2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sevindim uamarım demir eksikliğinizde kısa sürede düzelir

çok sevindim canım gözünaydın...
Az önce bir tabak cici bebeli şeftali püreli yoğurt yedi bir tabak şükür :Saruboceq:

özde'Ye afiyet olsun sıcaktandır özlem, denizden çıkınca yemiyor mu? iştahı açılır cocukların ya özde'de iştahsızlık yoktu daha önce. sıcaktan olmuştur herhalde.

özde'Ye afiyet olsun sıcaktandır özlem, denizden çıkınca yemiyor mu? iştahı açılır cocukların ya özde'de iştahsızlık yoktu daha önce. sıcaktan olmuştur herhalde.

Bende anlamadım ki cnm ya kaşık görünce öğürüyor hasta olduğu dönem güçten düşmesin diye zorlamıştım hep kustukça verdim ondan mı kaynaklandı acaba? Sıcaklardan da olabilir çünkü kavruluyoruz bazen biberondaki suyu yere döküp oynuyor annem havuz almış evde olduğum zamanlarda balkona koyacağım oynasın bunalıyor yavrucak :sinifsinif:

çok sevindim canım..gözün aydın

gözümüz aydın..tekrar geçmiş olsun...kaydirigubbakcemile5

Özde evin içinde paytak paytak dolanıyor ama hızlı bir yere gitmek isterse düşerse tekrar kalkmayı beklemeden emekleyerek gidiyor kaydirigubbakcemile3

ay ne güzell gözümde canlandı şimdi o halleri.. D

gülizcim çok şükür rahatlamışsındır sende.. gözünüz aydın..

senin yazılaını hic okumammı bebeim :)) evet uzunsa okumam :)) o ozdeyide kıtır kıtır yerim ben

. Pervin'le görüşebildik, çok çok güzel oldu. Gerçi ben konuşa konuşa kulağını kurutmuş olabilirim kızın :)))

cokkkk guzeldi anlamadım zaman nası gecti doyamadım desem yeridir

canım cok gecmiş olsun sizinkiyle biizim tek farkımız sizde demir bizde kan eksikligi var.. biz ferrum icioruz ve zinco ama su sıralar oksurugu oldugu icin sende tetikler yazdıgın icin içirmiorum tam iilessin sonra icircem

bizden haberler :))

sabahtan aksama kadar denizdeyiz fakat ece ortlıgı yıkıo girmio aglıo ama ben yinede kıyıdan heryerini deniz suyu suruyorum aglasada sokuyrum cunku o sudan faydalanmasını istiorum.. beni sormayın o uyurken paso sudayım uyanıkkende besliorum oynuorum bişeyler yapıorum vakit gecio zaten o bana yapısmasa benim alacagım yok dedesinde surekli

arap bacı modundayım eceyi goren asla inanmaz benim kızım olduguna.. bide 2 supriz isimle gorusme planı yaptım kendilerinede belirttim ama gorusursem eger yazıcam simdilik deil ins olur

valla sibelcim aslında isteyerek izn verdiler diyemem kimse bu durum oldu sen izin kullan falan demdi ilk soyledgimde benim ise gelmem mumkun degil dedim ve gitmedim ne yapabilirlerki bu durumda ok dediler:)

yok canım oyle bir kanun aylar dır bmelki halmilligimden beri arastırıyorum bu konuyu tum hukuk site forum vslerine girdim baktım ese dosta bilenlere sordum yok yani sadece yeni evlenince var o da bir yil içinde

ayy inanmıyorum ya beziniçıkarmıs birde yiyormuuu gozumun onune geldi bir an nasıl sok olmussundur .))

