2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet zaten yeni topikle ilgili acılan sayfada bu bilgide vardı benim ekledigim pasta resimleri uçmusmu bakayım :) pastayla bozdum bu ara kafa dagıtmak için:)

evet ya dün yazılan bütün mesajlar gitmiş... ama benim Selin'e doğumgünü mesajım vardııııııııı!!!!!!
neyse, sibelcim görmüşsündür umarım..

yarın (inşallah, umuyorum) yola çıkma ihtimalimize karşı, giremezsem diye, şimdiden Yusuf'un da doğumgününü kutlamak istiyorum...
YUSUF BEBEK; HAYAT SANA EN GÜZEL YÜZÜNÜ GÖSTERSİN YAŞAMIN BOYUNCA.. İYİ Kİ DOĞDUN..

selaaammmm
herkesler iyidir umarım
ben iyiyim deniz havuz güneş üçlüsü arasında git gel yapıyorum sürekliii
13 kişiyiz yaho yemekten yemeğe elime geçiyor yaptığım en rahat tatil bu olsa gerek
neyse şimdi ben kaçar selam vermek istedim öperim hepiniziii

günaydın oh be eski haline geri gelmiş.çok uykusuzum.allahım çınar 1 haftadır gece 2-3-4 yada 5 te kalkıyor tam 1,5 saat oyun oynamak istiyor.çınar yat diyorum.oturuyor başıma elimi açıp top veya başka bir oyuncak veriyor.ayağa kalkıyor.sıkıysa kalkma mecburen o tatlı uykumdan kalkıp oyun oynuyoruz.birde bu aralar göğüslerimi emzik niyetine kullanıyor.tam çıkarıyorum uyanıyor.nolcak halimiz bilmiyorum.

ohh sefan olsun azıcık dinlen iyi gelir

kolay gelsin

günaydın... selinin doğum günü resimlerini ekledim... ağustos anneleri sayfasında yeni bi başlık açtım.....

evet ya dün yazılan bütün mesajlar gitmiş... ama benim Selin'e doğumgünü mesajım vardııııııııı!!!!!!
neyse, sibelcim görmüşsündür umarım..

gördüm canım çok teşekkür ederim.... hatta senin yazından sonra bende genel olarak doğumgünümüzü kutlayanlara teşekkkür etmiştim.... çok sağol tatlım darısı sizin başınıza biz atlattık birlikte nice doğumgünlerini görürüz inşallah....

iyi yolculuklar iyi tatiller canım.... adayı öp benim içinopuyorumnanaktan

selinin resimlerini gördüm. çok tatlı çok. maşallah. allah nice yıllarını görmeyi nasip etsin sibelcim.

sen atlattın darısı yine bize olsun...

bu akşam yine düğün var..... teyzemin kızının oğlunun sünneti... koşturmaca işten eve gideceğim yemek yiyip apar topar hazırlanacağım.... çok yorgunum ya... cumartesi akşam da 2 tane düğün ozamanda eşimin teyzesinin kızının oğlunun sünneti var çok yakın komşumuzun düğünü var pazargünü sünnet çocuğunun mevlüdü konvoyu pilavı var... varda var ....... dinlenmek istiyorum....hala misafirler bizdeler... eltimler ayın 24 ünde gidecekler ankaradan gelen büyük halalar belli değil düğünü bekliyorlar hafta sonunda olacak olanı bilmiyoum pazarmı dönerler pazartesimi daha hiçbirşey kesin değil..... offf yanlızlığı özledim be........

selin aşıya bugün gidiyor... inşallah hayırlısıyla atlatırız.... ateş falan olmadan... rabbime emanet artık.. hala burnumuz tıkalı önce aile hekimine muayene ettirecekler herşey yolundaysa hayırlısıyla olacak aşısını......

günaydın hatta tünaydın..yoğunluk ve yorgunluk bizdede aynı durumda...
SELİN prenses güzeller güzeli iyiki doğdun evine daima bolluk huzur ve neşe getir ..kendi yaşamında hep huzurlu sağlıklı ve berektli olsun...

okurken yoruldum bu ne sibelllllllllll.....

ilk siz sonrada biz olacağız hayırlısıyla birşey olmadan atlatalım...:Saruboceq:

ne güzel bi dua canım sagol allah razı olsun hepimiz için olsun bu saydıkların.....

okurken yoruldum bu ne sibelllllllllll.....

ilk siz sonrada biz olacağız hayırlısıyla birşey olmadan atlatalım...:Saruboceq:

ay sorma canım bende çok yorgunum ama hepsi akraba gitmeden olmuyor kolumu kaldırmaya halim yok ama mecbur artık..... şu temmuz ayını hiç sevmedim bir a önce geçsin istiyorum çok yoğun geçiyor.....

inşallah canım zaten başı biz çekiyoruz hemen arkadan siz geliyorsunuz diğerlerinin daha zamanları var herşey için... hayırlısıyla atlatalım hepimiz şu aşılarını kazasız belasız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…