nisan ayından bu aya kadar 5 kere gitmişim anneme arkadaş desen 1 tane bile yokk üfff tatile sırf buran kaçmak için istiodum valla tatil yapmak için deiltatil olayına canın sıkıldı dimi nur? yanlız cıkın ne olacak ki birilerine bağlı olmaktansa gidin bir otele birkaç gün kafanızı dinleyin. evde oturma bugün canım biyere cıkamıyosan annene falan git. keşke bir arkadaşın olsaydı sana kahvaltıya falan gelecek. kafan cok dağılırdı
özlemciğim canım benim,keşke evde yapsan şu meyve sebze sularını.çekiliş de yapılmış ben kaçırdım.çoğunun evinde vardır ama olmayan birine katı meyve sıkacağı hediye edecektim.çok faydalı birşeyCanım bırak başkalarını düşünmeyi senin sana ihtyacı olan 2 meleğin var olayın ne olduğunu bilmiyorum ama salla gitsin karnındakini düşün strese girme...
Güliz bencede bu saç rengi daha güzel... Benimkide sarışın istiyordu oldum sarışın birde aptal gibi kestirince berbat oldum ya(
Elif ben birde Özde ye tat ın yeşil sebze meyve suyu var ya ondan veriyorum çok sevdi... Kefirde aldım deneyeceğim değişik şeyler istiyorum bende artık... Pipetle meyve suyu içerken çok şirin oluyor ya küçük meyve sularından veriyorum.. Aslında en iyisi evde yapmak ama....
el kızı hasta olamaz nurcum.çelikten,demirdendir oysa onlar yel değse titrerler.çok iyi bilirim.biraz da öbür dünya lazım.iki elin yakalarında olur.öncelikle hoş geldim elifimm zaten senin yazıları okuyunca iice cinlendim işlerine gelince torunum olur severler sonra bişi olsa tamm ters dönerler sen bilmiosundur giremediğin için amaa bu hamilelik gerçekten beni çok yıprattı şimdide çarpıntım ve ani tansiyon düşüklüğü oluo bebek kalbe üfürüm yapıomuş yani psikolijik olarak zaten çöktüm bide kimse anlamıyor yaa geçen gökhanın yengesi dioki ii gidiomu hamilelik dio yok denim nerdee ii geçsin dedim ama k.validen çokk hiç sorunu yok diomuş zaten herkes hasta olur bi ben olamam
alışmak istemiyorum.3 seneden sonra gideceğimm inşallah.tek sıkıntım neva sağlıkla büyüsün,bakıcı değiştirmeyelimdi.çok bir beklentim yoktu ama bu kadarını da beklemiyordum.tünaydın
şöyle bi geçmişe baktım ama alıntı yapamadım..
didecim afyonda problemler çıkmış. üzüldüm. ev işi cidden çok zor. en iyi bilenlerden biriyim. biz de daha tam yerleşemedik. afyona gelince.. ben de pek sevmem. bikaç kez gittim. sıkıcı geldi bana. ama inş alışırsın. hayırlısı böyledir diyelim. belki üç senen dolunca istersin tayin.. bebişinin sıkıntısı bizimkiyle bire bir. boy kilo bile aynı gibi anladığım kadarıyla. bizimde üç aydır kilo almadı daha da verdi. yemek yedirmek işkence gibi.. yalnız değilsin inan.
nurcum sıkılmışsın.. inş geçer. arada olur böyle. sonuçta hamilesin. üzme kendini..
gülizcim fotonda pekk bi güzel çıkmışsın..
hyırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela göstermesin.biz de araba aldık onun telaşındayız :) bi yandan da fizik tedavi görüyorum. boyun, omuz, sırt, bel komple.. bi hafta oldu. bi haftası daha var. inş faydası olur. şimdilik ağrılar iyice arttı. sonradan geçiyor bu tedavide. dün de ilk kez doğru düzgün bi pikniğe gidebildik sonunda yiğit kuşumla. hamakta yattı uyudu. o arada biz mangal filan yaptık yedik pek iyi oldu :)
sibelciğim çok geçmiş olsun.senin de yakanı bırakmıyor terslikler.bir de sağlık sorunları ekleniyor daha da zor.Rabbim beterinden saklasın.evi falan taşıyıp yerleştireyim buluşalım mı? çok istiyorum seni görmek.nerede istersen buluşuruz.Eskişehir,Afyon,bozüyükgeldim....
