evet güliz böyle hoş bir foton vardı.yüzününhepsi görünmüyordu.taze burcu da severdi o fotoyu.
güliz bu sen misn? ben seni başka hatırlıyorum.harika görünüyorsun.
Günaydın 2 çıtırı birden yakaladım :)))
özlem naber canım? hallettin mi sorunlarını? haberim yok kusura bakma
sağol canım o senin bakan gözlerinin güzelliği.
3. çıtır da gelmiş hoşgelmiş. nasılsın canım özdecik napıyo
Allah beterinden saklasın ama benim hayatım böyle maalesef.herkesin bir imtihanı varh hayatta.benimkide kimsesizlik.annemler binbir bahaneyle gelmediler.zaten nezaketen sormuştum.arabayla gidip alacakmışız onları.lafa gelince çok severler torunlarını.kayınvalidemin kızı herkesten ve herşeyden önemlidir zaten.dayım var iki tane gelebilecek çocuklarını sünnetettirdilertaşındığımız gün,birininki çok sorunlu oldu hatta,teyzem de oğlunu sünnet ettirdi,amcam var iş saatleri çok yoğun,yengem var onun eşi abisinin kızı evleniyor.kuzenim var İstanbulda küçük bebeği var,zaten pek samimi değiliz.Elif cidden bu ne ya aksilikler üst üste gelmiş inş. bir an önce düzeninizi oturtursunuz rahat edersiniz hiç yakın akrabalardan kimsede mi yok gelecek kuzen falan? Müdüründe çok anlayışlıymışklava:
Özletiyorsun kendini olumunekankayizsmile
Güliz sorma gittiğime pişman oldum neyse boşver... Çok güzel görünüyorsun bu saç rengi çok yakışmış bencede... Alpellayı yerim dolabı fethetmiş :)) Çok şirin aklinialirimsmile
Sizde eğlenmişsiniz arada iyi geliyor bende o gece anneme bıraktım Özdeyi...
yav arkadaşlar ben neva'yı yeterince besleyemediğimi düşünür haldeyim son zamanlarda.üç aydır kilosu aynı,boyu uzadı.eskisi kadar yemiyor sanki.en iyi yediği öğün khvaltı.yumurtayı pek sevmiyor.bazen yiyor bazen yemiyor.bizim yemeklerden yiyor,mama asla yemez zaten,kaşık mamasını bıraktı bayadır.bakıcı yedriyordu.yeniden mi başlasam.lanet olası yerde de topu topu iki tane özel hastane vardı.Batman'da harikaydı sağlık hizmeti.doktor da bulamadık.
bir de göz doktoruna götüren var mı aranızda?
Allah beterinden saklasın ama benim hayatım böyle maalesef.herkesin bir imtihanı varh hayatta.benimkide kimsesizlik.annemler binbir bahaneyle gelmediler.zaten nezaketen sormuştum.arabayla gidip alacakmışız onları.lafa gelince çok severler torunlarını.kayınvalidemin kızı herkesten ve herşeyden önemlidir zaten.dayım var iki tane gelebilecek çocuklarını sünnetettirdilertaşındığımız gün,birininki çok sorunlu oldu hatta,teyzem de oğlunu sünnet ettirdi,amcam var iş saatleri çok yoğun,yengem var onun eşi abisinin kızı evleniyor.kuzenim var İstanbulda küçük bebeği var,zaten pek samimi değiliz.
neyse bu yeni evin bir boya bir de temizlik işi var onlarıda adam tutacağız zaten de şu okul işi olmasaydı.bir de 2 hafta yaaaa.çok bunaldım ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.senağlama
Elif cidden bu ne ya aksilikler üst üste gelmiş inş. bir an önce düzeninizi oturtursunuz rahat edersiniz hiç yakın akrabalardan kimsede mi yok gelecek kuzen falan? Müdüründe çok anlayışlıymışklava:
Özletiyorsun kendini olumunekankayizsmile
Güliz sorma gittiğime pişman oldum neyse boşver... Çok güzel görünüyorsun bu saç rengi çok yakışmış bencede... Alpellayı yerim dolabı fethetmiş :)) Çok şirin aklinialirimsmile
Sizde eğlenmişsiniz arada iyi geliyor bende o gece anneme bıraktım Özdeyi...
yav arkadaşlar ben neva'yı yeterince besleyemediğimi düşünür haldeyim son zamanlarda.üç aydır kilosu aynı,boyu uzadı.eskisi kadar yemiyor sanki.en iyi yediği öğün khvaltı.yumurtayı pek sevmiyor.bazen yiyor bazen yemiyor.bizim yemeklerden yiyor,mama asla yemez zaten,kaşık mamasını bıraktı bayadır.bakıcı yedriyordu.yeniden mi başlasam.lanet olası yerde de topu topu iki tane özel hastane vardı.Batman'da harikaydı sağlık hizmeti.doktor da bulamadık.
bir de göz doktoruna götüren var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?