umarım alırsın
doğru mu hatırlıyorum bilmiyorum ama evli bir bayanın eşi karısının çalışmasını istemezse tazminatını alarak işten ayrılır fakat 6 ay boyunca başka bir işte çalışamaz diye bir madde hatırlıyorum sanki iş kanununa bir baksan Esracım belki bir açık kapı bulup tazminatınıalırsın
annene çok üzüldüm inşallah bir an önce toparlanır..
yerim ben o afacan Özde'yi..valla bu veletler kırk yaşındaki adamdan akıllı oluyorlar..benimki de ağlayarak her istediğini yaptırma peşinde..çok numaracı çoookk:))
Tazecik Fasülyeee..özlemişim gıııııııı..:)
birisi kısır mı didii..cokacimcoook
yerim ben o afacan Özde'yi..valla bu veletler kırk yaşındaki adamdan akıllı oluyorlar..benimki de ağlayarak her istediğini yaptırma peşinde..çok numaracı çoookk:))
Tazecik Fasülyeee..özlemişim gıııııııı..:)
birisi kısır mı didii..cokacimcoook
merebaaaağğğğ! Çok özledim sizi yaauuvvvv... Banular (görümcem) tatilden döneli birkaç gün oldu. Ben ancak fırsat bulabildim Banu'ya gelmeye. Doruk uyuyor, biraz nete gireyim didim.
Pervin'le görüşebildik, çok çok güzel oldu. Gerçi ben konuşa konuşa kulağını kurutmuş olabilirim kızın :))
Doruk yürüme arifesinde, ağzımıuza mıçıyor. Yürüteç de yok, enerjiyi yürüyerek atıyor beyefendi. Tabi bir elimizden tutarak. Çorlu'dayız 1 haftadır, 1 hafta daha da buradayız. Keyfimiz iyi çok şükür. Sadece Doruk ve yürüme çalışmaları ve bol bol düşüp ağlaması tabi :)
Selam a.s.
Bebeklerimizin neredeyse hepsi hasta, halsiz yada iştahsız... Geçmiş olsun hepsine :teselli:
Özde de bu ara çok iştahsızyemiyor diye hem üzülüyor hem çok kızıyorum dişlerdendir umarım ağzına birşeyler tıkmasam suyla yaşayacak :çok üzgünüm:
Esrako annene çok geçmiş olsun... Sende tazminatını alırsın umarım...
Belma Didarın yaptıklarına bak sen şirine ya :) Anlıyorlar cidden hanımefendi canı sıkıldığında kumandayı uzatıyor açıyorumönce birkanalı açıyorum tekrar kumanda uzatıyor luli tv açılana kadar kumandayı tekrar tekrar veriyor bana :jeyyar:
Esra kuzum tatilden dönmüşsün bana bir ara şu adresini versen canım ya zemuszemus
Balık hafızamda başka birşeyler kalmamış...
Herkesler tatillere gitti bende istiyorum banane ya(
Sıcaktan elim kolum kalkmıyor ya nasıl bir sıcaktır bu! Kaç günden beri denizdeyiz annemin işleri olmasa bugünde gidecektim ama.... Sahilde nöbetleşe bakıyoruz tek başına mümkün değil zaptedemem ayrıca annem ayağında sallayıp uyutabiliyor onuda beceremem kumların üstünde zor denedim yapamadım :)
Zayıflamak adına acai berry den sonra termal sauna şort şiparişi verdim dündn itibaren onuda ekledim listeye elimde mevcut bulunan vichy lipometric ve liposyn kremlerinide devreye sokacağım... Ahh birde şu boğazıma hakim olsam dolapta bir poşet en sevdiklerimden çikolatalı gofret duruyor :kedi: Misafire alınan herşey neden bana kalmak zorunda... Birde sahilde aşırı bir iştah özellikle hamur işleri off :)) Midye dolma ve bira ikiliside var tabii :kedi: işim çok zor ya benden adam olur mu ? Olmaz... 72 73 arasında gidip geliyorum 60 lı rakamlara bir ulaşsam...
