2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

NUR maşalah mustiye..
güzel hamile stres fazlalaşmış sende takılma bukadar..yanlız tatile çıksanız süper olur aslında...

NUR maşalah mustiye..
güzel hamile stres fazlalaşmış sende takılma bukadar..yanlız tatile çıksanız süper olur aslında...
ayy sorma deryam bi anlata bilsem kocama diorum ki bak sıcak geçene kadar oyalanırız odada sonra sen git havuza bende kaplıya giderim mustiyle diorum sonra akşam olunca deniz kenarına ineriz diom ee biz ne yapacakmışız tek başımıza sorma bazenn hayalini kuruorum içim cızzz edio okadar ihtiyacım varki yozgattan uzaklaşmayaa zaten küçük doğsun 3 aylık filan olsun hemen gökhanın halasına gideceğim istanbulaa beni en ii anlayan biriii burda kimseyi çekemem o yanlız oğluda ingiltereye gitdioo tatile çıkmazsam planım bu

siz hiç yanlız kalmadığınız için eşin sıkılrısınzı zannediyor oysa nasılda dinlenirsiniz..ama ısrar edip kendini hırplama.yerimseniben.olursa olur..olsa dahda iyi olur..kaydirigubbakcemile5

öyle yorgunumkii dün gece 1.5 ta yattık ve yusf uyumadı uykusuzum ama öğlen yusuf yatınca uzandım yanına içim sıkıldı uyuyamdım..şimdide leyla modundayım..aslında daha çok başım ağrıyor..boşuna canımı sıkıp geldim kısacası ve yorgunlukta cabasıı..........

oyy canım benim yaaa ne kadar bereketli bir günde doğmuş yavrumm hayatıda böle mübarek olsun için kuzumun

Amin.. cemil cümlemizin evlatlarımızın insallah..

]
biraz endişelen ama biraz kendini kaybetmeden..sempatiksalakcinni..sadece mama yeterli değil..her gıdayı alabildiği kadar almalı..devam sütyse günlük süt ihtiyacını karşılamalı..yerimseniben

Yemıyor Deryam.. adam yemıyor.. sabah uc-bes catal omlet yedı.. zar zor bıraz portakal suyu o kadar.. ondan sonra uykusu geldı o zaman sütü verıyorum halıyle.. sütü vermezsem ac yatıyor, ac yasıyor.. oglen 3 kasık tarhama corbası.. ıkı lokma borek o kadar.. gerısı gelmıyor.. aksam masa kalabalık olunca yerse yıyor o da ıste 7-8 catal dıyım sana.. yanı gun ıcınde durum bu dur..

Adama yemıyor.. kesınlıkle yemek ıstemıyor.. mecbur kalıyorum sute..

berke de boyle buyudu evrim ne çorba ne yogurt hiçbirsey yemez biberonla surekli mama içerdi sonra sonra degisti ama ne zaman hatırlamıyorum ama birsey olmuyor çokda saglıklı bunyesi çok kuvetli merak etme

kızcem hepsi her buldugunu agzına atma doneminde endise edecek bir durum yok tipik bebek hareketi once inceler bizim kızda sonra tadına bakmak ister

sende ne söylüyosun mesafeli olmayı öğrenmen lazımönce :) ona ne sizin tatilinizden çıkarken biz gidiyoruz dersiniz olur biter. inş olur tatiliniz canım iyi gelir sana

Gecen sene Kuzey.. Berat kandılınde dogmustu.. bugun 10 gun erkenden geldı Berat.. yıne de ıcım pır pır.

nasılda güzel bir yıl geçti dimi evrimcim. hayat hep gülsün yüzlerine yavrularımızın.

sadece devam sütü ile yaşaması hiç yoktan iyidir ama doktor kontrolünde bir kan tahlili yaptır bakalım. yani yalıktasınız denizde iştahı açılır çocukların niye yemeyi reddediyor ki acaba. yani biz lavabo içi küvet içinde falan saçma sapan yerlerde oyalanırken açıyo ağzını, kuzey onu da mı yapmıyor

Sen söyleyince hatırladım, Zeynep de Berat kandilinde doğdu. :) Gece 12 de sancım başlamıştı....

Ne guzel.. bızım suni yollardan oldu.. mecburen.

berke de boyle buyudu evrim ne çorba ne yogurt hiçbirsey yemez biberonla surekli mama içerdi sonra sonra degisti ama ne zaman hatırlamıyorum ama birsey olmuyor çokda saglıklı bunyesi çok kuvetli merak etme

Sütü de ıcmese Esra, ıste o zaman sıyırabılırım.. en azından sütü ıcınce ıcım rahatlıyor.

arada 3 beş kaşıkta olsa attırdığında yeter aslında çünkü süt bebeğide bunlar amaç değişik lezzetleri tatsın alışsın....öyle koca adam gibi kaşık kaşık yemeleri 1.5 yaşını bulur..hiç lokma almıyor sadece süt içiyorsa endişelen dedim ama değiş tatlar alıyormuş..

Denize girmiyor Cülüzüm.. soguk gelıyor buranın denızı.. sevmıyor.. o yuzden bı enerjı sarfettıgı yok.. hafta sonu cesmeye goturecegız Onu.. oranın denızı ona daha uygun..

Ilgısını cektıgımız anlar.. muhabbet kusumuzu önüne koyuyoruz kafesını.. ona ılgısı gıdıyor, o zaman uc bes tıkıyoruz.. ama hayvana psıkolojık destek lazım sanırım artık, o kadar sarsıntıya dayanamayıp kendını kafeste asacak dıye korkuyoruz resmen, elıne eger ılgısını cekecek bısı bulup ta verırsek o zaman ıkı uc atıyor.. ama adamın ılgısıını cekmek ole kolay degıl.. cok zorlanıyoruz.. hemen sıkılıyor.. o anları yakaladıgımızda kımse kacırmıyor emın ol.. bılınclı yemek yeme anı nereydeyse cok az.

siz hiç yanlız kalmadığınız için eşin sıkılrısınzı zannediyor oysa nasılda dinlenirsiniz..ama ısrar edip kendini hırplama.yerimseniben.olursa olur..olsa dahda iyi olur..kaydirigubbakcemile5
aslında hep yanlızız deyaa bunun farkında deil kocamm:))alışkınız aslında
sende ne söylüyosun mesafeli olmayı öğrenmen lazımönce :) ona ne sizin tatilinizden çıkarken biz gidiyoruz dersiniz olur biter. inş olur tatiliniz canım iyi gelir sana
aynen öle valla benim acil mesafeyi öğrenmem lazımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…