2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slmlar herkese men gelmişem ama bir türlü yazmaya fırsatım olmadı ev dandini bir türlü toplanmıyor çamaşır yıka tıka bitmiyorrr
tekrar tatilee dönmek istiyorummmmmmm mafoldumben
hoşgeldin
tatile giderken eşya hazırla dön gel hepsini yıka en güzeli tatildeyken gerisi eziyet
önceden ben kendi valizimi hemencecik hazırlardım Ece ile hazırlanmak bayağı zor oluyor

enerjilerine yetişmek imkansız birde onlar uyuyunca bizler iş yapıyoruz mecburen sonra kalktıklarında halimiz kalmamış oluyor bir bebeğe 2 kişi ancak bakıyor gerçekten
anneanne ve babaanneler şımartıyorlar tabii bazen ben daha mı sert im diye düşünüyorum

tish o da sipariş yapılıyordur herhalde

geçmiş olsun
yaho yine yaholuğunu sergilemiş

ben de görmedim kaçırdık

bak sen paşayı süsleyeceksin...

akannehir:1shok:

çok geçmiş olsun pervincim. allah acil şifasını versin tatil ecenin..
aman boşver milleti. ben ne yaptığımı biliyorum de geç..
slmlar herkese men gelmişem ama bir türlü yazmaya fırsatım olmadı ev dandini bir türlü toplanmıyor çamaşır yıka tıka bitmiyorrr
tekrar tatilee dönmek istiyorummmmmmm mafoldumben
hoşgeldin esracım. nasıl geçti tatil?
anlaşılan bebişlerimizin hastlalığı aynı. fakat bize farklı ilaçlar verildi. doktor söylemedi ama demiri biz kesmiştik annemle. zaten üç tane ilaç kullanıyor diye. iyi ki de kesmişiz bak..
tüh yaa biz de göremedik hem.. tabi insan yeniden yapmaya üşenir.

hay Allah sizdemi.gecmıs olsun canım.eğer dişiniz cıkıyorsa o yapmısta olabılır.çünkü bızım şu yan kesıcıler cok zor cıktı.hem ates yaptı hem agrı.hep uykularından aglayarak uyandı.diş cıktıgı için bagısıklıgımız altüst oldu ve ishal olduk kakada mıkrop cıktı vs vs vs yanı

hava degısımı carpmıstır belkı ondandır huzursuzlugu.bide havalar cok sıcak,düngece Şevval uyudu ama bız hıc uyuyamadık.bu yaz ilk defa oluyo.

aman Pervincim hee de gec.nası ac bırakcaksında yiycek cok sacma.bıkere onların mıdelerı mınnacık cabuk doyar cabuk acıkırlar.bende agzına bı lokma fasla versem kar sayıyorum.kaldıkı cogumuzun bebegıde iştahsız.bu iştahsızlıga bıde ac bırakırsak afrikalı dıe dolanırlar etrafta

evrim size de geçmiş olsun, dişler başa bela bitse de kurtulsak. şımarık kuzey elden ele dolaşıyor tabi yazlıkta tabi şımaracak annesi. herkes pervanedir etrafında. eve dönünce düzelir merak etme. t-shirt görmedim ben dediğin gibi hiç bir ara bershka falan yapmıştı moda olmuştu ama cocuklara göre var mı bilmiyorum. esra nın dediği yerlere bir bak bakalım.

esra sana da geçmiş olsun yaho vukuatını yapmış yine. ama iyi geçmiş tatilin cok sevindim.

mercimekim cok geçmiş olsun.

neysekı sizde ates yapmamıs diş.gecmıs olsun.bukadarla atlatmıs olun inş.bizimkıını hıc anlatıp karartmıyım havanı akannehir
mallesef bızde savas verıyoruz,park degıl ama sokak ıcın gezmek için.hergun nerdeyse 2 posta cıkıyoduk ama bugun hava felaket sıcak şu saat olduk hala evdeyız dıe mızr mızır ,kapıya gıdıyo vuruyo aglıyo.

hosgeldın yavrıımm.tatılı güzel gecmıs hadı gecmıs ola.ben encok arabada nası zapdettıgınız merak edıyom valla

ahh tüm bebişler hasta nerdeysee hepsine kocaman kocaman geçmiş olsunn.. bu sıcaklar ve dişler sanırım sıkıntı yapan.. hepsini öpüyorumm çabuk iyileşsinler..

esrada tatilden dönmüş hoşgeldin..

evrim beyaz tişört alıp sen baskı yaptırabilirsin hazır bulmak zor olabilir.. resim falan basan yerler varya fotoğrafçılarda yapıyo sanırım.. belki olabilir...

buhafta festival haftasi burda.kafami şisirdi grup sendrommudur nerdir :)) tek tesellım pazargünü Sila geliyo.Silaci varsa gelsin yamacima,balkon keyfi yapariz dinlerken.
Festival yüzünden sahil yolunu trafige kapattilar,bütün arabalar evin önünden geciyo,trafik sikisiyo,korna korna,sonra kuzum uyaniyo püüf ya.

