2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim oglum 10 yasında oldu hala bilincli yemek yemiyor tv karsısında olmazsa bir saati asıyor yemek yeme suresi sayet hemen bahceye falan inecekse belki tikalıyor agzına
nerde yiyorsa yesinler yipratmayın kendinizi 10 senedir istahsız bir çocukla ugrasıyorum ne demek oldugun uçok iyi biliyorum nerde yerse yesin de yesin diyin onemli olan fiziksel gelisimi sonuçta alıskanlık edep adap masada oturma vs bir sekil sonradan ogretilir onemlisi saglam bunyeli olması benim için boyle.

ha ama tek karsı oldugum sey gezerek yemek yemesi çocuklarımın. onu hiç yapmadım çok da zoruma gidiyor pesinde egil kalk yedir mutlaka oturtmusumdu ama onune ne veririm elinde ne tutar neyi izler hep degisir ama oturaark yerler

guliz ruya goruyor olabilir. baska birsey olamaz bakıcı muhabetiniz olsa baska sey aklına getir diycem ama o da yok sonuçta bizimkinin o iç çekmeleri cıglık atarak uyanmaları bitti kesildi çunku
eh diye bize vurması bile bitti gibi birsey nadiren yapıyor tek tuk o da gelip suratını suratının onune getirirsen vuruyor rahatsız oluyor belkide dibine girilmesine o sekil.

herkese günaydınnn...
sabah çok kötü başladım zaten çok iidim yaa artık bölece gider

gecen gun evde oldugum gunlerden birinde ece ye yemek yediriyorum boyle bas parmagın tırnak kısmı kadar boncukalr var buyukcene yuvarlak parlak sekerlik içidne duruyordu torbaya aldım topladım onalrı ama yemek yerken 4 tanesini aldım onalrı avcumda saklayıp acıp yediriyorum biri dustu mama sandalyesinin içine bakındım bulamadım yemek bitti hala baktım dedim tamamen arasından doseme altına giti heralde
sonra oturuyoruz annemle bu da oturuyor mama sandalyesinde reklam vardı ona bakıyor annem dedi ogurdu bu durduk yere ece yemek harici kusmaz ogurmez
bir gittim agzında birsey çigniyor kondurmadım boncuk oldugnua çunku o yuvarlak cigneyemez biberon falan vriyorm su içsin agzını acsın diye yokk kapatmıs sıkı sıkı sonrab ir baktım seker yuvarlarız ya agzımızdao hareketi yaptı allahım bittigim andı varya.

elim ayagım nasıl titredi anneme renk vermedim kadının tansiyonu sekeri firliyor hemen bastırdım dudagına bir araladım agzını kırmızı kırmızı parliyor agzınada aman ne agladı aldım diye birazda dudagı acıdı sanırım ama tek hareketle parmagımı sokup çıkardım omrumden omur gittiii ama
çok dikkatli olmak gerek artık ya ben onca aradım sandalyede o nerden buldu bilmiyorum

gunaydın nurcum sanada

yahu biraz kendini neselendirecek birseyler yap bu sekil negatif hamilelik geçirmen hiç iyi degil olumlu bakmaya çalıs yazık boyle sıkıntılı hamilelik yasanması beni en çok uzen konulardan biridir hamileler mutlu olmalııı

dun site yonetiminden onay aldık partiyi sitenin lokalinde bahcede yapıyoruz bugun susleme malzemeleri geliyor . birazdan dogumgunu muzikleri falan indireceğim netten ne tur muzik calmalı napmalı bilemiyorum bakacagım artık fikri olan varsa sayet yazarsa sevinirim

ay sorma esracım yaa annem hep dio olan küçük kuzuya oldu çok sinirli bi yapısı olacak dioo mustide çok neşeliydin dio gerçektende ölee ben bu sene hiç bişi anlamadım esracım hayattan

Günaydın opuyorumnanaktan

Çok geçmiş olsun umarım güzel haberlerle dönersin :Saruboceq: En kısa zamanda bekliyoruz deneyimlerini ve fotoğrafları zemuszemus

Canım neden acaba ağrısı falan mı var ki!?

İnşallah cnm Özdenin gelecekteki durumuna bağlı uslu olma yolunda ilerlerse gelebilrim ancak...

günaydın nur noldu ki yine bu ruh halinden kurtuşman lazım. esranında dediği gibi keyifli bişeyler yap. herşeyi takma kafana yavru.

ya esra benim anneminde desibeli cok yüksek bağıra bağıra konuşur bağıra bağıra sever. alperen yapma derken bağırıyor akşam kızdım azıcık. bağırma cocuğuma sesini yükseltince seni daha iyi anlamıyor dedim. alperen sesten korkmuyor ama annemle yüz göz olmuş cok oda gidip annemin yüzünü tırmalıyor sanırım fazla müdahale ediyor. akşam konuştum biraz canı da sıkıldı ama napim bağıra çağıra alperende şiddet yanlısı zaten daha da tetikler diye korkuyorum.

