Gecen sene Kuzey.. Berat kandılınde dogmustu.. bugun 10 gun erkenden geldı Berat.. yıne de ıcım pır pır.
ayy sorma deryam bi anlata bilsem kocama diorum ki bak sıcak geçene kadar oyalanırız odada sonra sen git havuza bende kaplıya giderim mustiyle diorum sonra akşam olunca deniz kenarına ineriz diom ee biz ne yapacakmışız tek başımıza sorma bazenn hayalini kuruorum içim cızzz edio okadar ihtiyacım varki yozgattan uzaklaşmayaa zaten küçük doğsun 3 aylık filan olsun hemen gökhanın halasına gideceğim istanbulaa beni en ii anlayan biriii burda kimseyi çekemem o yanlız oğluda ingiltereye gitdioo tatile çıkmazsam planım buNUR maşalah mustiye..
güzel hamile stres fazlalaşmış sende takılma bukadar..yanlız tatile çıksanız süper olur aslında...
ayy sorma deryam bi anlata bilsem kocama diorum ki bak sıcak geçene kadar oyalanırız odada sonra sen git havuza bende kaplıya giderim mustiyle diorum sonra akşam olunca deniz kenarına ineriz diom ee biz ne yapacakmışız tek başımıza sorma bazenn hayalini kuruorum içim cızzz edio okadar ihtiyacım varki yozgattan uzaklaşmayaa zaten küçük doğsun 3 aylık filan olsun hemen gökhanın halasına gideceğim istanbulaa beni en ii anlayan biriii burda kimseyi çekemem o yanlız oğluda ingiltereye gitdioo tatile çıkmazsam planım bu
oyy canım benim yaaa ne kadar bereketli bir günde doğmuş yavrumm hayatıda böle mübarek olsun için kuzumun
]
biraz endişelen ama biraz kendini kaybetmeden..sempatiksalakcinni..sadece mama yeterli değil..her gıdayı alabildiği kadar almalı..devam sütyse günlük süt ihtiyacını karşılamalı..yerimseniben
Gecen sene Kuzey.. Berat kandılınde dogmustu.. bugun 10 gun erkenden geldı Berat.. yıne de ıcım pır pır.
Kuzey sadece devam sütü ıle yasıyor.. sadece onunla yasıyor.. ve ben bu cocuga baska hıc bır sey yedıremıyorum.. bır ıkı lokma yıyor ne hazırlarsam hazırlayayım..
hanı sızın meyve canacarı falan olan evlatlarınız var ya.. ben de sadece sut canavarı modelınde..
Aldıgımız devam sütünün haddi hesabı yok.. yıne de yetıstıremıyoruz.
endıselenmelı mıyım??? goruslerınızı beklıyorum..
]
güzel vede özel anneye özel bir günde güzel bir bebek ..opuyorumnanaktan
gökhanla tatil planladık tabi arkadaşı izin almazsa gidemicez o bişi deil herkes baş başa gitmek ister benim koca yanlız gitmio bugün kandil die aradım kayınvalidemi dayı bunu ankaradan almaya gidiomuş dedim ozmn izin vermez dayım ankaraya gidince arkdaşına izin vermezz biz tatile çıkacaktım dedim durun gitmeyin oğluşumu(mustafa) çok özeldim dio ben geliyim görüüm öle gidin dio sanki bizde hemen yola düştük yada sen öle dedin die ertelicez sanki ayy bugün iice sinir olma durumundayımm şu mübarek gün yaa
Sen söyleyince hatırladım, Zeynep de Berat kandilinde doğdu. :) Gece 12 de sancım başlamıştı....
berke de boyle buyudu evrim ne çorba ne yogurt hiçbirsey yemez biberonla surekli mama içerdi sonra sonra degisti ama ne zaman hatırlamıyorum ama birsey olmuyor çokda saglıklı bunyesi çok kuvetli merak etme
Amin.. cemil cümlemizin evlatlarımızın insallah..
Yemıyor Deryam.. adam yemıyor.. sabah uc-bes catal omlet yedı.. zar zor bıraz portakal suyu o kadar.. ondan sonra uykusu geldı o zaman sütü verıyorum halıyle.. sütü vermezsem ac yatıyor, ac yasıyor.. oglen 3 kasık tarhama corbası.. ıkı lokma borek o kadar.. gerısı gelmıyor.. aksam masa kalabalık olunca yerse yıyor o da ıste 7-8 catal dıyım sana.. yanı gun ıcınde durum bu dur..
Adama yemıyor.. kesınlıkle yemek ıstemıyor.. mecbur kalıyorum sute..
Başımı koydum dizine.. ruhum okşandı resmen.. tesekkur ederım canım cıgerım..
sende ne söylüyosun mesafeli olmayı öğrenmen lazımönce :) ona ne sizin tatilinizden çıkarken biz gidiyoruz dersiniz olur biter. inş olur tatiliniz canım iyi gelir sana
nasılda güzel bir yıl geçti dimi evrimcim. hayat hep gülsün yüzlerine yavrularımızın.
sadece devam sütü ile yaşaması hiç yoktan iyidir ama doktor kontrolünde bir kan tahlili yaptır bakalım. yani yalıktasınız denizde iştahı açılır çocukların niye yemeyi reddediyor ki acaba. yani biz lavabo içi küvet içinde falan saçma sapan yerlerde oyalanırken açıyo ağzını, kuzey onu da mı yapmıyor
aslında hep yanlızız deyaa bunun farkında deil kocamm:))alışkınız aslındasiz hiç yanlız kalmadığınız için eşin sıkılrısınzı zannediyor oysa nasılda dinlenirsiniz..ama ısrar edip kendini hırplama.yerimseniben.olursa olur..olsa dahda iyi olur..kaydirigubbakcemile5
aynen öle valla benim acil mesafeyi öğrenmem lazımmsende ne söylüyosun mesafeli olmayı öğrenmen lazımönce :) ona ne sizin tatilinizden çıkarken biz gidiyoruz dersiniz olur biter. inş olur tatiliniz canım iyi gelir sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?