2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gerçek anlamda dün itibariyle adet oldum mutluyum bundan önce 2 defa çok az kanama olmuştu biri 1,5 ay önce diğeri 20 gün önce falan
11,5 ayda adet olabildim şükür
prolaktin değerim biraz düştü sanırım
artık günde 1 defa süt sağıyorum zaten işyerinde

herkese mrb...
herkes tatilde olduğu içinsayfalar hiç ilerlemio ama sanırım esra dönmüş artık ilerler:))
ben bu ara giremedim pek ii deildim geceleri uyuyamıordum çarpıntım oluyor ellerim filan titriyordu bizde dr ye gittik kalp grafiği çekildi filan bakıldı bebek kalbe üfürüm yapıomuş onun dışında bi sorun yokmuş birde tansiyonum 9.5 çıktı küçük tansiyon baya düşük dikkat etmem gerektiğini söledi ama şu ara iim şükürr..
küçük bebiş baya ii çoook acayip hareketlii...
musti dersenizz yürümek bizi mahvetti allammm hiçmi yorulmaz bi adamm...

Son düzenleme:

Bir an "aramıza hoş geldiiin" demek istedim. Artık kızınla beraber olmana sevindim. Ev hayatı hem güzel hem zor. Okuldayken nefes alıyormuşum, tatile çıkınca anladım :) Ama aynı ağrılar bende de mevcut.

Ohh sevindim. Tahmin ediyordum ama böyle bir sonuç çıkacağını.

ikinci gunde 200 gr vermisim su an tamolarak 74,5 um hamil ekalmadan evel 73-74 gidip geliyrodum dogum gunune tam eski kiloma gelmis olacagmı sonra ideal kiloma gelmeye çabalayacagım insallah ama evde kalırsam hiç zor olmayacak

sen kaç kilosun esra kac acaba uçumuz aynıydık epeyce uzun bir sure

derya nasılkilo veriyorsimdi çok yi anlıyorum ozel eye hiçç gerek yokmuss .))

geçmiş olsun nur'cum. iyi bak kendine. yiğitte bende abim gibiyim hazırlıklı ol mesajı veriyor içerde kıpır kıpır :)) ne güzel ya özendim birden.

teşekkür ederim belmacım. didoş'un ev hallerine bayıldım. tombiş tombiş çok tatlı maşallah

ay ne güzell gözümde canlandı şimdi o halleri.. D

gülizcim çok şükür rahatlamışsındır sende.. gözünüz aydın..

sağol edacım.

ahh hiç alkışkın değilim bu sessizliğee.. 10 dk da 3 sayfa ilerlerdi bi ara ... herkes tatildee ne güzell..

bi biz kaldık tatile gidemeyen. gelselerde şenlensek.

ev hanımı olma yolunda hızla ilerliyosun esracım. çabuk adapte olursun merak etme. çok uzun zaman çalıştığın için ilk günler yadırgaman normal. evde yoruluyo insan ama başına buyruk olmanın ayrı bir keyfi var.

şu iş olayın sonuçlansın artık ya çok uzattılar. annen nasıl oldu bu arada? doktordan tüm bilgileri aldıktan onra bende dedim zehir oldu günler keşke bana söylemeseydiniz diye. sağol canım çok şükür yokmuş bişeyi.

arap bacı modundayım eceyi goren asla inanmaz benim kızım olduguna.. bide 2 supriz isimle gorusme planı yaptım kendilerinede belirttim ama gorusursem eger yazıcam simdilik deil ins olur

denize ayağını sokmamış biri olarak nasıl kıskanıyorum :))) çatlayacağım oturduğum yerde. bende de sürpriz bir buluşma var bakalım kısmet :)))

sende keyfini çıkar tatilin ne güzel ilgilensinler yüz bol bol sende.

evet canım içirme sakın iyi yapıyosun. bize de bi şurup yazmış aç karınla içilecekmiş çinko falan var dedi zinco gibi bişeyler yazmış belki de aynıdır. ferrum yerine de maltofer verdi daha iyi sonuç alırsın dedi sende bir danış istersen doktoruna canım. kanlı canlı demirli olsun babyler.

gülizzzzz çok sevindim.gözün aydın.

