hamilesin daha hassassın geçmişte klan birşeye bu kadar takılma ..acayip bunalıyorum kendimi nereye atacağımı bilmiyorumm kimseye güvenim kalmıo git gidee... herkes çıkarı için bir birinin peşinde bölee sağlamca sırtımı dayıyacağım kimse yokk bugünlerde kendimi çok garip hissediyorum hiç bişi beni mutlu etmio sürekli düşünüyorumm bi kaç olay oldu vee herkes geri eski hayatına döndü ama etkilenen ben oldum ki olayın benimle hiç alakası yok bile...
keyfine bak ..
hala devam sütü veriyorum bizmki ençok içmesi gereken dönemde anamı ağlattı şimdi içiyor kışa girerken geçmeyi düşünüyorum..günaydın herkese...
arkadaşlar siz SÜTe geçtinizmi artık ben hala vermedimm bugün belki dr ye götüreceğim yaşına girmeden rutin kontrolünee ozmn sorayım diyorudum ne zmn sür içecek die
göz dokyoruna götürmedim..yav arkadaşlar ben neva'yı yeterince besleyemediğimi düşünür haldeyim son zamanlarda.üç aydır kilosu aynı,boyu uzadı.eskisi kadar yemiyor sanki.en iyi yediği öğün khvaltı.yumurtayı pek sevmiyor.bazen yiyor bazen yemiyor.bizim yemeklerden yiyor,mama asla yemez zaten,kaşık mamasını bıraktı bayadır.bakıcı yedriyordu.yeniden mi başlasam.lanet olası yerde de topu topu iki tane özel hastane vardı.Batman'da harikaydı sağlık hizmeti.doktor da bulamadık.
bir de göz doktoruna götüren var mı aranızda?
kaşık mamasına ara vermişsin yeniden dene belki sever..
yumurtayı yemiyorsa mısır unlu mamaya yumurta sarısı ekleyip kahvaltı niyetine yediriyorum bazen..
sağol seninde mübarek olsun ..herkesin kandili mübarek olsun.Rabbim dualarımızı kabul etsin.kaza bela göstermesin.evlatlarımıza sağlık sıhhat versin.
geldim ama kimseler yok.atilde herkes sanırım.
değişiklik iyi gelmiştir..iyi haftalar
kandilmiş sanırım bugün herkesin kandili kutlu olsun, Allah dualarımız kabul etsin.
yoğun bir hafta sonu idi. hem düğün vardı. hem de bir gece klubüne sıla gelmişti. gittik bıcır bıcır geveze çok tatlı bir kadın imiş sıla hanım :) zaten severdim daha da cok sevdim. gece uyurken anneme bbıraktık alpereni sabaha karşı döndük ikimizde içmiştik alpereni almadık korktuk trafiğe çıkmaktan sabah alırız dedik bir uyandık ki saat 12 olmuş :)) neredeyse 1 yıldan sonra ilk kez 12 ye kadar uyumuşum. çok çok iyi geldi.
yemek saatlerinde mutlaka oturturup yediriyorum..
alpellamın yeni mama sandalyesi dolaba giiriyor tencere tava sesleri eşliğinde iki kaşık yiyor. peşinde mama yedirmek cok zor oldu son zamanlarda. karnı aç ama bişeylerle meşgul olmadan ağzını açmıyor.
