hoşgeldinslmlar herkese men gelmişem ama bir türlü yazmaya fırsatım olmadı ev dandini bir türlü toplanmıyor çamaşır yıka tıka bitmiyorrr
tekrar tatilee dönmek istiyorummmmmmm mafoldumben
Kıme gecmıs olsun dıyecegımı sasırdım
Herkese cok gecmıs olsun..
Kuzy kopek dıslerını cıkarıyor, cok mutsuz,cok huzursuz.. hıc bır sey yemıyor ama hıc bır sey,kendısı uykuya kolay kolay dalamıyor.. resmen perısanız..
O uyudugunda da ben boşluga bakıyorum.. şarjım ıyıce bıtmıs durumda.. aksam oldu mu parka gıtmek ıstıyor.. yazlıgın kapısından yanlıslıkla cıkmaya gorelım, hemen tutturuyor gıdelım dıye.. cok sımarık olmaya basladı.. her ıstedıgını yaptırmak ıstıyor.. sureklı savas halındeyız. Fatoş un elınden kurtarırsam sımarık bı cocuk olmaktan kurtaracagım umuduyla yasıyorum.. :)..
Kuzey e dogum gunu ıcın ustunde papyon ya da kravat şekli olan bi tişört ıstıyorum. Cocuga bu sıcakta ustune fazla bısı gıydırmek ya da takmak ıstemıyorum..
Nereden bulabılırım.. yardımınıza ıhıtyacım var bu konuda.. arastırdım ama bulamadım.
hoşbulduk şekerler
gülizim yaho neler yapmadıki her zamanki gibi delirtti beni
kırmadığı bardak tabak kalmadı hatta bir tane kırdığı bardağın bir parçası ayağıma girdi revire falan gittik çıkardılar Allahtan ona gelmedi şükürler olsun
adam havuzdan çıkmadı ama denize sokunca ciyak ciyak ağladı bir türlü nedenini çözemedik
ama genel olarak güzel geçti fazla vukuat olmadı
yusf için doğum günü sayfası açmıştım..hemde tam doğduğu anda bir yazı yazıp kendi topiğine yazmıştım hatta resimler bile vardı doğduğu an 1yaşına girdiği an ve ertesi gün doğum günü fotoları hepsi gitmiş..şimdi içimden hepsini yeniden yapmak gelmiyor..
bak sen paşayı süsleyeceksin...Kuzey e dogum gunu ıcın ustunde papyon ya da kravat şekli olan bi tişört ıstıyorum. Cocuga bu sıcakta ustune fazla bısı gıydırmek ya da takmak ıstemıyorum..
Nereden bulabılırım.. yardımınıza ıhıtyacım var bu konuda.. arastırdım ama bulamadım.
Kıme gecmıs olsun dıyecegımı sasırdım
Kuzy kopek dıslerını cıkarıyor, cok mutsuz,cok huzursuz.. hıc bır sey yemıyor ama hıc bır sey,kendısı uykuya kolay kolay dalamıyor.. resmen perısanız..
O uyudugunda da ben boşluga bakıyorum.. şarjım ıyıce bıtmıs durumda.. aksam oldu mu parka gıtmek ıstıyor.. yazlıgın kapısından yanlıslıkla cıkmaya gorelım, hemen tutturuyor gıdelım dıye.. cok sımarık olmaya basladı.. her ıstedıgını yaptırmak ıstıyor.. sureklı savas halındeyız. Fatoş un elınden kurtarırsam sımarık bı cocuk olmaktan kurtaracagım umuduyla yasıyorum.. :)..
