2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

buda uykudan uyanmış SELİN.. daha uyku mahmurluğu var üstünde:)))))

masum dünya çok tatlu annesi
benim Ece gibi zayıf sanki
aman sağlıklıysa boşverrrrrr

yani normal askerlik süresinden 3 ay eksiğini kilo verince yapacak yanlış mı anlıyorum???

kızımın adaşı perişan oldu gezmekten sıcaktan belki senin psikolojinden de etkileniyordur etraftakiler bi rahat vermiyorlarki sana

pazar kırşehire gideceğiz görümcemi verdik sözü var...kendisi diyarbakırda öğretmendi ...sözlüsüde kırşehirde bilgisayar öğretmeni...

annemin hemşerisi
3 saatlik yol kırşehir değişiklik olacak size

Özlem niye ihmal ediyorsun kendini git bir an önce de kurtul
benimde bu ilk adetim 3. gün ama hala yoğun kaç gün sürecek acaba merak ediyorum

sen de evini özleyenlerdensin

herkes burdyaken
takılayım dedim
ama çamaşır
tubanın öğle
yemeği
ardından yusfun karnını doyur kmse kalmamıştır
kolay gele

evrim vur kaç yapmış yine....
özlem bende ev kuşuyum
şimdilik
eşimin izni ağutos sonuna
ramazan da deniz olayı biraz zor ya

denmez canım ona tatil o mecburi seyahat
bence görev bilinciyle ortamda bulunup gelirsin muhtemelen

sibel bende anestesi olmadan rahim filmi çektirdim zorluydu gerçekten

kışın belki rahatlarız polyannacılık yapalım

canım o şortu nasıl giyicem ki dışarda kışın olsa neyse kendimi astronot gibi hissediyorum içinde yazın dışarı çıkamam ki onunla :))

hayal ettim altınoluk kalabalığında özlem seni
ama inan o hengamede kimse anlamaz :))))

makina ötüyor gidip çamaşırlarımı asayım da geliyim

süre bitti demek iş zamanı

bu arada eşim yine yeni yeniden Türkmenistanda
havaalanından aradı uçağa binmeden geçen hafta keşke seninle tartışmasaydık pişmanım vb dedi
içimden bunu söylemek bile önemli bir gelişmedir dedim beni ara mesajsız bırakma falan da dedi

sizi güldüreyim annem dün ece ye kurufasulye pilav yedirmiş pilavı ve kuru fasulye tanelerini mama sandalyesinin tepsisine tabaksız yan yana koymuş ece minik parmaklarıyla onların kimini yere atmış kimini ağzına mutfak zemini berbat olmuş ama annemler izlerken eğlenmiş anladığım kadarıyla

yani normal askerlik süresinden 3 ay eksiğini kilo verince yapacak yanlış mı anlıyorum???
evet canım diyelimki ekimde zayıfladı ozmn 12 ay yapacak amaa böle giderse 1 rapor daha verecekler sonra askerlik yapamaz die verecekler çünkü kalp krizi geçire biliolarmış çok kilolular atış sırasın da filan zaten gökhana arpor almadan öncede vermemişlerdi silah atış yapamazsın die bakalım ekimden sonra ne olacak umarın gitmez eğer giderse doğumdan 10 gün önce gitmiş olacak

hakkınızda hayırlısı olsun canım

güzel ve ine düşünceli ESRAm kızıma ve oğluma hediye gödermiş çok teşekkür ederiz..özellikle tubayıda düşünmen çok ince kesene bereket hepside birbirinden güzel..resim çektim ama misafirim gelecek zaman yok en kısa sürede hediye topiğine eklerim..

gemekten tozmaktan bır fırsatım olmuyor gırmeye,ama bugun vaktım bolca vardıu fakat netde bı sorun var baglantı gıdıyor süreklı.

işin kötüsü ÖZgülün hedıyesınıo yolladım ablasının adresıne fakat 2 gundur evde yokmus sanırım.kargoyu yarın aksama kadar almassa bana gerı gelıcek ee ben ne yapıcam Özgüle nasıl yuolluycam.ne te var ne baska bı adres kı 25ınde samsuna yanıma gelcek ablam dıodu.bende facesınde bı kac kısıye msj attım Özgüle ulasabılecegını düşündüğüm.püff canım cok sıkıldı...

Selincim cok tatlı maşşallah .uyku mahmurlugunu seveyım ben minnoşun

canım geçmış olsun kacırmısım.aman dıkkat et kendıne.ben bıle fena oluyorum bu sıcaklarda.oğluşumuda öpüyorumm.bızım kızda yürümek üzere.5-6 adım atıyor kütt yere sonra :))
kıyamma yaa zehır oldu tatıl size.valla nerde cokluk orda mokluk mnaalesef.bıdahakıne cekırdek aile takılırsınız cok mutlu olursunuzyerimseniben
tickrim yalan soyluo 55 oldum yine
hep yalan sölese nolur 55 dıon kısıımm 55.kesek banada nasıp olsaboshayallersmile
pazar kırşehire gideceğiz görümcemi verdik sözü var...kendisi diyarbakırda öğretmendi ...sözlüsüde kırşehirde bilgisayar öğretmeni...
hayırlı olsun canım

benım bı 5 gun gecıkınce davul oluyorum da senın durumunu cok ıyı anlıyorum.inş düzenlı olursun canım

