ay sorma esracım yaa annem hep dio olan küçük kuzuya oldu çok sinirli bi yapısı olacak dioo mustide çok neşeliydin dio gerçektende ölee ben bu sene hiç bişi anlamadım esracım hayattangunaydın nurcum sanada
yahu biraz kendini neselendirecek birseyler yap bu sekil negatif hamilelik geçirmen hiç iyi degil olumlu bakmaya çalıs yazık boyle sıkıntılı hamilelik yasanması beni en çok uzen konulardan biridir hamileler mutlu olmalııı
denize mesajlarınızı okudum... offf !!!! çok duygulandım. çok teşekkür ederim hepiniseeee..
fotoğrafları koyacağım en yakın zamanda. tecrübelerimdende bahsetmek istiyorum hatta.
ankaradayım. burdan malatyaya geçecektik. olmadı. belimle bacaklarım arasında garip bir ağrım var. gece başlayıp sabaha kadar sürüyor. ağrı kesiciler, kremlerle günlerdir uğraşıyoruz ailecek telef olduk ama geçmedi yarın sabah hastaneye gidiyorum hakkımda hayırlısı artık...
hayırlısı deyince kandilimiz mübarek olsun. dualarımız kabul olsun inşallah.
didoma üzüldüm çok. hepimizin işi gücü yolunda gitsin diye dua ediyorum.
denizde yemiyor. zaten geceleri sabahlayıp akşama kadar sersem gibi dolaşmaktan yediremiyorumda. emiyor ama hala ısrarla. deli gibi. yemek yemeyi unuttu bence. sadece emme yi yemek olarak kabul ediyor. masaya oturuyoruz tam yemeğini uzatıyorum o göğsüme saldırıyor ve artık eskisi gibi beklemiyor o anda istiyor. bende süt içiyor en azından diye efrimim gibi avunuyorum işte. geçici dönem olmasını feci şekilde umuyorum....
yine efrimimden bir alıntıyla mesajıma son verirken "hepinisi hasretle kucaklıyorum..."
günaydın
daha önce yazmış mıydım hatırlamıyorum. gece eşim yoktu yine kuzuyla uyudum. 3-4 kez oldu dün gecede iç çekiyor birşeyden korkuyomuş gibi derin derin nefes alıyor. ağlamaya çalışıyor. ama uyanmıyor. neden olur acaba çok üzüldüm yine gece.
yaa ozlem keske bulussakk ist da oldugun nadir zamanlardan birini kaçırdım hala aklım agelince uzuluyorum oyle sıkısık anlarıma denk geldiki calısmak ve iki çocuk gercekten hiçbirseye zaman bırakmıyor . bir dahaki sefere insallahh
beni keyiflendirecek ne yapabilirimki hiç bi şey yok net dışında sosyal bi yaşantım yok yanii öfff yine sinir harbindeyimmgünaydın nur noldu ki yine bu ruh halinden kurtuşman lazım. esranında dediği gibi keyifli bişeyler yap. herşeyi takma kafana yavru.
.
özlemcim sanırım bizim tatil işi yatmış arkadaşı izin alamamış senki baş başa çıkamıoz bakıyım olmazsa teyzeme göndermesini istiyeceğim kesin yok diyecek ama şansımı deniyeceğim bakalım..Nur bencede rahatlasan biraz.. Keşke tatile çıksanız bir an önce...
keyifsizlik de varr bide hala birazda gökhana kırgınım bugün... zaten benim geldimi hep üst üste gelirrnoldu nurcum kayınvalide mi hala? yoksa genel bir keyifsizlik mi?
ruzy ye bayıldım ya asi genç olmuş
Allah kolaylık versin sana çok zor durumdasın bellirüzgarla güne başlamak ne güzel ne güzel,
herkese merhaba.nereden başlasam,nasıl anlatsam bilemiyorum.Afyon'da yaşadıüım sıkıntıyı hiçbir yerde yaşamadım,şansım olsa Batman'a dönerim.
kısaca özetleyeyim.tuttuğumuz evin eksiği gediği bitmedi,vestiyer,banyo dolabı,sineklik,kiler kapısı ve daha birsürü şey.alt kattakiler de odaları genişletmek adına duvar yıkıyorlar iki haftadır.neva'nın psikolojisi bozuldu.evi taşıyoruz.
yardımcı kimse yok zaten.Salihin kardeşi geldi o da film falan izliyor,nevayla takılıyor.görümcem düşük yaptı kaynana ve tüm diğer aile efradı onun başını bekledi.oysa bana aynı durumdayken oğluma naz mı yapıyorsun demişti.senin de kızının başına gelsin dedim içimden..Rabbim büyük.
neyse yeni ev boyanacak 1 haftada taşınmış oluruz.en fenası bana görev çıktı bugün okuldayım üniversite tercihi yaptıracağım.okul şehir dışında.zor ele buldum bu sabah.neva'yı amcasına bıraktım.11-12'ye kadar uyuyor.12 de babası gelecek ben eve gidince işe gidecek.Onun müdürü anlayışlı.benimkisi ise tutturdu geleceksin diye.geldim işte ne gelen var ne giden.saat 3'e kadar buradayım.püffff.birgün şans bana da güler herhalde.özledim sizi.ne var ne yok meraktayım.
ben de durumlar böyle.