çok geçmiş olsun pervincim. allah acil şifasını versin tatil ecenin..ece dun gece hiç uyumadı uyumadan sutte ıcmedi ben yatarken sutunu uyku arası kakalayım dedim agladı istemedi ve uykusu bolundu sonrada bidaha dalamadı sabaha kadar ayagımda salladım durdum nezaman sızdık bilmiorum sonuc gripli bir ben ... bide gazlanmıs nası cıkarıo nası belki 5-6kkez gaz cıkardı aglarken..hiç mutlu deilim
aman boşver milleti. ben ne yaptığımı biliyorum de geç..bide burdaki akrabalar benim kızımı yedirmeme takmıslar acıkmasına fırsat vermiomusum ondan cocuk yemiomus bilmemne.. cocuk uyandı yarım saat sonra kahvaltısını yedirdim oglen uykusuna yatırdım gecede uyumadıgı icin uzun uyudu 2 saate yakın..yani sabah 9da kahvaltı yedi 12bucuk-1 arası yogurt yedirdim her fırsatta cocugun agzına tepiomusum oyle beslenme olmazmıs ac bırakcakmısımki ice doyana kadar yesinmiş.. sacmalık ... bende dedim yedirdigim halde boyle zayıf yedirmesem ne olcak kaldıki cok ac oldugu zamanda daha fazlasını yemio daha azını yıyıp huysuzlanıo.. dogurdugum cocugu benden ii tanıo millet helal olsun
hoşgeldin esracım. nasıl geçti tatil?slmlar herkese men gelmişem ama bir türlü yazmaya fırsatım olmadı ev dandini bir türlü toplanmıyor çamaşır yıka tıka bitmiyorrr
tekrar tatilee dönmek istiyorummmmmmm mafoldumben
anlaşılan bebişlerimizin hastlalığı aynı. fakat bize farklı ilaçlar verildi. doktor söylemedi ama demiri biz kesmiştik annemle. zaten üç tane ilaç kullanıyor diye. iyi ki de kesmişiz bak..dr.a gittik..sonuç bademcikler şişik boğaz kızarık..antibiyotik verdi bir de benical şurup..ilk defa antibiyotik alacak yavrum..bol bol sıvı alacak..demiri bu süre zarfında kesmemizi söyledi..gözleri kaydı yavrumun hiç neşesi yok..
Pervin geçmiş olsun canım..milletin ağzı torba değil ki büzesin..her kafadan bi ses çıkar artık..emin ol kendileri de aynı durumda olsalar aynı şeyi yaparlar..maksat konuşmak olsun
Esra..hoşgeldin yavru
tüh yaa biz de göremedik hem.. tabi insan yeniden yapmaya üşenir.yusf için doğum günü sayfası açmıştım..hemde tam doğduğu anda bir yazı yazıp kendi topiğine yazmıştım hatta resimler bile vardı doğduğu an 1yaşına girdiği an ve ertesi gün doğum günü fotoları hepsi gitmiş..şimdi içimden hepsini yeniden yapmak gelmiyor..
hay Allah sizdemi.gecmıs olsun canım.eğer dişiniz cıkıyorsa o yapmısta olabılır.çünkü bızım şu yan kesıcıler cok zor cıktı.hem ates yaptı hem agrı.hep uykularından aglayarak uyandı.diş cıktıgı için bagısıklıgımız altüst oldu ve ishal olduk kakada mıkrop cıktı vs vs vs yanıdün gece biz de ateşli bir gece geçirdik..akşamdan başladı ateşi ve sürekli ağlıyordu..minoset verdim sızdı..saat 00.30 gibi uyandı ateşi vardı gene..pedifen verdim bu sefer..abartısız 3 e kadar ağladı..kalktık hastaneye gidelim diye arabada sustu kerata..tekrar uykuya daldı..4 e geliyordu eve döndüğümüzde..sabah 9 gibi uyandık şimdi neşesi yerinde ama ateşi var gene..gözlemliycem bikaç saat ona göre dr.una götüreceğiz..
