negüsel size imrenmemek elde deil pervin yaaa
bense tam 15 dk önce annem aradı dayım gelmiş en son düğünümde gördüm dayı perşembe dönüyormuş dedemlerdeymiş ee yarın kayınvalide gelecek ertesi günde dönecek görmem bugün görüyüm dedi gökhanı aradım
tel konuşması şu
nr.napıosun
gkn.iim sen
nr. bende iide ben bugün dedemlere gitsem dayım gelmiş perşembe dönüomuş beni kim bırakabilir öğlen dedi
gkn.. ne biliyim ben dedi
bende kapattım telefonu vee
sonra hiç yapmadığım bişi yaptım kendimede çok kızdım hatta öffffffffffffffffffffffffffff
onu düşünen kim ne zmn giyim desem ya surat asar yada gittim zaman beni hiç arayıp sormaz annemgildeyken herşeyi burnumdan getirir çok bunaldım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkknaptın çıkıp gidiyorum de bari :)) bu ne ama böyle nur ya annene bile gidemeyecek misin? seninde bir birey olduğunu ihtiyaçların olduğunu ne zaman öğrenecek çevrendeki insanlar. eve tıkılıp kalırsan tabi ki keyifsiz olursun. yiğite de yansır mustiyede sen iyi olacaksın ki onlarda iyi olsun. yiğit doğunca zaten eve tıkılıp kalacaksın.
hadi tahminleri bekliyorum ona göre arkası gelecek resimlerin :))))))))))
negüsel size imrenmemek elde deil pervin yaaa
bense tam 15 dk önce annem aradı dayım gelmiş en son düğünümde gördüm dayı perşembe dönüyormuş dedemlerdeymiş ee yarın kayınvalide gelecek ertesi günde dönecek görmem bugün görüyüm dedi gökhanı aradım
tel konuşması şu
nr.napıosun
gkn.iim sen
nr. bende iide ben bugün dedemlere gitsem dayım gelmiş perşembe dönüomuş beni kim bırakabilir öğlen dedi
gkn.. ne biliyim ben dedi
bende kapattım telefonu vee
sonra hiç yapmadığım bişi yaptım kendimede çok kızdım hatta öffffffffffffffffffffffffffff
aynen öle şimdi böle dedi kapattık yaa ben gitmicem tabi onunda işine gelio hep bu yönünü kullanıo aman evin huzuru bozulmasın aman bi kırgınlık olmasın die hep tmm diorum gitmiyorum akşama kadar kendi kendimi yiyorum ama dedim yaa yapamıorum ordada dur artık diemiorum lanet olsun hep alttan alırsam bölede altta bırakıp ezdirir tabiay nur kızma ama askere gitse de bi nefes alsam diyesim geldi. ama gökhan ın tavırları bence senin suçun. eminim sorun çıkmasın diye sorun çıkarmıyosun ama böyle yaptıkça kendine zarar. isteklerini yaptırmak için bırak sorun cıksın sonunda pas diyecektir. o desin ama sorun cıkarmasında gitsin alışverişini yapsın diye.
amannn etmee boş ver yaptımda başım göğemi erdiii sanki öfEce
ne yaptın tahmin edemiyorum
anlamıyorum ki normade der ki an çok mutsuz etmekten çok korkuyorum der ama yaptığı bişi yok ona göre ne istiosam alınıo falan filan benim için herşey maddiyat deilki bana manevi yönden yaklaşş konuşuom ne oluyorki özlenm 1 hafta en fazlaaa 1 hafta sürüoooNur durumun gerçekten karışık ama sen hep Gökhanı mutlu etmeye çalışırken kendini yıprattığının farkında mısın? Al karşına açık açık konuş başka çaresi yok mutsuzum de anlat güzel bir dille... Eğer benimki gibi odungillerden değilse anlar...
anlamıyorum ki normade der ki an çok mutsuz etmekten çok korkuyorum der ama yaptığı bişi yok ona göre ne istiosam alınıo falan filan benim için herşey maddiyat deilki bana manevi yönden yaklaşş konuşuom ne oluyorki özlenm 1 hafta en fazlaaa 1 hafta sürüooo
bizimkiler keşke güdülecek deve olsa yontulacak odun en kalınındannnişte o bir hafta sonra yine desen sıkıntılarını sonrada seninde derdin hiç bitmiyor olur daha ne istiyorsun herşeyin var olur yani çoğu erkek aynı Nur ne yapacaksın başka çaremiz yok ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin :sinifsinif:
beni dedemlere bırakacak 9 tane araba var bunların 4 tanesi yozgatta dierleri ilçesinde ama hepsi 15 dkk sürer gelmesi başka kocam olmak üzere ama ne zmn bizden birine gitmek istesem 1 araba beni bırakamazz
offff off valla zaten çok yorgunum okurken daha da yoruldum.günaydın..topik kalabalık bu halini özlemişim..1günlük yolşculuk helak etti beni aslında yolculuk değlde yoldan gittik tuba hiç durmadan ağlaı orda sonra yusuf uyumadı ve doğal olarak hiç oturamdım akşamda misafirler geince yatış buldu 1.5 -2 yi tam yattım yusuf uyandı ve sabah kadar o yorgunlukla ayğımda yusufla sabhladım ardından hem gitiğim gün hemde sabah yaşanan tanatnalr ve ani tekrar yola çıkma kararı ve evde eşimi işe yetiştirme derken artık iflas bayarğını çektim akşam 8 de koltuğa serilip kaldım yusf ağlıyor kaldırmak için ama kalkamıyorum nasıl haytımda böyle yorulmadım ..sonuç kandil gecesini saat 9 da çocukalrı yatırır yatırmaz uyuyarak geçirmek zorunda kaldım..şükür yavrularım gece üzmedi dinlendim en sonunda ...bugün tekrar misafrim var yoğunum yine ama olsun..
biz de yaptıracağız da nerede? hangi sağlık ocağında.2 hafta gecikmeli olabiliyor mu?yarın bir aksilik olmazsa sonunda 1 yaş aşılarımız iki hafta gecikmeli yaptıracağız.........ama çok gegrinim hayılrısı...
yazayım balım:)ELİF özelden telefonunu yazarmısın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?