2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay hadi bakalım çok az kaldı 60 lı rakamları gormeye onde gidiyorsun benden ha gayrett idolu olacaksın .))

Fotoğrafa boğarım burayı bakın...Gelin uleynnn nerdesiniz... İyice sessizleştik...

Uploaded with ImageShack.us

Aslında kavuna dokunamıyor.Ihh ıhh diye kaçıyor kendilerinden.

ay yerim ben bu ruzy yi yaa massallahh

çok guzelsiniz çok incesin çok sınır bozucusun gulizz :)))

selamlarrr
uzuldum afyonda yasaadıklarına evi tekrarmı tasıyorsunuz onu anlamadım insaat oldugu içinmi ? ç ok zor olmalı gurultu içinde neva ile
ben berkeyi goz dr una goturmustum birkaç ay evel ece yi muayne ettirsemmi dyie sordum dr isik tutup baktı odaklaması normalmi diye oyle bir kaç saniye baktı yok dedi bir sorun 3 yasındamı gelirsiniz ne dedi hatırlamadım ileri bir tarihti sonuçta. su an cihazlarla muayne yapılamazmıs zaten sasılık vs gozle gorulur birsey yoksa gerek yokmus goturmeye oyle dedi dunya goz hst gitmistim

günaydın herkese...
arkadaşlar siz SÜTe geçtinizmi artık ben hala vermedimm bugün belki dr ye götüreceğim yaşına girmeden rutin kontrolünee ozmn sorayım diyorudum ne zmn sür içecek die

ben içirmek olarak geçmedim zaten biberon sevmiyor bir su içiyor biberondan sut denedik birkere tatilde içmek istemedi napcaz bilmiyorum ama bebe biskuvisini kahvaltıda yarım cay bard sut ile islatıyorum biraktaç gundur bir sey olmadı simdilik

yarın kardeşim astsubaylık elemelerine gidiyor kızlar. dualarınızı bekliyorum. hayırlısı olsun..

hadi bakalım insallah kazanır hayırlısı ise olsun

aksam annem geldi iyiyim ben dedi sen ise git sabah ise geldim
bir baktım masamda bir zarf
turkcell online islem merkezini kullanıp hp notebook çekilisinde 5. yedek olarak çıktınız diye zarf gelmis hemen aradım aracı kurum cekisili duzenleyen 10 asil 10 yedek çekilisi yapılmıs bilmemkaç milyon insan içinden çok saskınım :) nhos sansıma her zaman guvenirimde ne zaman girdigim bile hatırlamıyorum online islem e.
neyse 31 temmuza kadar 10 asil uyeden geri donus yapıp evrak yollayan olmazsa yedeklere geçeceklermis
su ana kadar 4 asil uye donus yapmıs onumed 6 asil uye ve yedekten onumdeki 4 uye var onlardan geri donus yapan olmazsa bana hak gelecek çok umutlu degilim ama heyecanı bile yeter :) bakalım

kızımı çok ama çokkk ozledim oyle alıstımdı ki onunla evde olmaya eminim oda benim boslugumu aramıstır aranmıstır etrafta canım bnim yaa nasıl istiyorum ayrılmayı su an allahım mubarek gunde dualarımı kabul eder insallah

sibelcim hem disin için hem yara için gelmis geçmis olsun arkadasım. geçiktirmemek gerek dusundukce insanın kafasında buyuyor daha korkunç hal alıyor

hadi yaa :) şansa bak maşallah diyim. inş size düşer laptop.

Fatma arabanız hayırlı olsun.. Kardeşine bol şanslar...
Sibel canım geçmiş olsun diş ağrısı kadar illet bir ağrı yoktur sanırım.... Kurtuldun yaralarından falanda ohh gözün aydın bende doktora gitmeliyim ama bu sıcaklarda hiç gidesim yok ayrıca yazın burada katil olursun trafiği berbat ya ( Deniz çalışıyor annemde butrafikte nasıl kullanır bilmem....
Esra valla anneme gitmediğim günlerde kilo verme işi iyi gidiyorda dün gittim yediklerimi saysam ağzın açık kalır habire birşeyler getiriyorlar annem yine iyi zayıf o yemeye göre :)) Benide baştan çıkarttıbusabah 71.8 dim dün yürüyüşede çıkamadım denizede gidemedim... Bugünde evdeyim yarın belki giderim çünkü burada sürpriz bir isim var arkadaşımız bu akşam onunla görüşeceğiz :) Offf hava berbat sıcak... Hediyemi yollamaya çıkarım Özde uyansında yoksa yaho 2 yaşında ancak hediyesine kavuşacak :))

Ne güzel benim hiç şansım yoktur hep kaybedenlerdenim akannehir inş. size düşer...

yya bu supriz kelimeside moda oldu yahuu yazın acık acık kim kimle nerde nasıl bulusuyor neler oluyor :)))

yarın kardeşim astsubaylık elemelerine gidiyor kızlar. dualarınızı bekliyorum. hayırlısı olsun..

arabanız hayırlı olsun canım. kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah. kardeşine de bol şans hakkında hayırlısı olsun.

anneciğin iyileşmiş kıyamam düşünmüşte gelmiş. ne vefalı analarımız var. Allah başımızdan eksik etmesin onları. notebook mu kazanacaksın sen şimdi şans yanında olsun.