cumartesi dr. a gittim rahimdeki yara donduruldu fazla ağladım zırladım ama korktuğum kadar değilmiş yani hemen işlem sonrası kasıklarımda adet ağrısı gibi bi sancı oldu sonra ağrı kesici içtim düzeldi.... sonra hiç oturmadım carrefoura gittik, eve geldim yine koşturmaca ayakta sonra selini parka götürdük günlük hayatıma devam ettim.....1 ay sonra kontrole gideceğim.... keşke daha önce gitseydim....
bu gecede dişimin ağrıısndan uyuyamadım kaplamalarımın altındaki dişlerim apse yapmış sabahta dişçiye gittim antibiyotik verdi haftaya pazarteside kanal tedavisi olacağım... gitmişken epeyce işlem var dişlerde 20 lik dişlerimin teki çekilecek diğerini çekemem çene cerrahı yapacak dedi... vs. işte ama hala dişim ağrıyor zonkluyor sanki ön dişlerim birde.... birşey ısıramıyormu bile çok acıyor......
ELİF çok zor bilirim tek başına herşeyle baş etmek..... insan birilerinden yani en yakınlarından ailesinden yardım bekliyor ama ne yapacaksın işte rabbim eşine sana güç kuvvet versin bu günlerde geçer... herşey sırayla:)))nevanın kilosuna takılma bence önemli olan boyunun uzaması gerisi boş sağlıklı olsunlarda.. selinde kilolu bi bebek değil oda doğru düzgün kilo almıyor iştahsız ama sağlıklı olsunlarda bunada şükür....
FATMA hayırlısı ne ise o olsun kadeşin için...
aklımda bunlar kaldı....
evet yeniden taşıyoruz.ev çok güzeldi ama gürültü bizi çok geriyor artık.bir de bitmeyen işleri.yok vestiyer,yok banyo dolabı sineklik vs..ay hadi bakalım çok az kaldı 60 lı rakamları gormeye onde gidiyorsun benden ha gayrett idolu olacaksın .))
ay yerim ben bu ruzy yi yaa massallahh
çok guzelsiniz çok incesin çok sınır bozucusun gulizz :)))
selamlarrr
uzuldum afyonda yasaadıklarına evi tekrarmı tasıyorsunuz onu anlamadım insaat oldugu içinmi ? ç ok zor olmalı gurultu içinde neva ile
ben berkeyi goz dr una goturmustum birkaç ay evel ece yi muayne ettirsemmi dyie sordum dr isik tutup baktı odaklaması normalmi diye oyle bir kaç saniye baktı yok dedi bir sorun 3 yasındamı gelirsiniz ne dedi hatırlamadım ileri bir tarihti sonuçta. su an cihazlarla muayne yapılamazmıs zaten sasılık vs gozle gorulur birsey yoksa gerek yokmus goturmeye oyle dedi dunya goz hst gitmistim
hadi bakalım.sana çıksın inşallahaksam annem geldi iyiyim ben dedi sen ise git sabah ise geldim
bir baktım masamda bir zarf
turkcell online islem merkezini kullanıp hp notebook çekilisinde 5. yedek olarak çıktınız diye zarf gelmis hemen aradım aracı kurum cekisili duzenleyen 10 asil 10 yedek çekilisi yapılmıs bilmemkaç milyon insan içinden çok saskınım :) nhos sansıma her zaman guvenirimde ne zaman girdigim bile hatırlamıyorum online islem e.