canım YKM de gördüm ben kravat baskılıydı..ama markasını hatırlamıyorum..bi bak istersen oraya

seni ben çok iyi anlıyorum bizim burasıda bi kaç yıl önce apartman düzenine geçen bi semtmiş bi kaç arka sokakta hala gecekondular var
allahım ne tüpçüsü bitiyo ne patatesçisi ne sebzecisi her sabah simitçiiii sesleriyle uyanıyoruz
ve benim oturduğum apartman camiyle bitişik eğer ilke dalmak üzereyken ezan okunursa ayılıyoruz dalmışsa uyanmıyo allahtan..
her gün aynıı bide üstdekilerin çocuu ip atlıyo tepemizdee söyle söyle ben utandım artık..

bu yıl kaldık burdada inşallah seneye taşıncazz kendi evimiz olmasına rağmen satıp gitcem olmadı kiraya verip bizde kiraya gideriz.. bakalım..

ablamın4 yasında haylaz mı haylaz hatta haydut derim kendisine bir oglu var evi karsıda uzak bana yararı olmaz
gorumcem teklif dahi etmiyor ugramıyor bile
oysa çogu zçaman herseyime kosardı herkesin kendi hayat gailesi çiksin isten otursun diye dusunuyorolmalı

ayy sinir olurum byole yorum yapanlara kime ne yaa soran var sanki benim ikinci ya millet susuyor sen biliyorsundur daha iyisini diye ustu kapalı yorum yaparlar tek bende anında terslerim zaten
dedigin gibi bu kadar tıkalamasak iyice zayıf olurlar

ya gunlerdir ece ye onluk almak için bakınıyorum en uygun fiyatlı nerde ne var falan diye biryerlerde gordum en son aktif bebek diye biryerden alısveris yaptım oraya baktım simdi ordamı gormusum diye yok bulamadım sirkette olsam aradıgım linkleri girdiklerimi bulurdum ama daha zaman var gidersem ise bakarım da sana geç olurheralde

selamlar
bugun itibari ile ise gitmiyorum belkide dun son is gunumdu haberim yokmus
dun aksam geldim annem çokkotu ne ustune basabiliyor ayagının ne kolunu oynatabiliyor çok agrıyor deyip duruyor gece acile goturup film falan çektirdik allahtan kırık çıkık vs yok ama ezilmis incinmis tabi yasda var kemikler hassas sarılı simdi sag el bilegi ve ayak bilegi oyle oturuyor sbah aradım sirketi konustum dedim ise gelmem mumkun degil izin istiyorum onlarda dedi izin kullan peki o arada biz kararımızı verelim e lutfen dedim .. bakalım artık tazminat alma yolunda bu olay kotu oldu inanmıycaklar diye korkuyorum yalan degil ama akıllarına acaba gelir yani kısmetimde varsa artık bu para alacagım yoksa napalım hersey allahtan

evde hayat çok zormus yaa tum gun pesinde yim ece nin anemde sakat oturuyor surekli malum berkede evde kabus gibi bir an oturmuyroum sirkette ise tam ters surekli oturuyordum kesin ayda bes kilo veririm diye dusunuyorumbu gidisle tek iyi yanı bu acayiqp terliyorum su uiçindeyim tum gun habire ece ye birseyler yedirirken hatırlıroum kendimi:)

günaydın....

MİNİK bekle geliyorum hemen SILA yı severim ben çok:))))

ESRA yeniden çok geçmiş olsun... tabiki kolay değil düşmelerde kırık çıkık olmasa bile vücutta ezikler oluyor inşallah biran önce geçer iyileşir annen.... en azından işten izin vermişler karar aşaması için bunada şükür... tazminatınıda inşallah verirler ama olmuyorsada bu kadar aksilik üst üste geliyorsada herşeyde bi hayır vardır....evde kalınca yorucu oluyor bende hafta sonları hafta içinden daha çok yoruluyorum ama yinede herşeye değer kızımla vakit geçirmek.....

SELİNDE bu sabah 6-7 kez öksürdü yatağındayken sonrada uyandı aklım hep evde merak ediyorum ... üşüttümü acaba diye.... çünkü artık havalar sıcak evler sıcak bi içeri bi balkona derken terli oluyorlar anlayamıyoruz.....

umarım alırsın
doğru mu hatırlıyorum bilmiyorum ama evli bir bayanın eşi karısının çalışmasını istemezse tazminatını alarak işten ayrılır fakat 6 ay boyunca başka bir işte çalışamaz diye bir madde hatırlıyorum sanki iş kanununa bir baksan Esracım belki bir açık kapı bulup tazminatınıalırsın
annene çok üzüldüm inşallah bir an önce toparlanır

evde bebek bakmak ta kolay değil hani ben pazartesi izinli olduğum için 3 gün Ece ye ben bakıyorum ya 3. gün pilim bitiyor bazen

Günaydınlar

uykusuz bir güne merhaba dedik yine...saat 4.35 ti yatığımda ve 6:45 te tekrar hortladık ..şimdi uyuyor sıpa ben ayakta....

öksürüğü çok değilse ıhlamur ver..
oldukça uzun zamandır bu durmdayım...sempatiksalakcinni

niye böyle düşünüyorsunki neden kötü olsun..kaç zamandır karar vermelerini bekliyorsun ve evde sorun olduğu için bu durumdasın eksi bir düşünce oluşmaz yani...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…