2 günde bağlanıyorum pazartesi ölüm gibi geliyor. ama senin az kaldı birdaha hep beraber olacaksın inşallah.

bu arada teşekkür ederim güzel yorumun için :)

ah gulizcim bir bilsem hep beraber olacakmıyım nolcak
az evel gn md yard yanına girdim imza almaya naptın geldinmi dedi geldim ama çok zor durumda geldim dedim sesini çikarmadı imzayı attı yani çok zordayım dedim yine a damdan tıkyok yaaa
carsamba sabaha kadar bekliyorum ondan sonra gidip etraflıca tekrar konusacagım. ne bekliyoruz bir anlasam. isin ucunda param oldugu içinde usteleyip resti çekemiorum koseye sıkıstım oluyorum artık gerginlikten yaa

çok haklısın onlar acaba sorun çözülsün diye mi bekliyorlar? hani belki başka bakıcı bulursun yada böyle idare edilir mi diyorlar. bırakmak istemedikleri belli ama senin kararından dönmeyeceğiniz hissedemediler mi acaba

daha son sayfalara bakmadımm..

buda uykudan uyanmış SELİN.. daha uyku mahmurluğu var üstünde:)))))
oyy maşallahh kuzumaa ne şirin çıkmışş.. yaff kızlar çok güzel olacaklar ilerde ha.. maşallahh..

birazdan bakıyorumm.. teşekkür ederimm...

mumy kusura bakma düşünüyorumm adını hatırlayamadım bi türlüü... :kedi:

arabanız hayırlı olsun kazasız belasız günler dilerim.. allah tekerinize taş değdirmesin.. -böyle derlaer bizimkilerr-

esracım inşallahh asillerii yedekleri atlatırsınn sana çıkar bu notebook...iş konusundada inşallah herşey gönlüne göre olur çok sürüncemde kaldı bu iş ya.. dualarım seninle..

dün gittim bugün geri geldim ..sözümüzü yaptık ama külli arıza kaynana kayın baba onun için kalmadan bugün yola geri düştüm ve şükür evimdeyim...

çok geçmiş olsun atlattın bu yara işinide.. diş dişşş çok geçmiş olsuun .. aman ihmal etme bi an önce bak hal çaresine..

Fotoğrafa boğarım burayı bakın...Gelin uleynnn nerdesiniz... İyice sessizleştik...

Uploaded with ImageShack.us

Aslında kavuna dokunamıyor.Ihh ıhh diye kaçıyor kendilerinden.
bigudili ruzzyy süperrr.. bayıldımm..
maşallah maşallahh maşalah

D maşallahh.. çok tatlı yaaaa..

çok hoşsunuzz gülizz.. bayıldım vallaa..

delikafaduldenalkisalkisalkis

ohh süper eğlenmişsindir valla çok kıskandımm .. bende istiyorum bi gecee sadecee bi gece dışarı çıkıpp içmekk içmekk içmekk içmekk içmekkk.. ama önce ilkenin meme faslını bırakması gerek.. bekliyoruzz... :içelim:

sağol edacım, valla süperdi biz bıraktık emme işini ben sapıttım zil zurna oldum iki adım yer gittiğimiz arabayla gittik ben içmem çok fazla. eşim dedi iyimisin ödüm kopa kopa kullandım arabayı :)) çok şükür yakalnmadıkta bişey olmadı da. dolayısla alperen uzaktaydı alamadık sabah uyuma faslı süpermiş ama 12 de uyandım bi baktım kuzum yok kahvaltı etmeden cıktık eşim söylendi durdu rahatla bide kahvaltı yapsaydık diiye :))

deryacım senin kaynana kayınpeder mi ? anlamadım sen kalmıcakmıydın orda. Allah tamamına erdirsin

Merhabalar, birşey sormak istiyorum sizlere, sizin bebeklerde yerde bulduğu herşeyi ağzına götürüyor mu? Benim kızım evde veya dışarda yerde gördüğü ilgisini çeken herşeyi ağzına atıveriyor. ( kağıt, yaprak, çiçek, kum-taş) bir çoğunu geri çıkarıyor, bazılarını biz ağzından alıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…