2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hamilesin daha hassassın geçmişte klan birşeye bu kadar takılma ..
keyfine bak ..
günaydın herkese...
arkadaşlar siz SÜTe geçtinizmi artık ben hala vermedimm bugün belki dr ye götüreceğim yaşına girmeden rutin kontrolünee ozmn sorayım diyorudum ne zmn sür içecek die
hala devam sütü veriyorum bizmki ençok içmesi gereken dönemde anamı ağlattı şimdi içiyor kışa girerken geçmeyi düşünüyorum..
göz dokyoruna götürmedim..
kaşık mamasına ara vermişsin yeniden dene belki sever..
yumurtayı yemiyorsa mısır unlu mamaya yumurta sarısı ekleyip kahvaltı niyetine yediriyorum bazen..
herkesin kandili mübarek olsun.Rabbim dualarımızı kabul etsin.kaza bela göstermesin.evlatlarımıza sağlık sıhhat versin.
geldim ama kimseler yok.atilde herkes sanırım.
sağol seninde mübarek olsun ..
değişiklik iyi gelmiştir..
yemek saatlerinde mutlaka oturturup yediriyorum..
çok hoşsun..zarif ağustos anneleri dolu aramız yerimsenibenbayanssulusmile
tekrar taşınmak zor kolay gelsin..Ankara çıksaydın sana faydam çok olurdu...
yeni evin daha hayırlı olur inşallah rahat edersin..

Fotoğrafa boğarım burayı bakın...Gelin uleynnn nerdesiniz... İyice sessizleştik...

Uploaded with ImageShack.us

Aslında kavuna dokunamıyor.Ihh ıhh diye kaçıyor kendilerinden.
ruzy paşaya maşallah baya büyümüş...
ayça ciclerimiz oldumu ..:uhm:
hadi 60lı kilollara a kaldı..
bugün gidiyorum 1hafta yokum bağyanlar...tabi şu birgünde canımı sıkan birşey olursa eşimle geri dönerim..
kendinize iyi bakın..
heheh döndüm bile...birde 1 hafta yokum demişim yazarken kendim bile inanmamıştım..
evet benimkiler canımı sıktılar....geri geldim bende..iyikide gelmişim..
bi kaç tanede ben ekledim..

çok oldu yaa kusura bakmayınn...
topikte şenlik var gözümüz gönlümüz bayrm etti..
maşallah ilkeyede..siz kaç kilo oldunuz ?
bukadar neden uzadı bu iş...
kkaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun kurtuldun en sonunda dişinede geçmiş olsun...
yarın kardeşim astsubaylık elemelerine gidiyor kızlar. dualarınızı bekliyorum. hayırlısı olsun..
hakında ne hayırlıysa o olsun..

güle güle binin kazasız belasız inşallah...

götürüyolar tabikii herşeyi önce ağızlarıyla tanıyolar oral dönem mi diyolar ne bu işi bilenlerr önce emerek ve ağıza alarak tanıyolar etraflarını doğal yanii.. bizde öyleyizz ..

...topikte şenlik var gözümüz gönlümüz bayrm etti..
maşallah ilkeyede..siz kaç kilo oldunuz ?

...

teşekkür ederiz..
biz 11 kilo oldukk

ohh ohh.. ne güzel.. bende ilke istediği kadar emsin istiyorum max. 2 yaş heralde .. bazen böylee arkadaşlarımız nispet yapıyolarr gittik içtikk ohh ohh diyee canım çekiyo benimde...

hafif alkollüyken bende daha iyi araba kullanırım gibi gelir bana hepp ne kadar tehlikelii oysakii ama çok şükür bizimde başımıza bi iş getirmedim şimdiye kadar..

tşk ler arkadaşlar cvplar için
derya elimden geldiği kadar vurdum duymaz olmak istiyorum herkesle mesafeli olmak istiyorum ama yapımda yok herkesi kendim gibi görüorum ha ben 4/4 delim ama samimiyet olarak amaa bende bundan sonra herkese tıııııııııııııııııın die yaşıyacağımm

Esra ya katılıyorum ben yaaa.. sen ne sınır bozucu bı tipsin.. sen miisn die alıntı yapmıstım once, ınanamadıgımdan :)) sinir bozucu şeyyy :)))) sinir.. bozucu :umursamaz:

valla bu yaş aralıgı hep boyle.. kumsala gıdıp avuc avuc agzına kum almaya calısan bır velete sahıbım mısal..

dr den geldik yeni doktorumuz değişmiş bayan bir dr gelmiş bunuda sevdim ii ye benziyor kilomuz 10 kilo 700 gr boyumuz 76 gelişimi gayet ii dedi ...vitamin verdi...
sütü sordum peynir yoğurt yiyorsa boş ver dedi dedim hergün 1 kase mutlaka yoğurt yer dedim tmm çokta önermiyorum ben sütü dedi...
devam mamasını sordum ben hala 3 numarayı kullanıorum dedim vermesen bile olur dedi dedim ozmnda uyumaz devam et biraz dedii...
çorbaları kıyma filan koy eksik etme dedi ben ona özel çorba yapmıyorum bizim çorbalarımızdan yemeklerimizden yediriyorum dedim çok güsel ideal bir oğluşun var dedi....