aksi gibi eşim de hasta....ben de uykusuzluktan geberiyorum..ağlamak istiyorum beeeeen.. ((
hava degısımı carpmıstır belkı ondandır huzursuzlugu.bide havalar cok sıcak,düngece Şevval uyudu ama bız hıc uyuyamadık.bu yaz ilk defa oluyo.ece dun gece hiç uyumadı uyumadan sutte ıcmedi ben yatarken sutunu uyku arası kakalayım dedim agladı istemedi ve uykusu bolundu sonrada bidaha dalamadı sabaha kadar ayagımda salladım durdum nezaman sızdık bilmiorum sonuc gripli bir ben ... bide gazlanmıs nası cıkarıo nası belki 5-6kkez gaz cıkardı aglarken..hiç mutlu deilim
bide burdaki akrabalar benim kızımı yedirmeme takmıslar acıkmasına fırsat vermiomusum ondan cocuk yemiomus bilmemne.. cocuk uyandı yarım saat sonra kahvaltısını yedirdim oglen uykusuna yatırdım gecede uyumadıgı icin uzun uyudu 2 saate yakın..yani sabah 9da kahvaltı yedi 12bucuk-1 arası yogurt yedirdim her fırsatta cocugun agzına tepiomusum oyle beslenme olmazmıs ac bırakcakmısımki ice doyana kadar yesinmiş.. sacmalık ... bende dedim yedirdigim halde boyle zayıf yedirmesem ne olcak kaldıki cok ac oldugu zamanda daha fazlasını yemio daha azını yıyıp huysuzlanıo.. dogurdugum cocugu benden ii tanıo millet helal olsun
neysekı sizde ates yapmamıs diş.gecmıs olsun.bukadarla atlatmıs olun inş.bizimkıını hıc anlatıp karartmıyım havanı akannehirKıme gecmıs olsun dıyecegımı sasırdım
hoşbulduk şekerler
gülizim yaho neler yapmadıki her zamanki gibi delirtti beni
kırmadığı bardak tabak kalmadı hatta bir tane kırdığı bardağın bir parçası ayağıma girdi revire falan gittik çıkardılar Allahtan ona gelmedi şükürler olsun
adam havuzdan çıkmadı ama denize sokunca ciyak ciyak ağladı bir türlü nedenini çözemedik
ama genel olarak güzel geçti fazla vukuat olmadı
Kuzey e dogum gunu ıcın ustunde papyon ya da kravat şekli olan bi tişört ıstıyorum. Cocuga bu sıcakta ustune fazla bısı gıydırmek ya da takmak ıstemıyorum..
buhafta festival haftasi burda.kafami şisirdi grup sendrommudur nerdir :)) tek tesellım pazargünü Sila geliyo.Silaci varsa gelsin yamacima,balkon keyfi yapariz dinlerken.
Festival yüzünden sahil yolunu trafige kapattilar,bütün arabalar evin önünden geciyo,trafik sikisiyo,korna korna,sonra kuzum uyaniyo püüf ya.
püff yaa inşallah kötü değildir..görümcen felan yardımcı olamıyor mu esracım..sanırım kızkardeşin de vardı..gerçi herkesin kendine göre işi gücü vardır ama ne bileyim aklıma geldi sorayım dedim.
bide burdaki akrabalar benim kızımı yedirmeme takmıslar acıkmasına fırsat vermiomusum ondan cocuk yemiomus bilmemne.. cocuk uyandı yarım saat sonra kahvaltısını yedirdim oglen uykusuna yatırdım gecede uyumadıgı icin uzun uyudu 2 saate yakın..yani sabah 9da kahvaltı yedi 12bucuk-1 arası yogurt yedirdim her fırsatta cocugun agzına tepiomusum oyle beslenme olmazmıs ac bırakcakmısımki ice doyana kadar yesinmiş.. sacmalık ... bende dedim yedirdigim halde boyle zayıf yedirmesem ne olcak kaldıki cok ac oldugu zamanda daha fazlasını yemio daha azını yıyıp huysuzlanıo.. dogurdugum cocugu benden ii tanıo millet helal olsun
ya gunlerdir ece ye onluk almak için bakınıyorum en uygun fiyatlı nerde ne var falan diye biryerlerde gordum en son aktif bebek diye biryerden alısveris yaptım oraya baktım simdi ordamı gormusum diye yok bulamadım sirkette olsam aradıgım linkleri girdiklerimi bulurdum ama daha zaman var gidersem ise bakarım da sana geç olurheraldeKuzey e dogum gunu ıcın ustunde papyon ya da kravat şekli olan bi tişört ıstıyorum. Cocuga bu sıcakta ustune fazla bısı gıydırmek ya da takmak ıstemıyorum..
