2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fatmacım ben sinbo nunkini kullanıyorum çok memnunum geçen bir parcası kırıldı anında ucretsiz yolladılar eve kargo ile birmail yazdım sagolsunlar. ama benim hatam degildi kirilmazı oturmamıs yerine ve uyarı vermeden calıstı maakina normalde oturmazsa çalısmaz ya robotlarda parcalar bunda onu yapamamıslar sanırım ama hemen teleafi ettiler sinbo her utur arızada evden kargo ile ucrestiz alıp eve yine aynen ucretsiz birakıyor marka olarakk esinlikle tvsiye ederim uygunda fiyatları

az once gn md yrd ma mail attım tekrar konuyu hatırlatan detaylandırıp biraz izah ettim evdeyaslı insanların baktıgını vs. yanıt yazdı hemen yarın oglene kadar sana kararımızı bildireceğiz diye cc olarakta ik mudurune yazmıs. off ustumden yuk kalktı akmı karamı artık belli olacak hayatımın ne olcagı

benim bu is konum çok baydı biliyorum ama paylasmak istiyorum sizlerle de
bana yanıt yazmak için çabalamayın iyi dileklerinizi biliyorum zaten sadece durum bildirmek için yazdım. :)

bırakın geçmisi okumayı kendinizle ilgili gelismeleri havadisleri verin son donem yaho kac hayvan telef etti mesela :))

ben geldim
dayımla annem geldi annem dayıma sölemiş nurda görmek istiodu die oda yozgata kadar geldimde onamı gidemicem demiş geldiler oturduk filan gökhan aradı aklına ne geldiyse ne zmn gideceksin die saat 2 de bilioya hazırlanıyım 3 olacak araba gelsin 4 olacak o saatten sonrada ben gitmem zaten neyse ben gitmiyorum dedim nie dedi dayımı çağırdım o geldi dedim araba filan işi olur gelmez die dedim nie işi olsun filan dedi bilmiom işte zaten dayım geldi dedim kapatım...şimdi gittiler bende sinirden evi kaldırmıştım yatak odasıyla mustinin oda kaldı dier yerlerede tekrar makina tutuyum bari tabi kalkarsam

aksine hep kalabalıksınız manevi olarak etrafınız çok kalabalık hiç başbaşa değilsiniz yani....
deryacım bense kendimi okadar yanlız okadar kimsesiz hissediyorum ki anlatamam beni gerçekten seven bi annem olduğuna inanıyorum onuda bu sitres arasında sürekli kırıyorum hayatta tek nazımı sitresimi sıkıntımı çeken annem onunda ben kıymatini bilmiorum sanırım kadını mutlaka kırıyorum

yok canım anlat rahatla sıkılmadık valla
sallamasınlar artık bu konuyu söz konusu olan bir bebek sonuçta

helal olsun dayına
eşin de iş işten geçtikten sonra yapardım ederdim diyo

bu arada yorma kendini bu kadar evi kaldırmak falan

Fatma güzel haberlerini bekliyoruz seninde

nur evrim kızacak şimdi sana :)) sen bu halinle niye evi kaldırıyosun be kuzum. anlıyorum yapacak bişey yok canın sıkılıyor ama sana cok acil bir aktivite bulmak lazım

nur evrim kızacak şimdi sana :)) sen bu halinle niye evi kaldırıyosun be kuzum. anlıyorum yapacak bişey yok canın sıkılıyor ama sana cok acil bir aktivite bulmak lazım
evet yazdıktan sonra gördüm evrimimi ama dediğin gibi sırf bugün sıkıntımı almak için kaldırdım yoksa sürekli kafamla konuşuom oda beni yıpratıo böle yapınca kafam dağılı tek sosyal yaşantım ev temizleme kadının gelmediği zmnlar tabi yemek yap başka bişi yokk

seviyorum seni kadın.. bilesin, bi tanesin.

saol kuzu.. saldım cayıra artık.. özenip özenip yapıp atıyoruz çöpe, hem de her gün, hem de hiç sıkılmadan.

rüya falan goruyordur.. üzülme.

bole deme.. valla fena oluyorum.

gecmıs olsun datlum.. daha cok maymun eder bunlar bızı.. yolun sonu bole görünüyor.

fıkrın olursa bıze de yaz be kuzum..

