2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slmlar okuyorum okuyorum ama yazamadım bir türlü

pervinle bende konuştum harbi perişan halde sesi çok fena hasta olmuş (

seçill bende ilk kez duydum öten makinayı biz evde ne kadar ötücü alet varsa yokettik zillerde dahil malum adamı zorla uyutuyorum kuş uykusu misali uyurken makina bile çalıştırmıyorum sıkmaya geçince çok ses çıkıyor bide bittğinde öttüğünü düşünemiyorum bayanssulusmile

evrimm don evine artık yahuu kimseler yok ztenn niye ordan daa az giriyorsun kzy e bakan biride varr

yıne de olmuyor ıste bı sekıl..

günaydın diyim bari kendime..:)

kaydirigubbakcemile3

Çamaşır bitince öten makinada mı çıkmış akannehir Cahilliğimi mazur görün valla bilmiyordum.

o salak makınelerden bende de var.. bı camasırı en kısa 2 saatte yıkayan salak makınelerden..

o salak makınelerden bende de var.. bı camasırı en kısa 2 saatte yıkayan salak makınelerden..
gerçektende salak bu öten makinalar bizimde bulaşık makinası ötenden en kısa 40 dk yıkıo ama sanki ön yıkama yapıo gibi onun için yüksekte yıkatıom 2 saat 35 dk sürüo ötüyoyaa hasbamm
Nur um.. Efelerini öp benim için.. güzel arkadasım benım.. Allaha emanet olasın meleklerınle.. canım cıgerım.
sende benim canım ciğerimsin bende seni ve kuzy öptümm sefiom seni biliosun dimii
canım geçmış olsun kacırmısım.aman dıkkat et kendıne.ben bıle fena oluyorum bu sıcaklarda.oğluşumuda öpüyorumm.bızım kızda yürümek üzere.5-6 adım atıyor kütt yere sonra :))
saol cnm benimmm sormaa bende nirdeyse sadece donla gezecem var yaa biri içimde biri üstümde bazen mustiyle banyoda oturmayı düşünüorum valla oyyy öptüm şevvalimi maşallah gelinime benimm

Son düzenleme:
Nasıl yağmur nasıl fırtına, adam bir taksiye el kaldırır, taksi durur.. Adam gideceği yeri söyleyince, taksici kızarak "ohoo orası çok yakın alamam seni" der ve gazlar gider.. Adam çok bozulur ama sonra bir sekilde evine gitmeyi başarır.. Ertesi gün şans eseri bir bakar ki, dün geceki taksici, evinin önündeki taksi durağındadır ve üçüncü sıradadır. Hemen plan yapar ve ilk taksi söförüne yanaşır:
- Ataköye kaça götürürsün ?"
- 5 milyon
- Sana 20 milyon veririm ama bir kere verirsin.
- Hadi be sapık mısın, defol.. Adam bu cevabı alınca ikinci sıradaki taksiye yanaşır
- Ataköye kaça götürürsün ?
- 5 milyon
- Sana 20 milyon veririm ama bana bir kere verirsin
- vay sapıkkk vayy defol sıra üçüncü taksiciye yani bizim taksiciye gelmistir.. Adam yanaşır:
- Ataköye kaça götürürsün ?
- 5 milyon
- Peki sana 20 milyon veririm ama bir sartım var
- Nedir ?
- Giderken diğer taksicilere el sallıyacaksın
- Ayıbettin abi tabii...

sempatiksalakcinni

gerçektende salak bu öten makinalar bizimde bulaşık makinası ötenden en kısa 40 dk yıkıo ama sanki ön yıkama yapıo gibi onun için yüksekte yıkatıom 2 saat 35 dk sürüo ötüyoyaa hasbamm..

yok yawf ben memnunum makinamdan ötüyo ama kısa programları var..15 dk.da yıkayan programı felan da var..severim kendisini..

bende bugun gırıp gece PErvini rüyamöda gördüm dıycektım.tekraradan görüşme ımkanımız olmusda oturuyoduk aglamaya basladı bıandai,noldu falan dıyorum içim cok daralıyor falan dediydi.demek hastaymıs.cok gecmıs olsun beybime.

sıcaklar burdada fena bunaltıyo.bıde kalabalık,gezmeye cıkıyoruz adım bası insan.
nufus bu hafta 4-5katına falan cıkmıs olmalı.okadarmı kalabalık olur yaa.
ama bu kalabalııktan en cok Şevval hosşlandı.heryerde baloncular,ısıklı oyuncak satanlar falan.
onlara bakmaktan arabadan kucagıma gelmek istemeyı unutuyor :)) çünkü normalde uyanıksa fazla durmaz arabada sıkılır.bı iki kucak ister mutlaka

püff benımde aklım ÖZgüle yolladıgım pakette kaldı.ablası yoktu 2 gundur evınde kargo buaksama kadar alınmassa bana gerıgelıcek.cok üzüldüm.bende dün faceden Özgüle ulasabılecegını düşündüğüm 3 kısiye msj bıraktım.cok şükür bırı gerı dönmüş bana gece.ÖZgülü aramıs anlatmıs durumu.ama hala bılmıyorum aldılarmı?.numaramıda vermıs Özgüle ama aramadı benı.meraktayım hala

yine bir cumartes aksamı ve kimseler yokkkk evde herkes uyudu bir basımayım burasıda bos yanlızım dostlarım :)

Hasta bebetolara çok geçmiş olsun..

Ay Güliz çok sevindim kansızlıkmış sorun sadece...

Esrako, geçmiş olsun anacığına..Ev hayatı zor değil mi..bebetolar hep yürüyo ne güzel ya bizimki yürütmeye çalışınca çömelip emeklemeye başlıyor pek niyetsiz, oysa bayaa erken emeklemeye sıralamaya başlamıştı. Gerçi ben geç olsun istiyorum, iyice dengesini bulsun..

Selin çok tatlı yaa, çok güzel bir kız olacak belli...

Deniz'in doğum günü kutlu olsun..Damla hocam doğumgünü resimlerini bekliyoruz..

Rüzgarı geçen hafta denize götürdük, Marmara Ereğlisi tarafına. Çok sevdi:) Hava rüzgarlıydı, şimdi biraz burunları akıyor ama olsun. Bana daha iyi geldi deniz. Sevgilimle buluşmuşcasına bir coşkuyla atıldım denizin kollarına.

Diş de çıkaracak galiba. İlk dört dişi hiç anlamamıştık ama bunda biraz huysuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…