çok hoşsun..zarif ağustos anneleri dolu aramız yerimsenibenbayanssulusmile[/IMG]
tekrar taşınmak zor kolay gelsin..Ankara çıksaydın sana faydam çok olurdu...rüzgarla güne başlamak ne güzel ne güzel,
herkese merhaba.nereden başlasam,nasıl anlatsam bilemiyorum.Afyon'da yaşadıüım sıkıntıyı hiçbir yerde yaşamadım,şansım olsa Batman'a dönerim.
kısaca özetleyeyim.tuttuğumuz evin eksiği gediği bitmedi,vestiyer,banyo dolabı,sineklik,kiler kapısı ve daha birsürü şey.alt kattakiler de odaları genişletmek adına duvar yıkıyorlar iki haftadır.neva'nın psikolojisi bozuldu.evi taşıyoruz.
yardımcı kimse yok zaten.Salihin kardeşi geldi o da film falan izliyor,nevayla takılıyor.görümcem düşük yaptı kaynana ve tüm diğer aile efradı onun başını bekledi.oysa bana aynı durumdayken oğluma naz mı yapıyorsun demişti.senin de kızının başına gelsin dedim içimden..Rabbim büyük.
neyse yeni ev boyanacak 1 haftada taşınmış oluruz.en fenası bana görev çıktı bugün okuldayım üniversite tercihi yaptıracağım.okul şehir dışında.zor ele buldum bu sabah.neva'yı amcasına bıraktım.11-12'ye kadar uyuyor.12 de babası gelecek ben eve gidince işe gidecek.Onun müdürü anlayışlı.benimkisi ise tutturdu geleceksin diye.geldim işte ne gelen var ne giden.saat 3'e kadar buradayım.püffff.birgün şans bana da güler herhalde.özledim sizi.ne var ne yok meraktayım.
ben de durumlar böyle.
yeni evin daha hayırlı olur inşallah rahat edersin..
ruzy paşaya maşallah baya büyümüş...Fotoğrafa boğarım burayı bakın...Gelin uleynnn nerdesiniz... İyice sessizleştik...
Uploaded with ImageShack.us
Aslında kavuna dokunamıyor.Ihh ıhh diye kaçıyor kendilerinden.
ayça ciclerimiz oldumu ..:uhm:
hadi 60lı kilollara a kaldı..Dün konsere gittim Demet Akalın a ...
Konseri Denizin patronları organize etmişti Denizde orada güvenlik yapıyordu kadının isteklerine koşturup durdular yok vantilatör getirin yok bilmem ne ortalığı yıktı ukala...
Neyse bir arkadaş vardı o oynamaya meyilli bende azıcık içmeden açılamam kasılırım deniz su şişesiyle votka taşıdı ben bilmeden işin suyunu çıkardım tam oynamaya meyilliyim... Demet e biri sarkıntılık yapınca terketti sahneyi bende tam açılmışken :umursamaz:
Dünkü hareketliliğimden mi bilinmez bu sabah 71.3 kiloydum yuppi :lepi:
heheh döndüm bile...birde 1 hafta yokum demişim yazarken kendim bile inanmamıştım..bugün gidiyorum 1hafta yokum bağyanlar...tabi şu birgünde canımı sıkan birşey olursa eşimle geri dönerim..
kendinize iyi bakın..
evet benimkiler canımı sıktılar....geri geldim bende..iyikide gelmişim..sağol edacım, valla süperdi biz bıraktık emme işini ben sapıttım zil zurna oldum iki adım yer gittiğimiz arabayla gittik ben içmem çok fazla. eşim dedi iyimisin ödüm kopa kopa kullandım arabayı :)) çok şükür yakalnmadıkta bişey olmadı da. dolayısla alperen uzaktaydı alamadık sabah uyuma faslı süpermiş ama 12 de uyandım bi baktım kuzum yok kahvaltı etmeden cıktık eşim söylendi durdu rahatla bide kahvaltı yapsaydık diiye :))
deryacım senin kaynana kayınpeder mi ? anlamadım sen kalmıcakmıydın orda. Allah tamamına erdirsin
topikte şenlik var gözümüz gönlümüz bayrm etti..bi kaç tanede ben ekledim..
