2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

insallah donmezsin nurdan ya insallahhhh donsende toparlanmak için donersin hevesle toplarsın insallah esyalarınızı

dogumgun için bir ara heves ediyorum balonlar susler mumlar falan alayım diye sonra angarya geliyor ece anlamayacak bu sene çunku. kararsızım sadce guzel bir pasta yaptırmak aklımda berke ile birliket kutlayacagız yada pasta da sade mi olsa ustunde 1 yazsa diyorum berke içinde ustune 10 yazan bir pasta mı alsam çok mu sade olur:)

çok hoş fikirler inşallah uygularsınız ve bizde fotolarınıza bakarız

bitti guliz hatta demin baska bir is için yanına girdim imza aldım falan hiç birsey demiyor adam deli olacagım varya ve bu aksamdan itibaren yarından sonra yokk izine çıkıyor pazartesiye kadar offff

evet hakkında hayırlısı olsun

bende de öyle gelgitler oluyor doğumgünü konusunda
dışarda yapayım diyorum ama pahalıya çıkar
şeker hamurlu pastalarda iyi para kararsız kaldım yani

nurdan kemeraltında astaş diye bir toptan satış yerinden aldım .mum tanesi 1,5 tl,tabak 10 tane 2 tl,bardak 10 tane 1 tl,hapybirtday yazısı bayağ büyük 6,5 tl.tül aldım ben bahçe demirleri için 40 mtre 7,5 tl,birde masa örtüsü aldım3,5 tl.astaş mina bebeye giderken sağ tarafta kime sorsan bilir çok büyük biyer

insallah donmezsin nurdan ya insallahhhh donsende toparlanmak için donersin hevesle toplarsın insallah esyalarınızı

insallah esracim ya dusundukce kafayi yicek gibi oluyorum artik..ya hayatimda hic birseyi bukadar istememistim..yani bukadar mi travma yaratir bir insanda ya..

insallah seninde islerin yoluna girer, iyi bir haber cikar..

hah iste orasiydi benim sana dedigim yer, ben kina gecesinde susu almistim ordan , tulu nerden aldin iyimis fiyati..

yok be meltem çagıran e den yok sıyırcam son bir saat adam yarından sonra yok birsey demeden çekip gitcek anlaamadım ben napmaya çalısıyorlar allahtan gidip dun oglen yine hatırlattım tamam yarın gelecek konuscam dedi offf bu arada ece ye pasta bakıyorum 1 yas pastaları diye ayrı ar atınca bir suru çıktı 1 yazan pastalar benbunlardanyaptırcam ama hangi model bilmioyrum her pastane yapar modeli alıp goturursem yanımda diyorum

tülde aynı yerden nurdan.çınarın doğumu için geçen sene dünya para vermiştim metresine.geldiğinde ararsın beni olmazsa beraber gideriz.

AYÇAmmm yıldönümünüz kutlu olsun. nice yıllarda evladınızla sağlıkla mutlulukla birlikte olursunuz inşallah...

esrakom işler yolunda gidecek inşallah.

şu kadında bi ara taşınmayı düşünmüştü ya çok içimden diliyorum taşınsın.

yollardıgım pastaların hepsi seker hamurlu turden sanırım elimde bunlar olup gidip bunlar uzerinden soracagım herhangi bir pastaneye bizim orda surekli pasta aldıgımız biryer var onada sorup fiyat falan alayım en iyisi

sonuçsuz bir gun daha bitti ses yokk ptesi ye kaldı umutlar :) sinirden guluyorum yani seytan diyor yaz istifayı ver yasal 15 gun sure yi geçir bas git parasıda onların olsun ama yapamıyorum tabi ...

annemle kayınvalde sakalasıp guluyorlarmıs iki kisi kotardık bu isi birlikte çocuk bakımına gidielim falan diye hani diyor annem temizlige buyuk is olunca iki kisi giderler ya o hesap diyor :)) çokalemsiniz dedim tum gun bos vaktiniz kalıyor ve bunları dusunuyorsunuz :)
ay sonunda kadına verdigim parayıda size veririm kırısırsınız artık diyorum annem tovbe tovbe diye kızıyor :)))

Ayçacım.. yıldönümünüz kutlu olsun. Ailenizle nice mutlu yıllara, nice senelerinizi kutlayasınız inşallah.

[[Selincimm,acelecıı kuşumm iyiki dogdun iyiki o güzel annenin kızısınn.
Sİbelcim yavrunla bırlıkte coook uzun yaşlar görün i,nşallah.anne-baba-evlat olarak cekırdek ailenizle coook mutlu olun emii

Son düzenleme:

Uploaded with ImageShack.us

buda selin doğduktan 1-2 gün sonraki resmi... diğer resimleri yanımda yok ekleyemiyorum.... ne kadarda minikmiş kuzum......
oyy ama cok duygulandım ben bu fotoyu görünce ( o gunler dün gıbı aklımda.leke geldı demıstın ve sana nişan oldugu konusunda ısrar etmıstım.sonrada senden haber alamamıstık.hep dogum yaptıgını dişünmüştüm fakat gırmedıgın içinde cok endıselenmıstım.acaba nasılsınız dıe,acaba kucagına aldınmı dıe.... evet şimdi 1 yasında kuzun.RABBIM uzun ömür nasip etsın Selinimize....
keşke canım.neyse sen yerleş adapazarına,benım arfada yolum düşüyo :) elbet denk gelırız bıgun
sinirler lacka ne yıyo ne ıcıo kustu yıne ilacı.. artık kızmaya basladım cocuga 10gundur burnumdan geldi.pişman oldum geldiğime
kıyamam siseeee.inş düzelır Pervincim bı sıkıntısı var ama neee,anyamamak cok kötü

bütün bebişller hastalık ve huysuzluk konusunda sözleşmiş olmalılar.herkezde bır dert.neyse sıkıntılarımız dermansız olmasın ,düzenlerıne gerı döner inş bebişller

kuzmun doğduğu ilk gün ..
bu resmi cok ıyı hatırlıyorum,topiğimizin ilk bebek fotorafını görmüştüm.aksam aksam cok bı tuhaf oldum be yaaaa,ogun hep aklımda kucagına aldıgın an kokladıgın dakıkalar vardı.ysavrumm tya cuma gunu 1 yasINDA OLUCAK İNŞ.zaman nasılda hızlı ilerliyor
hıc acele etme canım.nezaman müsait olursan ozaman makbuldur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…