neyse 31 temmuza kadar 10 asil uyeden geri donus yapıp evrak yollayan olmazsa yedeklere geçeceklermis
su ana kadar 4 asil uye donus yapmıs onumed 6 asil uye ve yedekten onumdeki 4 uye var onlardan geri donus yapan olmazsa bana hak gelecek çok umutlu degilim ama heyecanı bile yeter :) bakalım
ahhh canım ahhhh ne yaptılar kim bilir?dün gittim bugün geri geldim ..sözümüzü yaptık ama külli arıza kaynana kayın baba onun için kalmadan bugün yola geri düştüm ve şükür evimdeyim...
evrimciğim malım sen beni ramıyorsun ben de yoğunluktan arayamadım haberim yoktu bu durumdan.devam sütü aptamil mi? yoksa hepsinden içiyor mu? emzirmeyi bıraktın mı?Kuzey sadece devam sütü ıle yasıyor.. sadece onunla yasıyor.. ve ben bu cocuga baska hıc bır sey yedıremıyorum.. bır ıkı lokma yıyor ne hazırlarsam hazırlayayım..
hanı sızın meyve canacarı falan olan evlatlarınız var ya.. ben de sadece sut canavarı modelınde..
Aldıgımız devam sütünün haddi hesabı yok.. yıne de yetıstıremıyoruz.
endıselenmelı mıyım??? goruslerınızı beklıyorum..
dedim sana o kadar BERAT koy çocuğun adını diye.Gecen sene Kuzey.. Berat kandılınde dogmustu.. bugun 10 gun erkenden geldı Berat.. yıne de ıcım pır pır.
senin de işin zor. ben çok fazla uğraşmıyorum.sinirlerim dayanmıyor.birşeylerin karşısında oturtsam (bilgisayar,tv) kesin çok güzel yer ama istemiyorum.sabiha teyze de yapmayın diyor.biz de yemiyoruz yemiyoruz grubundanız..bikaç çeşit devam sütü de elimde patladı..kesinlikle içmiyor..sadece çamaşır makinası çalışırken bikaç lokma yedi yedi, yoksa yok..hatta bazen bikaç parça çamaşır bulup atıyorum makinaya yesin diye..
bir de şu bimden aldığımız laptopların müziği eşliğinde eşime garip garip hareketler yaptırıyorum o arada ben tıkıyorum ağzına..::::::) dikkati dağılmadan kesinlikle lokma yemiyor..
dün akşam kendimize patates kızartması yaptım eline verdim 5-6 parça yedi..isteyerek ve bilinçli bir şekilde..çok şaşırttı beni.
dr.una sorduğumda..nerde yiyorsa orda yedireceksiniz, bu bir süreç geçecek dedi..ne zaman geçecekse..sinirlerim alt üst oldu..:::::::::::::
hepsi ayrı telden bu sıpaların tıpkı biz yetişkinler gibi.geçmiş olsun hojam.öperim tontik denizi nanklarından.denize mesajlarınızı okudum... offf !!!! çok duygulandım. çok teşekkür ederim hepiniseeee..
fotoğrafları koyacağım en yakın zamanda. tecrübelerimdende bahsetmek istiyorum hatta.
ankaradayım. burdan malatyaya geçecektik. olmadı. belimle bacaklarım arasında garip bir ağrım var. gece başlayıp sabaha kadar sürüyor. ağrı kesiciler, kremlerle günlerdir uğraşıyoruz ailecek telef olduk ama geçmedi yarın sabah hastaneye gidiyorum hakkımda hayırlısı artık...
hayırlısı deyince kandilimiz mübarek olsun. dualarımız kabul olsun inşallah.
didoma üzüldüm çok. hepimizin işi gücü yolunda gitsin diye dua ediyorum.
denizde yemiyor. zaten geceleri sabahlayıp akşama kadar sersem gibi dolaşmaktan yediremiyorumda. emiyor ama hala ısrarla. deli gibi. yemek yemeyi unuttu bence. sadece emme yi yemek olarak kabul ediyor. masaya oturuyoruz tam yemeğini uzatıyorum o göğsüme saldırıyor ve artık eskisi gibi beklemiyor o anda istiyor. bende süt içiyor en azından diye efrimim gibi avunuyorum işte. geçici dönem olmasını feci şekilde umuyorum....
yine efrimimden bir alıntıyla mesajıma son verirken "hepinisi hasretle kucaklıyorum..."