çok oldu yaa kusura bakmayınn...
maşallah ilkeyede..siz kaç kilo oldunuz ?
bukadar neden uzadı bu iş...ah gulizcim bir bilsem hep beraber olacakmıyım nolcak
az evel gn md yard yanına girdim imza almaya naptın geldinmi dedi geldim ama çok zor durumda geldim dedim sesini çikarmadı imzayı attı yani çok zordayım dedim yine a damdan tıkyok yaaa
carsamba sabaha kadar bekliyorum ondan sonra gidip etraflıca tekrar konusacagım. ne bekliyoruz bir anlasam. isin ucunda param oldugu içinde usteleyip resti çekemiorum koseye sıkıstım oluyorum artık gerginlikten yaa
kkaydirigubbakcemile5aksam annem geldi iyiyim ben dedi sen ise git sabah ise geldim
bir baktım masamda bir zarf
turkcell online islem merkezini kullanıp hp notebook çekilisinde 5. yedek olarak çıktınız diye zarf gelmis hemen aradım aracı kurum cekisili duzenleyen 10 asil 10 yedek çekilisi yapılmıs bilmemkaç milyon insan içinden çok saskınım :) nhos sansıma her zaman guvenirimde ne zaman girdigim bile hatırlamıyorum online islem e.
neyse 31 temmuza kadar 10 asil uyeden geri donus yapıp evrak yollayan olmazsa yedeklere geçeceklermis
su ana kadar 4 asil uye donus yapmıs onumed 6 asil uye ve yedekten onumdeki 4 uye var onlardan geri donus yapan olmazsa bana hak gelecek çok umutlu degilim ama heyecanı bile yeter :) bakalım
geçmiş olsun kurtuldun en sonunda dişinede geçmiş olsun...geldim....
cumartesi dr. a gittim rahimdeki yara donduruldu fazla ağladım zırladım ama korktuğum kadar değilmiş yani hemen işlem sonrası kasıklarımda adet ağrısı gibi bi sancı oldu sonra ağrı kesici içtim düzeldi.... sonra hiç oturmadım carrefoura gittik, eve geldim yine koşturmaca ayakta sonra selini parka götürdük günlük hayatıma devam ettim.....1 ay sonra kontrole gideceğim.... keşke daha önce gitseydim....
bu gecede dişimin ağrıısndan uyuyamadım kaplamalarımın altındaki dişlerim apse yapmış sabahta dişçiye gittim antibiyotik verdi haftaya pazarteside kanal tedavisi olacağım... gitmişken epeyce işlem var dişlerde 20 lik dişlerimin teki çekilecek diğerini çekemem çene cerrahı yapacak dedi... vs. işte ama hala dişim ağrıyor zonkluyor sanki ön dişlerim birde.... birşey ısıramıyormu bile çok acıyor......
ELİF çok zor bilirim tek başına herşeyle baş etmek..... insan birilerinden yani en yakınlarından ailesinden yardım bekliyor ama ne yapacaksın işte rabbim eşine sana güç kuvvet versin bu günlerde geçer... herşey sırayla:)))nevanın kilosuna takılma bence önemli olan boyunun uzaması gerisi boş sağlıklı olsunlarda.. selinde kilolu bi bebek değil oda doğru düzgün kilo almıyor iştahsız ama sağlıklı olsunlarda bunada şükür....
FATMA hayırlısı ne ise o olsun kadeşin için...
aklımda bunlar kaldı....
hakında ne hayırlıysa o olsun..yarın kardeşim astsubaylık elemelerine gidiyor kızlar. dualarınızı bekliyorum. hayırlısı olsun..
biz de araba aldık onun telaşındayız :) bi yandan da fizik tedavi görüyorum. boyun, omuz, sırt, bel komple.. bi hafta oldu. bi haftası daha var. inş faydası olur. şimdilik ağrılar iyice arttı. sonradan geçiyor bu tedavide. dün de ilk kez doğru düzgün bi pikniğe gidebildik sonunda yiğit kuşumla. hamakta yattı uyudu. o arada biz mangal filan yaptık yedik pek iyi oldu :)
güle güle binin kazasız belasız inşallah...