2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

deryacım senin yazdıklarını ilgi ve merakla okuyorum. daha önce hiç yorum yazmadım çünkü ne yalan söyleyeyim ben böyle durumlardan korkarım da.. yani işin içine üçüncü boyut girince tırsarım oldum olası yani. ama son yazdıklarını görünce yeni bişi öğrenmiş oldum sayende. ne güzel bir hikmet senin için.

kimse yok..

yarın büyük ihtimal gidiyoruz.:)) öğlen gibi çıkıp 3 feribotuna binicez yenikapıdan. buraya sık sık girmeye çalışıcam.. ama giremezsem filan, herkese güzel günler, kesintisiz uykulu geceler diliyorum, bebekleri kocaman kocaman öpüyorummmm!!!

nereye gidiyosunuz Gizem ben kaçırmışım, tatil mi??

selammmsss nabersiniz ben iim taze burcuyla bulustuk cok guzeldi hiç bitmesin istedim resmen

Pervin süpürgeli cadılar gibisin..Bi orda bu burda buluşmalar..Süpersin yani..Pek verimli geçmiş...Cipsi olmuşsun:))
Çok hoş göründüğünüzü de eklemek isterim opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

topigin en fit iki çıtır annesi karsımızda super gorunuyorsunuz valla :)

buda burcu teyzemizin hediyesi elbisemiz ..tam oldu cok begendik cok tsk ederis tekrar

ay ece nin saclar uzamıs pervin çok guzel olmuss sana daha bir benzemiss massallahh

o h hadi gozunuz aydın gule gule gidin gelin insallahh

gunaydınlar

bugun evde temizlik var o yuzden berkeyi yanıma getirdim en azından biri eksilmis olsun diye.)
benimle tum gun çalısacak :)

aksam kayınvalde krizi yasadık. bizde temizlik oldug için anneme dedim yarın kayınvaldenin evinde bakın yan blokta oturuyor camlarımız birbirine bakıyor annem dedi hiç birsey demedi burda bakacagız gibi konusuyor hep dedi. dedim ibo arar soyler neyse ibo aradı annesi demisyarım saatte bir yemek hazırlıyor ona anneannesi lavabonun basında oturtup yediriyoruz bizde zor olur deyip kestirip atmıs iboda bozuldu tamam iyi deyip kapattı sonra ablası aramıstı tesaduf o ara ona anlattık acmıs annesine soylenmis niye istemiyorsun insanlar bozuldu diye sonra aksam gorumce aaradı izah etti annem dusunememis ibo akıl soruyor sanmıs yoksa istemezmi hic nolcakki vsv s ama yemiyorum yani bu bahaneleri aradı anası sonra ben dedi fikirsordun diye fikrimi soyledim bilmemne iboda bende yutmadık bunu sonra pisman oldu baktı tavırlandık yani bozulduk haklı olarak geri adım attı evini yiycek sanki ece

çok titizdir tamam ama su an muhtac durumdyız koseye sıkısmıs durumdayım allah kimseye hiç birsekilde muhtac etmesin diye dua ediyorum artık yan blokta obur gorumcemde var evi musait obur blokta kayınvalede evi musait biz aksam netlesmeden olay ece ile annemi annemlerin evine arabayla goturmeyi falan planladık. iboda tum bunları goruyor tabi annem gibisi yok birkez daha anladık kadın hiçbirseye en ufak itirazi yok biz rahat edelim diye çırpınıp duruyor nasıl oderim hakkını bilmiyorum.
ama sunu biliyorum yapılan iyiligide kotulugude asla unutmam bir gun gelecek onlar bana muhtac olacaklarrr.. allah gosterir insallah o gunleri

buda burcu teyzemizin hediyesi elbisemiz ..tam oldu cok begendik cok tsk ederis tekrar

resimlerde çok tatlı çıkmışsınız
bu arada ece nin tipi değişmiş geldi bana güzelleşmiş

iyi yolculuklar

bu arada Yusuf un doğumgünü kutlu olsun.Ömrü uzun ve güzel olsun adıyla yaşasın

Günaydın

herkese merhabalar..
biraz geçmiş bakayım dedim, siteye bişeyler oldu son on sayfa filan silindi, birden! bi türlü beceremediler düzeltmeyi!
neyse..
okuduklarımdan, alperenin kan sonuçlarında düşüklük çımış onu gördüm. gülizcim umarım yanlış sonuçtur canım.. ama bildiğim akdeniz anemisi genetik bir hastalık.. siz ne zaman evlendiniz bilmiyorum ama biz 2005 de evlenirken akdeniz anemisi testi yapmıyorlardı..ama alah dermansız dert vermesin.. sen güçlü ol..
demir konusunda da dediğin doğru, bizim doktor kan sayımı yapmadan kesinlikle vermedi. sağlık ocaklarında filan direk dayıyolar çocuklara hiç doğru bişey değil demişti. kan sonucu da iyi çıkıca almasına gerek yok dedi. her seferinde soruyorum. yaşında sanırım tekrar tam kan sayımı yapıp bakacak..

biz iyiyiz bu arada.. tatilin kötüsü olur mu hiç.. ada denizi çok sevdi. korktuğum şeylerden birini daha atlattık.. üstelik buranın denizi çok soğuktur. biz bile kolay kolay giremeyiz. ama o hiç tınmıyor. çıkarmasak kalacak suyun içinde. kumun kenarına bırakıyorum deli gibi denize emekliyor. çimlerin üzerinde emekliyor. sürekli dışarda burda tabii. istanbulda nasıl eve sokucam bakalım..

son sayfalar silinince bişey okuyamadım, umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.. ve umarım kaçırdığım doğumgünü yoktur.. varsa da, çok çok kutluyorum, bebeikleri n misssssssssssss gibi kokusunu içime çekiyorummm!!!

düzelmedi gitti bu topik günlerdir, kimseciklerde yok zaten. araştırıken bişey öğrendim. cocukta ateş yada hastalık varsa demir ilacını kesmeliymişiz. mikrobu besleyerek hastalığı arttırıyormuş. ben bilmiyordum belki bilmeyenler vardır..

pöfff yine gitmiş herşey..... zaten topik kan ağlıyor kaç gündür anca 1-2 sayfa ilerlemişti onlarda gitti tam oldu ruhuna el fatiha artık.....

bu kadarmı hersey ust uste gelir ya aklımı oynatıcam az kaldı.
az evel annem bahcede dusmus berke yi yemege çagırmaya çıkmıs gel deyince gelmeyen insanın içini kurutan bir oglum var çunku nasıl dusmusse iki dizi parcalanmıs bilegi çok agrıyormus kolu ve bacagı bununu ustu falan soyulmus yuzu kan cizik içindeymis kayınvade anlattı simdi hemen babamı aradım bize yolladım of allahım sabır diyorum baska birsey diyemiyorum artık is yerinedn hala ses yok kurul toplasamadı buyuk kurul sayet aksam annemin bilegi falan kotuyse mumkun degil nasıl tutacak bakacak ece ye yarın ise falan gelemem artık nolursa olsun.

nolmuş yaa bende son yazdıklarımı bulamadım.. kafam karıştı nerde kalmıştım..

ayy esraa çok geçmiş olsun annene.. umarımönemli bişeyi yoktur inşallah hafif sıyrıklardır..

bu arada senin iş durumun ne oldu tazminatın falan halen belli olmadımı.. ben bi kaç güün giremedimde söylediysende kaçırmış olabilirim kusura bakma ..

cok gecmıs olsun anneciğine.aksilik bu ya, hep üstüste gelır böyle.inş senın işindende olumlu bişe cıkar sende rahat edersin Esracım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…