2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gözün naydın bitti bile bak ne güzle kavuşuyorsunuz...
teomuda öperim...
neden sıkıntılar bitmiyor düzelir inşallah..eşinin gelmesi stres alır..
maşalah aferin..artık öğrenmelri hızlandı...
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
şükür iyiymişiniz..
artık bol bol dinlenmen gerek.
yorulsada 5 dk oturunca pili dolduruyorlar..
bu hılza 70 i görürsün.
ilk gunun kilo olarak bana geri donusumu 300 gr:) bir gunde verdigim kilo yarın sabah tartılmak için sabırsızlanıyorum eminim dahada inmis olacak kilom .)
kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis
sanırım beni daha iyi anlarsın...
arap bacı modundayım eceyi goren asla inanmaz benim kızım olduguna.. bide 2 supriz isimle gorusme planı yaptım kendilerinede belirttim ama gorusursem eger yazıcam simdilik deil ins olur
gez yüz gör ohhhhhhhhhh
maşallah süper tatil oldu...:lepi:antalyadaysan seçil olabilirmi...CADIARZU diğeri kim olaki..

bayanssulusmilekaydirigubbakcemile3

e gelin artık..buarada 4 kilo vermişsin 1 beden küçüldün yani..kaydirigubbakcemile5

hadi gozun aydın nurdancımbitti gitti iste ço sukur ençok sevindigim saglık sorunu olmadn atlatmıs olması

bakbak birde alenen yazmıssın bahane ederek diye çokk ayıpp :))
bekleriz canım çogu kisi tatilde amabizler birkaç kis ihergun burdayız

evet çok şükür birde göbeğimi eritebilsem hamile gibi duruyor :kedi:

zayıf diger yerlerin oyuzden hamile gibi birtek karnın dikkat çekiyordur bu da aslında hem iyihem kotu ama sonuç olarak zayıf olmakyinede iyi

hoşgeldin Nesrin
özlettin kendini ve Çağan ı

evet çok şükür birde göbeğimi eritebilsem hamile gibi duruyor :kedi:
benim de öyleydi 1-2 kilo verdim birazcık indi sanırım

zayıf diger yerlerin oyuzden hamile gibi birtek karnın dikkat çekiyordur bu da aslında hem iyihem kotu ama sonuç olarak zayıf olmakyinede iyi

güzel tespit
Günaydınlar
ah Esracım artık sabahları bana kim günaydın diyecek sürekli ikimiz oluyorduk sabahın 8,30 da

günaydın..

NURDANIM gözün aydın eşin teskere alıyormuş ve çeşmedeymişsin biraz değişiklik olmuştur o bile.. kayınvalindenler sorun ne bilmiyorum ama boşver hiçbirşeyin mutlulğunu bozmasına izin verme çok bunaldın artık biraz rahatla....

PETRİK hoşgeldin özlettin....

ESRAKOM bu gidişle epeyce zayıflayacaksın....

GÜLİZİM alpelleya kocaman maşallah oynak olacak desene...

PERVİNİM sürpriz buluşmalar ha:)))) hehhhehh

aklımda kalanlar bunlar bugünlük gelişmeleri takip edicem artık...

yarın DR. a gidiyorum nihayet kadın doğumcuya.. ..bakalım işlem yapacak eninde sonunda ama belki önce bi herhangi bi enfeksiyon varsa içeride belki antibiyotik kullandırıp öyle yakacak yada dondurur yada yarın otomatikman işlem yapacak heyecan korku hepsi karıştı.... smear testide yapar büyük ihtimal......

yarın iyi bi gün eltimlerde gidiyor nihayet ev boşalıyor artık..... iyice bi dinlenmek istiyorum..... ayın 31 ine kadarda düğünde yok bu hafta benim haftam artık dinlencem:))))))))))

günaydın..yusf 4 gecedir yine eskiye döndü uyumuyor...2 saate bir ayaktayım yine..
bu arada 1yaşa şımızı yaptırmadık hala kafayı yemek üzereyim

GÜNAYDIN.

