2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar maneviyatı açıkladığımdan beri ilginize teşekkür ederim ISRARLA FALCI OLMADIĞIMI VE FALLA ALAKAM OLMADIĞINI AÇIKLAMAMA RAĞMEN MALESEF BAZI ARKADAŞLAR TARAFINDAN FALCI MUAMELESİ GÖRMEK BENİ ÜZDÜ bugünden itibaren özelden bana atılan şuna bi bak buna bik bak gibi sorularınıza yanıt vermeyeceğim..
anlayışınız için teşekkür ederim....

SİZLERE ARAŞTIRMANIZ ADINA KENDİMİ ANLATAN BİLGİ VERMİŞTİM AMA SANIRIM ARAŞTIRMA GEREĞİ DUYULMAMIŞ ..
EVRİM gerekeni yazmıştı ama birde be ekleyeyim..
Ledün ilmi okuyarak öğrenilmez

Sual: Ledün [bâtın] ilmini nasıl öğrenirim?
CEVAP
Ledün ilmi veya ilm-i ledün, okuyarak öğrenilmez. Allahü teâlânın ihsanı ile kalbe ilham edilen, ilahi sırlara ait bilgilerdir. Görünüşte, akla ve nakle zıt gelebilir. İlm-i ledün sahibi olanlar, hadiselerdeki gizli sırları ve hikmetleri bilir. Kur'an-ı kerimde, (Kehf) suresinde bu husus açıkça bildirilmiştir

LEDÜN,

“İNDALLAH”TAN BAĞIŞLANAN GAYBİ İLİMDİR

Zâtiyyuna has, müferriduna has, ikram yollu sunulan “indallah”tan bağışlanan gaybi ilimdir
Yüce Allah, Kuran'ın birçok ayetinde peygamberlerine ve bazı elçilerine özel ilimler lütfettiğini bildirmektedir. Gayb bilgisi, ilm-i ledün, hikmet ve anlatım çarpıcılığı gibi üstün ilimleri dilediği kullarına veren Rabbimiz, bu rahmetiyle tüm hayatları boyunca olduğu gibi, tebliğleri süresince de elçilerini desteklemiştir.

açıklaman iyi olmuş canımkaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

derya ben sunu sormak istiyorum seninle konusmustuk kendin dedin diye soruyorum yoksa hiç israrcı olmam bu tarz konularda. seni zora sokmakta istemem ama sen bana kadının adını ver maneviyattan izin çikarsa vs diye birseyler demistin. acaba olumsuz bir yanıtmı oldu ?? haksızlık ediyormuyuz kadına diye içim rahatsız sendende ses çıkmayınca buna bir yanıt varmı ??

elim kolum uyuştu yine :)

olup bitecek merak etme çıkmaz ateşi, burnuna çözüm bulsunlar yeter ki.

yusuf ishal yine ..huzursuz...

geçmiş olsun mir paşaya

teşekkür ederim ..sanırım yeterince anlaşılır olmuştur...

aslında ilk açıkladığında falla ilgin olmadığını yazmıştın herkes okumamış demek ki

valla cumartesi dr kontrolundeydik ece nin 4 ustte 2 altta olmak uzere 6 disi varmıs ve yolad yeni patlıycak dis yokmus. annemde diyorki sıkıntısı patlarken olmazki oncesinde kasıntısı rahatsızlıgı olur zaten patladımı olay bitiyor oylemidir acababilmiyorum ece nin eller acayip agızda gırtlagına sokacak nerdeyse sular akıp duruyor surekli agzından istahsızlıgını falanda dise yormak istiyorum

ama yeni yemek yeme yerimizde direk agzını acıyor lavabo kenarında yani.))

yesin yeterki evin her yeri onların emrine amade zaten

arkadaşlar bir yaş aşısını biz de doğum gününde yaptırdık.hemşire 1 hafta sonra gelebilirsin dedi.ama ben o gün yaptırdım.iki bacaktan yaptılar.sorun çıkmadı çok şükür.inşallah sizde de sorun olmaz.

SELİN aşısını olmuş arkadaşlar... önce aile hekimi muayene etmiş hasta değilmiş şükür bogazına kulağına flaan bakmış..... burun tıkanıklığını söylemişler mevsimsel demiş bazı bebeklerde hava değişiminden kaynaklanabiliyor yani sprey sıkın geçmezse yapacak birşey yok demiş...... şimdi eve gitmiş kuzum rabbime emanet artık hayırlısıyla.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…