2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

deryam üzüldüm şimdi okuyunca. kimsenin adına konuşmayıda sevmem ama konu yanlış anlaşılmaya çok müsait. bende bu konuyla ilgili yazarken kelimeleri seçerek yazmaya çalıştım hep. sen anlatmışsın zaten.

yusufuma geçmiş olsun...

deryacım, sen bunu ilk yazdığında araştırmıştım ve sayende hiç bilmediğim bir konu hakkında bilgi sahibi olmuştum. bunun falla ne ilgisi olabilir ki,? öyle olsa Kur'an da geçmez öyle değilmi? ama haklısın, suistimale çok açık bir husus.. hele ki bizim gibi araştırmacı olmayan bir toplum için ne yazık ki... ama bu yazıdan sonra eminim ki herkes anlayacaktır..
yusuf'a da çok geçmiş olsun.. sıcaklardan bebeler bayıldı iyice..

ah kuzu yaa.. inşallah kolaycacık ateş filan olmadan atlatırsınız sibelcim.. ya bu arada buı 1 yaş aşıları arasında kabakulak aşısı da varmış ya, onur kabakulak geçirmemiş. aşıdan bulaşıcı bişey olmazmış ama bundan sonra çocuklarla hep sıkıfıkı olacağımız için, adanın doktoru aynı gün onura da aşı yapacak! ay çok komik yaaa!!

evet haklsınız zaten ilimi ilim sahibi anlar yani herkes gemelde bildiği ve anladığı kadarıyla anlar yroumlar o yüzden tekrar açıklama yaptım ..kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederiz ..iki güne bir ishaliz ...kafamçokkarıştısenağlama

evet araştımana sevindim bak yeni bir ufuk açıldı senin için...kaydirigubbakcemile3
evet suistimale çok açık...
teşekkür ederiz ikigüne bir isahl oluyor yavrum..:1no2:
eşinde aşı olacak ha ...sempatiksalakcinni

inşallah rahat geçer aşı sonrası

geçmiş olsun
bazı bünyelerde nedensiz de ishal olabiliyor

GİZEM evet canım 1. yaş aşıları KKK ( Kızıl, kızamık ve kabakulak ) yapılıyor ve pnömoni de yapılıyor.....
babalı kızlı aşı olacaklar desene.... allah kolaylık versin canım:))))))

DERYA yasorma canım topik kan ağlıyor kimsecikler yok..

geçmiş olsun kuzuma inş. aşı zorlamaz kuzumu eyvahedigeldismile
ÖZLEM noldu canım eşinle aran nasıl merak ettim......

Esrada sormuş cnm idare eder işte o günden beri orta şeker gidiyoruz bir süre daha böyle devam eder sanırım :sinifsinif: ne çok iyi ne çok kötü yani....
sibelim başbaşayız her yerde :))

ben geldim ama geç kalmışım...
Yusuf paşada hasta sanırım çok geçmiş olsun yavruma...
Yaa bu sıcaklardn beyin kalmadı bende aklımda birşey kalmadı fil hafızam balık hafızasına döndü...
Adet düzensizliği yine var ya doğumdan sonra düzelir diyorlardı nerede.... En son 30 mayısta oldum kafamçokkarıştı karnım şiş kaderim bu 3-5 ayda bir olmak ömür booyu :gitme:

merhaba kızlar
ya giremiyorum uf sinir oluyorum. çok şey kaçırıyorum biliyorum ama.. burlarda geziyorum iyi olan bu. az önce babanneden geldik. dün iş arkadaşındaydım. bebişi oldu bebiş sevdik :) bizim kocaman abi oldu yanında :)

burcu canım yolladım hediyenizi. iyi günlerde giysin inşallah paşa. değiştirme kartını da iliştirdim. aksi bi durumda değiştirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…