2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

diğer hasta bebiklerin hepsine cokk gecmiş olsun

gulizcim ben bilmiodum demir ilacının kesilmesi gerektigini inatla veriodum neyse bırakayım artık..bu asisit te daha cok oksurtuyo ama balgamı sokup yutuo enazından kusmuo midesinde bişiler kalıo

bide burdaki akrabalar benim kızımı yedirmeme takmıslar acıkmasına fırsat vermiomusum ondan cocuk yemiomus bilmemne.. cocuk uyandı yarım saat sonra kahvaltısını yedirdim oglen uykusuna yatırdım gecede uyumadıgı icin uzun uyudu 2 saate yakın..yani sabah 9da kahvaltı yedi 12bucuk-1 arası yogurt yedirdim her fırsatta cocugun agzına tepiomusum oyle beslenme olmazmıs ac bırakcakmısımki ice doyana kadar yesinmiş.. sacmalık ... bende dedim yedirdigim halde boyle zayıf yedirmesem ne olcak kaldıki cok ac oldugu zamanda daha fazlasını yemio daha azını yıyıp huysuzlanıo.. dogurdugum cocugu benden ii tanıo millet helal olsun

size de geçmiş olsun Pervin
herkes aklına geleni söylüyor doğru yanlış insan sinir oluyor
midesine bir kaşık yemek fazla girsin diye uğraşıyorsun sende iştahsız olunca yapacak fazla birşey olmuyor

slmlar herkese men gelmişem ama bir türlü yazmaya fırsatım olmadı ev dandini bir türlü toplanmıyor çamaşır yıka tıka bitmiyorrr
tekrar tatilee dönmek istiyorummmmmmm mafoldumben

tüm bebişlere geçmiş olsun hasta olmuşlar hepbirlikte
bu arada selinin fotolarını bende görmek istiyorum nerdeee

topiğin tadı yok sabahtan beri girip girip çıkıyorum....

hasta olan tüm bebişlere geçmiş olsun havalar çok denğesiz koca kış böyle hasta olmadan geçirdik aman dedik şu kış bi geçsin yazın hasta olmayacaklar aksine yazın daha çok hasta oldular.....

ESRA canım annenede geçmiş olsun rabbim beterinden saklasın şimdi iyidir inşallah birşeyi yoktur merak ettik.....

PERVİN ah sorma bizdede var o eşimin halası geldiğinde bana da öyle çok üstüne düşüyormuşum çok yedirmek için uğraşıyormuşum ondan yemiyormuş senin dediğin gibi zaten öğün araları 4 saatdende uzun olabiliyor ve zarla zorla yiyor ağzını açmıyor zorla bir iki kaşık sokuyorum öyle diyor ona bile bahane buldular ben aç bırakmadığım için yemiyormuş... he dedim geçtim bende bu insanları anlamak çok zor......ayrıca güzel yorumun için teşekkür ederim:)))))

slmlar herkese men gelmişem ama bir türlü yazmaya fırsatım olmadı ev dandini bir türlü toplanmıyor çamaşır yıka tıka bitmiyorrr

oh be topik yavaş yavaş eski formuna dönmeye başladı hoşgeldinŞeniz bilirim tatile gitmek birşey değil ama dönüşü kötü oluyor çamaşır yıka ütüle yerleştir daha çok yoruluyor insanlaelaelaelaelae

tüm bebişlere geçmiş olsun hasta olmuşlar hepbirlikte
bu arada selinin fotolarını bende görmek istiyorum nerdeee

canım ağustos anneleri sayfasında aynı başlık açtım selinin doğum günü için ordan bakabilisinboshayallersmile

Pervin nerde cokluk orda bokluk boşuna dememiş atalarımız. o kalabalıkta her kafadan bir ses cıkar ve yaptığın hiçbişey onaylanmaz. boşuna sıkma canını bildiğini oku gez tatilini yap takma kafana onları.

Esra hoşgeldin, bitir işleri de anlat yaho neler yaptı. poposuyla balık bile tutar senin oğlun :)) arı sahnesi aklıma geldikçe gözümde canlanıyor ve gülüyorum hala. resim ekle bide çok şey istedim ama çok boş kaldı topik. kimsecikler yok.

geçmiş olsun seçilciğim bu ne böyle ya tüm yavrular hasta allahım tüm bebişlere acil şifa versin

evet bende Ece ye hayır oraya dokunmaman lazım diye söylüyorum
bir de bazen bir şeyi elde etmek için bağırıyor hayır bağırmadan iste diyorum
bende sınır koyuyorum artık dokunmaması gereken yerlerde hemen uyarıyorum mesela bugün tvnin yanında kablolar var oraya gitti benim kızacağımı biliyor bir elinle kabloya uzanıyor yüzünüde bana çevirmiş sanki dokunabilirmiyim dercesine benim tepkimi bekliyor bende hayır o ellenmez dedim yüzünü ekşitiyor ısrarla ellemek istiyor bir yandanda bana bakıyor belki izin veririm diye tepkimi görünce birkaç ısrardan sonra bıraktı zamanla alışacaklar öğrenecekler dokunulması ve dokunulmaması gereken şeyleri şimdiden alıştırmak gerekli bence çünkü artık herşeyi anlıyorlar
ecede hala iyileşmemiş yazık kuzuma gazda çok kötü birşey bizde de ara ara hala sancı oluyor gazdan dolayı
hoşgeldin esra ne güzel tatilini yaptın dönüş hep çok zor oluyor bilirim ben annemlere gidip eve döndükten sonra bile eşya yerleştirmek toplamak eziyet geliyor bana birde biz gidince 1-2 hafta kalıyoruz o yüzden çok eşya alıyorum yanıma onları toparlamak bile çok zor geliyor

dr.a gittik..sonuç bademcikler şişik boğaz kızarık..antibiyotik verdi bir de benical şurup..ilk defa antibiyotik alacak yavrum..bol bol sıvı alacak..demiri bu süre zarfında kesmemizi söyledi..gözleri kaydı yavrumun hiç neşesi yok..

