2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

malesf iki hafta sonraya denk geliyor bugünde soruşturduk heryer aynı durumda..aşı yok. başka yerde misafir olarak yaptırılıyormuş ordanda yanıt alamdık...
elimden gelen bişey yok delirecem..ısrarla gecikiyor vardır bundada bir hayır..

buda uykudan uyanmış SELİN.. daha uyku mahmurluğu var üstünde:)))))
ay nasıl değişik geldi birden kuzuma bak ya güzellik bu maşallah..
anneler başka gerçekten..başkası gelince dinlenilmiyor...

geçmiş olsun gözü açılmadı bi yavrunun..sanada geçmiş olsun...insanın evi gibisi yok...

Son düzenleme:
dinleme sen bewbeğini en iyi sen bilirsin boşver...
tickrim yalan soyluo 55 oldum yine

olsun gider pervinim kaydirigubbakcemile2
benimkide yalan şu anda 62 yim....:kedi:mafoldumben

pazar kırşehire gideceğiz görümcemi verdik sözü var...kendisi diyarbakırda öğretmendi ...sözlüsüde kırşehirde bilgisayar öğretmeni...

DERYAM gözünüz aydın hayırlısı olsun bakalım görümcenin sözü...

PERVİNİM olsun canım toparlar biran önce ecemiz sağlığı yerinde olsunda kilosu önemli değil.. hava değişimi sıcaklar kalabalık çocukların bütündüzenleri değişiyor......

Selam a.s.
Bende dün alıntılar yapmıştım cevaplayamadan gitti hepsi mafoldumben
Selin masum dünya ne kadan şirin çıkmış anneleri gibi narin bu prensesler opuyorumnanaktan
Pervin cidden insan tatilde daha çok yoruluyor ya çok geçmiş olsun ikinizede :teselli: Geçen fotolara bakıyodum faceten yorum yapamadım ama pembe çantanla pembe tabanlı ayakkabıların dikkatimi çekti çok güzellerdi, çok yakışmış bayanssulusmile
Nur maşallah küçük kuzuya bencede annenden başkasını çağırınca çıldırtıyorlar resmen misafir gibi oturup hizmet bekliyorlar 2 küçük çocuk ve misafir çekilmez :umursamaz:
Nurdan sevindim kocanın askerliği bitmiş gözün aydın zaman bizim için çok çabuk geçti ama gel de sana sor.. Sende kızgın kumlardan serin sulara atlıyorsun demek ohh missss :) Kayınvalidenlede sorunlar çözülür umarım bir an önce bizde çok ağır atlatmıştık kavgalar falan ama şimdi duymamazlıktan gelmeye çalışıyorum çok iyi olmasada yuvarlanıp gidiyoruz.. Allahtan yakın değiliz :)
Esra ev hanımlığı ne alemde ? Benim kilomu sormuşsun bu sabah itibariyle 72.2 yi gördümçok mutlu oldum şimdi çıtır hatunlar bu kiloyada sevinilirmi diyordur ama öyle bir sevinilir ki! :lepi: 92 ile doğuma gitmiştim...67 ile hamile kaldım..
Güliz demek küçük afacan göbecik atıyor yerim o göbüşü :))
Derya şimdi aşı mı yok bu nasıl olay ya? Geçmiş olsun bu arada kuzuya bu dönem hepsi aynı herhalde gece uykuları haram (
Evrim çok ihmal ediyorsun sanki biizi çok ayıp :sinifsinif:
Nesrin havanı yesinler göbeği kalmış zayıflamış iyice hatun sessiz ve derinden :umursamaz: Kytarma sende ce eee deyip kaçma iki laf edelim :içelim:

Pervinin buluşacağı isimler hakkında benimde tahminim var ama söylemiim en iyisi bilmiyorumkismile
Hala adet olmadım ya en son 30 mayısta olmuştum dün test yaptım birşey yok ama hala olmuyor kadındoğumcuya gidip söktürücü mü alsam yada doğal birşeyler araştırıp onlarla mı denesem ki! ya off kaderim bu benim ya düzenli adet olmak kadar güzel birşey var mı? Olanlar neden oldum diye şikayet eder ben neden olmuyorum diye.. Karnım şiş geziyorum hep Bir olsam doğum kontrol hpına başlayacağım düzenli adet olmak için....

