice yıllara inşallah
ayça sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
nurdan ve nur allah hayıra çıkarsın sıkıntınızı
özlem çok sevindim barışmanıza
pervin geçmiş olsun eceye.
minik şevvalimizede geçmiş olsun hediyeni büyük ihtimal cuma yollucam ctesi eşinin elinde olur.
esra inşallah işin senin istediğin gibi sonuçlanır.

serapçım bende doğum günü için birsürü şeyler aldım.happy birtday tabakları ve bardakları.hapybirtday yazıcı kocaman 50 tane balon ve beyaz tül aldım 40 metre.allah nasip ederse annemin bahçesinde kutlamayı düşünüyorum.pastayı bir şeklinde istiyordum fakat özlem kesimi çok zor deyince normal kare bir pasta üzerine mavi bir şekli yaptırıcam.birde 1 şeklinde mum aldım.salaytım yetişicekmi bilmiyorum.daha çınarın ne giyeceğine ve benim ne giyeceğime karar veremeedim.ilk doğum günü olduğu için biraz kalabalık olucaz.birde herkese çınarın resmi olan şekilli şekilli kartlar bastırıcam teşekkürler diye başlayan.allah nasip kısmet ederse tabiki bunları istiyorum

esracım toplantı bitmedi mi daha?

Ayça evlilik yıldönümüz kutlu olsun, nice yıllara.

nurdan noldu ki canım bişeye mi sıkıldın?

Yine depresif gunumdeyim sanirim, yine kafamda nolucaklar, nasil olucaklar donup duruyor, tatile cikicam ama donusum cok travmatik olucak, off ben geri donmek istemiyorum buraya...Allah'im duy sesimi artik ya...

bitti guliz hatta demin baska bir is için yanına girdim imza aldım falan hiç birsey demiyor adam deli olacagım varya ve bu aksamdan itibaren yarından sonra yokk izine çıkıyor pazartesiye kadar offff

tulin susleri tulu nerden aldin canim ,birde mumlar ne kadar orada??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…