2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

[/URL][/IMG]

işte bir foto da benden
çok güzel olmuş karpostal gibi.kim çekiyor bu fotoları ve sen niye zayıfsın bu kadar haaa?
meltem malum ece babasına benziyor neva gibi.neva'nun da öndişleri böyle seyrek babası gibi.sizde de durum aynı mı? yoksa üst dişler çıkarken böyle seyrek mi oluyor? ben bayılıyorum neva'nın ayrık üst dişlerine göstermiyor sıpa ama.
ben de aldım kahvaltıda içerdi,milupa da içerdi.sonra kendim yapmaya başladım.artık meyve suyu olamadan da kahvaltı ediyor.
çok kotu fenasınnnn sennn :)))) hiçde dikkat etmemistim direk pervinle sibele ve bebiklere bakmıstımm :))

he he he:) seni böyle seviyorus biz

bazen eşim bazen annem çekiyor fotoları eğer anne baba çocuk fotolarımız varsa dışardan kimi yakalarsak ona çektiriyoruz

dün bana bir yüklü müsün dedi Elif ya ağlayacaktım sinirden
canım benim kaynım diş hekimi bebeklerin dişleri ayrık olurmuş çünkü bebeğin kafası büyürmüş ama dişler büyümezmiş onun için seyrek dururlarmış başlarda
eşimin dişleri seyrek değildir.

Elif burası Rumeli Kavağı tam Telli Baba nın olduğu yerler
ben küçükken gitmiştim 10 yaşlarında falan o zaman ank da oturuyorduk
kaç senedir ist dayım ilk gidiyorum

bana ikiz mi doğuracan derlerdi onlar öyleyse:) bu bilgi çok iyi oldu çok sağol.benim eşimin iki üst öndişi seyrektir gerçi.

ben İstanbul'u hiç bilmem.orada doğdum sözde.ama duymuştm telli baba ve rumelikavağını

aaa supersin tulin yaaa hiç aklıma gelmemisti melek sarkısı on numara yakısır
slayt falan degil ben sadece ml3 cekip muzik olarak kullanıcam hemen indireyim onlarıda sagolasın

ben kızımı özledim yaa.anne aneee demesini özledim.

bende ozledimmm
bizimki hiç anne demiyor surekli ba ba babaaa baba tiz seslerde baba diyor bagırarak bazende babaa diye bagırıyor babasıda mest olarak efendimm kızımm diyor sinirden çatlıyorum:))) ve kıskanclıktann
geçen gun berke bile dedi anne yok kırk yılda birr

meltem cidden resimlerin hep manzaralı yerlerde esinin falan fotomerakı mı var çok guzel çıkmıssınız

elif ece ninde on disleri bu sekil ayrık sanırım yanlarda çıkınca duzgunlesiyordu berkenin kuçukkenki resimlerine bakarsam tam teyit etmis olurum bu bilgiyi :)

meltem cidden resimlerin hep manzaralı yerlerde esinin falan fotomerakı mı var çok guzel çıkmıssınız

yok ben genelde foto çekmeyi daha çok severim eşimin Ece yle resimleri daha çoktur ben çektiğim için eşim aslında çok kötü çekiyordu titretiyordu ama çeke çeke düzeltti bayağı

bir de ben özellikle ilk defa bir yere gidiyorsak mutlaka taşırım fotoğraf makinasını hiç üşenmem:teytey:

ay yok artık meltem sana hamilemisinmi dediler
dioyrum heryeriniz ince karın biraz olunca oyle sanıyorlar bana kimse hamilemisin demiyor enien boyuna heryerine genisim çunku :)))

amaa bugun eski pantalonlarımdan birini ilk kez giydimm 42 beden defacto nun ama genis oluoyr onlar biraz mango falan olsa olmazdı kesin :N) zaten mango koton vs pantalonlarımı hurclara kaldırmıstım hiç indirmeye yeltenmiyorum gorup sinir olmayayım diye: ))

evet bekar bir kızdı
hamilelik başına gelince anlarsın diyecektim olmadı

ben şanslıyım o zaman.ilk anne demesini istemiştim.mesela bu salonda otutrur ben koridordan geçerken görse falan sevinçle annneeee aneeeder.bitiyorum,eriyorum resmen.baba da diyor ama işine gelirse.amcası var şimdi arada aca diyor ona.
elif ece ninde on disleri bu sekil ayrık sanırım yanlarda çıkınca duzgunlesiyordu berkenin kuçukkenki resimlerine bakarsam tam teyit etmis olurum bu bilgiyi :)
demek ki tezim doğruymuş.ama çok tatlı oluyor ayrık ayrık
kaydirigubbakcemile3
benim kotonlar da olmuyor.amahurca kaldırmadım asılı duruyor dolapta.bir umut kışa giyerim onları..

