buda uykudan uyanmış SELİN.. daha uyku mahmurluğu var üstünde:)))))
masum dünya çok tatlu annesi
benim Ece gibi zayıf sanki
aman sağlıklıysa boşverrrrrr
hadi gözün aydın canım eşine kavuştun teskereyi almak bir de bize kısmet olsa gökhana yine rapor verdiler 19 ekime kadar ama ilk 3 ay düşmüştü askerlikten bu düşmüomuş askerlikten gökhanında kilo düşmüo ne olacak bilmiorum...
yani normal askerlik süresinden 3 ay eksiğini kilo verince yapacak yanlış mı anlıyorum???
ecenin oksurugu kesilmedi mecburen antibiyotik aldık agumentin iciriorum sabah aksam yeni basladım.. cocuum helak oldu bu tatilde ordan ora ordan ora kalabalık vs neyse buda ilk ve son maaileli tatilimiz oldu dahada olmaz. annemlerde yıgenım ptaklıo die sıkılıodum burda binbirturluseyden.. hala daha yedirme muhabbeti gerio beni son 2 gunude atlatsaydık evimize doncez..bugun denize gitmedik yani kızımla ben evdeyiz grip gibiyim yine haim yok hic dinlenemedim resmen bakuye donsemde kafam rahatlasa die gozluyorum
kızımın adaşı perişan oldu gezmekten sıcaktan belki senin psikolojinden de etkileniyordur etraftakiler bi rahat vermiyorlarki sana
pazar kırşehire gideceğiz görümcemi verdik sözü var...kendisi diyarbakırda öğretmendi ...sözlüsüde kırşehirde bilgisayar öğretmeni...
annemin hemşerisi
3 saatlik yol kırşehir değişiklik olacak size
Pervinin buluşacağı isimler hakkında benimde tahminim var ama söylemiim en iyisi bilmiyorumkismile
Hala adet olmadım ya en son 30 mayısta olmuştum dün test yaptım birşey yok ama hala olmuyor kadındoğumcuya gidip söktürücü mü alsam yada doğal birşeyler araştırıp onlarla mı denesem ki! ya off kaderim bu benim ya düzenli adet olmak kadar güzel birşey var mı? Olanlar neden oldum diye şikayet eder ben neden olmuyorum diye.. Karnım şiş geziyorum hepBir olsam doğum kontrol hpına başlayacağım düzenli adet olmak için....
Özlem niye ihmal ediyorsun kendini git bir an önce de kurtul
benimde bu ilk adetim 3. gün ama hala yoğun kaç gün sürecek acaba merak ediyorum
Cülüzüm.. ne zaman evıme gıdıyorum desem bısı cıkıoo.. 1 aydır evımden uzaktayım.. bana aylar oldu gıbı gelıyor.. duzen denen sey kalmadı.. tek mutlu oldugum nokta Kuzey babannesıyle cok mutlu.. ama ben evımden bu kadar uzak kalınca bıraz buruk olmaya basladım son zamanlarda..
sen de evini özleyenlerdensin
kolay geleherkes burdyaken
takılayım dedim
ama çamaşır
tubanın öğle
yemeği
ardından yusfun karnını doyur kmse kalmamıştır
ramazan da deniz olayı biraz zor yaevrim vur kaç yapmış yine....
özlem bende ev kuşuyum
şimdilik
eşimin izni ağutos sonuna
denmez canım ona tatil o mecburi seyahatBizde bayram sonu Rize ye gideceğiz ama nedense pek istekli değilim... Tatil denilebilir mi ona bilmem.. Eşim Rizeli kayınvalide kayınpeder orada ve tüm sülalesi :))
Canım aslında korkudan değil benimki üşengeçlikten ve yine hap vereceklerini bildiklerimden bunaldım hep hap, hep hap yaaa ömrüm ilaç içmekle geçti...
Benim 2 aşılama oldu onda bile spekulumun takıldığını hissetmedim çünkü doktor bütün işlemleri anestezi altında yaptı yani acısını bilmem spekulumun :))
bence görev bilinciyle ortamda bulunup gelirsin muhtemelen
canım o şortlardan bendede var ne yönden faydasını görmedin.... zaten hemen etkisini göstermiyor.... ama giyince hareket halinde olursan epeyce terletiyor 2 saat falan giymen yeterli.... ben ilk çıktığı zaman almıştım 3-4 sene oldu markasını bilmiorum ama termal sauna sort diye almıştık.... sonuçta marka farketmez hepsi aynıdır aşağı yukarı....
çok şanslısın biliyormusun... keşke benimde dr.um öyle yapsa bu güne kadar yapılan spekulum muayenesinin sayısını unuttum + birde rahim filmi çekindim anestesisiz düşün yanieyvahedigeldismile işte bütün bunların üstüne dr. a gitmeye korkuyorum yarın:1ninca:
ya bende diyordum çayın yanında birşey eksik ne eksik falan diye düşünürken sen yazmışsın çokseverim kendilerini yemeden duramam:1shok:kafamçokkarıştı ben bi gelme işini düşüneyim en iyisikaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
sibel bende anestesi olmadan rahim filmi çektirdim zorluydu gerçekten
maşallah Selin kuşuma..git gide değişiyo bu sıpaların simaları..bebiklikten çıkıyolar yavaştan..
Rüzgarı uyuttum balkonlarımı yıkadım çayımı da aldım oturuyorum..özlem senin gibi saltanatım kısa sürecek, oturup bilg.başında takılmak şu ara baya bi lüks olmaya başladı..
Rüzgar yemiyor yemiyor 1 lokma dahi yemiyor, mama aldık içmiyor.sadece su ve meme..yüzü küçüldü çok zayıfladı çok üzülüyorum ..(
kışın belki rahatlarız polyannacılık yapalım
canım o şortu nasıl giyicem ki dışarda kışın olsa neyse kendimi astronot gibi hissediyorum içinde yazın dışarı çıkamam ki onunla :))
hayal ettim altınoluk kalabalığında özlem seni
ama inan o hengamede kimse anlamaz :))))
makina ötüyor gidip çamaşırlarımı asayım da geliyim
süre bitti demek iş zamanı
bu arada eşim yine yeni yeniden Türkmenistanda
havaalanından aradı uçağa binmeden geçen hafta keşke seninle tartışmasaydık pişmanım vb dedi
içimden bunu söylemek bile önemli bir gelişmedir dedim beni ara mesajsız bırakma falan da dedi
sizi güldüreyim annem dün ece ye kurufasulye pilav yedirmiş pilavı ve kuru fasulye tanelerini mama sandalyesinin tepsisine tabaksız yan yana koymuş ece minik parmaklarıyla onların kimini yere atmış kimini ağzına mutfak zemini berbat olmuş ama annemler izlerken eğlenmiş anladığım kadarıyla