arada 3 beş kaşıkta olsa attırdığında yeter aslında çünkü süt bebeğide bunlar amaç değişik lezzetleri tatsın alışsın....öyle koca adam gibi kaşık kaşık yemeleri 1.5 yaşını bulur..hiç lokma almıyor sadece süt içiyorsa endişelen dedim ama değiş tatlar alıyormuş..
Hepinizin berat kandili mübarek olsun..
Gecen sene Kuzey.. Berat kandılınde dogmustu.. bugun 10 gun erkenden geldı Berat.. yıne de ıcım pır pır.
Ne guzel.. bızım suni yollardan oldu.. mecburen.
Sütü de ıcmese Esra, ıste o zaman sıyırabılırım.. en azından sütü ıcınce ıcım rahatlıyor.
rüzgarla güne başlamak ne güzel ne güzel,
herkese merhaba.nereden başlasam,nasıl anlatsam bilemiyorum.Afyon'da yaşadıüım sıkıntıyı hiçbir yerde yaşamadım,şansım olsa Batman'a dönerim.
kısaca özetleyeyim.tuttuğumuz evin eksiği gediği bitmedi,vestiyer,banyo dolabı,sineklik,kiler kapısı ve daha birsürü şey.alt kattakiler de odaları genişletmek adına duvar yıkıyorlar iki haftadır.neva'nın psikolojisi bozuldu.evi taşıyoruz.
yardımcı kimse yok zaten.Salihin kardeşi geldi o da film falan izliyor,nevayla takılıyor meraktayım..ben de durumlar böyle.
alpellamın yeni mama sandalyesi dolaba giiriyor tencere tava sesleri eşliğinde iki kaşık yiyor. peşinde mama yedirmek cok zor oldu son zamanlarda. karnı aç ama bişeylerle meşgul olmadan ağzını açmıyor.
yya bu supriz kelimeside moda oldu yahuu yazın acık acık kim kimle nerde nasıl bulusuyor neler oluyor :)))
dün gittim bugün geri geldim ..sözümüzü yaptık ama külli arıza kaynana kayın baba onun için kalmadan bugün yola geri düştüm ve şükür evimdeyim...
Merhabalar, birşey sormak istiyorum sizlere, sizin bebeklerde yerde bulduğu herşeyi ağzına götürüyor mu? Benim kızım evde veya dışarda yerde gördüğü ilgisini çeken herşeyi ağzına atıveriyor. ( kağıt, yaprak, çiçek, kum-taş) bir çoğunu geri çıkarıyor, bazılarını biz ağzından alıyoruz.
dr den geldik yeni doktorumuz değişmiş bayan bir dr gelmiş bunuda sevdim ii ye benziyor kilomuz 10 kilo 700 gr boyumuz 76 gelişimi gayet ii dedi ...vitamin verdi...
sütü sordum peynir yoğurt yiyorsa boş ver dedi dedim hergün 1 kase mutlaka yoğurt yer dedim tmm çokta önermiyorum ben sütü dedi...
devam mamasını sordum ben hala 3 numarayı kullanıorum dedim vermesen bile olur dedi dedim ozmnda uyumaz devam et biraz dedii...
çorbaları kıyma filan koy eksik etme dedi ben ona özel çorba yapmıyorum bizim çorbalarımızdan yemeklerimizden yediriyorum dedim çok güsel ideal bir oğluşun var....
Denize girmiyor Cülüzüm.. soguk gelıyor buranın denızı.. sevmıyor.. o yuzden bı enerjı sarfettıgı yok.. hafta sonu cesmeye goturecegız Onu.. oranın denızı ona daha uygun..
Ilgısını cektıgımız anlar.. muhabbet kusumuzu önüne koyuyoruz kafesını.. ona ılgısı gıdıyor, o zaman uc bes tıkıyoruz.. ama hayvana psıkolojık destek lazım sanırım artık, o kadar sarsıntıya dayanamayıp kendını kafeste asacak dıye korkuyoruz resmen, elıne eger ılgısını cekecek bısı bulup ta verırsek o zaman ıkı uc atıyor.. ama adamın ılgısıını cekmek ole kolay degıl.. cok zorlanıyoruz.. hemen sıkılıyor.. o anları yakaladıgımızda kımse kacırmıyor emın ol.. bılınclı yemek yeme anı nereydeyse cok az.
biz de yemiyoruz yemiyoruz grubundanız..bikaç çeşit devam sütü de elimde patladı..kesinlikle içmiyor..sadece çamaşır makinası çalışırken bikaç lokma yedi yedi, yoksa yok..hatta bazen bikaç parça çamaşır bulup atıyorum makinaya yesin diye..
bir de şu bimden aldığımız laptopların müziği eşliğinde eşime garip garip hareketler yaptırıyorum o arada ben tıkıyorum ağzına..::::::) dikkati dağılmadan kesinlikle lokma yemiyor..
dün akşam kendimize patates kızartması yaptım eline verdim 5-6 parça yedi..isteyerek ve bilinçli bir şekilde..çok şaşırttı beni.
dr.una sorduğumda..nerde yiyorsa orda yedireceksiniz, bu bir süreç geçecek dedi..ne zaman geçecekse..sinirlerim alt üst oldu..:::::::::::::
yemek satlerinde oturturuyorm ama dikkatini çekecek birşey olamyınca bizde yemiyoruz..yeni yöntem o elini benim ağzıma uzatcak ben öpeceğim o da arada ağzını açacak öyleyiyoruz bazen ablamız yardıma koşuyor bazen lui tv..genel olarak bu döenmde hepsi aynı durumda yani..iştah durmumuz değişken...bizim yemeklerden yemeyi seviyor..rede etmiyor şükür tatlı durumu kötü hemen öğürüyoruz..
denize mesajlarınızı okudum... offf !!!! çok duygulandım. çok teşekkür ederim hepiniseeee..
yine efrimimden bir alıntıyla mesajıma son verirken "hepinisi hasretle kucaklıyorum..."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?