ben 1-2 dar pantalonum hariç hepsine sığıyorum onlarda dolapta asılı duruyor
emzirmem bitince 3 kilo vereceğim o zaman görün siz beni

merhaba kızlar
eşim gidince laptop bana kadı :)
yiğit uyuyorken bi bakayım dedim. bizim yemek yedirememe kabusumuz hızla devam ediyor yaa ilaçlar dün bitti iyileşti artık şükür ama iştahsızlık aynen duruyor. napıcam ben böyle...

arabanız hayırlı olsun canım. kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah. kardeşine de bol şans hakkında hayırlısı olsun.

çok teşekkür ederim arkadaşlar.. ismim fatma canım ben de seninkini unutuyorum ya oluyor öyle boşver..
saol deryacım. hayırlısı olsun. şimdi balıkesirdeler bakalım. yarın sınav. bekliyoruz. gerginiz.. araba içinde teşekkür ederim ayrıcam. bizde götürmedik daha göz doktoruna. devam sütü hala hiç almıyor umudu kestim artık işin kötüsü normal sütte almıyor
Fatmacım araban hayırlı ugurlu olsun..
.
teşekkürler evrimcim.
bizde ne yazık ki tam tersi hiç devam sütü yok. beni de bıraktı biliyorsunuz. üzülüyorum ama elimden bişi gelmiyor.. ama başka şeylerde yese iyi olur sanki ama çaresi nedir onu bilmiyorum canım.
Gecen sene Kuzey.. Berat kandılınde dogmustu.. bugun 10 gun erkenden geldı Berat.. yıne de ıcım pır pır.
yiğitte akşam 22,10 da doğdu. ertesi gün berat kandiliydi sanırım. hatta millet adına berat koyun demişti.
sanki bizi anlattın yaa bu kadar mı benzer yani.. denemediğim devam sütü kaşık maması kalmadı ama umut yok. kaşık mamasını nazlı da olsa arada bir yiyor. ama dökülen çok daha fazla. yiğitin dökülenleri ile bir bebek daha büyür diyor annem..
Fatma'cım arabanız hayırlı olsun..allah kaza bela göstermesin..kardeşin için de hakkında hayırlısı ne ise o olsun..
teşekkürler canım.. amin.
katı meyve sıkacağında hangi marka model kullanıyorsunuz? ben henüz almadım da. bazıları çok kocaman geldi bana. şu ufak olanlar da iş görmez mi ki?
alışmak istemiyorsun.. çok iyi anlıyorum. dediğim gibi üç sene sonra inş istediğiniz yer olru. şimdi önemli olan tabi ki neva..
teşekkür ederim. amin canım.
yarın bir aksilik olmazsa sonunda 1 yaş aşılarımız iki hafta gecikmeli yaptıracağız.........ama çok gegrinim hayılrısı...
uyyhh ben de çok stresleniyorum aşılar öncesi derya. inş sıkıntısız atlatırsınız. bizim de yaklaşıyor malum.

benim de tercih edebileceğim okullar belli oldu dün. tercih dönemi başladı. hayırlısı artık. şu anda gözüme çarpan yani içlerinden en çok istediğim bi okul var tuttuğumuz eve yakın sayılır. inş olur hayırlısı ile..

bu arada birbirinden güzel fotolar eklenmiş. hepsi de birbirinden tatlı.

Rüzgar'ın da ön dişler ayrık..çok hoşuma gidiyor..küçüklüğümde benimkiler de aynıymış, sonradan birleşiyorlarmış Meltem'in dediği gibi..dr.una sormuştum geçenlerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…