Çamaşır bitince öten makinada mı çıkmış akannehir Cahilliğimi mazur görün valla bilmiyordum.
evrimm don evine artık yahuu kimseler yok ztenn niye ordan daa az giriyorsun kzy e bakan biride varr
günaydın diyim bari kendime..:)
Çamaşır bitince öten makinada mı çıkmış akannehir Cahilliğimi mazur görün valla bilmiyordum.
gerçektende salak bu öten makinalar bizimde bulaşık makinası ötenden en kısa 40 dk yıkıo ama sanki ön yıkama yapıo gibi onun için yüksekte yıkatıom 2 saat 35 dk sürüo ötüyoyaa hasbammo salak makınelerden bende de var.. bı camasırı en kısa 2 saatte yıkayan salak makınelerden..
sende benim canım ciğerimsin bende seni ve kuzy öptümm sefiom seni biliosun dimiiNur um.. Efelerini öp benim için.. güzel arkadasım benım.. Allaha emanet olasın meleklerınle.. canım cıgerım.
saol cnm benimmm sormaa bende nirdeyse sadece donla gezecem var yaa biri içimde biri üstümde bazen mustiyle banyoda oturmayı düşünüorum vallacanım geçmış olsun kacırmısım.aman dıkkat et kendıne.ben bıle fena oluyorum bu sıcaklarda.oğluşumuda öpüyorumm.bızım kızda yürümek üzere.5-6 adım atıyor kütt yere sonra :))
o salak makınelerden bende de var.. bı camasırı en kısa 2 saatte yıkayan salak makınelerden..
gerçektende salak bu öten makinalar bizimde bulaşık makinası ötenden en kısa 40 dk yıkıo ama sanki ön yıkama yapıo gibi onun için yüksekte yıkatıom 2 saat 35 dk sürüo ötüyoyaa hasbamm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?