püff dünkı yazılar nere gıtmıs.neyse klızım iyi cok şükürates yokdünden beri.bı gece bıraz sıcak geldı, bi çay kasıgı mınoıset vermıstım bugun bişe yok cok şükür.ama hava felaket sıcak,evdede durmuyo,babasının yanınsdayız burdada klıma carpacak dıo tedırgınım kapatıyom koçiş acıyo 5 dakka sonra
bu kadarmı hersey ust uste gelir ya aklımı oynatıcam az kaldı.
az evel annem bahcede dusmus berke yi yemege çagırmaya çıkmıs gel deyince gelmeyen insanın içini kurutan bir oglum var çunku nasıl dusmusse iki dizi parcalanmıs bilegi çok agrıyormus kolu ve bacagı bununu ustu falan soyulmus yuzu kan cizik içindeymis kayınvade anlattı simdi hemen babamı aradım bize yolladım of allahım sabır diyorum baska birsey diyemiyorum artık is yerinedn hala ses yok kurul toplasamadı buyuk kurul sayet aksam annemin bilegi falan kotuyse mumkun degil nasıl tutacak bakacak ece ye yarın ise falan gelemem artık nolursa olsun.
oh ne güzel gizemcim. denizi sevmesi sizi çok rahatlatmıştır. nerdesiniz bu arada tatilde mi? ben kaçırmışım o kısmı heralde.. eve sokma konusunda aynı dert bizde de var. çok istiyor gezmek ama sabahları çok sıcak. akşam da hava kararmadan uyama vaktine denk geliyor. karanlık olunca da çıkarmak istemiyorum. kötü oluyor yani. bugün havanın kararmasına aldırmadım çıkardım..biz iyiyiz bu arada.. tatilin kötüsü olur mu hiç.. ada denizi çok sevdi. korktuğum şeylerden birini daha atlattık.. üstelik buranın denizi çok soğuktur. biz bile kolay kolay giremeyiz. ama o hiç tınmıyor. çıkarmasak kalacak suyun içinde. kumun kenarına bırakıyorum deli gibi denize emekliyor. çimlerin üzerinde emekliyor. sürekli dışarda burda tabii. istanbulda nasıl eve sokucam bakalım..
çok geçmiş olsun esracım. şu sıralar sabrın mı sınanıyor ne.. rabbim beterinden saklasın. annenin biran önce şifasını versin inş..bu kadarmı hersey ust uste gelir ya aklımı oynatıcam az kaldı.
az evel annem bahcede dusmus berke yi yemege çagırmaya çıkmıs gel deyince gelmeyen insanın içini kurutan bir oglum var çunku nasıl dusmusse iki dizi parcalanmıs bilegi çok agrıyormus kolu ve bacagı bununu ustu falan soyulmus yuzu kan cizik içindeymis kayınvade anlattı simdi hemen babamı aradım bize yolladım of allahım sabır diyorum baska birsey diyemiyorum artık is yerinedn hala ses yok kurul toplasamadı buyuk kurul sayet aksam annemin bilegi falan kotuyse mumkun degil nasıl tutacak bakacak ece ye yarın ise falan gelemem artık nolursa olsun.
Evet canim,sanirim calpol ve dolvenden daha düsük etkisi.bizim doktor israrla calpol vermiyo,atesi coksa dönüsümlü minoset ve dolven ver dio.geçmiş olsun.. herşey uçmuş evet bende son yazdıklarımı bulamadım..
aman klimaya dikkat ett insan nasıl çarpıldığını anlamıyo valla.. bu minoset ateş düşürücü ağrı kesicimi calpol gibi mi.. ben bilmiyorum bunu..
Hay Allah,gecmis olsun.biz atlattik cok sükür.yaZİn nedir su hastaliktan cektigi yavrularimizin.yiğit de hasta olduateşi 39 a çıktı. götürdük doktoruna. boğazları kızarmış. 250 gram vermiş yavrukuşum ağzı kokuyor üç gündür çok fena. doktor boğazdandır dedi. dilinin üstü beyazlamış dedi. çok mızmız. bi antibiyotik, bi ateş düşürücü, bi de damla verdi işte.. üç güne kadar ateşi düşmezse tekrar gelin. bir hafta ilaçları kullanın dedi..
yiğit de hasta olduateşi 39 a çıktı. götürdük doktoruna. boğazları kızarmış. 250 gram vermiş yavrukuşum ağzı kokuyor üç gündür çok fena. doktor boğazdandır dedi. dilinin üstü beyazlamış dedi. çok mızmız. bi antibiyotik, bi ateş düşürücü, bi de damla verdi işte.. üç güne kadar ateşi düşmezse tekrar gelin. bir hafta ilaçları kullanın dedi..
esra çok geçmiş olsun umarım kötü birşeyi yoktur annenin
Evet canim,sanirim calpol ve dolvenden daha düsük etkisi.bizim doktor israrla calpol vermiyo,atesi coksa dönüsümlü minoset ve dolven ver dio.