Tülincim hediyemız geldı,cok tesekkur edıyoruzzz,cok begendık ve hemen giydık :)) foto ekllıycem ama suan gezmedeyız,babamızın yanına geldık burdan turlamaya , yürüyerek :))
güle güle kullansın şevvalim.bende çok beğendim.elbise almayı düşündüm.çok vardır diye almadım.
günaydın..yusf 4 gecedir yine eskiye döndü uyumuyor...2 saate bir ayaktayım yine..

günaydın derya.1 haftayı aşmamak lazımmış galiba aşı olayında

günaydın
derya benim üst komşum ebe hemşire sağlık ocağında
bende tatil için aşıyı erken yaptırsammı falan die doktora danışcam ama bide ona sordm dün bana ''bildiğim kadarıyla geç yapılabiliyo ama erken olmuyo'' demişti.. hani gecikmede bişey olmazmış ama yinede çok geciktirme bence..

ya şu ciclerin resimlerini burayada ekleyin yaa nerde bu topik adı ne ben göremedimm.. kuzuların cicili resimlerini görmek istiyorumm... burayada koyun nolurr noluurrropuyorumnanaktan

canım ana sayfada ağustos anneleri sayfasına tıklıyorsun çıkan sayfada bizim 2009 ağustos anneleri sayfasına tıklamam yerine aşağıya doğru bak zaten orda bir sürü konular var göreceksin orada..... 2009 ağustos annelerinin doğum günü çekilişi diyekaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun nur'cum. iyi bak kendine. yiğitte bende abim gibiyim hazırlıklı ol mesajı veriyor içerde kıpır kıpır :)) ne güzel ya özendim birden.

geçmiş olsun
hem kendine hem karnındakine hem de Musti ye bakman lazım işin bayağı zor
umarım sağlıkla zamanında alırsın bebeğini kucağına

geçmiş olsun.. dikkat et sıcaklarda bi taraftan yemene falan dikkat et.. musti yoracak seni bu sıralar birileri olsa yanında hep aslında iyi olur bence.. kardeşin falan yokmuydu nur ??

şükür iyiymişiniz..
artık bol bol dinlenmen gerek.
yorulsada 5 dk oturunca pili dolduruyorlar..
tşk ederim arkdşlar birileri var saolsun annem filan gelir k.validem öle gelmez çünküü kim olursa olsun çok fırsat vermiorum herkes küçük doğunca gelir bakarız dediler ama kabul etmedim biri geldiğinde ben daha çok yoruluyorum dedim geliosanız sevmeye gelin bakmayaa gelmeyin dedim... bi annem geldiğinde rahat ediorum yanında yatıyorum filan ozmn dinleniorum ee oda her zmn gelemeio onunda kendine göre işleri var amaa çok şükür şu son 3 gecedir filan rahat uyuyorum

hadi gözün aydın canım eşine kavuştun teskereyi almak bir de bize kısmet olsa gökhana yine rapor verdiler 19 ekime kadar ama ilk 3 ay düşmüştü askerlikten bu düşmüomuş askerlikten gökhanında kilo düşmüo ne olacak bilmiorum...

ecenin oksurugu kesilmedi mecburen antibiyotik aldık agumentin iciriorum sabah aksam yeni basladım.. cocuum helak oldu bu tatilde ordan ora ordan ora kalabalık vs neyse buda ilk ve son maaileli tatilimiz oldu dahada olmaz. annemlerde yıgenım ptaklıo die sıkılıodum burda binbirturluseyden.. hala daha yedirme muhabbeti gerio beni son 2 gunude atlatsaydık evimize doncez..bugun denize gitmedik yani kızımla ben evdeyiz grip gibiyim yine haim yok hic dinlenemedim resmen bakuye donsemde kafam rahatlasa die gozluyorum

alperenin gobekatmasına bayıldım sebelekim benim

baska alıntılarda yapmıstım dun aama hepsi gitti ece mızıklayınca.. supriz bulusma dedigim supriz tahmin edilemez ..ama net deil bakalımfikir asamasında suan olursa guzelolur

deryacım ecesuzulmus demissin suzulmek ne kelime iskeletor modunda cocuk zarzor agzına 2 lokma sokuyorum oda laf oluyo ama hicbi dediklerini takmıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…