çok sevindim canım..gözün aydın

gözümüz aydın..tekrar geçmiş olsun...kaydirigubbakcemile5

çok sağolun canlarım iyi ki varsınız.

pervin gönül rahatlığıyla bakamadım. daha güzellerini almak isterdim ama kısmet olmadı.. her yerde indirim vardı dolayısıyla hiçbişey kalmamıştı. kışlıkta almak istemedim tatilde giysin diye. beğenmene cok sevindim. güzel güzel giysin ece'cim.

geçmiş olsun
hem kendine hem karnındakine hem de Musti ye bakman lazım işin bayağı zor
umarım sağlıkla zamanında alırsın bebeğini kucağına

2-3 günde 500 gram
süpersin Esra

Alperen göbek atıyor. annem öğretmiş arabaya binince radyoyu açtık akşam normalde de açtığımızda hemen elleri sallamaya başlıyodu sonra alkış yapıyodu akşam bi baktım iki elini birleştirmiş kendini kıvıra kıvıra göbek atıyor. çok güldük. anası gibi kazulet olmayacak çocuğum oynak bişey olacak demek ki. deden nasıl araba kullanıyo diyoruz ayaklarını gaza basıyomuş gibi yapıyor. ne kadar çabuk öğreniyorlar hergün yeni birşey bayılıyorum bu hallere içime sokasım geliyor severken.

herkese kucak dolusu sevgıler..ancak kendımı çesmeye attım dun ama yarın ızmire kocamı karsılamaya gıdıyorum,nihayet kavusucaz.bugun gelelı 1 hafta oldu trye ama sureklı kosturmaca 2 gun dınleneyim dedım, ctsı teoya dogum gunu yapıcaz ondan sonra daha rahat gırerım..

buarada kayınvalıdemle cok buyuk bır problem yasadık nasıl olucak dogumgunu hıc bılmıyorum..
tulıncım daha arıyamadım senı cunku orda kalmıyoruz artık, su streslerı atlatalım arıycam,muck..

geçmiş olsun.. dikkat et sıcaklarda bi taraftan yemene falan dikkat et.. musti yoracak seni bu sıralar birileri olsa yanında hep aslında iyi olur bence.. kardeşin falan yokmuydu nur ??

alkisalkisalkis ayy süperr ilkede tek ayağını kırarak oynuyor hoşuna giden müziklerde eller falan bi tuhaf yapıyo oynuyo kendincee. çok tatlılar yaa.. Şeniz

noldu nurdannn kaynana naptı yine :))) ne çabuk bitti askerliği tibet'in :))) bide sana sormak lazım. enerjin yükselmiş ama belli mesajından keyfin yerinde maşallah. ara ara gir özledim seni...

kayınvalideelerrr ... umarım toparlanmayacak bişey değildir nurdancım.. sıkma canını.. problem ne bilemiyorum tabii ama hep burda değilsiniz böyle şeylerle üzmeseydiniz keşke birbirinizi..

süpermiş
hemen öğreniyorlar gerçekten

had,i gözün aydın
kayınvalidem Ece ye bakmaya ne zaman bana gelse ufak da olsa birşeyler yaşanıyor resmen geriliyorum o geleceği zaman
demek ki bu sorunlar hep yaşanıyorr

çok güzel bi haber.. şükürler olsun. Çok mutlu oldum..

gözün aydın nurdancım.teo nasıl iyimi.üzüldüm kayınvalidenle problem yaşamana.
olsun nurdancım önemli değil.zaten bende doğum günü telaşındayım.bende pazar kutlucam nasipse

selamlar herkese,

laptopun klavyesinin bozuklugunu bahane ederek yoktum uzun zamandır
herkes nasıl iyimisiniz ? hasta olanlara geçmiş olsun

biz iyiyiz oğlumla , iştahsızlıgımız aynen devam, 8. dişini çıkarıyor 1 haftadır koltugun kenarından tutunarak yürüyor emeklemesi çok komik poposunun üstünde geziyor çekirge gibi sıçrıyor çok sevimli : ))sürekli ısırıyor heryerimi pirana gibi..
bende 4 kilo verdim 5 kilo daha vericem inş.
herkes tatildemi sessiz bugün burası
eskisi gibi gelicem inş.Çağandan fırsat buldukça

Hoşgeldin Nurdancım, eşinle kavuşmana çok sevindim. Umarım kayınvalidenle de herşey yoluna girer.

Tülincim hediyemız geldı,cok tesekkur edıyoruzzz,cok begendık ve hemen giydık :)) foto ekllıycem ama suan gezmedeyız,babamızın yanına geldık burdan turlamaya , yürüyerek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…