2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

negüsel size imrenmemek elde deil pervin yaaa
bense tam 15 dk önce annem aradı dayım gelmiş en son düğünümde gördüm dayı perşembe dönüyormuş dedemlerdeymiş ee yarın kayınvalide gelecek ertesi günde dönecek görmem bugün görüyüm dedi gökhanı aradım
tel konuşması şu
nr.napıosun
gkn.iim sen
nr. bende iide ben bugün dedemlere gitsem dayım gelmiş perşembe dönüomuş beni kim bırakabilir öğlen dedi
gkn.. ne biliyim ben dedi
bende kapattım telefonu vee
sonra hiç yapmadığım bişi yaptım kendimede çok kızdım hatta öffffffffffffffffffffffffffff

naptın çıkıp gidiyorum de bari :)) bu ne ama böyle nur ya annene bile gidemeyecek misin? seninde bir birey olduğunu ihtiyaçların olduğunu ne zaman öğrenecek çevrendeki insanlar. eve tıkılıp kalırsan tabi ki keyifsiz olursun. yiğite de yansır mustiyede sen iyi olacaksın ki onlarda iyi olsun. yiğit doğunca zaten eve tıkılıp kalacaksın.

onu düşünen kim ne zmn giyim desem ya surat asar yada gittim zaman beni hiç arayıp sormaz annemgildeyken herşeyi burnumdan getirir çok bunaldım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

offf bayıldım fotolara. selin haımefendi çıkmış ece de yaramaz erkek cocukları gibi yabancılamıyor sanırım pervin herkese aynı davranıyor gibi. ikinizde fıstık gibisiniz maşallah. ne güzel buluşmuşsunuz kısa da olsa bende cok isterdim. elbet bir gün görüşeceğiz :)

hadi tahminleri bekliyorum ona göre arkası gelecek resimlerin :))))))))))

Ece

ne yaptın tahmin edemiyorum

ay nur kızma ama askere gitse de bi nefes alsam diyesim geldi. ama gökhan ın tavırları bence senin suçun. eminim sorun çıkmasın diye sorun çıkarmıyosun ama böyle yaptıkça kendine zarar. isteklerini yaptırmak için bırak sorun cıksın sonunda pas diyecektir. o desin ama sorun cıkarmasında gitsin alışverişini yapsın diye.

aynen öle şimdi böle dedi kapattık yaa ben gitmicem tabi onunda işine gelio hep bu yönünü kullanıo aman evin huzuru bozulmasın aman bi kırgınlık olmasın die hep tmm diorum gitmiyorum akşama kadar kendi kendimi yiyorum ama dedim yaa yapamıorum ordada dur artık diemiorum lanet olsun hep alttan alırsam bölede altta bırakıp ezdirir tabi
Ece

ne yaptın tahmin edemiyorum
amannn etmee boş ver yaptımda başım göğemi erdiii sanki öf

Bayıldım fotolara çok eğlenceli geçmiş belli :)) Darısı başımıza ne diyelim...
Nur durumun gerçekten karışık ama sen hep Gökhanı mutlu etmeye çalışırken kendini yıprattığının farkında mısın? Al karşına açık açık konuş başka çaresi yok mutsuzum de anlat güzel bir dille... Eğer benimki gibi odungillerden değilse anlar...

beni dedemlere bırakacak 9 tane araba var bunların 4 tanesi yozgatta dierleri ilçesinde ama hepsi 15 dkk sürer gelmesi başka kocam olmak üzere ama ne zmn bizden birine gitmek istesem 1 araba beni bırakamazz

bizden resimler bu kadar...

PERVİN gönlünün güzelliği yüzüne yansımış gerçekten çok çok sevindim onunla tanıştığıma.... sanki yıllardır tanıyormuşum gibi sanki bi kardeşim evime gelmiş gibi oldu.... görüşemiyorduk aslında dün öğlen pervinle görüştüm ben işten çıkmadan önce dönceklerini söyledi benimde nasıp ya dün erken çıkacağım tuttu akşam birden telefonum çaldı ve pervin evdeysen geliyoruz dedi zaten bozüyükün girişine yakınmışlar kısa ama çok güzel bi buluşmaydı insan gerçekten buluşmayı isteyince oluyormuş... çünkü hep diyorduk daha pervin gelmeden buluşalım diye hep bi aksilikler çıktı bizim düğünler, misafirler ama nasip böyleymiş dün gelemiyoruz dedi öğlen ama yinede çok istiyorduk dönüş yolları yine bizim oraya çıktı nasipten ötesi yok.... kısa oldu ama bu kadar görüşmek bile çok güzeldi....iyiki tanıdım seni bi kardeşim daha oldu :))))

ECE de çok sıcak bıcır bıcır çok tatlı, balonlarla yuvarlandı çok mutluydu....rabbim yüzündeki o gülücükleri hiç soldurmasın.......hep böyle mutlu ve sağlıklı olursun ecem.....

anlamıyorum ki normade der ki an çok mutsuz etmekten çok korkuyorum der ama yaptığı bişi yok ona göre ne istiosam alınıo falan filan benim için herşey maddiyat deilki bana manevi yönden yaklaşş konuşuom ne oluyorki özlenm 1 hafta en fazlaaa 1 hafta sürüooo

işte o bir hafta sonra yine desen sıkıntılarını sonrada seninde derdin hiç bitmiyor olur daha ne istiyorsun herşeyin var olur yani çoğu erkek aynı Nur ne yapacaksın başka çaremiz yok ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin :sinifsinif:

bizimkiler keşke güdülecek deve olsa yontulacak odun en kalınındannn

yorumlar için teşekkür ederiz...güzel bi gündü:)))))

GÜLİZİM görüşürüz inşallah istedikten sonra oluyor bak :))))))

offff off valla zaten çok yorgunum okurken daha da yoruldum.
yarın bir aksilik olmazsa sonunda 1 yaş aşılarımız iki hafta gecikmeli yaptıracağız.........ama çok gegrinim hayılrısı...
biz de yaptıracağız da nerede? hangi sağlık ocağında.2 hafta gecikmeli olabiliyor mu?
ELİF özelden telefonunu yazarmısın....
yazayım balım:)

ne iyi etmiş pervin.çok güzel harika fotolar.sibel senin şu içten gülüşüne bayılıyorum yav

esrakonun yerine ben sorayım.fotolardaki 3. yetişkin kim? krem pantolonlu,çıplak ayaklı olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…