bide burdaki akrabalar benim kızımı yedirmeme takmıslar acıkmasına fırsat vermiomusum ondan cocuk yemiomus bilmemne.. cocuk uyandı yarım saat sonra kahvaltısını yedirdim oglen uykusuna yatırdım gecede uyumadıgı icin uzun uyudu 2 saate yakın..yani sabah 9da kahvaltı yedi 12bucuk-1 arası yogurt yedirdim her fırsatta cocugun agzına tepiomusum oyle beslenme olmazmıs ac bırakcakmısımki ice doyana kadar yesinmiş.. sacmalık ... bende dedim yedirdigim halde boyle zayıf yedirmesem ne olcak kaldıki cok ac oldugu zamanda daha fazlasını yemio daha azını yıyıp huysuzlanıo.. dogurdugum cocugu benden ii tanıo millet helal olsun
ece dun gece hiç uyumadı uyumadan sutte ıcmedi ben yatarken sutunu uyku arası kakalayım dedim agladı istemedi ve uykusu bolundu sonrada bidaha dalamadı sabaha kadar ayagımda salladım durdum nezaman sızdık bilmiorum sonuc gripli bir ben ... bide gazlanmıs nası cıkarıo nası belki 5-6kkez gaz cıkardı aglarken..hiç mutlu deilim
slmlar herkese men gelmişem ama bir türlü yazmaya fırsatım olmadı ev dandini bir türlü toplanmıyor çamaşır yıka tıka bitmiyorrr
tekrar tatilee dönmek istiyorummmmmmm mafoldumben
tüm bebişlere geçmiş olsun hasta olmuşlar hepbirlikte
bu arada selinin fotolarını bende görmek istiyorum nerdeee
geçmiş olsun seçilciğim bu ne böyle ya tüm yavrular hasta allahım tüm bebişlere acil şifa versindün gece biz de ateşli bir gece geçirdik..akşamdan başladı ateşi ve sürekli ağlıyordu..minoset verdim sızdı..saat 00.30 gibi uyandı ateşi vardı gene..pedifen verdim bu sefer..abartısız 3 e kadar ağladı..kalktık hastaneye gidelim diye arabada sustu kerata..tekrar uykuya daldı..4 e geliyordu eve döndüğümüzde..sabah 9 gibi uyandık şimdi neşesi yerinde ama ateşi var gene..gözlemliycem bikaç saat ona göre dr.una götüreceğiz..
aksi gibi eşim de hasta....ben de uykusuzluktan geberiyorum..ağlamak istiyorum beeeeen.. ((
Esracım ben de Didarla benzer durumdayım. Geçen gün cep telim kayboldu. 2 gün ortada yok, şarjı da bitmiş, dolap beygiri gibi evde dolandım durdum. Bakmadığım yer kalmadı, bulamadım. En sonunda Didarı karşıma aldım, "bak kızım telimi sen sakladın ve bulamıyorum. Bana lazım, nereye koyduysan getir yavrum" dedim, bir yanda halime gülüyorum. Bir saat içinde gitti, odasındaki komidinin alt çekmecesini açtı ve küçülen giysilerinin arasından telimi çıkardı. Şaka gibi...
Biraz önce verdiğim linkte bir video izledim, çocuklara aşırı hoşgörülü olunmasıyla ilgiliydi. Çok küçük yaşlarda bazı sınırlar konmazsa büyüdükçe çocuk sınırlarının farkına varamıyor ve sosyal ortamlarda özellikle arkadaş zorluklar yaşamasına, uyum problemlerinin ortaya çıkmasına sebep oluyor. Ben iki haftadır dokunması ve dokunmaması gereken şeylere sınır koymaya başladım.
bende sınır koyuyorum artık dokunmaması gereken yerlerde hemen uyarıyorum mesela bugün tvnin yanında kablolar var oraya gitti benim kızacağımı biliyor bir elinle kabloya uzanıyor yüzünüde bana çevirmiş sanki dokunabilirmiyim dercesine benim tepkimi bekliyor bende hayır o ellenmez dedim yüzünü ekşitiyor ısrarla ellemek istiyor bir yandanda bana bakıyor belki izin veririm diye tepkimi görünce birkaç ısrardan sonra bıraktı zamanla alışacaklar öğrenecekler dokunulması ve dokunulmaması gereken şeyleri şimdiden alıştırmak gerekli bence çünkü artık herşeyi anlıyorlarevet bende Ece ye hayır oraya dokunmaman lazım diye söylüyorum
bir de bazen bir şeyi elde etmek için bağırıyor hayır bağırmadan iste diyorum
ecede hala iyileşmemiş yazık kuzuma gazda çok kötü birşey bizde de ara ara hala sancı oluyor gazdan dolayıece dun gece hiç uyumadı uyumadan sutte ıcmedi ben yatarken sutunu uyku arası kakalayım dedim agladı istemedi ve uykusu bolundu sonrada bidaha dalamadı sabaha kadar ayagımda salladım durdum nezaman sızdık bilmiorum sonuc gripli bir ben ... bide gazlanmıs nası cıkarıo nası belki 5-6kkez gaz cıkardı aglarken..hiç mutlu deilim
hoşgeldin esra ne güzel tatilini yaptın dönüş hep çok zor oluyor bilirim ben annemlere gidip eve döndükten sonra bile eşya yerleştirmek toplamak eziyet geliyor bana birde biz gidince 1-2 hafta kalıyoruz o yüzden çok eşya alıyorum yanıma onları toparlamak bile çok zor geliyorslmlar herkese men gelmişem ama bir türlü yazmaya fırsatım olmadı ev dandini bir türlü toplanmıyor çamaşır yıka tıka bitmiyorrr
Kıme gecmıs olsun dıyecegımı sasırdım
Herkese cok gecmıs olsun..
