serapçım bende doğum günü için birsürü şeyler aldım.happy birtday tabakları ve bardakları.hapybirtday yazıcı kocaman 50 tane balon ve beyaz tül aldım 40 metre.allah nasip ederse annemin bahçesinde kutlamayı düşünüyorum.pastayı bir şeklinde istiyordum fakat özlem kesimi çok zor deyince normal kare bir pasta üzerine mavi bir şekli yaptırıcam.birde 1 şeklinde mum aldım.salaytım yetişicekmi bilmiyorum.daha çınarın ne giyeceğine ve benim ne giyeceğime karar veremeedim.ilk doğum günü olduğu için biraz kalabalık olucaz.birde herkese çınarın resmi olan şekilli şekilli kartlar bastırıcam teşekkürler diye başlayan.allah nasip kısmet ederse tabiki bunları istiyorum
bitti guliz hatta demin baska bir is için yanına girdim imza aldım falan hiç birsey demiyor adam deli olacagım varya ve bu aksamdan itibaren yarından sonra yokk izine çıkıyor pazartesiye kadar offff
dogumgun için bir ara heves ediyorum balonlar susler mumlar falan alayım diye sonra angarya geliyor ece anlamayacak bu sene çunku. kararsızım sadce guzel bir pasta yaptırmak aklımda berke ile birliket kutlayacagız yada pasta da sade mi olsa ustunde 1 yazsa diyorum berke içinde ustune 10 yazan bir pasta mı alsam çok mu sade olur:)
insallah donmezsin nurdan ya insallahhhh donsende toparlanmak için donersin hevesle toplarsın insallah esyalarınızı
nurdan kemeraltında astaş diye bir toptan satış yerinden aldım .mum tanesi 1,5 tl,tabak 10 tane 2 tl,bardak 10 tane 1 tl,hapybirtday yazısı bayağ büyük 6,5 tl.tül aldım ben bahçe demirleri için 40 mtre 7,5 tl,birde masa örtüsü aldım3,5 tl.astaş mina bebeye giderken sağ tarafta kime sorsan bilir çok büyük biyer
oyy ama cok duygulandım ben bu fotoyu görünce
Uploaded with ImageShack.us
buda selin doğduktan 1-2 gün sonraki resmi... diğer resimleri yanımda yok ekleyemiyorum.... ne kadarda minikmiş kuzum......
keşke canım.neyse sen yerleş adapazarına,benım arfada yolum düşüyo :) elbet denk gelırız bıgunselam kızlar
sık giremiyorum
geçmişe hızla göz attım. özlemcim dönmüşsün evine. hayırlısı olsun canım.ben sevindim..
bez konusu geçmiş. bizde birkaç aydır prima aktif bebek kullanıyoruz. zaman zaman kullanmıştık zaten. diğerlerini de denedim en güzeli bu bence de..
kaşık maması konusunda aptamilin çeşitlerini özellikle de tam tahıllıyı veriyordum. ama son zamanlarda yemedi. denemek için bebelac gece aldım dün. ondan yedi bakalım..
devam sütü normal süt hiçbişi bizde de yok ne yazık ki
pervincik minikle buluşmuş. keşke ben ordayken denk gelseydik ben de katılırdım size üzüldüm
kıyamam siseeee.inş düzelır Pervincim bı sıkıntısı var ama neee,anyamamak cok kötüsinirler lacka ne yıyo ne ıcıo kustu yıne ilacı.. artık kızmaya basladım cocuga 10gundur burnumdan geldi.pişman oldum geldiğime
bitik durumdayım....
dün gece ada 4 te bir kalktı bi daha uyutamadık.. sabah da uyutuyorum koyuyorum 10 dk sonra uyanıyor. en sonunda taaa öğleden sonra 3 de uyuttum, ben de yanına yattım, her kıpırdandığında pışpışladım anca uyudu 1 saat.. belim kopmuş durumda.. onurun da öyle. bu arada valiz toparladım biraz, evi temizledim, yemek yaptım.. sonuç: koltuğa mıhlandım, yatmak için bile kalkıp içeri gidecek mecalim yok..
bütün bebişller hastalık ve huysuzluk konusunda sözleşmiş olmalılar.herkezde bır dert.neyse sıkıntılarımız dermansız olmasın ,düzenlerıne gerı döner inş bebişlleraynen ece de zıvanadan çıkmıs durumda aksam salladık uyumuyor kalkıyor bıraktım iki dk mızıklansın yatagında diye bri ogurme bir kustuy yataga kenardan asagıya yerlere halıya kafayı yiyorduk yani ilk kez oldu yemek harici kusması neredeyse soktuk yıkadık ben yatagı yer itemizledim ibo ece yi yıkadı ama bittik yani egil kalk sil supur yatır allahtan annem bizde o uyuttu ayagında
gunlerdirde gece sabaha karsı 4 gibi falan uyanıyor sabah kalkıyorm aman ne guzel ece uyanmamıs diye bir bakıyroum annemin ayagında off sıcaklardan sanırım su içiyor deli gibi uyanınca insalah oyledir
bu resmi cok ıyı hatırlıyorum,topiğimizin ilk bebek fotorafını görmüştüm.aksam aksam cok bı tuhaf oldum be yaaaa,ogun hep aklımda kucagına aldıgın an kokladıgın dakıkalar vardı.ysavrumm tya cuma gunu 1 yasINDA OLUCAK İNŞ.zaman nasılda hızlı ilerliyor
kuzmun doğduğu ilk gün ..
hıc acele etme canım.nezaman müsait olursan ozaman makbuldur.herkese selam.kaçgündür çok yoğunum okuyorum fakat yazamıyorum.
selinimiz doğum günü kutlu olsun nice yıllara inşallah
ayça sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
nurdan ve nur allah hayıra çıkarsın sıkıntınızı
özlem çok sevindim barışmanıza
pervin geçmiş olsun eceye.
minik şevvalimizede geçmiş olsun hediyeni büyük ihtimal cuma yollucam ctesi eşinin elinde olur.
esra inşallah işin senin istediğin gibi sonuçlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?