EVRİMİM şükür kavuşturana ya .... özledik seni... arada oku ama iki kelam yaz da öyle çık..... topiğimiz anasız kaldı ya (((

topikte ana çok kuzum.. elını nereye atsan ana kaynıyor her bı yanımız :))

saolasın dusuncelerın ıcın.. az kaldı.. bı ay sonra cülük yavruları gıbı herkes bı arada olur emın ol :)

Sibel çayı demledim öncesinde de tavuk döner aldım çok seversin sen kaydirigubbakcemile3

sen çok yaşa e mi??? :))) kaydirigubbakcemile3

.............sazan gibi bende döneri ekmeksiz ye diyorum unutmuşumda ...

kaydirigubbakcemile3 rejım denen ıllet adamı bole sarsar işte :)))

Nur um.. Efelerini öp benim için.. güzel arkadasım benım.. Allaha emanet olasın meleklerınle.. canım cıgerım.

Kuzey korkunc ıstahsız.. Allah yardımcımız olsun hepımızın.. cogumuzda aynı sorun hortlamıs durumda anladıgım kadarıyla.. bıberon sütü ıle yasıyor desem yalan olmaz.. onun da cc si düşüyor her gecen gun.. nasıl yasıyor yemeden anlamıyorum.. çözsem kendıme de uygulayacagım..

Pervin yine cok hasta.. moral olarak ta ıyı olmadıgından vucut cokmus anladıgım kadarıyla.. çok uzuldum onun ıcın.. resmen tatıl ezıyete donusmus kıza.. Ece ıle ılgılı cıgerden yardım eden de yok anladıgım kadarıyla.. yorgunluk ta eklenınce hepten heder olmus.. bır an once evıne gıtse de kızına kendıne bakabılse bari.. Ece ayrı hasta zaten.. Allah yardımcısı olsun..

Kılcıklı fasulye.. teeee kayınvalıdesınde tatılde ıken bıle hatun bı sekıl spor salonuna gıdıyor yaaa.. gırtlaklayacagım bu kadını... bı gelsın hele :))))))

güliz günaydın

meltem vala ben sana evden yetismeye çalısırım insallah eve okadar alıstım ki ece ile tum gun geçirmeye oyle guzel geldiki yoruluyorum çok ama çokkeyifliyim insallah ayrılabilirim sorunsuzca

buda uykudan uyanmış SELİN.. daha uyku mahmurluğu var üstünde:)))))

canım benim çok tatlı olmus bu sibel siması degismisbuyuk çocuk gibçıkmıs

hehee kilomu yazarken aynı seyleri dusunuyorum biz 60 lara dusme derdindeyiz onlar 50 lere ucuruma bak
bende 74,2yi gordum bu sabah pazartesi sabah 75 idim inanamıyorum evde erimeye basladım su gibiyim surekli biryermiden sular damlıyor :)))
97 ile doguma gitmis biri olarak bende mutluyum bu kilomdan 73f alandım hamile kaldıgımda

evrim vur kaç yapmış yine....
özlem bende ev kuşuyum
şimdilik
eşimin izni ağutos sonuna

bizimde agustos sonu iznimiz var biryere gidiyormusunuz

ay nasıl giyip yatıyorsun bu sıcakta o sortu bravo vallahi

ya tv de izledim bu aksam metabolizma hizlandıran ilacları en fazla 2 hafta kullanmak gerekiyormus bende bırakıp sonra tekrarmı içsem diye dusunmeye basladım

aynennn gzel guzel yiyen ece bile kok sokturuyor bir tabak bitince oh diyorum ustumden yuk kalkıyor ama tum gun 5 ogun falan onumde var aksama dogru oh bugunu tamamladık diyorum bazen kusuyor emeklerim bosa gitt idiye çok uzuluyorum oyleb oyle buyuycekler

aksam sitenin bahcesinde kina gecesi vardı yeni komsularımla kına gecesine gittim dsem gulermisiniz:)) hiç tarzım olmayan seyler ama aksamustu parktayken illa gel dediler ece uyudu iboda nete gireceğini soyleyince firladım gittim iki sak sak yaptık geldik. degisik gunler yasıyorum :)

ben de pek hazetmem düğündü dernekti vs.ama doğumdan sonra evde çakılı kalınca gezme olsunda ne olursa olsun diye bakıyorum.:)

Oh ne güzel, ben kapı gıcırtısına oynamayı sevdiğim için çalgılı çengili yerlerleri de severim. Kızım azcık daha büyüse de karşılıklı göbek atsak diye bakıyorum. Şu pullu örtülerden de bağlayacağım poposuna, amaaan oh kaydirigubbakcemile2

Çok geçmiş olsun, en büyük korkularımdan biri tatilde çocuğun hasta olması. Kendi de perişan oluyor anne de..

Sıcaklardan ne iştahları var ne de keyifleri.

makina ötüyor gidip çamaşırlarımı asayım da geliyim

Çamaşır bitince öten makinada mı çıkmış akannehir Cahilliğimi mazur görün valla bilmiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…