selamlar
bugun itibari ile ise gitmiyorum belkide dun son is gunumdu haberim yokmus
dun aksam geldim annem çokkotu ne ustune basabiliyor ayagının ne kolunu oynatabiliyor çok agrıyor deyip duruyor gece acile goturup film falan çektirdik allahtan kırık çıkık vs yok ama ezilmis incinmis tabi yasda var kemikler hassas sarılı simdi sag el bilegi ve ayak bilegi oyle oturuyor sbah aradım sirketi konustum dedim ise gelmem mumkun degil izin istiyorum onlarda dedi izin kullan peki o arada biz kararımızı verelim e lutfen dedim .. bakalım artık tazminat alma yolunda bu olay kotu oldu inanmıycaklar diye korkuyorum yalan degil ama akıllarına acaba gelir yani kısmetimde varsa artık bu para alacagım yoksa napalım hersey allahtan
evde hayat çok zormus yaa tum gun pesinde yim ece nin anemde sakat oturuyor surekli malum berkede evde kabus gibi bir an oturmuyroum sirkette ise tam ters surekli oturuyordum kesin ayda bes kilo veririm diye dusunuyorumbu gidisle tek iyi yanı bu acayiqp terliyorum su uiçindeyim tum gun habire ece ye birseyler yedirirken hatırlıroum kendimi:)
öksürüğü çok değilse ıhlamur ver..günaydın....
MİNİK bekle geliyorum hemen SILA yı severim ben çok:))))
ESRA yeniden çok geçmiş olsun... tabiki kolay değil düşmelerde kırık çıkık olmasa bile vücutta ezikler oluyor inşallah biran önce geçer iyileşir annen.... en azından işten izin vermişler karar aşaması için bunada şükür... tazminatınıda inşallah verirler ama olmuyorsada bu kadar aksilik üst üste geliyorsada herşeyde bi hayır vardır....evde kalınca yorucu oluyor bende hafta sonları hafta içinden daha çok yoruluyorum ama yinede herşeye değer kızımla vakit geçirmek.....
SELİNDE bu sabah 6-7 kez öksürdü yatağındayken sonrada uyandı aklım hep evde merak ediyorum ... üşüttümü acaba diye.... çünkü artık havalar sıcak evler sıcak bi içeri bi balkona derken terli oluyorlar anlayamıyoruz.....
oldukça uzun zamandır bu durmdayım...sempatiksalakcinnievde hayat çok zormus yaa tum gun pesinde yim ece nin anemde sakat oturuyor surekli malum berkede evde kabus gibi bir an oturmuyroum sirkette ise tam ters surekli oturuyordum kesin ayda bes kilo veririm diye dusunuyorumbu gidisle tek iyi yanı bu acayiqp terliyorum su uiçindeyim tum gun habire ece ye birseyler yedirirken hatırlıroum kendimi:)
selamlar
bugun itibari ile ise gitmiyorum belkide dun son is gunumdu haberim yokmus
dun aksam geldim annem çokkotu ne ustune basabiliyor ayagının ne kolunu oynatabiliyor çok agrıyor deyip duruyor gece acile goturup film falan çektirdik allahtan kırık çıkık vs yok ama ezilmis incinmis tabi yasda var kemikler hassas sarılı simdi sag el bilegi ve ayak bilegi oyle oturuyor sbah aradım sirketi konustum dedim ise gelmem mumkun degil izin istiyorum onlarda dedi izin kullan peki o arada biz kararımızı verelim e lutfen dedim .. bakalım artık tazminat alma yolunda bu olay kotu oldu inanmıycaklar diye korkuyorum yalan degil ama akıllarına acaba gelir yani kısmetimde varsa artık bu para alacagım yoksa napalım hersey allahtan
uykusuz bir güne merhaba dedik yine...saat 4.35 ti yatığımda ve 6:45 te tekrar hortladık ..şimdi uyuyor sıpa ben ayakta....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?