çok güzel olmuş karpostal gibi.kim çekiyor bu fotoları ve sen niye zayıfsın bu kadar haaa?[/URL][/IMG]
işte bir foto da benden
meltem malum ece babasına benziyor neva gibi.neva'nun da öndişleri böyle seyrek babası gibi.sizde de durum aynı mı? yoksa üst dişler çıkarken böyle seyrek mi oluyor? ben bayılıyorum neva'nın ayrık üst dişlerine göstermiyor sıpa ama.[/URL][/IMG]
ben de aldım kahvaltıda içerdi,milupa da içerdi.sonra kendim yapmaya başladım.artık meyve suyu olamadan da kahvaltı ediyor.onu ben de çok istiyorum ama şu ara ne şekil yerse kabulüm..mama sandalyesinde daha rahat o kesin ama bazen olmuyor işte..püfff
ay çok güldüm özlem..çok fena ama yaa..kaydirigubbakcemile3
ben hippin organik meyve suyunu almıştım bir kere severek içmişti..
çok kotu fenasınnnn sennn :)))) hiçde dikkat etmemistim direk pervinle sibele ve bebiklere bakmıstımm :))
çok güzel olmuş karpostal gibi.kim çekiyor bu fotoları ve sen niye zayıfsın bu kadar haaa?
meltem malum ece babasına benziyor neva gibi.neva'nun da öndişleri böyle seyrek babası gibi.sizde de durum aynı mı? yoksa üst dişler çıkarken böyle seyrek mi oluyor? ben bayılıyorum neva'nın ayrık üst dişlerine göstermiyor sıpa ama.
bazen eşim bazen annem çekiyor fotoları eğer anne baba çocuk fotolarımız varsa dışardan kimi yakalarsak ona çektiriyoruz
dün bana bir yüklü müsün dedi Elif ya ağlayacaktım sinirden
canım benim kaynım diş hekimi bebeklerin dişleri ayrık olurmuş çünkü bebeğin kafası büyürmüş ama dişler büyümezmiş onun için seyrek dururlarmış başlarda
eşimin dişleri seyrek değildir.
esracım bende doğum günü için müzik ve slayt hazırlayacaktım yetişemedim.candan erçetin hoşgeldin melek ,gülben ergen masal ve kayahan annesi onu çok babası onu çok severmiş sanırım adı ninni idi şarkının onları yüklemeyi düşünüyordum slayta.belki bir fikir olur sana
ben kızımı özledim yaa.anne aneee demesini özledim.
meltem cidden resimlerin hep manzaralı yerlerde esinin falan fotomerakı mı var çok guzel çıkmıssınız
meltem cidden resimlerin hep manzaralı yerlerde esinin falan fotomerakı mı var çok guzel çıkmıssınız
ay yok artık meltem sana hamilemisinmi dediler
dioyrum heryeriniz ince karın biraz olunca oyle sanıyorlar bana kimse hamilemisin demiyor enien boyuna heryerine genisim çunku :)))
amaa bugun eski pantalonlarımdan birini ilk kez giydimm 42 beden defacto nun ama genis oluoyr onlar biraz mango falan olsa olmazdı kesin :N) zaten mango koton vs pantalonlarımı hurclara kaldırmıstım hiç indirmeye yeltenmiyorum gorup sinir olmayayım diye: ))
ben şanslıyım o zaman.ilk anne demesini istemiştim.mesela bu salonda otutrur ben koridordan geçerken görse falan sevinçle annneeee aneeeder.bitiyorum,eriyorum resmen.baba da diyor ama işine gelirse.amcası var şimdi arada aca diyor ona.aaa supersin tulin yaaa hiç aklıma gelmemisti melek sarkısı on numara yakısır
slayt falan degil ben sadece ml3 cekip muzik olarak kullanıcam hemen indireyim onlarıda sagolasın
bende ozledimmm
bizimki hiç anne demiyor surekli ba ba babaaa baba tiz seslerde baba diyor bagırarak bazende babaa diye bagırıyor babasıda mest olarak efendimm kızımm diyor sinirden çatlıyorum:))) ve kıskanclıktann
geçen gun berke bile dedi anne yok kırk yılda birr
demek ki tezim doğruymuş.ama çok tatlı oluyor ayrık ayrıkelif ece ninde on disleri bu sekil ayrık sanırım yanlarda çıkınca duzgunlesiyordu berkenin kuçukkenki resimlerine bakarsam tam teyit etmis olurum bu bilgiyi :)
kaydirigubbakcemile3ay yok artık meltem sana hamilemisinmi dediler
dioyrum heryeriniz ince karın biraz olunca oyle sanıyorlar bana kimse hamilemisin demiyor enien boyuna heryerine genisim çunku :)))
amaa bugun eski pantalonlarımdan birini ilk kez giydimm 42 beden defacto nun ama genis oluoyr onlar biraz mango falan olsa olmazdı kesin :N) zaten mango koton vs pantalonlarımı hurclara kaldırmıstım hiç indirmeye yeltenmiyorum gorup sinir olmayayım diye: ))
arabanız hayırlı olsun canım. kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah. kardeşine de bol şans hakkında hayırlısı olsun.