Kısa kısa yazalım Pervin es kaza girse okumayacak sonra :))
Özdeden maceralar..
Geçen bezini çıkarmış görüş alanımdan çıktığı bir anda çıkardığı çişli bezi yemeye çalışırken yakaladım :)) Artık şortsuz gezmemesi lazım evd tek bezle duruyordu hep ne altına ne üstüne birşey giydiriyorum
Birde söylemişmiydim hatırlamıyorum ama sehpayı didiklemeye bayılıyor örtülerini yemeyi seviyor.. Çerçevede denizle fotoğrafımız var sehpayı dağıtırken yakaladığımda kızmayayım diye çerçeveyi gösterip baba baba demesi beni çok güldürüyor... Çok uyanık kızım var ya...
Kim ayaktaysa onun kucağına atlar anında satar seni affetmez... :)
Denize girince o kadar mutlu oluyor ki! Sahilde herkesin maskotu oldu :))
Kedi hastası ne zaman görse erman kuzu gibi kaskatı kesiliyor :) Sonra tuhaf sesler çıkarıyor kediler kaçıncada kızıyor sonra :))
Babası dün kızıma şu sakızlardan falan çıkan dövmelerden yapmış kızınıda benzetecek kendine :))
Zaten bizim kız dövmeli piercingli birşey olup çıkacak sayemizde sempatiksalakcinni
merebaaaağğğğ! Çok özledim sizi yaauuvvvv... Banular (görümcem) tatilden döneli birkaç gün oldu. Ben ancak fırsat bulabildim Banu'ya gelmeye. Doruk uyuyor, biraz nete gireyim didim.
Pervin'le görüşebildik, çok çok güzel oldu. Gerçi ben konuşa konuşa kulağını kurutmuş olabilirim kızın :))
Doruk yürüme arifesinde, ağzımıuza mıçıyor. Yürüteç de yok, enerjiyi yürüyerek atıyor beyefendi. Tabi bir elimizden tutarak. Çorlu'dayız 1 haftadır, 1 hafta daha da buradayız. Keyfimiz iyi çok şükür. Sadece Doruk ve yürüme çalışmaları ve bol bol düşüp ağlaması tabi :)
canım o evlendiğin ilk yıl için geçerli..1 yılın dolduktan sonra o hakkın kayboluyor
Bizimkide suyla yaşayacak nerseyse hakkaten. zaten 3 aydır kiloda almamış. gerçi hareketliliğine veriyorum biraz ama canım da sıkılmıyor değil.
sürekli takip edemiyorum sizzleri ama anne sütü alıyormuydu senin güzellik.
Bizimkide suyla yaşayacak nerseyse hakkaten. zaten 3 aydır kiloda almamış. gerçi hareketliliğine veriyorum biraz ama canım da sıkılmıyor değil.
sürekli takip edemiyorum sizzleri ama anne sütü alıyormuydu senin güzellik.
yok cnm bırakalı 2 hafta falan oldu emmiyor artık özde de 2 dk totosunu kırıp oturmuyor yere :bbo: yürümeye başladığından beri işim daha zorlaştı girmediği delik yok sıpanın :umursamaz:
Özde evin içinde paytak paytak dolanıyor ama hızlı bir yere gitmek isterse düşerse tekrar kalkmayı beklemeden emekleyerek gidiyor kaydirigubbakcemile3
Evren ismim. bende büyükşehir bloklarında 1 sene oturdum şimdi piramitlerdeyim. anladığım kadarıyla taşındın buralardan ?badibade
ben nedense ismini bilmiyorum
bende 3 sene Beylikdüzünde Büyükşehir Konutlarında oturdum :))
aynı durumdayız biz de..beni mutfakta bi iş yaparken bulursa hemen bacaklarıma yapışır hiç ayrılmaz..
badibade..bizim de favorimiz çammaşır makinası şu ara..hele ki çalıştığını bi görsün soluğu yanında alıyor..aa aaa diye bişeyler anlatır makinaya..eğer ordan uzaklaştırırsak kıyametleri kopartıyor..şu ara makina önünde yemek yiyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?