ayrılık kaygısı olabilir mi?günaydın
daha önce yazmış mıydım hatırlamıyorum. gece eşim yoktu yine kuzuyla uyudum. 3-4 kez oldu dün gecede iç çekiyor birşeyden korkuyomuş gibi derin derin nefes alıyor. ağlamaya çalışıyor. ama uyanmıyor. neden olur acaba çok üzüldüm yine gece.
sen,ben,meltem işteyiz..değişmeyen üçlü ha bir desibel var.meltem gunaydınnn :))) bak burdayımm isteyimm ne yazikkii(((
kaydirigubbakcemile2 kızma ama çok neşelendim sabah sabah.gözümün önüne geldiniz.yerim ben o köpüşü yaaa.banyo yapsaydınız bari:)Bu sabah maceramız sabah sabah yaşadıklarımı duyunca acıyacaksınız bana :))
Ben dün gece her zaman 10 da uyuyan çocuğu 11 de zor uyutunca gece yürüyüşüne 11 de gidip döndükten sonra duş falan derken 1 de uyudum sabah Özde erkenden mızmızlandı sütünü ısıtıp yanınakıvrıldım beşiğine geçtim nasıl olsa oradan düşme imkanı yok diye rahat rahat uyuyorum o da bir sağa bir sola üstümden atlayıp duruyor saçlarımla uğraşıyor tepeme biniyor falan alışkınım zaten çok uykusuz olduğumdan dedim kendi halinde takılsın gözümü bile açmadım.. Sonra 8 i geçiyordu artık kalkayım dedim bir baktım ki bizim hatun bezini çıkarmış kakalı bezini tüm yatak üstümüz başımız kaka :sinifsinif: E be kadın o kadar yorgundunda kokuyuda mı duymadınKalktık banyomuzu yaptık falan offf bir daha külot giydirmem lazım bezinin üzerine ders oldu bana aptal kafam :mymeka:
gunaydınss sonunda istanbuldayız ...
size bahsettğim supriz gorusmelerim gerceklesti:))) cokkkk cokk guzellerdi biriyle daha onceden gorusmustuk ama konya seydisehirde tekrar gorustuk digeriyle ilk kez gorustuk cok ama cok guzeldi kardesim benim.. foto eklemek isterdim ama kablolar nerde bilmiorum o yuzden ekleyemiorum..
bana kandil gunu evini acan guzel kardesim kendini acıklasın :))
hadi tahminleri bekliyorum ona göre arkası gelecek resimlerin :))))))))))
size bahsettğim supriz gorusmelerim gerceklesti:))) cokkkk cokk guzellerdi biriyle daha onceden gorusmustuk ama konya seydisehirde tekrar gorustuk digeriyle ilk kez gorustuk cok ama cok guzeldi kardesim benim.. foto eklemek isterdim ama kablolar nerde bilmiorum o yuzden ekleyemiorum..
tabii ki ecoş opuyorumnanaktan
açılmıyor sibel ece mi pervin mi?
özlem nasıl çıkarıyor bezini tuvalet eğitimini erken alacak özde. hoşlanmıyor demek ki. ama nasıl çıkarıyor iyi kakayı yemeye kalkmamış :)) çok güldüm ama benim başıma gelse bende kesin ağlardım yani.
neva kendi yemek yemeye bayılıyor.ona yemek yedirirken zaman zaman mideme yumruk yiyormuş gibi hissediyorum.afakanlar basıyor.bizim bulduğumuz çözüm şu oldu:
kahvaltıda ekmeğin içine ( yumuşak yerine) labne,reçel yada tereyağı reçel sürüp kapatıp eline veriyoruz bir güzel yiyor kendi kendine.köfte,patatesi falan da eline veriyorum.kollu önlüklerden giydirince üzeri batmıyor.ama elini bacağına,saçına sürebiliyor.katıları böyle hallediyoruz.meyveyi zaten kendi yiyor,yalnız muzu kocaman ısırıp tehlikeler atlatıyor.COLOR]
bir de hippin organik bebe bisküvisini seviyor.deneyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?