2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nisan ayından bu aya kadar 5 kere gitmişim anneme arkadaş desen 1 tane bile yokk üfff tatile sırf buran kaçmak için istiodum valla tatil yapmak için deil

özlemciğim canım benim,keşke evde yapsan şu meyve sebze sularını.çekiliş de yapılmış ben kaçırdım.çoğunun evinde vardır ama olmayan birine katı meyve sıkacağı hediye edecektim.çok faydalı birşey
el kızı hasta olamaz nurcum.çelikten,demirdendir oysa onlar yel değse titrerler.çok iyi bilirim.biraz da öbür dünya lazım.iki elin yakalarında olur.
alışmak istemiyorum.3 seneden sonra gideceğimm inşallah.tek sıkıntım neva sağlıkla büyüsün,bakıcı değiştirmeyelimdi.çok bir beklentim yoktu ama bu kadarını da beklemiyordum.
et yiyor mu alpoş? neva eti çok seviyor.ama böyle kebap ve köfte tarzı.kıymalı makarna yaptım dün yedi sayılır.
hyırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela göstermesin.
sibelciğim çok geçmiş olsun.senin de yakanı bırakmıyor terslikler.bir de sağlık sorunları ekleniyor daha da zor.Rabbim beterinden saklasın.evi falan taşıyıp yerleştireyim buluşalım mı? çok istiyorum seni görmek.nerede istersen buluşuruz.Eskişehir,Afyon,bozüyük
evet yeniden taşıyoruz.ev çok güzeldi ama gürültü bizi çok geriyor artık.bir de bitmeyen işleri.yok vestiyer,yok banyo dolabı sineklik vs..
hadi bakalım.sana çıksın inşallah
dün gittim bugün geri geldim ..sözümüzü yaptık ama külli arıza kaynana kayın baba onun için kalmadan bugün yola geri düştüm ve şükür evimdeyim...
ahhh canım ahhhh ne yaptılar kim bilir?
evrimciğim malım sen beni ramıyorsun ben de yoğunluktan arayamadım haberim yoktu bu durumdan.devam sütü aptamil mi? yoksa hepsinden içiyor mu? emzirmeyi bıraktın mı?
Gecen sene Kuzey.. Berat kandılınde dogmustu.. bugun 10 gun erkenden geldı Berat.. yıne de ıcım pır pır.
dedim sana o kadar BERAT koy çocuğun adını diye.
senin de işin zor. ben çok fazla uğraşmıyorum.sinirlerim dayanmıyor.birşeylerin karşısında oturtsam (bilgisayar,tv) kesin çok güzel yer ama istemiyorum.sabiha teyze de yapmayın diyor.
hepsi ayrı telden bu sıpaların tıpkı biz yetişkinler gibi.geçmiş olsun hojam.öperim tontik denizi nanklarından.
ayrılık kaygısı olabilir mi?
meltem gunaydınnn :))) bak burdayımm isteyimm ne yazikkii (((
sen,ben,meltem işteyiz..değişmeyen üçlü ha bir desibel var.
kaydirigubbakcemile2 kızma ama çok neşelendim sabah sabah.gözümün önüne geldiniz.yerim ben o köpüşü yaaa.banyo yapsaydınız bari:)

gunaydınss sonunda istanbuldayız ...

size bahsettğim supriz gorusmelerim gerceklesti:))) cokkkk cokk guzellerdi biriyle daha onceden gorusmustuk ama konya seydisehirde tekrar gorustuk digeriyle ilk kez gorustuk cok ama cok guzeldi kardesim benim.. foto eklemek isterdim ama kablolar nerde bilmiorum o yuzden ekleyemiorum..

bana kandil gunu evini acan guzel kardesim kendini acıklasın :))

nihayet istanbul'dasın. yani yolda bile birileriyle görüşüyosun ya helal olsun sana. süpersin. güliyle mi görüştün konya'da?

neva kendi yemek yemeye bayılıyor.ona yemek yedirirken zaman zaman mideme yumruk yiyormuş gibi hissediyorum.afakanlar basıyor.bizim bulduğumuz çözüm şu oldu:

kahvaltıda ekmeğin içine ( yumuşak yerine) labne,reçel yada tereyağı reçel sürüp kapatıp eline veriyoruz bir güzel yiyor kendi kendine.köfte,patatesi falan da eline veriyorum.kollu önlüklerden giydirince üzeri batmıyor.ama elini bacağına,saçına sürebiliyor.katıları böyle hallediyoruz.meyveyi zaten kendi yiyor,yalnız muzu kocaman ısırıp tehlikeler atlatıyor.COLOR]
bir de hippin organik bebe bisküvisini seviyor.deneyen var mı?

günaydın..topik kalabalık bu halini özlemişim..1günlük yolşculuk helak etti beni aslında yolculuk değlde yoldan gittik tuba hiç durmadan ağlaı orda sonra yusuf uyumadı ve doğal olarak hiç oturamdım akşamda misafirler geince yatış buldu 1.5 -2 yi tam yattım yusuf uyandı ve sabah kadar o yorgunlukla ayğımda yusufla sabhladım ardından hem gitiğim gün hemde sabah yaşanan tanatnalr ve ani tekrar yola çıkma kararı ve evde eşimi işe yetiştirme derken artık iflas bayarğını çektim akşam 8 de koltuğa serilip kaldım yusf ağlıyor kaldırmak için ama kalkamıyorum nasıl haytımda böyle yorulmadım ..sonuç kandil gecesini saat 9 da çocukalrı yatırır yatırmaz uyuyarak geçirmek zorunda kaldım..şükür yavrularım gece üzmedi dinlendim en sonunda ...bugün tekrar misafrim var yoğunum yine ama olsun..

şükür istanbuldasın harikasın ama varya..hım kimler bi bakalım...beni yormayında açıklayın..

yarın bir aksilik olmazsa sonunda 1 yaş aşılarımız iki hafta gecikmeli yaptıracağız.........ama çok gegrinim hayılrısı...

ayy DERYAM kıyamam ya bu ne yoğunluk herşey üst üste gelmiş... aşılar için gerilme canım bak biz yaptırdık hayırlısıyla 2 hafta olacak nerdeyse içini ferah tut.......

Valla canım bende anlamıyorum alıyor bantları cırtcırt 2 snde hallediyor... Bende hepinizin dediği gibi ağlayacaktım şokoldum sabah sabah güzel bir merasimle uyandırdı beni :))

Buralardan geçip giderken hiç mi demedin birde Altınoluk a uğrasam diye :umursamaz: Neyse bir dahaki postada benide aradan çıkarırsın zemuszemus

Ben denemedim bakarım bir ara onada... Demek yemeğini kendisiyemeyi seviyormaşallah kuzuya zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…