Kuzy kopek dıslerını cıkarıyor, cok mutsuz,cok huzursuz.. hıc bır sey yemıyor ama hıc bır sey,kendısı uykuya kolay kolay dalamıyor.. resmen perısanız..
O uyudugunda da ben boşluga bakıyorum.. şarjım ıyıce bıtmıs durumda.. aksam oldu mu parka gıtmek ıstıyor.. yazlıgın kapısından yanlıslıkla cıkmaya gorelım, hemen tutturuyor gıdelım dıye.. cok sımarık olmaya basladı.. her ıstedıgını yaptırmak ıstıyor.. sureklı savas halındeyız. Fatoş un elınden kurtarırsam sımarık bı cocuk olmaktan kurtaracagım umuduyla yasıyorum.. :)..
hoşbulduk şekerler
gülizim yaho neler yapmadıki her zamanki gibi delirtti beni
kırmadığı bardak tabak kalmadı hatta bir tane kırdığı bardağın bir parçası ayağıma girdi revire falan gittik çıkardılar Allahtan ona gelmedi şükürler olsun
adam havuzdan çıkmadı ama denize sokunca ciyak ciyak ağladı bir türlü nedenini çözemedik
ama genel olarak güzel geçti fazla vukuat olmadı
yusf için doğum günü sayfası açmıştım..hemde tam doğduğu anda bir yazı yazıp kendi topiğine yazmıştım hatta resimler bile vardı doğduğu an 1yaşına girdiği an ve ertesi gün doğum günü fotoları hepsi gitmiş..şimdi içimden hepsini yeniden yapmak gelmiyor..
dr.a gittik..sonuç bademcikler şişik boğaz kızarık..antibiyotik verdi bir de benical şurup..ilk defa antibiyotik alacak yavrum..bol bol sıvı alacak..demiri bu süre zarfında kesmemizi söyledi..gözleri kaydı yavrumun hiç neşesi yok..
Pervin geçmiş olsun canım..milletin ağzı torba değil ki büzesin..her kafadan bi ses çıkar artık..emin ol kendileri de aynı durumda olsalar aynı şeyi yaparlar..maksat konuşmak olsun
Esra..hoşgeldin yavru
SÜPERSİNİZ..dha öncede yorum yazmıştım silinmiş...
kuzum güle güle giysin çok yakışmış..
geçmiş olsun....yiğit de hasta olduateşi 39 a çıktı. götürdük doktoruna. boğazları kızarmış. 250 gram vermiş yavrukuşum ağzı kokuyor üç gündür çok fena. doktor boğazdandır dedi. dilinin üstü beyazlamış dedi. çok mızmız. bi antibiyotik, bi ateş düşürücü, bi de damla verdi işte.. üç güne kadar ateşi düşmezse tekrar gelin. bir hafta ilaçları kullanın dedi..
ben biliyordum..ama bilmeyenler için önemli bir bilgi..paylaşımın teşekkür .düzelmedi gitti bu topik günlerdir, kimseciklerde yok zaten. araştırıken bişey öğrendim. cocukta ateş yada hastalık varsa demir ilacını kesmeliymişiz. mikrobu besleyerek hastalığı arttırıyormuş. ben bilmiyordum belki bilmeyenler vardır..
normal ..sayfa açmıştım ama hepsi gitmiş sil baştan da yapmayacağım sanırım..özelliği gitti çünkü..derya nasıl geçti doğum gününüz
ne güzle işte keyfini çıkart..biz iyiyiz bu arada.. tatilin kötüsü olur mu hiç.. ada denizi çok sevdi. korktuğum şeylerden birini daha atlattık.. üstelik buranın denizi çok soğuktur. biz bile kolay kolay giremeyiz. ama o hiç tınmıyor. çıkarmasak kalacak suyun içinde. kumun kenarına bırakıyorum deli gibi denize emekliyor. çimlerin üzerinde emekliyor. sürekli dışarda burda tabii. istanbulda nasıl eve sokucam bakalım..
