2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aaa Deniz'in doğumgünüymüş bugün..bakalım nasıl kutladı hocamız bu günü..

doğumgünün kutlu olsun Deniz bebek..ailenle birlikte mutlu mutlu günler geçirmeni dilerim güzel kızım.

aaa denizdemi erkencilerdenmmis agustosu beklemeyenlerden yani:)

dogumgununu kutlarız nice mutlu yasları olsun insalah damlacım

DENİZ bebek doğum günün kutlu olsun ..daha nice güzel yaşlara ailenle birlikte gir meleğim...

bugün gidiyorum 1hafta yokum bağyanlar...tabi şu birgünde canımı sıkan birşey olursa eşimle geri dönerim..
kendinize iyi bakın..

topikte ana çok kuzum.. elını nereye atsan ana kaynıyor her bı yanımız :))

sen çok yaşa e mi??? :))) kaydirigubbakcemile3

Şeniz

Çok geçmiş olsun canım ya evine dönse bir an önce keşke...
Kılcıklı fasulye.. teeee kayınvalıdesınde tatılde ıken bıle hatun bı sekıl spor salonuna gıdıyor yaaa.. gırtlaklayacagım bu kadını... bı gelsın hele :))))))

:1shok: ah tazem ah azminden azıcık bulaşsa bizede keşke ama kadın sportmen kimliğinden taviz vermiyor geçen doğum hikayeleri topiğimizdeydik tazeninkini okudum çok karnı kaslı diye çıkarmak için uğraşmışlar :bbo:

Şort beni o kadar rahatsız etmiyor ki hafif nemli oluyorum kalktığımda ama annemden şakır şakır dökülüyormuş terler...
İlaçları ben aslında pek düzenli kullanamıyorum.. Günde 2 kez kullanıyorum ama ekstra olarak beşi bir yerde çayım var zamanında onun çok etkisini gördüm...
Sen demek ki hamile kaldığın kilona geldin tebrikler benim daha 4-5 kilom var :umursamaz:

Ohhh kopmuşuz kına gecelerinde :sm_cool: evde kalmak seni özellikle kışın zorlar aslında bu yaşına kadar çalışan biri için evde durmak zor çok dayanamazsın sanırım :bbo:

günaydın diyim bari kendime..:)

kaydirigubbakcemile3
özlem selam naber

Geç oldu ama iyiyim :)) senden?
derya senin resimlerini neden ben göremiyorum acaba

Bende göremiyordum ama bu defa gördüm :lepi: kesesine bereket hesranın çok güzeller sositososito

burada 20 katına çıkmıştır sanırım nefes almak bile zor akşam sahilde yürüyorum millet sahilde gece bile tıklım tıklım akannehir Gece sahilde yatanlar çok fazla :bbo: kordonda yürümek çok zor milim milim ilerliyorsun....

Buranın denizi daha güzeldi ama gelseydiniz ya buraya yerimseniben
bugün gidiyorum 1hafta yokum bağyanlar...tabi şu birgünde canımı sıkan birşey olursa eşimle geri dönerim..
kendinize iyi bakın..

İnş sorunsuz bir tatil olur canım olumunekankayizsmile

Dün konsere gittim Demet Akalın a ...
Konseri Denizin patronları organize etmişti Denizde orada güvenlik yapıyordu kadının isteklerine koşturup durdular yok vantilatör getirin yok bilmem ne ortalığı yıktı ukala...
Neyse bir arkadaş vardı o oynamaya meyilli bende azıcık içmeden açılamam kasılırım deniz su şişesiyle votka taşıdı ben bilmeden işin suyunu çıkardım tam oynamaya meyilliyim... Demet e biri sarkıntılık yapınca terketti sahneyi bende tam açılmışken :umursamaz:
Dünkü hareketliliğimden mi bilinmez bu sabah 71.3 kiloydum yuppi :lepi:

ayy uzun zamandır yazmıyodum Deniz in doğum günüymüş kutlu olsun herkes tatilde sanırım herkese iyi eğlenceler

Fotoğrafa boğarım burayı bakın...Gelin uleynnn nerdesiniz... İyice sessizleştik...