Evet klimaya cok dikkat ediyorum enazindan dükkana gidince kapatamasamda ayarini yükseltiyorumki carpmasin kuşumu.
Hay Allah,gecmis olsun.biz atlattik cok sükür.yaZİn nedir su hastaliktan cektigi yavrularimizin.
dün gece biz de ateşli bir gece geçirdik..akşamdan başladı ateşi ve sürekli ağlıyordu..minoset verdim sızdı..saat 00.30 gibi uyandı ateşi vardı gene..pedifen verdim bu sefer..abartısız 3 e kadar ağladı..kalktık hastaneye gidelim diye arabada sustu kerata..tekrar uykuya daldı..4 e geliyordu eve döndüğümüzde..sabah 9 gibi uyandık şimdi neşesi yerinde ama ateşi var gene..gözlemliycem bikaç saat ona göre dr.una götüreceğiz..
aksi gibi eşim de hasta....ben de uykusuzluktan geberiyorum..ağlamak istiyorum beeeeen.. ((
yiğit de hasta olduateşi 39 a çıktı. götürdük doktoruna. boğazları kızarmış. 250 gram vermiş yavrukuşum ağzı kokuyor üç gündür çok fena. doktor boğazdandır dedi. dilinin üstü beyazlamış dedi. çok mızmız. bi antibiyotik, bi ateş düşürücü, bi de damla verdi işte.. üç güne kadar ateşi düşmezse tekrar gelin. bir hafta ilaçları kullanın dedi..
bu kadarmı hersey ust uste gelir ya aklımı oynatıcam az kaldı.
biz iyiyiz bu arada.. tatilin kötüsü olur mu hiç.. ada denizi çok sevdi. korktuğum şeylerden birini daha atlattık.. üstelik buranın denizi çok soğuktur. biz bile kolay kolay giremeyiz. ama o hiç tınmıyor. çıkarmasak kalacak suyun içinde. kumun kenarına bırakıyorum deli gibi denize emekliyor. çimlerin üzerinde emekliyor. sürekli dışarda burda tabii. istanbulda nasıl eve sokucam bakalım..
hocam bilimsel araştırmaların gazabına uğramayı göze alamam vallahi..
ama yahoda sanırım hiperaktif olacak bilemiyorum umarım olmaz ancak ben sıkmıyorum çok rahat bırakıyorum tam tersi
adam her çekmeceyi açar karıştırır boşaltır doldurur buzdolabını açarım hemen saldırır bırakırım ne kadar soda şişesi varsa indirir sebzeliği açar bütün sebzeleri indirir tekrar doldurur
ayakkabılık ve terlik dolabını boşaltır içine kaşıklarımı taşır havlu çekmecesinden terlik çıkar iç çamaşırı çekmecemden kaşık
olabildiğince özgür yani adam sıkma etme vs yok
acaba diyorum çokmu rahat bırakıyorum
dün gece biz de ateşli bir gece geçirdik..akşamdan başladı ateşi ve sürekli ağlıyordu..minoset verdim sızdı..saat 00.30 gibi uyandı ateşi vardı gene..pedifen verdim bu sefer..abartısız 3 e kadar ağladı..kalktık hastaneye gidelim diye arabada sustu kerata..tekrar uykuya daldı..4 e geliyordu eve döndüğümüzde..sabah 9 gibi uyandık şimdi neşesi yerinde ama ateşi var gene..gözlemliycem bikaç saat ona göre dr.una götüreceğiz..
aksi gibi eşim de hasta....ben de uykusuzluktan geberiyorum..ağlamak istiyorum beeeeen.. ((
Herkese çok geçmiş olsun. Sıcaklar mı çarptı bu yavruları böyle. Esracım Allah yardımcın olsun. İki gündür hep ara ara aklıma geliyorsun, naptı acaba diye düşünüyorum. Annene çok geçmiş olsun, inşallah mühim birşey yoktur.
Tatile gidemediğim için ağzımın suyu aka aka okuyorum bu mesajları. Keyfini çıkarın canım. Eşim 2 hafta önce kıl dönmesinden ameliyat oldu ve 15 gün rapor aldı. Şimdi bir de tatil izni vermezler, kaldık buralarda. Ama bayram tatilinde Bodruma kaçacağız. :sm_cool: Yerimizi bilem ayırttık. 8 Eylülü iple çekiyorum. Allahım bir aksilik çıkmaz inşallah.
Bir site buldum kızlar. Neyne.net - Bilinçli Anne-Babaların Sitesi faydalı videolar var.