çok geçmiş olsun..umarım şimdi herşey yolundadır...bu kadarmı hersey ust uste gelir ya aklımı oynatıcam az kaldı.
az evel annem bahcede dusmus berke yi yemege çagırmaya çıkmıs gel deyince gelmeyen insanın içini kurutan bir oglum var çunku nasıl dusmusse iki dizi parcalanmıs bilegi çok agrıyormus kolu ve bacagı bununu ustu falan soyulmus yuzu kan cizik içindeymis kayınvade anlattı simdi hemen babamı aradım bize yolladım of allahım sabır diyorum baska birsey diyemiyorum artık is yerinedn hala ses yok kurul toplasamadı buyuk kurul sayet aksam annemin bilegi falan kotuyse mumkun degil nasıl tutacak bakacak ece ye yarın ise falan gelemem artık nolursa olsun.
sizde geçmiş olsun....dün gece biz de ateşli bir gece geçirdik..akşamdan başladı ateşi ve sürekli ağlıyordu..minoset verdim sızdı..saat 00.30 gibi uyandı ateşi vardı gene..pedifen verdim bu sefer..abartısız 3 e kadar ağladı..kalktık hastaneye gidelim diye arabada sustu kerata..tekrar uykuya daldı..4 e geliyordu eve döndüğümüzde..sabah 9 gibi uyandık şimdi neşesi yerinde ama ateşi var gene..gözlemliycem bikaç saat ona göre dr.una götüreceğiz..
aksi gibi eşim de hasta....ben de uykusuzluktan geberiyorum..ağlamak istiyorum beeeeen.. ((
akıllı cadı seni....maşallah..Esracım ben de Didarla benzer durumdayım. Geçen gün cep telim kayboldu. 2 gün ortada yok, şarjı da bitmiş, dolap beygiri gibi evde dolandım durdum. Bakmadığım yer kalmadı, bulamadım. En sonunda Didarı karşıma aldım, "bak kızım telimi sen sakladın ve bulamıyorum. Bana lazım, nereye koyduysan getir yavrum" dedim, bir yanda halime gülüyorum. Bir saat içinde gitti, odasındaki komidinin alt çekmecesini açtı ve küçülen giysilerinin arasından telimi çıkardı. Şaka gibi...
Biraz önce verdiğim linkte bir video izledim, çocuklara aşırı hoşgörülü olunmasıyla ilgiliydi. Çok küçük yaşlarda bazı sınırlar konmazsa büyüdükçe çocuk sınırlarının farkına varamıyor ve sosyal ortamlarda özellikle arkadaş zorluklar yaşamasına, uyum problemlerinin ortaya çıkmasına sebep oluyor. Ben iki haftadır dokunması ve dokunmaması gereken şeylere sınır koymaya başladım.
üşütmüş kuzun ervinim..çok geçmiş olsun...ece dun gece hiç uyumadı uyumadan sutte ıcmedi ben yatarken sutunu uyku arası kakalayım dedim agladı istemedi ve uykusu bolundu sonrada bidaha dalamadı sabaha kadar ayagımda salladım durdum nezaman sızdık bilmiorum sonuc gripli bir ben ... bide gazlanmıs nası cıkarıo nası belki 5-6kkez gaz cıkardı aglarken..hiç mutlu deilim
dinleme boşver...bildiğin gibi devam et...bide burdaki akrabalar benim kızımı yedirmeme takmıslar acıkmasına fırsat vermiomusum ondan cocuk yemiomus bilmemne.. cocuk uyandı yarım saat sonra kahvaltısını yedirdim oglen uykusuna yatırdım gecede uyumadıgı icin uzun uyudu 2 saate yakın..yani sabah 9da kahvaltı yedi 12bucuk-1 arası yogurt yedirdim her fırsatta cocugun agzına tepiomusum oyle beslenme olmazmıs ac bırakcakmısımki ice doyana kadar yesinmiş.. sacmalık ... bende dedim yedirdigim halde boyle zayıf yedirmesem ne olcak kaldıki cok ac oldugu zamanda daha fazlasını yemio daha azını yıyıp huysuzlanıo.. dogurdugum cocugu benden ii tanıo millet helal olsun
hoş geldin tekrar...slmlar herkese men gelmişem ama bir türlü yazmaya fırsatım olmadı ev dandini bir türlü toplanmıyor çamaşır yıka tıka bitmiyorrr
dr.a gittik..sonuç bademcikler şişik boğaz kızarık..antibiyotik verdi bir de benical şurup..ilk defa antibiyotik alacak yavrum..bol bol sıvı alacak..demiri bu süre zarfında kesmemizi söyledi..gözleri kaydı yavrumun hiç neşesi yok..
Pervin geçmiş olsun canım..milletin ağzı torba değil ki büzesin..her kafadan bi ses çıkar artık..emin ol kendileri de aynı durumda olsalar aynı şeyi yaparlar..maksat konuşmak olsun
Esra..hoşgeldin yavru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?