çok teşekkür ederim arkadaşlar.. ismim fatma canım ben de seninkini unutuyorum ya oluyor öyle boşver..mumy kusura bakma düşünüyorumm adını hatırlayamadım bi türlüü... :kedi:
arabanız hayırlı olsun kazasız belasız günler dilerim.. allah tekerinize taş değdirmesin.. -böyle derlaer bizimkilerr-
saol deryacım. hayırlısı olsun. şimdi balıkesirdeler bakalım. yarın sınav. bekliyoruz. gerginiz.. araba içinde teşekkür ederim ayrıcam. bizde götürmedik daha göz doktoruna. devam sütü hala hiç almıyor umudu kestim artıkhamilesin daha hassassın geçmişte klan birşeye bu kadar takılma ..
keyfine bak ..
hala devam sütü veriyorum bizmki ençok içmesi gereken dönemde anamı ağlattı şimdi içiyor kışa girerken geçmeyi düşünüyorum..
göz dokyoruna götürmedim..
kaşık mamasına ara vermişsin yeniden dene belki sever..
yumurtayı yemiyorsa mısır unlu mamaya yumurta sarısı ekleyip kahvaltı niyetine yediriyorum bazen..
hakında ne hayırlıysa o olsun..
güle güle binin kazasız belasız inşallah...
teşekkürler evrimcim.Fatmacım araban hayırlı ugurlu olsun..
.
bizde ne yazık ki tam tersi hiç devam sütü yok. beni de bıraktı biliyorsunuz. üzülüyorum ama elimden bişi gelmiyor.. ama başka şeylerde yese iyi olur sanki ama çaresi nedir onu bilmiyorum canım.Kuzey sadece devam sütü ıle yasıyor.. sadece onunla yasıyor.. ve ben bu cocuga baska hıc bır sey yedıremıyorum.. bır ıkı lokma yıyor ne hazırlarsam hazırlayayım..
hanı sızın meyve canacarı falan olan evlatlarınız var ya.. ben de sadece sut canavarı modelınde..
Aldıgımız devam sütünün haddi hesabı yok.. yıne de yetıstıremıyoruz.
endıselenmelı mıyım??? goruslerınızı beklıyorum..
yiğitte akşam 22,10 da doğdu. ertesi gün berat kandiliydi sanırım. hatta millet adına berat koyun demişti.Gecen sene Kuzey.. Berat kandılınde dogmustu.. bugun 10 gun erkenden geldı Berat.. yıne de ıcım pır pır.
sanki bizi anlattın yaa bu kadar mı benzer yani.. denemediğim devam sütü kaşık maması kalmadı ama umut yok. kaşık mamasını nazlı da olsa arada bir yiyor. ama dökülen çok daha fazla. yiğitin dökülenleri ile bir bebek daha büyür diyor annem..biz de yemiyoruz yemiyoruz grubundanız..bikaç çeşit devam sütü de elimde patladı..kesinlikle içmiyor..sadece çamaşır makinası çalışırken bikaç lokma yedi yedi, yoksa yok..hatta bazen bikaç parça çamaşır bulup atıyorum makinaya yesin diye..
bir de şu bimden aldığımız laptopların müziği eşliğinde eşime garip garip hareketler yaptırıyorum o arada ben tıkıyorum ağzına..::::::) dikkati dağılmadan kesinlikle lokma yemiyor..
dün akşam kendimize patates kızartması yaptım eline verdim 5-6 parça yedi..isteyerek ve bilinçli bir şekilde..çok şaşırttı beni.
dr.una sorduğumda..nerde yiyorsa orda yedireceksiniz, bu bir süreç geçecek dedi..ne zaman geçecekse..sinirlerim alt üst oldu..:::::::::::::
teşekkürler canım.. amin.Fatma'cım arabanız hayırlı olsun..allah kaza bela göstermesin..kardeşin için de hakkında hayırlısı ne ise o olsun..
katı meyve sıkacağında hangi marka model kullanıyorsunuz? ben henüz almadım da. bazıları çok kocaman geldi bana. şu ufak olanlar da iş görmez mi ki?özlemciğim canım benim,keşke evde yapsan şu meyve sebze sularını.çekiliş de yapılmış ben kaçırdım.çoğunun evinde vardır ama olmayan birine katı meyve sıkacağı hediye edecektim.çok faydalı birşey
alışmak istemiyorum.3 seneden sonra gideceğimm inşallah.tek sıkıntım neva sağlıkla büyüsün,bakıcı değiştirmeyelimdi.çok bir beklentim yoktu ama bu kadarını da beklemiyordum.
et yiyor mu alpoş? neva eti çok seviyor.ama böyle kebap ve köfte tarzı.kıymalı makarna yaptım dün yedi sayılır.
hyırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela göstermesin.
uyyhh ben de çok stresleniyorum aşılar öncesi derya. inş sıkıntısız atlatırsınız. bizim de yaklaşıyor malum.yarın bir aksilik olmazsa sonunda 1 yaş aşılarımız iki hafta gecikmeli yaptıracağız.........ama çok gegrinim hayılrısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?