Özde evin içinde paytak paytak dolanıyor ama hızlı bir yere gitmek isterse düşerse tekrar kalkmayı beklemeden emekleyerek gidiyor kaydirigubbakcemile3

bizimki dussede yılmıyor tekrar kalkıyor tekrar gidiyor artık hızlı gitmek isterse emeklemey degil yurumeyi tercih ediyor

ay çok sukur gulizcim yanasıl seavindim bir o kadarda sınırlendim gece gece sana o korkunç sonucun olabileceğini soyleyen dr a saydım bir suru empatiden yoksun insanlar

arap bacı modundayım eceyi goren asla inanmaz benim kızım olduguna.. bide 2 supriz isimle gorusme planı yaptım kendilerinede belirttim ama gorusursem eger yazıcam simdilik deil ins olur

antalyadaydın degilmi sen su anda. :) tahmin etmek zor degil hehe:)

oluyorum yorgunluktan bir an oturuyormusun derseniz aslaaa allahım diyorum taban tabana zıt bır hayat yasıyorum su an ev ve is okadar farklıkı fiziken yaptıklarım:)

bugun bir ara sitenin parkına indireyim dedim ece yi bizim bakıcınında arada gittgi oturdugu bir grup kadınlar var komsular onlar geçerken laf attı ece yi sevmek istediler falan tanıyorlar tabi oturdum onlarla belki 3 saat kaldım ece pusetinde oturdu ara ara birkaç genc kız var kadınlarınkızları bebekmeraklısı onlar gezdirdi ece yi turlattılar falan ay ne rahat ettim kaldırım kenarı gibibiryere minder verdi komsular oraya oturdum herkesin acılır kapanır sandalyesi var bizimde var bende onu ugoturcem yarın yine inicem tek oturdugum yer oldu bugun orası oyuzden çok cazip geldi

sonra bir ara torununa bakan anenannelerin falan kızları isten dondu yanımıza bebeklerine bakmaya falan ugradılar içim bir acayip oldu giyinmis suslenmis isten donuyor insanlar uzuldum diyemem ama bir yanım iste olmak istiyor bir yanım evde son kararmı ev tabi

ilk gunun kilo olarak bana geri donusumu 300 gr:) bir gunde verdigim kilo yarın sabah tartılmak için sabırsızlanıyorum eminim dahada inmis olacak kilom .)

ece artık hiç oturmuyorhemen hemen hiç emeklemiyor bos bos manasız yuruyor dolanıyor geri geliyor tekrar gidiyor arada dusuyuor hiç istifini bozmadan tekrar kalkıyor gidiyor allahtan her dususte aglamıyor ciddi biryerini vurursa aglıyor gunde yada birkaç gunde bir oluyor bu da son bir haftada yurumeyi acayip ilerletti bir aya çok daha rahat edeceğim kesin çunku oyalanıyor aglamıyor kendince birseyler yapıyor ama dusecek diye gittigi bolgeye gore pesine takılyorum belim sirtim omzum heryerim agrıyor tum gun ona yemek yediriken aynıkol hareketini yaptıgım için omzumda biryer vardı eski is yerimden kalma yılbası donemi promosyon takvim falan yollardık kargoları ben yapardım o donemden kalma bir agrı oluyor arad a sag kolum çok çalısınca o agrı geri dondu iki gunde .=) neyse kilo vericem en iyi yanından akmaya çalısıyorum:)

gözün aydın canım
rahat uyku uyumuşsundur

ohh sefan olsun azıcık dinlenme ve tatil süper ikili

evet gözümde canlandı
bende iş çıkışı eve çıkıp sütü buzluğa bırakıyorum ve hoppp parka gidiyorum hemen annem Ece yi parka götürmüş oluyor o saatte

evet ilk 1 yıl mış o maddenin geçerliliği

o süper
hızla eriyeceksin
bu arada geçmiş olsun
arada kolunun altına destek olarak yastık koyup dinlendirebilirsin

Günaydın

Günaydın a.s.
Pervin demek kapkara oldun beni görsen bir var ya! akannehir Özde de karardı ama... Sürpriz görüşmeleri merakla bekliyoruz
Esra madem artık evde oturuyorsun sana pembe dizi tavsiyeleri vereyim kaydirigubbakcemile5 Ne güzel işte 300 gr çok iyi evde kalmak yaradı sana :) Şuan tam olarak kaç kilosun ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…