Pervin geçmiş olsun canım..milletin ağzı torba değil ki büzesin..her kafadan bi ses çıkar artık..emin ol kendileri de aynı durumda olsalar aynı şeyi yaparlar..maksat konuşmak olsun

Esra..hoşgeldin yavru

Kıme gecmıs olsun dıyecegımı sasırdım

Herkese cok gecmıs olsun..

Kuzy kopek dıslerını cıkarıyor, cok mutsuz,cok huzursuz.. hıc bır sey yemıyor ama hıc bır sey,kendısı uykuya kolay kolay dalamıyor.. resmen perısanız..

O uyudugunda da ben boşluga bakıyorum.. şarjım ıyıce bıtmıs durumda.. aksam oldu mu parka gıtmek ıstıyor.. yazlıgın kapısından yanlıslıkla cıkmaya gorelım, hemen tutturuyor gıdelım dıye.. cok sımarık olmaya basladı.. her ıstedıgını yaptırmak ıstıyor.. sureklı savas halındeyız. Fatoş un elınden kurtarırsam sımarık bı cocuk olmaktan kurtaracagım umuduyla yasıyorum.. :) ..

Kuzey e dogum gunu ıcın ustunde papyon ya da kravat şekli olan bi tişört ıstıyorum. Cocuga bu sıcakta ustune fazla bısı gıydırmek ya da takmak ıstemıyorum..

Nereden bulabılırım.. yardımınıza ıhıtyacım var bu konuda.. arastırdım ama bulamadım.

hoşbulduk şekerler
gülizim yaho neler yapmadıki her zamanki gibi delirtti beni
kırmadığı bardak tabak kalmadı hatta bir tane kırdığı bardağın bir parçası ayağıma girdi revire falan gittik çıkardılar Allahtan ona gelmedi şükürler olsun
adam havuzdan çıkmadı ama denize sokunca ciyak ciyak ağladı bir türlü nedenini çözemedik
ama genel olarak güzel geçti fazla vukuat olmadı

efrimm naperr seni aradğım akşam izmir otogardaydım mola vermiştik
izmir havasını içime çektim birde sesini duyayım dedim ama kuzy ananı ağlatıyordu sanırım o dakikalarda
tişört içinde çağandaki tişört çok güzeldi kravatlı bir tişört spor bir model ama çok şirindi nerden aldı bilmiyorum ama sorarım birde c&a da kravatlı gömlekler var takmalı çıkartmalı tişörtede monte olur sanırım istersen bakarım tatlım

yusf için doğum günü sayfası açmıştım..hemde tam doğduğu anda bir yazı yazıp kendi topiğine yazmıştım hatta resimler bile vardı doğduğu an 1yaşına girdiği an ve ertesi gün doğum günü fotoları hepsi gitmiş..şimdi içimden hepsini yeniden yapmak gelmiyor..

geçmiş olsun sizede evrimim çok zor şu dişlerde bi bitmedi bi türlü ya birinin sıkıntısı geçiyor diğerinki başlıyor.... yok canım onlar kimi nasıl kullanacaklarını istediklerinin nasıl yaptıracaklarını biliyorlar üniversite bitirip gelmiş bunlar baş edemiyorum bensempatiksalakcinni

ayy geçmiş olsun canım..... seninde yahonunda başına birşey gelmeden hayırlısıyla bi büyüsenizCADIARZU havuzda hatunlara bakmak için çıkmıyordur yaho denizde herkes biryerde fazla yakın olamıyorsırnaşık şey:roflol:

ben görme şerefine nail oldum ama gitti komple hepsi bende çok üzüldüm:teselli:

oyy kıyamam rüzgarada geçmiş olsun.....biran önce iyileşir inşallah:Saruboceq:

yakısıklı ve guzel annesi

işte en hayran oldugum erkek bebek:) cok sukur aldım kucagıma kokladım optum
SÜPERSİNİZ..dha öncede yorum yazmıştım silinmiş...

buda burcu teyzemizin hediyesi elbisemiz ..tam oldu cok begendik cok tsk ederis tekrar
kuzum güle güle giysin çok yakışmış..
geçmiş olsun....
ben biliyordum..ama bilmeyenler için önemli bir bilgi..paylaşımın teşekkür .
derya nasıl geçti doğum gününüz
normal ..sayfa açmıştım ama hepsi gitmiş sil baştan da yapmayacağım sanırım..özelliği gitti çünkü..
ne güzle işte keyfini çıkart..
geçen havuza gittik yusuf suya girince ağladı..sadce ayaklarını soktuk halbuki ama ağladı...
çok geçmiş olsun..umarım şimdi herşey yolundadır...
sizde geçmiş olsun....
akıllı cadı seni....maşallah..
üşütmüş kuzun ervinim..çok geçmiş olsun...
dinleme boşver...bildiğin gibi devam et...
hoş geldin tekrar...

akannehir demir ilacı antibiyotikle kullanılmıyor zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…