malesf iki hafta sonraya denk geliyor bugünde soruşturduk heryer aynı durumda..aşı yok. başka yerde misafir olarak yaptırılıyormuş ordanda yanıt alamdık...GÜNAYDIN.
güle güle kullansın şevvalim.bende çok beğendim.elbise almayı düşündüm.çok vardır diye almadım.
günaydın derya.1 haftayı aşmamak lazımmış galiba aşı olayında
elimden gelen bişey yok delirecem..ısrarla gecikiyor vardır bundada bir hayır..günaydın
derya benim üst komşum ebe hemşire sağlık ocağında
bende tatil için aşıyı erken yaptırsammı falan die doktora danışcam ama bide ona sordm dün bana ''bildiğim kadarıyla geç yapılabiliyo ama erken olmuyo'' demişti.. hani gecikmede bişey olmazmış ama yinede çok geciktirme bence..
ay nasıl değişik geldi birden kuzuma bak ya güzellik bu maşallah..
buda uykudan uyanmış SELİN.. daha uyku mahmurluğu var üstünde:)))))
anneler başka gerçekten..başkası gelince dinlenilmiyor...tşk ederim arkdşlar birileri var saolsun annem filan gelir k.validem öle gelmez çünküü kim olursa olsun çok fırsat vermiorum herkes küçük doğunca gelir bakarız dediler ama kabul etmedim biri geldiğinde ben daha çok yoruluyorum dedim geliosanız sevmeye gelin bakmayaa gelmeyin dedim... bi annem geldiğinde rahat ediorum yanında yatıyorum filan ozmn dinleniorum ee oda her zmn gelemeio onunda kendine göre işleri var amaa çok şükür şu son 3 gecedir filan rahat uyuyorum
ecenin oksurugu kesilmedi mecburen antibiyotik aldık agumentin iciriorum sabah aksam yeni basladım.. cocuum helak oldu bu tatilde ordan ora ordan ora kalabalık vs neyse buda ilk ve son maaileli tatilimiz oldu dahada olmaz. annemlerde yıgenım ptaklıo die sıkılıodum burda binbirturluseyden.. hala daha yedirme muhabbeti gerio beni son 2 gunude atlatsaydık evimize doncez..bugun denize gitmedik yani kızımla ben evdeyiz grip gibiyim yine haim yok hic dinlenemedim resmen bakuye donsemde kafam rahatlasa die gozluyorum
dinleme sen bewbeğini en iyi sen bilirsin boşver...alperenin gobekatmasına bayıldım sebelekim benim
baska alıntılarda yapmıstım dun aama hepsi gitti ece mızıklayınca.. supriz bulusma dedigim supriz tahmin edilemez ..ama net deil bakalımfikir asamasında suan olursa guzelolur
deryacım ecesuzulmus demissin suzulmek ne kelime iskeletor modunda cocuk zarzor agzına 2 lokma sokuyorum oda laf oluyo ama hicbi dediklerini takmıorum
tickrim yalan soyluo 55 oldum yine
anneler başka gerçekten..başkası gelince dinlenilmiyor...
.
aynen öle dierleride gelince öle iş yapmam yardım ederler ama sendende karşılığını beklerler amaa annem bize gelse koşturur ben anneme gitsem koştururm annemin yanında ben ya yatar tv islerim yada uyurum tek yaptığım mustiye yemek yedirmek asla başkasından yemio sıpa onun dışında annem varken ben hiiç yorulmammNur maşallah küçük kuzuya bencede annenden başkasını çağırınca çıldırtıyorlar resmen misafir gibi oturup hizmet bekliyorlar 2 küçük çocuk ve misafir çekilmez :umursamaz:
pazar kırşehire gideceğiz görümcemi verdik sözü var...kendisi diyarbakırda öğretmendi ...sözlüsüde kırşehirde bilgisayar öğretmeni...
Pervinin buluşacağı isimler hakkında benimde tahminim var ama söylemiim en iyisi bilmiyorumkismile
Hala adet olmadım ya en son 30 mayısta olmuştum dün test yaptım birşey yok ama hala olmuyor kadındoğumcuya gidip söktürücü mü alsam yada doğal birşeyler araştırıp onlarla mı denesem ki! ya off kaderim bu benim ya düzenli adet olmak kadar güzel birşey var mı? Olanlar neden oldum diye şikayet eder ben neden olmuyorum diye.. Karnım şiş geziyorum hepBir olsam doğum kontrol hpına başlayacağım düzenli adet olmak için....
Şuan balkonda beşi bir yerde çayımı içip püfür püfür esen rüzgar eşliğinde yere bir minder attım uzattım ayaklarımı keyifyapıyorum özde uyanana kadar sonra lale devri bitecek boshayallersmile
buda uykudan uyanmış SELİN.. daha uyku mahmurluğu var üstünde:)))))
ecenin oksurugu kesilmedi mecburen antibiyotik aldık agumentin iciriorum sabah aksam yeni basladım.. cocuum helak oldu bu tatilde ordan ora ordan ora kalabalık vs neyse buda ilk ve son maaileli tatilimiz oldu dahada olmaz. annemlerde yıgenım ptaklıo die sıkılıodum burda binbirturluseyden.. hala daha yedirme muhabbeti gerio beni son 2 gunude atlatsaydık evimize doncez..bugun denize gitmedik yani kızımla ben evdeyiz grip gibiyim yine haim yok hic dinlenemedim resmen bakuye donsemde kafam rahatlasa die gozluyorum
Hayırlı olsun canım darısı benimkilere keşke evlenseler boshayallersmile
DERYAM gözünüz aydın hayırlısı olsun bakalım görümcenin sözü...
PERVİNİM olsun canım toparlar biran önce ecemiz sağlığı yerinde olsunda kilosu önemli değil.. hava değişimi sıcaklar kalabalık çocukların bütündüzenleri değişiyor......
ah canım benim kıyamam sana..... olursun bencede bi doğum dr. una git ona göre durumu anlatırsın söktürücü verir ve olduğun gibi başlarsın hapa ve bir daha düzenin şaşmaz... bitkisel dersen ben birkaç kez kullanmıştım hatta kk da duydum civanperçemi adet söktürüyor....ama bence en iyisi bi dr. a muayene ol genel bi kontrol olmuş olursun......belki kist falan olmuştur......
özlem deme ya bekle beni bende geliyorumdinlenmeye keyif yapmaya okadar ihtiyacım varki bi yarım saat bile yeter banaboshayallersmile
YERIM BEN BU MAHMUREYII :))
aynı babasının copy sı oluoo Selın..
Babacım burnundan geldı desem yalan olmaz herhalde bu tatıl.. adı oldu tatıl.. yasamadıgınız rezıllık kalmadı sanırım. kıyamam sana, en cok da Ece ye canım sıkılıyor.. heder oldu cocuk resmen.
hanım kızım.. valla yayıla yayıla bıhal olamıyorum, o yuzden duzenlı gıremıyorum.. hıc bır sey yapamazsam okuyup cıkıyorum.. Alperen gunlerdr aklımda ıdı, onu takıp ettım baya.. az kaldı.. evımıze gecıp duzenımızı kurdugumda yıne sahnelere cıkacagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?