2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkes burdyaken
takılayım dedim
ama çamaşır
tubanın öğle
yemeği
ardından yusfun karnını doyur kmse kalmamıştır

ben buradayım :)) derya sana birşey soracaktım bende.. Ya ben şu sauna şorttan aldım ama markası cosfer ama hiç bir işe yaramıyor sanki ya anneme aldırdım senin markası neydi? Mavi renkli şort... bir sitede şuan indirimdeydi tanesi 25 lira...

evrim vur kaç yapmış yine....
özlem bende ev kuşuyum
şimdilik
eşimin izni ağutos sonuna

Bizde bayram sonu Rize ye gideceğiz ama nedense pek istekli değilim... Tatil denilebilir mi ona bilmem.. Eşim Rizeli kayınvalide kayınpeder orada ve tüm sülalesi :))
ÖZLEM geliyorum demle sen çayı... ben yarın dr. a gidiyorum nerdeyse 1 sene olacak erteleyeli gel senide götüreyim:)))) birbirimize destek olur cesaret alırız........

Canım aslında korkudan değil benimki üşengeçlikten ve yine hap vereceklerini bildiklerimden bunaldım hep hap, hep hap yaaa ömrüm ilaç içmekle geçti...
Benim 2 aşılama oldu onda bile spekulumun takıldığını hissetmedim çünkü doktor bütün işlemleri anestezi altında yaptı yani acısını bilmem spekulumun :))

canım o şortlardan bendede var ne yönden faydasını görmedin.... zaten hemen etkisini göstermiyor.... ama giyince hareket halinde olursan epeyce terletiyor 2 saat falan giymen yeterli.... ben ilk çıktığı zaman almıştım 3-4 sene oldu markasını bilmiorum ama termal sauna sort diye almıştık.... sonuçta marka farketmez hepsi aynıdır aşağı yukarı....

çok şanslısın biliyormusun... keşke benimde dr.um öyle yapsa bu güne kadar yapılan spekulum muayenesinin sayısını unuttum + birde rahim filmi çekindim anestesisiz düşün yanieyvahedigeldismile işte bütün bunların üstüne dr. a gitmeye korkuyorum yarın:1ninca:

Sibel çayı demledim öncesinde de tavuk döner aldım çok seversin sen kaydirigubbakcemile3

ya bende diyordum çayın yanında birşey eksik ne eksik falan diye düşünürken sen yazmışsın çokseverim kendilerini yemeden duramam:1shok:kafamçokkarıştı ben bi gelme işini düşüneyim en iyisikaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

ben ilk çıktığında orcinalinden almıştım daha takliti icat edilmeden ..bende çok işe yaradı ama yaz geldiğinden beri hiç. kullanamadım..
Sibel çayı demledim öncesinde de tavuk döner aldım çok seversin sen kaydirigubbakcemile3

.............sazan gibi bende döneri ekmeksiz ye diyorum unutmuşumda ...

Bilmem aslında şortun bacak kısımları iyide üst kısmında mide kısmında boşluklar varondan mı bilmem çok terletmiyor yatmadan önce giyiyorum ben sabah kalktığımda sadece hafif nemli oluyor vücut o kadar... Hareket halinde denemedim ama :kedi:

Tavuk döneri beğenmedin kanımca hadi sote yapayım bari aklinialirimsmile

işte cnm taklit sanırım yorumlarıda okumuştum olumlu yorumlar çoğunluktaydı ama birde tuzsuz kullanıyorum ondan mı acaba?! akşam yürüyüşten geliyorum 10 da Özdeyi uyutup 1 saat yürüyorum dönüp duş alıp keselenip vichy lipometric sürüp şortu giyip yatıyorum yanlış mıyapıyorum acaba?
Ekmeksiz olur mu hiç
özlem keyifler ne alemde...

Arada bir tozutur gibi oluyor ama bu kadarıda yeter bana :kedi: Keyifler iyi sayılır işte... zemuszemus

boşver
arada tozuta tozuta
yolunu
bulur
su aka aka durulur derler..
şortu kulnamaya başlamadan ölçülerini alsaydın işe yara vichy bil eçok etkili kesin işe yarar..bol su iç ki yağlar vucüttn atılsın..acai berry kulanıyormusun..gerçektne giden kilo geri gelmiyor...

maşallah Selin kuşuma..git gide değişiyo bu sıpaların simaları..bebiklikten çıkıyolar yavaştan..

Rüzgarı uyuttum balkonlarımı yıkadım çayımı da aldım oturuyorum..özlem senin gibi saltanatım kısa sürecek, oturup bilg.başında takılmak şu ara baya bi lüks olmaya başladı..

Rüzgar yemiyor yemiyor 1 lokma dahi yemiyor, mama aldık içmiyor.sadece su ve meme..yüzü küçüldü çok zayıfladı çok üzülüyorum ..(

İnş. bekliyorum bakalım...
Yazdım ölçüleri ama size söylemeyeyim dudaklarınız uçuklar kaydirigubbakcemile3
Acai berry de çakma mı ne o da işe yaramadı anneminkide yaramamıştı o şişedeydiben tablet olanını aldım o da yaramadı pek...
Vichy nin birde liposyn ivar elimdeama internette onunla ilgili pek bir yorum yazı birşey bulamadım kullanımı v.s. o yüzden o beklemede...

ÖZLEM şortu yatarken değilde spora giderken giysen daha etkili olur bence... bende tuzsuz kullanıyorum şortu......

MERCİMEKİM canım bu ara bütün bebişler öyle selin zaten iştahsızdı şu sıcaklardan iyice mahfoldu birşey yemek istemiyor......bizim bile canımız birşey yemek istemiyor koca insanken sıcakta... bu dönem böyle gidecek sanırım yaz gelsin herşey daha iyi olacak dedik ama yazın daha kötü oldu.......

Canım bu araherkesin sorunu iştahsızlık ya bende çok üzülüyorum ama en azından meme emiyormuş bak Özde onuda bıraktı...
Umarım saltanatın en az 2 saat sürer benimki neredeyse o kadar uyudu ama şuan uyandık ve sinek kovalıyoruz yakalamaya çalışıyor sinek kaçınca kızıyor ohaoldumsmile
Pervin benle buluşmuyo 1 kişiyi tahmin ediyorum ama.::::::::::)

kiiim ? merak ettim şimdi :kedi: Pervin hep bizi böyle bırakıyorsun merakta kaçıyorsun aklinialirimsmile

önce sen söyle.kaydirigubbakcemile2

evet hem de çok kötü şu ara..kendime çok kızıyorum ama ağzını tutup zorla sokuyorum o derece yani..kafasına sağa sola sallıyor yemiycem diyor eşşek sıpası..mama da alırdı önceden şimdi onu da içmez oldu..memeler fosladı zaten ne kadar yeterli olur ki sütüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…