2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok haklısın Nur ama hakkını veren yok
verende olmaz meltemcim gökhangilin ailde en büyük amca var geçen ankarada oğlunun nişanında herkesin içinde oturuken geldi buda benim nurum gelinim deil kızım dedi şuna bak dedi hiç surat asmadan çocukla bu saate kadar duruo dedi sonra mustiden için ağlamayı bilmio dediler öksürüyo ağlarken yine amcamgil annesi ona nasıl bakıoda dedi hiç alatıomuki dedi sonraa teyze lafın üsünde allah vermiş annesi doğurmuşta iiki bize gelin olmuş dedi hepsi memnun benden herkes hiç surat asmıon filan derlerr ama ben bi gökhanın annesine dayısına birde gökhana yaranamadım ben bunu asla hazmediom en çok dayısına ısrar ederdim gitme bi üst katta oturuosun az daha otur die o geldi aşağı ne zmn insem surat asıo demiş
yeni biri katıldı aile gökhanın amcasının dama 3 ay oldu bana geldi bu senin yaşadıklarını benimki yaşasa surat asar nişanı burnumdan getirir dedi hep gül kazanan sen olursun dedi ama hiç zannetmiorumm

inşallah sen kazanırsın Nur

8 kullanıcı 2 misafir topik kendine geliyor nihayet.. ne kadar keyifli bir gün

kaşla göz arası nasılda
tıkıyorlar değilmi.
herkese günaydınnn...
sabah çok kötü başladım zaten çok iidim yaa artık bölece gider
böyle
düşünme...düzelir ama kendini çok üzüyorsun ağlama bak olan sana oluyor...
ne güzle haber
unutuyor bak..
ha ama tek karsı oldugum sey gezerek yemek yemesi çocuklarımın. onu hiç yapmadım çok da zoruma gidiyor pesinde egil kalk yedir mutlaka oturtmusumdu ama onune ne veririm elinde ne tutar neyi izler hep degisir ama oturaark yerler
Kızımda hep oturturarak yedirm oğlumdada hep oturturarak yedirmeye çalışıyorum..
aslında büyüdükçe düzen oturuyor...
rüya görüyordur..
Ankara'daymışsın geçmiş oslun..senlende bir görüşemedik..hojam ya..nekadar kalacaksın..

gitmelsin..aileni ikinci plana atarsan onlara bu fırsatı verirsin..
ve öylede olmuş..

aaaa Sibelle Pervin bulusmusss.ne iyi etmişsiniz.baglantım öyle yavaskı fotolar yarım gözüküyor,o güzel yüzünüzü ne zaman görebılcem bakalaım :)) süpersin vala Pervincim herkezle bulusuyorsun maşşalah sana.

selam arkadaşlar ,
nasılsınız .denizin geçmiş doğum günü kutlu olsun nice yıllara inşallah.
bizimde doğum günümüz pazar günüydü.annemlerin bahçesinde kutlucaktım.tüller falan almıştım demirleri süslücektim.fakat teyzemin bi akrabası vefat etti diye mekan değişikliği yapıp evimde kutladım.çok gzüel süsledik evimi birsürü balonlar happy b.rtday yazısı bardaklarımız tabaklarımız hapy birtdayli herşey çok güzeldi.darısı sizlerin başına.bugün fırsat bulursam foto eklicem.

esracım bende doğum günü için müzik ve slayt hazırlayacaktım yetişemedim.candan erçetin hoşgeldin melek ,gülben ergen masal ve kayahan annesi onu çok babası onu çok severmiş sanırım adı ninni idi şarkının onları yüklemeyi düşünüyordum slayta.belki bir fikir olur sana

