ben kaçırmışım paşamızın doğum gününü. geç olacak ama ilk doğum gününüz kutlu olsun canım.MARİGOLD YUSUF paşamın doğum günün kutlamışsın canım teşekkür ederim..
pervinim kıskanmaya başladım seni artık. görmediğin kalmadı topikte maşallah :) pek de güzel çıkmışsınız.
kimse yok..
yarın büyük ihtimal gidiyoruz.:)) öğlen gibi çıkıp 3 feribotuna binicez yenikapıdan. buraya sık sık girmeye çalışıcam.. ama giremezsem filan, herkese güzel günler, kesintisiz uykulu geceler diliyorum, bebekleri kocaman kocaman öpüyorummmm!!!
selammmsss nabersiniz ben iim taze burcuyla bulustuk cok guzeldi hiç bitmesin istedim resmen
][/QUOTE]
ohh serin serin yüz bakalım Ece
[quote="esrako, post: 14223121"]annemle kayınvalde sakalasıp guluyorlarmıs iki kisi kotardık bu isi birlikte çocuk bakımına gidielim falan diye hani diyor annem temizlige buyuk is olunca iki kisi giderler ya o hesap diyor :)) çokalemsiniz dedim tum gun bos vaktiniz kalıyor ve bunları dusunuyorsunuz :)
ay sonunda kadına verdigim parayıda size veririm kırısırsınız artık diyorum annem tovbe tovbe diye kızıyor :)))[/QUOTE]
hayal ettim de..iki yaşını başını almış kadın Ecenin peşinde... Zaten sen ne yazsan hemen gözümün önünde bikaç dakikalık film şeridi beliriyor.. Her mesajında merakla acaba ne yazmış diye keyifle okuyorum her seferinde:))
[quote="gypsyesra, post: 14229473"]selaaammmm
herkesler iyidir umarım
ben iyiyim deniz havuz güneş üçlüsü arasında git gel yapıyorum sürekliii
13 kişiyiz yaho yemekten yemeğe elime geçiyor yaptığım en rahat tatil bu olsa gerek
neyse şimdi ben kaçar selam vermek istedim öperim hepiniziii[/QUOTE]
Sen hiç gelme en iyisi..
[quote="emrem1997, post: 14229597"]günaydın oh be eski haline geri gelmiş.çok uykusuzum.allahım çınar 1 haftadır gece 2-3-4 yada 5 te kalkıyor tam 1,5 saat oyun oynamak istiyor.çınar yat diyorum.oturuyor başıma elimi açıp top veya başka bir oyuncak veriyor.ayağa kalkıyor.sıkıysa kalkma mecburen o tatlı uykumdan kalkıp oyun oynuyoruz.birde bu aralar göğüslerimi emzik niyetine kullanıyor.tam çıkarıyorum uyanıyor.nolcak halimiz bilmiyorum.[/QUOTE]
Emziksiz bebelerin anneden intikamı!!! Sıcaklar ah bu sıcaklar...
[quote="sakaleynmaster, post: 14234220"]yusuf ishal yine ..huzursuz...[/QUOTE]
Geçmiş olsun..
[U]Yusuf Paşanın da doğum günü şimdiden kutlu olsun. Sağlıklı ve mutlu bir çocuk olsun..[/U].
[quote="sakaleynmaster, post: 14234110"]arkadaşlar maneviyatı açıkladığımdan beri ilginize teşekkür ederim ISRARLA FALCI OLMADIĞIMI VE FALLA ALAKAM OLMADIĞINI AÇIKLAMAMA RAĞMEN MALESEF BAZI ARKADAŞLAR TARAFINDAN FALCI MUAMELESİ GÖRMEK BENİ ÜZDÜ bugünden itibaren özelden bana atılan şuna bi bak buna bik bak gibi sorularınıza yanıt vermeyeceğim..
anlayışınız için teşekkür ederim....[/QUOTE]
Bizim topikten mi yazılmış. Bizim aramızda bunu algılayamayacak biri olabileceğini düşünmüyordum.. Neyse açıklamışsın iyi olmuş...
o h hadi gozunuz aydın gule gule gidin gelin insallahhkimse yok..
yarın büyük ihtimal gidiyoruz.:)) öğlen gibi çıkıp 3 feribotuna binicez yenikapıdan. buraya sık sık girmeye çalışıcam.. ama giremezsem filan, herkese güzel günler, kesintisiz uykulu geceler diliyorum, bebekleri kocaman kocaman öpüyorummmm!!!
kimse yok..
bu kadarmı hersey ust uste gelir ya aklımı oynatıcam az kaldı.
az evel annem bahcede dusmus berke yi yemege çagırmaya çıkmıs gel deyince gelmeyen insanın içini kurutan bir oglum var çunku nasıl dusmusse iki dizi parcalanmıs bilegi çok agrıyormus kolu ve bacagı bununu ustu falan soyulmus yuzu kan cizik içindeymis kayınvade anlattı simdi hemen babamı aradım bize yolladım of allahım sabır diyorum baska birsey diyemiyorum artık is yerinedn hala ses yok kurul toplasamadı buyuk kurul sayet aksam annemin bilegi falan kotuyse mumkun degil nasıl tutacak bakacak ece ye yarın ise falan gelemem artık nolursa olsun.
bu kadarmı hersey ust uste gelir ya aklımı oynatıcam az kaldı.
az evel annem bahcede dusmus berke yi yemege çagırmaya çıkmıs gel deyince gelmeyen insanın içini kurutan bir oglum var çunku nasıl dusmusse iki dizi parcalanmıs bilegi çok agrıyormus kolu ve bacagı bununu ustu falan soyulmus yuzu kan cizik içindeymis kayınvade anlattı simdi hemen babamı aradım bize yolladım of allahım sabır diyorum baska birsey diyemiyorum artık is yerinedn hala ses yok kurul toplasamadı buyuk kurul sayet aksam annemin bilegi falan kotuyse mumkun degil nasıl tutacak bakacak ece ye yarın ise falan gelemem artık nolursa olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?