Uploaded with ImageShack.us

Aslında kavuna dokunamıyor.Ihh ıhh diye kaçıyor kendilerinden.

Ayça bayıldım yakışıklı Ruzy çoook şeker :)) Özdenin mama saati 10 da uyuması lazım 1 saate kadar geliyorum topik bomboş ama ya kimsecikler yok :sinifsinif:

gizli gizli vokta içtin demek şebelek demet'i izlerken :)) yarasın diyeceğim kızacaksın :))

sıcaklardan evo bizde öyleyiz dolap içlerine oturup öyle açıyor ağzını. havada acayip nem var yapış yapış yavrum bütün gün isilik oldu boynu. devam sütü olmasa ne yapardık bilmiyorum.

geçmiş olsun pervin'e. biran önce dönse de kurtulsa. ece de perişan oldu kendi de. tr ye dönüş kararından vazgeçirecekler kızı sonunda.

buarada Gülizcim sonuclarınıza cok sevındım.sadece kansızlık cıkmıs gözünüz aydın canım

çok sağol canım

Ayça bayıldım yakışıklı Ruzy çoook şeker :)) Özdenin mama saati 10 da uyuması lazım 1 saate kadar geliyorum topik bomboş ama ya kimsecikler yok :sinifsinif:

ruzyye bayıldım çok tatlı olmuş. saçları siyah mı ayça? kendi pamuk gibi çok tatlı

DENİZ'imizin doğum günü imiş dün giremedim kaçırdım. nice nice mutlu yıllara. uzun ömürlü olsun bahtı şansı hep açık olsun inşallah.

rüzgarla güne başlamak ne güzel ne güzel,

herkese merhaba.nereden başlasam,nasıl anlatsam bilemiyorum.Afyon'da yaşadıüım sıkıntıyı hiçbir yerde yaşamadım,şansım olsa Batman'a dönerim.
kısaca özetleyeyim.tuttuğumuz evin eksiği gediği bitmedi,vestiyer,banyo dolabı,sineklik,kiler kapısı ve daha birsürü şey.alt kattakiler de odaları genişletmek adına duvar yıkıyorlar iki haftadır.neva'nın psikolojisi bozuldu.evi taşıyoruz.

yardımcı kimse yok zaten.Salihin kardeşi geldi o da film falan izliyor,nevayla takılıyor.görümcem düşük yaptı kaynana ve tüm diğer aile efradı onun başını bekledi.oysa bana aynı durumdayken oğluma naz mı yapıyorsun demişti.senin de kızının başına gelsin dedim içimden..Rabbim büyük.

neyse yeni ev boyanacak 1 haftada taşınmış oluruz.en fenası bana görev çıktı bugün okuldayım üniversite tercihi yaptıracağım.okul şehir dışında.zor ele buldum bu sabah.neva'yı amcasına bıraktım.11-12'ye kadar uyuyor.12 de babası gelecek ben eve gidince işe gidecek.Onun müdürü anlayışlı.benimkisi ise tutturdu geleceksin diye.geldim işte ne gelen var ne giden.saat 3'e kadar buradayım.püffff.birgün şans bana da güler herhalde.özledim sizi.ne var ne yok meraktayım.

ben de durumlar böyle.

hafta sonu dayımın oğlunun sünneti vardı. alperen evde yapılan minik kına organizasyonunun içine etti :)) öyle huysuzdu ki anlatamam. düğünde biraz daha keyifliydi etrafına bakındı oyalandı. ama düğünde foto çekemedik yasaktı sonra da unuttum gitti.

alpellamın yeni mama sandalyesi dolaba giiriyor tencere tava sesleri eşliğinde iki kaşık yiyor. peşinde mama yedirmek cok zor oldu son zamanlarda. karnı aç ama bişeylerle meşgul olmadan ağzını açmıyor.

güliz bu sen misn? ben seni başka hatırlıyorum.harika görünüyorsun.

bebelerin doğum günleri geldi.1 yaşına geldiler.ne güzel,ne umutlu şey.Denizin doğum günüydü sanırım.kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…