okurken yoruldum valla.sen ne haldeydın kımbılır yasarkenakannehir
süpersin yavrum yaa 71 e geldın demek.tebrık edıyorum.bende 73.5 gerı döndüm.2 kıloya yakın verdım 10 gunde.zor ama guzel oldu.devamını beklıyorum 4 gözle
bu aksılıklerın son olsun inş.gercekten herseyı üst üste yasıyorsun.hakkında hayırlısı canım.
sen nekadann cıtırmıssın yavv.maşşalah size
ısırmalık Ruzy e bayılıyorum.süper olmus
gercekten kimsesizlik olmus senınkı be canım.olsun vardır herseyde bı hayır
hayırlı olsun arabanız.kazasız belasız inş
ne dıyor sabıha teyzemız 1.5 yasına kadar bebıklerımız süt cocukları.ozamana kadar tadımlık yeseler kafiymiş.tabı gerektıgı kadar süt almak kaydıyla.Şevvalde sadece benı emerek yasıyor nerdeyse.sabah kahvaltımız uzun zamandır yalan oldu.öğleye sevdıgı yogurtlu corba varsa itirazsız yıyor.okadar.bazen bırde yarım kase ev yogurdu.meyve zaman zaman azbucuk.

Denizciğiimizin gecmıs dogum gunu kutlu olsun.Rabbım yüzü kadar güzel bır kader yazsın yavruma

aynen Şevvalde delı gıbı benı emıyor.yemek onun için benım sütüm.emmeden asla uyumuyor.gece uyanınca bazı zaman emmek istıyor.yemekle ilişiğimiz kesılelı cok oluyor.
herseyden bı iki lokma anca yıyor.zorlamıyorum bende.

Eceye maşşallah neguzel gulmus

Tülin teyzemızın yolladıgı cicileri diğer toige eklıyorum.üzerindeynde cektım ama guzel bı poz alamadım.onuda baska zaman eklerım artık

pzar aksamı sıla vardı burda.mükemmel bı sese sahıp,kulaklarımın pası silindi ,resmen yanı.tabı o kalabalıga gırmedım zaten gece 11.5du sahneye cıktıgında.evimiz kısmen yakın konser alanına,balkon keyfı yaparak dınledık kocacımla.tek kelımeyle mikemmeldii,süperdi.

aslında hep yanlızız deyaa bunun farkında deil kocamm:))alışkınız aslında

aynen öle valla benim acil mesafeyi öğrenmem lazımm
aksine hep kalabalıksınız manevi olarak etrafınız çok kalabalık hiç başbaşa değilsiniz yani....

maşalah kuzuya..doğuma az kalmış ..hayırlısıyal doğur inşallah.bebekimiz nasıl ?

ha ama tek karsı oldugum sey gezerek yemek yemesi çocuklarımın. onu hiç yapmadım çok da zoruma gidiyor pesinde egil kalk yedir mutlaka oturtmusumdu ama onune ne veririm elinde ne tutar neyi izler hep degisir ama oturaark yerler

onu ben de çok istiyorum ama şu ara ne şekil yerse kabulüm..mama sandalyesinde daha rahat o kesin ama bazen olmuyor işte..püfff

ay çok güldüm özlem..çok fena ama yaa..kaydirigubbakcemile3

ben hippin organik meyve suyunu almıştım bir kere severek içmişti..

Pervin seni kıskanmamak elde değil..herkesle görüşüyosun ne güzel..fotolarda da harikasınız..bayıldım bayıldım

ha bak bu da olabilir yukses sesli ortamlardan sonra çocuklar huzursuz uyur diye duyarım hep
ama annen bu yasta sonra sesini ayarlayamaz hiç sanmıyorum yapacak birsey pek yok gibi.

ayyy dehset ozlemmmmm amanınn ben erman kuzu gib itakılıp kalırdım sahneyi gordugum an heralde
bu arada bende sıkca yapıyorum ece nin yatagına girip yatıyorum o ustume çıkıyor bazen ustume basıp asagı atlayacak diye çok korkuyorum kenara yatıyorum:))

esrakonun yerine ben sorayım.fotolardaki 3. yetişkin kim? krem pantolonlu,çıplak ayaklı olan

çok kotu fenasınnnn sennn :)))) hiçde dikkat etmemistim direk pervinle sibele ve bebiklere bakmıstımm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…