Son düzenleme:
Deryam, dostum hoşgeldin..

Elifim, sen de hoşgeldın.. Allah yardımcın olsun..

Fatmacım araban hayırlı ugurlu olsun..

Esra, hakkında hayırlısı olsun ınsallah..

Denizimin dogum gununu can-ı gonulden kutlarım..

Yine Fatoş un kulakları cınlamıs.. ınsan ınsan olunca, uzerıne yapısan kavramların bı gecerlılıgı kalmıyor, ben kayınvalıde gıbı bakmıyorum ona.. o da bana gelin dıyorsa, bılıorum ki kızmıstır bana :))

Nur um.. s..... et, sen de Gokhan a uy..adam arasına kendı anasına mesafe koymussa varmıs bı bıldıgı..

ama zayıf diye insanın üstüne bu kadar gelinmez ki canım :))) hem çok hoşta değil bu kadar zayıflık 0 bedenden 36 ya geçmek için çabalıyorum bende :)) (özrü kabahatinden beter oldu ama)

maşallah mustiye.

edacım oğlun çok tatlı maşallah

Kuzey sadece devam sütü ıle yasıyor.. sadece onunla yasıyor.. ve ben bu cocuga baska hıc bır sey yedıremıyorum.. bır ıkı lokma yıyor ne hazırlarsam hazırlayayım..

hanı sızın meyve canacarı falan olan evlatlarınız var ya.. ben de sadece sut canavarı modelınde..

Aldıgımız devam sütünün haddi hesabı yok.. yıne de yetıstıremıyoruz.

endıselenmelı mıyım??? goruslerınızı beklıyorum..

Nur um.. s..... et, sen de Gokhan a uy..adam arasına kendı anasına mesafe koymussa varmıs bı bıldıgı..
aynen öle diomki biraz önce telde gökhan annen ankaraya geçmiş diom ben bursada biliodum diom evet dio nie sölemedin diom hiç işim olmaz boş dedikodularla dio kim ne yaparsa yapsın dio bak böle birii benim kocamm.
evrimim ama oturuoz ya vebali sende nur sen dieceksin ara sor die dio ee gökhana diomki evlenmeden önce mesafelimiydiniz diom ben annemle hiç yakınlaşmadım dio böle böle diom sen he de geç git dio bende böle olunca arada kalım ammaaa artık şu son olayda çok ii anladım k.validemi ne yaprsa yapsınlar valla....

Cülüz.. sen zaten demişsin bacım özrünün kilondan fazla olduğunu.. sus be kadın, sıfır beden dıyor bır de.. terastan kendımı denıze yuvarlıycam şimdi (((((

Teşekkürler cevaplarınız için. Bugün işyerinden bir arkadaş demir eksikliğindendir dedi, benim de kafam karıştı biraz. Geçen ay kan değerleri normal çıkmıştı gerçi ama insan yine de etkileniyor..

gökhanla tatil planladık tabi arkadaşı izin almazsa gidemicez o bişi deil herkes baş başa gitmek ister benim koca yanlız gitmio bugün kandil die aradım kayınvalidemi dayı bunu ankaradan almaya gidiomuş dedim ozmn izin vermez dayım ankaraya gidince arkdaşına izin vermezz biz tatile çıkacaktım dedim durun gitmeyin oğluşumu(mustafa) çok özeldim dio ben geliyim görüüm öle gidin dio sanki bizde hemen yola düştük yada sen öle dedin die ertelicez sanki ayy bugün iice sinir olma durumundayımm şu mübarek gün yaa

Son düzenleme:
Mustıye kocaman masaşşallahh.. Yiğit nası kuzu Nur??

Edacım.. selamlar kuzum.. ne ıyı ettın de ekledın fotolarını, ole deme.. öp tosununu benım ıcın.

yok yahu.. bu yaşından kaynaklanan merak durumu.. sanmıyorum.. sadece tek bır seye odaklanırsa bence endıselen.. ama etrafını keşfetmeye calısıyor bence.

Mustıye kocaman masaşşallahh.. Yiğit nası kuzu Nur??

.
saol tiyzesii resmini eklicem eriniorum dr gayet oynak sağlıklı bir bebeğin var dedii..
ama bir evrimcim ya mustiyle aynı pozu verdi ayrıntılıda ikisinin resminide eklicem yarınn hatta vaktim olursa bugünde ekliyebilirm

Gecen sene Kuzey.. Berat kandılınde dogmustu.. bugun 10 gun erkenden geldı Berat.. yıne de ıcım pır pır.

]

biraz endişelen ama biraz kendini kaybetmeden..sempatiksalakcinni..sadece mama yeterli değil..her gıdayı alabildiği kadar almalı..devam sütyse günlük süt ihtiyacını karşılamalı..yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…