topikte ana çok kuzum.. elını nereye atsan ana kaynıyor her bı yanımız :))
sen çok yaşa e mi??? :))) kaydirigubbakcemile3
Pervin yine cok hasta.. moral olarak ta ıyı olmadıgından vucut cokmus anladıgım kadarıyla.. çok uzuldum onun ıcın.. resmen tatıl ezıyete donusmus kıza.. Ece ıle ılgılı cıgerden yardım eden de yok anladıgım kadarıyla.. yorgunluk ta eklenınce hepten heder olmus.. bır an once evıne gıtse de kızına kendıne bakabılse bari.. Ece ayrı hasta zaten.. Allah yardımcısı olsun..
Kılcıklı fasulye.. teeee kayınvalıdesınde tatılde ıken bıle hatun bı sekıl spor salonuna gıdıyor yaaa.. gırtlaklayacagım bu kadını... bı gelsın hele :))))))
hehee kilomu yazarken aynı seyleri dusunuyorum biz 60 lara dusme derdindeyiz onlar 50 lere ucuruma bak
bende 74,2yi gordum bu sabah pazartesi sabah 75 idim inanamıyorum evde erimeye basladım su gibiyim surekli biryermiden sular damlıyor :)))
97 ile doguma gitmis biri olarak bende mutluyum bu kilomdan 73f alandım hamile kaldıgımda
ay nasıl giyip yatıyorsun bu sıcakta o sortu bravo vallahi
ya tv de izledim bu aksam metabolizma hizlandıran ilacları en fazla 2 hafta kullanmak gerekiyormus bende bırakıp sonra tekrarmı içsem diye dusunmeye basladım
aksam sitenin bahcesinde kina gecesi vardı yeni komsularımla kına gecesine gittim dsem gulermisiniz:)) hiç tarzım olmayan seyler ama aksamustu parktayken illa gel dediler ece uyudu iboda nete gireceğini soyleyince firladım gittim iki sak sak yaptık geldik. degisik gunler yasıyorum :)
günaydın diyim bari kendime..:)
özlem selam naber
derya senin resimlerini neden ben göremiyorum acaba
sıcaklar burdada fena bunaltıyo.bıde kalabalık,gezmeye cıkıyoruz adım bası insan.
nufus bu hafta 4-5katına falan cıkmıs olmalı.okadarmı kalabalık olur yaa.
ama bu kalabalııktan en cok Şevval hosşlandı.heryerde baloncular,ısıklı oyuncak satanlar falan.
onlara bakmaktan arabadan kucagıma gelmek istemeyı unutuyor :)) çünkü normalde uyanıksa fazla durmaz arabada sıkılır.bı iki kucak ister mutlaka
Rüzgarı geçen hafta denize götürdük, Marmara Ereğlisi tarafına. Çok sevdi:) Hava rüzgarlıydı, şimdi biraz burunları akıyor ama olsun. Bana daha iyi geldi deniz. Sevgilimle buluşmuşcasına bir coşkuyla atıldım denizin kollarına.
Diş de çıkaracak galiba. İlk dört dişi hiç anlamamıştık ama bunda biraz huysuz..
bugün gidiyorum 1hafta yokum bağyanlar...tabi şu birgünde canımı sıkan birşey olursa eşimle geri dönerim..
kendinize iyi bakın..
Şeniz
Buranın denizi daha güzeldi ama gelseydiniz ya buraya yerimseniben
Dün konsere gittim Demet Akalın a ...
Konseri Denizin patronları organize etmişti Denizde orada güvenlik yapıyordu kadının isteklerine koşturup durdular yok vantilatör getirin yok bilmem ne ortalığı yıktı ukala...
Neyse bir arkadaş vardı o oynamaya meyilli bende azıcık içmeden açılamam kasılırım deniz su şişesiyle votka taşıdı ben bilmeden işin suyunu çıkardım tam oynamaya meyilliyim... Demet e biri sarkıntılık yapınca terketti sahneyi bende tam açılmışken :umursamaz:
Dünkü hareketliliğimden mi bilinmez bu sabah 71.3 kiloydum yuppi :lepi:
Kuzey korkunc ıstahsız.. Allah yardımcımız olsun hepımızın.. cogumuzda aynı sorun hortlamıs durumda anladıgım kadarıyla.. bıberon sütü ıle yasıyor desem yalan olmaz.. onun da cc si düşüyor her gecen gun.. nasıl yasıyor yemeden anlamıyorum.. çözsem kendıme de uygulayacagım..
Pervin yine cok hasta.. moral olarak ta ıyı olmadıgından vucut cokmus anladıgım kadarıyla.. çok uzuldum onun ıcın.. resmen tatıl ezıyete donusmus kıza.. Ece ıle ılgılı cıgerden yardım eden de yok anladıgım kadarıyla.. yorgunluk ta eklenınce hepten heder olmus.. bır an once evıne gıtse de kızına kendıne bakabılse bari.. Ece ayrı hasta zaten.. Allah yardımcısı olsun..
buarada Gülizcim sonuclarınıza cok sevındım.sadece kansızlık cıkmıs gözünüz aydın canım
Ayça bayıldım yakışıklı Ruzy çoook şeker :)) Özdenin mama saati 10 da uyuması lazım 1 saate kadar geliyorum topik bomboş ama ya kimsecikler yok :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?