[/IMG]
herkesin kandili mübarek olsun.Rabbim dualarımızı kabul etsin.kaza bela göstermesin.evlatlarımıza sağlık sıhhat versin.
geldim ama kimseler yok.atilde herkes sanırım.
yav arkadaşlar ben neva'yı yeterince besleyemediğimi düşünür haldeyim son zamanlarda.üç aydır kilosu aynı,boyu uzadı.eskisi kadar yemiyor sanki.en iyi yediği öğün khvaltı.yumurtayı pek sevmiyor.bazen yiyor bazen yemiyor.bizim yemeklerden yiyor,mama asla yemez zaten,kaşık mamasını bıraktı bayadır.bakıcı yedriyordu.yeniden mi başlasam.lanet olası yerde de topu topu iki tane özel hastane vardı.Batman'da harikaydı sağlık hizmeti.doktor da bulamadık.
bir de göz doktoruna götüren var mı aranızda?
acayip bunalıyorum kendimi nereye atacağımı bilmiyorumm kimseye güvenim kalmıo git gidee... herkes çıkarı için bir birinin peşinde bölee sağlamca sırtımı dayıyacağım kimse yokk bugünlerde kendimi çok garip hissediyorum hiç bişi beni mutlu etmio sürekli düşünüyorumm bi kaç olay oldu vee herkes geri eski hayatına döndü ama etkilenen ben oldum ki olayın benimle hiç alakası yok bile...
ne bileyim nur böyle mi olacağız bilmiyorum ama yapmamamız lazım. mutlu olsun istiyosak cocuğumuz. ben yemek ve temizlik işlerini de öğretmeyi düşünüyorum. karısını mutlu etsin ince bir erkek olsun istiyorum. malum orman bütünü odunlarla dolu etrafımız.
biz de araba aldık onun telaşındayız :) bi yandan da fizik tedavi görüyorum. boyun, omuz, sırt, bel komple.. bi hafta oldu. bi haftası daha var. inş faydası olur. şimdilik ağrılar iyice arttı. sonradan geçiyor bu tedavide. dün de ilk kez doğru düzgün bi pikniğe gidebildik sonunda yiğit kuşumla. hamakta yattı uyudu. o arada biz mangal filan yaptık yedik pek iyi oldu :)
yarın kardeşim astsubaylık elemelerine gidiyor kızlar. dualarınızı bekliyorum. hayırlısı olsun..
geldim....
cumartesi dr. a gittim rahimdeki yara donduruldu fazla ağladım zırladım ama korktuğum kadar değilmiş yani hemen işlem sonrası kasıklarımda adet ağrısı gibi bi sancı oldu sonra ağrı kesici içtim düzeldi.... sonra hiç oturmadım carrefoura gittik, eve geldim yine koşturmaca ayakta sonra selini parka götürdük günlük hayatıma devam ettim.....1 ay sonra kontrole gideceğim.... keşke daha önce gitseydim....
bu gecede dişimin ağrıısndan uyuyamadım kaplamalarımın altındaki dişlerim apse yapmış sabahta dişçiye gittim antibiyotik verdi haftaya pazarteside kanal tedavisi olacağım... gitmişken epeyce işlem var dişlerde 20 lik dişlerimin teki çekilecek diğerini çekemem çene cerrahı yapacak dedi... vs. işte ama hala dişim ağrıyor zonkluyor sanki ön dişlerim birde.... birşey ısıramıyormu bile çok acıyor......
ELİF çok zor bilirim tek başına herşeyle baş etmek..... insan birilerinden yani en yakınlarından ailesinden yardım bekliyor ama ne yapacaksın işte rabbim eşine sana güç kuvvet versin bu günlerde geçer... herşey sırayla:)))nevanın kilosuna takılma bence önemli olan boyunun uzaması gerisi boş sağlıklı olsunlarda.. selinde kilolu bi bebek değil oda doğru düzgün kilo almıyor iştahsız ama sağlıklı olsunlarda bunada şükür....
FATMA hayırlısı ne ise o olsun kadeşin için...
aklımda bunlar kaldı....
kızımı çok ama çokkk ozledim oyle alıstımdı ki onunla evde olmaya eminim oda benim boslugumu aramıstır aranmıstır etrafta canım bnim yaa nasıl istiyorum ayrılmayı su an allahım mubarek gunde dualarımı kabul eder insallah
meltemmm son sut izinli pazartesin bu herhalde haftaya erkenden bekleriz senide buraya :)
dün gittim bugün geri geldim ..sözümüzü yaptık ama külli arıza kaynana kayın baba onun için kalmadan bugün yola geri düştüm ve şükür evimdeyim...
Eda ne füzel foto öyle at üstünde bebejkler hayvanları çok seviyorlarbi kaç tanede ben ekledim..
çok oldu yaa kusura bakmayınn...
Bu sabah maceramız sabah sabah yaşadıklarımı duyunca acıyacaksınız bana :))
Ben dün gece her zaman 10 da uyuyan çocuğu 11 de zor uyutunca gece yürüyüşüne 11 de gidip döndükten sonra duş falan derken 1 de uyudum sabah Özde erkenden mızmızlandı sütünü ısıtıp yanınakıvrıldım beşiğine geçtim nasıl olsa oradan düşme imkanı yok diye rahat rahat uyuyorum o da bir sağa bir sola üstümden atlayıp duruyor saçlarımla uğraşıyor tepeme biniyor falan alışkınım zaten çok uykusuz olduğumdan dedim kendi halinde takılsın gözümü bile açmadım.. Sonra 8 i geçiyordu artık kalkayım dedim bir baktım ki bizim hatun bezini çıkarmış kakalı bezini tüm yatak üstümüz başımız kaka :sinifsinif: E be kadın o kadar yorgundunda kokuyuda mı duymadınKalktık banyomuzu yaptık falan offf bir daha külot giydirmem lazım bezinin üzerine ders oldu bana aptal kafam :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?