Bu sabah maceramız sabah sabah yaşadıklarımı duyunca acıyacaksınız bana :))
Ben dün gece her zaman 10 da uyuyan çocuğu 11 de zor uyutunca gece yürüyüşüne 11 de gidip döndükten sonra duş falan derken 1 de uyudum sabah Özde erkenden mızmızlandı sütünü ısıtıp yanınakıvrıldım beşiğine geçtim nasıl olsa oradan düşme imkanı yok diye rahat rahat uyuyorum o da bir sağa bir sola üstümden atlayıp duruyor saçlarımla uğraşıyor tepeme biniyor falan alışkınım zaten çok uykusuz olduğumdan dedim kendi halinde takılsın gözümü bile açmadım.. Sonra 8 i geçiyordu artık kalkayım dedim bir baktım ki bizim hatun bezini çıkarmış kakalı bezini tüm yatak üstümüz başımız kaka :sinifsinif: E be kadın o kadar yorgundunda kokuyuda mı duymadın Kalktık banyomuzu yaptık falan offf bir daha külot giydirmem lazım bezinin üzerine ders oldu bana aptal kafam :mymeka:

Nur bencede rahatlasan biraz.. Keşke tatile çıksanız bir an önce...
Esra aman allah korusun ya bizimkide sabah ayısının kafasını delmiş içindeki süngerleri yiyordu ya benimbu kızla başım belada

günaydın nur noldu ki yine bu ruh halinden kurtuşman lazım. esranında dediği gibi keyifli bişeyler yap. herşeyi takma kafana yavru.

.
beni keyiflendirecek ne yapabilirimki hiç bi şey yok net dışında sosyal bi yaşantım yok yanii öfff yine sinir harbindeyimm

Nur bencede rahatlasan biraz.. Keşke tatile çıksanız bir an önce...
özlemcim sanırım bizim tatil işi yatmış arkadaşı izin alamamış senki baş başa çıkamıoz bakıyım olmazsa teyzeme göndermesini istiyeceğim kesin yok diyecek ama şansımı deniyeceğim bakalım..

tatil olayına canın sıkıldı dimi nur? yanlız cıkın ne olacak ki birilerine bağlı olmaktansa gidin bir otele birkaç gün kafanızı dinleyin. evde oturma bugün canım biyere cıkamıyosan annene falan git. keşke bir arkadaşın olsaydı sana kahvaltıya falan gelecek. kafan cok dağılırdı

ruzy ye bayıldım ya asi genç olmuş

Allah kolaylık versin sana çok zor durumdasın belli
vallahi afyon da akrabam olsa arayıp sana yardım etmesini isterdim bir dost derdini dinlese o bile rahatlatır seni birazcık

maşallah
dün bana biri tam yemek sonrası misafirlikteydik göbeğim biraz çıkmış yüklü müsün dedi üstüne uçacaktım

herkesin kandili mübarek olsun.Rabbim dualarımızı kabul etsin.kaza bela göstermesin.evlatlarımıza sağlık sıhhat versin.
geldim ama kimseler yok.atilde herkes sanırım.

geçmiş kandiliniz mübarek olsun

ben götürdüm canım
ışıkla odaklanmasına falan bakıyorlar başka birşey yapmıyorlar

bitmez valla bu sorunlar biraz kendini soyutlamak lazım olaylardan

seni alkışlamak istiyorum

hayırlı olsun
ohh sefanız olmuş Fatma

yarın kardeşim astsubaylık elemelerine gidiyor kızlar. dualarınızı bekliyorum. hayırlısı olsun..

hadi hayırlısı

çok geçmişş olsun kurtuldun bak

ayyyyy annelik bende çok özlüyorum kızımı

meltemmm son sut izinli pazartesin bu herhalde haftaya erkenden bekleriz senide buraya :)

yes dün son süt iznimdi bitti gitti işte

dün gittim bugün geri geldim ..sözümüzü yaptık ama külli arıza kaynana kayın baba onun için kalmadan bugün yola geri düştüm ve şükür evimdeyim...

sende de aynı dertler

bi kaç tanede ben ekledim..

çok oldu yaa kusura bakmayınn...
Eda ne füzel foto öyle at üstünde bebejkler hayvanları çok seviyorlar

çok güldüm özlem
başıma gelse ağlardım herhalde

Günaydınnnnnopuyorumnanaktan

özlem nasıl çıkarıyor bezini tuvalet eğitimini erken alacak özde. hoşlanmıyor demek ki. ama nasıl çıkarıyor iyi kakayı yemeye kalkmamış :)) çok güldüm ama benim başıma gelse bende kesin ağlardım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…