2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi haftalar

kandilmiş sanırım bugün herkesin kandili kutlu olsun, Allah dualarımız kabul etsin.

yoğun bir hafta sonu idi. hem düğün vardı. hem de bir gece klubüne sıla gelmişti. gittik bıcır bıcır geveze çok tatlı bir kadın imiş sıla hanım :) zaten severdim daha da cok sevdim. gece uyurken anneme bbıraktık alpereni sabaha karşı döndük ikimizde içmiştik alpereni almadık korktuk trafiğe çıkmaktan sabah alırız dedik bir uyandık ki saat 12 olmuş :)) neredeyse 1 yıldan sonra ilk kez 12 ye kadar uyumuşum. çok çok iyi geldi.

elfim hoşgeldin başınıza gelenlere üzüldüm. aklıma geliyosun sürekli yanlız başına uğraşıyosun bugünlerde geçecek canım sağlık olsun de geç. o müdürde iki çift lafı hak ediyor. ne kadar anlayışsız insanlar var. bakıcınız tatilde mi? neva nasıl iyi mi?

o benim canım sen sarışın hallerimi hatıırlıyosundur.

herkesin kandili mübarek olsun.Rabbim dualarımızı kabul etsin.kaza bela göstermesin.evlatlarımıza sağlık sıhhat versin.
geldim ama kimseler yok.atilde herkes sanırım.

evet güliz böyle hoş bir foton vardı.yüzününhepsi görünmüyordu.taze burcu da severdi o fotoyu.

evet güliz böyle hoş bir foton vardı.yüzününhepsi görünmüyordu.taze burcu da severdi o fotoyu.

o alperenden önceydi canım kuaföre ayıracak vaktim vardı bol bol. buda alperenden sonra ne kuaför ne bişey sadece kırmızı ruj kurtarmış işte biraz :))

özlem naber canım? hallettin mi sorunlarını? haberim yok kusura bakma

Elif cidden bu ne ya aksilikler üst üste gelmiş inş. bir an önce düzeninizi oturtursunuz rahat edersiniz hiç yakın akrabalardan kimsede mi yok gelecek kuzen falan? Müdüründe çok anlayışlıymış klava:
Özletiyorsun kendini olumunekankayizsmile
Güliz sorma gittiğime pişman oldum neyse boşver... Çok güzel görünüyorsun bu saç rengi çok yakışmış bencede... Alpellayı yerim dolabı fethetmiş :)) Çok şirin aklinialirimsmile
Sizde eğlenmişsiniz arada iyi geliyor bende o gece anneme bıraktım Özdeyi...

yav arkadaşlar ben neva'yı yeterince besleyemediğimi düşünür haldeyim son zamanlarda.üç aydır kilosu aynı,boyu uzadı.eskisi kadar yemiyor sanki.en iyi yediği öğün khvaltı.yumurtayı pek sevmiyor.bazen yiyor bazen yemiyor.bizim yemeklerden yiyor,mama asla yemez zaten,kaşık mamasını bıraktı bayadır.bakıcı yedriyordu.yeniden mi başlasam.lanet olası yerde de topu topu iki tane özel hastane vardı.Batman'da harikaydı sağlık hizmeti.doktor da bulamadık.

bir de göz doktoruna götüren var mı aranızda?

özlem naber canım? hallettin mi sorunlarını? haberim yok kusura bakma

Canım halletmiştik ama bu ara yine limoni bir durum var bakalım... Bizim böyle hep... :bbo:
sağol canım o senin bakan gözlerinin güzelliği.

3. çıtır da gelmiş hoşgelmiş. nasılsın canım özdecik napıyo

3. çıtır ben mi oluyorum kaydirigubbakcemile3 o kıvama gelmem için 10 kilo daha vermem lazım :kedi: Özdenin bir tane oyuncak puseti var ona çıkıp koltuğa çıkıyor iniyor yine çıkıyor.. Sıkılınca odasını gezmeye gdiyor yine geliyor takılıyor işte... Ne zaman dolabı açsam nektarinlere saldırıyor yuvarlanıp gidiyoruz sempatiksalakcinni

Allah beterinden saklasın ama benim hayatım böyle maalesef.herkesin bir imtihanı varh hayatta.benimkide kimsesizlik.annemler binbir bahaneyle gelmediler.zaten nezaketen sormuştum.arabayla gidip alacakmışız onları.lafa gelince çok severler torunlarını.kayınvalidemin kızı herkesten ve herşeyden önemlidir zaten.dayım var iki tane gelebilecek çocuklarını sünnetettirdilertaşındığımız gün,birininki çok sorunlu oldu hatta,teyzem de oğlunu sünnet ettirdi,amcam var iş saatleri çok yoğun,yengem var onun eşi abisinin kızı evleniyor.kuzenim var İstanbulda küçük bebeği var,zaten pek samimi değiliz.

neyse bu yeni evin bir boya bir de temizlik işi var onlarıda adam tutacağız zaten de şu okul işi olmasaydı.bir de 2 hafta yaaaa.çok bunaldım ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.senağlama

İşte durum hemen hemen herkeste aynı canım Özdeninde iştahı azaldı kilosu 10.7 di sabah tarttım boyu 2 hafta önce 80 cm di ne bulsam tıkmaya çalışıyorum kaşığı görse öğürüyor... Kilosu az çok hareketli birde löp löp et olsun istiyorum ama yok o potansiyel bu kızda bana çekmemiş kaydirigubbakcemile3
Göz doktoruna hiç götürmedim ben...

çıtırlık konusunda hiç üstüme alınmadım.güliz ve ögül onlar sanırım.
kiloya gelince 62 kiloyum hala.bugün başladım rejime.düzensiz olunca herşey salmıştım.

özlem bence kilosu iyi.neva kilo verdi 10 kilo oldu ve sonra hep aynı.neler pişiriyorsun yazsana lütfen.

Neyse az daha sık dişini canım ya düzen oturunca rahat edeceksn gönül ister ki yardım edebilelim ama uzaksın be kuzu :teselli:

evet özlem iyi ki anneler var ama gece ve sabah yatağı boştu acayip yadırgadım hiç ayrı yatmamıştık şimdiye kadar. saçım benimde hoşuma gidiyo ama eşim sarıya geri dön cok çirkinsin böyle diye baskı yapıyor bana :))

göz doktoruna bende götürmedim elifim hala ona sıra gelmedi. yumurtanın sadece sarısını yese yeter aslında ben onu ne yapıp edip yediriyorum hergün. birde yoğurt meyve ve corba öğünlerinde zorluyorum. çorbasında hergün et oluyor. süt içiyor mu? bu sıcaklarda yemiyor cocuklar. annem diyor bende güzel yiyiyor ya bize naz yapıyolar yada bize az geliyor yedikleri ikna olmuyoruz anlayamadım bende. aslında yemeği oturup yemeği öğrenmeliler ama bu mümkün değil şuanda bizede. lavabonun içi mutfak dolabının içi küvette balkonda sokakta saçma sapan yerlerde yiyiyor alperen. sizin yemeklerden yiyiyormuş yeterli yiyiyorsa oda yeter. merak etme kilo almasa da boyu uzamış gelişim geriliği olmadıkça sorun yoktur. kaç kilo şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…