yusuf ishal yine ..huzursuz...
SİZLERE ARAŞTIRMANIZ ADINA KENDİMİ ANLATAN BİLGİ VERMİŞTİM AMA SANIRIM ARAŞTIRMA GEREĞİ DUYULMAMIŞ ..
EVRİM gerekeni yazmıştı ama birde be ekleyeyim..
Ledün ilmi okuyarak öğrenilmez
Sual: Ledün [bâtın] ilmini nasıl öğrenirim?
CEVAP
Ledün ilmi veya ilm-i ledün, okuyarak öğrenilmez. Allahü teâlânın ihsanı ile kalbe ilham edilen, ilahi sırlara ait bilgilerdir. Görünüşte, akla ve nakle zıt gelebilir. İlm-i ledün sahibi olanlar, hadiselerdeki gizli sırları ve hikmetleri bilir. Kur'an-ı kerimde, (Kehf) suresinde bu husus açıkça bildirilmiştir
LEDÜN,
“İNDALLAH”TAN BAĞIŞLANAN GAYBİ İLİMDİR
Zâtiyyuna has, müferriduna has, ikram yollu sunulan “indallah”tan bağışlanan gaybi ilimdir
Yüce Allah, Kuran'ın birçok ayetinde peygamberlerine ve bazı elçilerine özel ilimler lütfettiğini bildirmektedir. Gayb bilgisi, ilm-i ledün, hikmet ve anlatım çarpıcılığı gibi üstün ilimleri dilediği kullarına veren Rabbimiz, bu rahmetiyle tüm hayatları boyunca olduğu gibi, tebliğleri süresince de elçilerini desteklemiştir.
geçmiş olsun canım.... dişmi acaba yine....
diş kesin ....birde sıcaklar bastı..kafamçokkarıştı
teşekkür ederim ..sanırım yeterince anlaşılır olmuştur...
bu akşam yine düğün var..... teyzemin kızının oğlunun sünneti... koşturmaca işten eve gideceğim yemek yiyip apar topar hazırlanacağım.... çok yorgunum ya... cumartesi akşam da 2 tane düğün ozamanda eşimin teyzesinin kızının oğlunun sünneti var çok yakın komşumuzun düğünü var pazargünü sünnet çocuğunun mevlüdü konvoyu pilavı var... varda var ....... dinlenmek istiyorum....hala misafirler bizdeler... eltimler ayın 24 ünde gidecekler ankaradan gelen büyük halalar belli değil düğünü bekliyorlar hafta sonunda olacak olanı bilmiyoum pazarmı dönerler pazartesimi daha hiçbirşey kesin değil..... offf yanlızlığı özledim be........
selin aşıya bugün gidiyor... inşallah hayırlısıyla atlatırız.... ateş falan olmadan... rabbime emanet artık.. hala burnumuz tıkalı önce aile hekimine muayene ettirecekler herşey yolundaysa hayırlısıyla olacak aşısını......
yusuf ishal yine ..huzursuz...
SİZLERE ARAŞTIRMANIZ ADINA KENDİMİ ANLATAN BİLGİ VERMİŞTİM AMA SANIRIM ARAŞTIRMA GEREĞİ DUYULMAMIŞ ..
EVRİM gerekeni yazmıştı ama birde be ekleyeyim..
Ledün ilmi okuyarak öğrenilmez
Sual: Ledün [bâtın] ilmini nasıl öğrenirim?
CEVAP
Ledün ilmi veya ilm-i ledün, okuyarak öğrenilmez. Allahü teâlânın ihsanı ile kalbe ilham edilen, ilahi sırlara ait bilgilerdir. Görünüşte, akla ve nakle zıt gelebilir. İlm-i ledün sahibi olanlar, hadiselerdeki gizli sırları ve hikmetleri bilir. Kur'an-ı kerimde, (Kehf) suresinde bu husus açıkça bildirilmiştir
LEDÜN,
İNDALLAHTAN BAĞIŞLANAN GAYBİ İLİMDİR
Zâtiyyuna has, müferriduna has, ikram yollu sunulan indallahtan bağışlanan gaybi ilimdir
Yüce Allah, Kuran'ın birçok ayetinde peygamberlerine ve bazı elçilerine özel ilimler lütfettiğini bildirmektedir. Gayb bilgisi, ilm-i ledün, hikmet ve anlatım çarpıcılığı gibi üstün ilimleri dilediği kullarına veren Rabbimiz, bu rahmetiyle tüm hayatları boyunca olduğu gibi, tebliğleri süresince de elçilerini desteklemiştir.
teşekkür ederim ..sanırım yeterince anlaşılır olmuştur...
yesin yeterki evin her yeri onların emrine amade zatenvalla cumartesi dr kontrolundeydik ece nin 4 ustte 2 altta olmak uzere 6 disi varmıs ve yolad yeni patlıycak dis yokmus. annemde diyorki sıkıntısı patlarken olmazki oncesinde kasıntısı rahatsızlıgı olur zaten patladımı olay bitiyor oylemidir acababilmiyorum ece nin eller acayip agızda gırtlagına sokacak nerdeyse sular akıp duruyor surekli agzından istahsızlıgını falanda dise yormak istiyorum
ama yeni yemek yeme yerimizde direk agzını acıyor lavabo kenarında yani.))
arkadaşlar bir yaş aşısını biz de doğum gününde yaptırdık.hemşire 1 hafta sonra gelebilirsin dedi.ama ben o gün yaptırdım.iki bacaktan yaptılar.sorun çıkmadı çok şükür.inşallah sizde de sorun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?