Bir de yavruma playskool ilk arabamdan aldım. Bugün gelecek çok heyecanlıyım acaba ne yapacak görünce. Almayı düşünmüyordum ama Didar birşeyleri tutup ittirerek yürümeye çalışıyor. Onun için en sağlıklı olanı ve ihtiyacına cevap verecek olan böyle bir oyuncak olacaktı. gittigidiyordan piyasadan 25 tl düşüğüne aldım.
ay inanmıyorum ya demek aldı geldiEsracım ben de Didarla benzer durumdayım. Geçen gün cep telim kayboldu. 2 gün ortada yok, şarjı da bitmiş, dolap beygiri gibi evde dolandım durdum. Bakmadığım yer kalmadı, bulamadım. En sonunda Didarı karşıma aldım, "bak kızım telimi sen sakladın ve bulamıyorum. Bana lazım, nereye koyduysan getir yavrum" dedim, bir yanda halime gülüyorum. Bir saat içinde gitti, odasındaki komidinin alt çekmecesini açtı ve küçülen giysilerinin arasından telimi çıkardı. Şaka gibi...
Biraz önce verdiğim linkte bir video izledim, çocuklara aşırı hoşgörülü olunmasıyla ilgiliydi. Çok küçük yaşlarda bazı sınırlar konmazsa büyüdükçe çocuk sınırlarının farkına varamıyor ve sosyal ortamlarda özellikle arkadaş zorluklar yaşamasına, uyum problemlerinin ortaya çıkmasına sebep oluyor. Ben iki haftadır dokunması ve dokunmaması gereken şeylere sınır koymaya başladım.
tşkler canım. evet ya bence de yaz çok etkiledi bebişleri. bi de bizim anne sütünden ayrılmasının etkisi büyük diye düşünüyorum. çünkü ayıralı bitmedi hastalıklar rabbim beterinden saklasın ama...Evet canim,sanirim calpol ve dolvenden daha düsük etkisi.bizim doktor israrla calpol vermiyo,atesi coksa dönüsümlü minoset ve dolven ver dio.
Evet klimaya cok dikkat ediyorum enazindan dükkana gidince kapatamasamda ayarini yükseltiyorumki carpmasin kuşumu.
Hay Allah,gecmis olsun.biz atlattik cok sükür.yaZİn nedir su hastaliktan cektigi yavrularimizin.
saol gülizcim. bizim ağız kokusu son beş gündür filan vardı. antibiyotikten önce yani. doktor boğazları acıdığı içindir dedi. bi de dilinde beyaz bişiler varmış ondan da olur dedi. size de çok geçmiş olsun.geçmiş olsun esra inşallah hafif düşmüştür. habersiz bırakma bizi, gelmedin mi bugün işe merak ettim seni.
fatma geçmiş olsun canım bizde geçen hafta başladık ateş yüzünden antibiyotiğe. bizde de vardı dün ağız kokusu. antibiyotik i yaptı acaba. gerçi bizimki dün soğan yemiş :)) ondan da olabilir . sen antibiyotiğe başlayınca mı oldu ?
tşkler canım.fatmacım geçmiş olsun
çok geçmiş olsun. çok zor oluyor. bebişlerimizin huyları da değişiyor tabi.. uykusuzluk ta çok zor oluyor.dün gece biz de ateşli bir gece geçirdik..akşamdan başladı ateşi ve sürekli ağlıyordu..minoset verdim sızdı..saat 00.30 gibi uyandı ateşi vardı gene..pedifen verdim bu sefer..abartısız 3 e kadar ağladı..kalktık hastaneye gidelim diye arabada sustu kerata..tekrar uykuya daldı..4 e geliyordu eve döndüğümüzde..sabah 9 gibi uyandık şimdi neşesi yerinde ama ateşi var gene..gözlemliycem bikaç saat ona göre dr.una götüreceğiz..
Herkese çok geçmiş olsun. Sıcaklar mı çarptı bu yavruları böyle. Esracım Allah yardımcın olsun. İki gündür hep ara ara aklıma geliyorsun, naptı acaba diye düşünüyorum. Annene çok geçmiş olsun, inşallah mühim birşey yoktur.
Tatile gidemediğim için ağzımın suyu aka aka okuyorum bu mesajları. Keyfini çıkarın canım. Eşim 2 hafta önce kıl dönmesinden ameliyat oldu ve 15 gün rapor aldı. Şimdi bir de tatil izni vermezler, kaldık buralarda. Ama bayram tatilinde Bodruma kaçacağız. :sm_cool: Yerimizi bilem ayırttık. 8 Eylülü iple çekiyorum. Allahım bir aksilik çıkmaz inşallah.
Bir site buldum kızlar. Neyne.net - Bilinçli Anne-Babaların Sitesi faydalı videolar var.
Bir de yavruma playskool ilk arabamdan aldım. Bugün gelecek çok heyecanlıyım acaba ne yapacak görünce. Almayı düşünmüyordum ama Didar birşeyleri tutup ittirerek yürümeye çalışıyor. Onun için en sağlıklı olanı ve ihtiyacına cevap verecek olan böyle bir oyuncak olacaktı. gittigidiyordan piyasadan 25 tl düşüğüne aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?