Şuan balkonda beşi bir yerde çayımı içip püfür püfür esen rüzgar eşliğinde yere bir minder attım uzattım ayaklarımı keyifyapıyorum özde uyanana kadar sonra lale devri bitecek boshayallersmile

anneler başka gerçekten..başkası gelince dinlenilmiyor...
.

Nur maşallah küçük kuzuya bencede annenden başkasını çağırınca çıldırtıyorlar resmen misafir gibi oturup hizmet bekliyorlar 2 küçük çocuk ve misafir çekilmez :umursamaz:
aynen öle dierleride gelince öle iş yapmam yardım ederler ama sendende karşılığını beklerler amaa annem bize gelse koşturur ben anneme gitsem koştururm annemin yanında ben ya yatar tv islerim yada uyurum tek yaptığım mustiye yemek yedirmek asla başkasından yemio sıpa onun dışında annem varken ben hiiç yorulmamm

ah canım benim kıyamam sana..... olursun bencede bi doğum dr. una git ona göre durumu anlatırsın söktürücü verir ve olduğun gibi başlarsın hapa ve bir daha düzenin şaşmaz... bitkisel dersen ben birkaç kez kullanmıştım hatta kk da duydum civanperçemi adet söktürüyor....ama bence en iyisi bi dr. a muayene ol genel bi kontrol olmuş olursun......belki kist falan olmuştur......

Şuan balkonda beşi bir yerde çayımı içip püfür püfür esen rüzgar eşliğinde yere bir minder attım uzattım ayaklarımı keyifyapıyorum özde uyanana kadar sonra lale devri bitecek boshayallersmile

özlem deme ya bekle beni bende geliyorum dinlenmeye keyif yapmaya okadar ihtiyacım varki bi yarım saat bile yeter banaboshayallersmile

buda uykudan uyanmış SELİN.. daha uyku mahmurluğu var üstünde:)))))

YERIM BEN BU MAHMUREYII :))

aynı babasının copy sı oluoo Selın..

Babacım burnundan geldı desem yalan olmaz herhalde bu tatıl.. adı oldu tatıl.. yasamadıgınız rezıllık kalmadı sanırım. kıyamam sana, en cok da Ece ye canım sıkılıyor.. heder oldu cocuk resmen.

Hayırlı olsun canım darısı benimkilere keşke evlenseler boshayallersmile

hanım kızım.. valla yayıla yayıla bıhal olamıyorum, o yuzden duzenlı gıremıyorum.. hıc bır sey yapamazsam okuyup cıkıyorum.. Alperen gunlerdr aklımda ıdı, onu takıp ettım baya.. az kaldı.. evımıze gecıp duzenımızı kurdugumda yıne sahnelere cıkacagım.

Cülüzüm.. ne zaman evıme gıdıyorum desem bısı cıkıoo.. 1 aydır evımden uzaktayım.. bana aylar oldu gıbı gelıyor.. duzen denen sey kalmadı.. tek mutlu oldugum nokta Kuzey babannesıyle cok mutlu.. ama ben evımden bu kadar uzak kalınca bıraz buruk olmaya basladım son zamanlarda..

]

sağol canım...

EVRİMİM şükür kavuşturana ya .... özledik seni... arada oku ama iki kelam yaz da öyle çık..... topiğimiz anasız kaldı ya (((

Gel bir minderde sana attım kuzu çayınıda hemen demliyorum olumunekankayizsmile
Doktora yakınzamanda gitmem lazım şu tsh olayı içinde ilaç verecekti 15 günde bir testi yenileyelim demişti aylar oldu gitmeyeli :sinifsinif:

Bak kuzy babaannesiyle oynaşırken sende buralara takılabilirsin kaydirigubbakcemile5 ama tabii tat tuz yok herkes dönüşümlü tatillerde ben ev kuşu sempatiksalakcinni

herkes burdyaken
takılayım dedim
ama çamaşır
tubanın öğle
yemeği
ardından yusfun karnını doyur kmse kalmamıştır

ÖZLEM geliyorum demle sen çayı... ben yarın dr. a gidiyorum nerdeyse 1 sene olacak erteleyeli gel senide götüreyim:)))) birbirimize destek olur cesaret alırız........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…