ay sorma esracım yaa annem hep dio olan küçük kuzuya oldu çok sinirli bi yapısı olacak dioo mustide çok neşeliydin dio gerçektende ölee ben bu sene hiç bişi anlamadım esracım hayattan

sen aslında tam dayaklıksın ama.. ıste Derya nazıkce senı uyarmıs.. uyardıysa dıkkate al derım.. bosuna yazmaz O.

valla güleyim mi dedim..vazgectım.. ama hafıf tebessum ettım.. bılesın :)

Nur bencede rahatlasan biraz.. Keşke tatile çıksanız bir an önce...
Esra aman allah korusun ya bizimkide sabah ayısının kafasını delmiş içindeki süngerleri yiyordu ya benimbu kızla başım belada

kaydirigubbakcemile3 ay buna gulerım artık.

:bbo: ıyı hala ıkı ayagının uzerındesın..

ben kızımı özledim yaa.anne aneee demesini özledim.

demıssın ya aramıorsun dıe.. ıhmal ettım senı kusuruma bakma.. en kısa zamanda koklaşalım kuzum söz sana.. su an Kuzy uyuyooo.. sesımı duyurarak tehlıkeye atasım yok, ev halkı sahilde cunku.

kaydirigubbakcemile3 berke bıle dıyor haaa kaydirigubbakcemile3

gel koluma gir..

benim bu is konum çok baydı biliyorum ama paylasmak istiyorum sizlerle de
bana yanıt yazmak için çabalamayın iyi dileklerinizi biliyorum zaten sadece durum bildirmek için yazdım. :)

olumunekankayizsmile yazacaksın tabii..

var ya.. annesız buyumus bır cocuk olarak sana dıyecegım cok sey var ama.. kendımı kazımayayım şimdi.. ziyan ettiğin şey o kadar kıymetlı kı.. keske kaybetmeden degerını anlayabılsen.. yemısım kocayı da.. onu da bunu da.

helal olsun dayına
eşin de iş işten geçtikten sonra yapardım ederdim diyo

bu arada yorma kendini bu kadar evi kaldırmak falan
aynen öle geçi borun pazrı oldu mesele zaten biliodu o konuşma üstüne gitmicemide yarın annesi gelecekya ona surat yapmayım die sırff bana ii davranır şimdii ben salakmıyım yaa acabaa anlamayım

Tatlım,

Kımse kımseye zarar veremez, sen musade etmedıkten sonra..

Hepımız bılıyoruz ki senın maddi ımkanların oldukca yuksek.. gerısı senın kendıne verdıgın kıymete takılı kalmıs. Sarsıl kendıne gel.. Gokhan a baglı olman ıyı guzel hoş da.. bı yere kadar bu hoşluk.. bırılerının ozgurlugunun basladıgı yerde baskasının ozgurlugu tehlıkeye gırerse orada huzur denen sey kalmaz. Sevıyorsun da, bundan dolayı cok da sömürülüyorsun, buna da sen müsade ediyorsun. kımseye kızma, kendıne dön.. sorularının sıkıntılarının cevabı orada.

Ben Ozgure korkunc baglıyımdır, cok duskunumdur ona.. ama bılır kı yamuk bır hareketınde sırtımı döner gıderım, bır daha da aynı hatayı yapmam.. o yuzden o benden korkar, ben de ondan korkarım.. kımse kımseyı kolay kolay uzemez bızde. bu dengeyı kuramazsanız.. oturur kendını yer bıtırırsın.. sonra da hasta olur yıgılırsın.. hıc acımıyorsun kendıne, hıc sevmıyorsun kendını.. cok uzuluyorum kendıne ettıgın ezıyetlere.. cok gunah ya.

bütün arkadaşların yazdıkları önemli ama deryamın kiler ayrı tabi evririm allahtan birer anne olduk bizde şimdi annem bilioya ne yaşadığımı ne hissettiğimi onun için yok kırılmıom filan dio ama inan kalbim paramparça oluyorr bu gün sabah bana telefonda dioki yazarken bile zorlanıorum artık ağlamaktannn kadın ne çok düşünüosa telde geldi benim nazlı kuzumu aldılar dio kendileri nazlı oldular dio bugün çaydanlığı yakmış benimle konuştuktan sonraa onda anlatmasam çatlıyorumgerçekten beni bi anlasanızz şuan neler yaşadığımı hislerimii ama dile getiremediğim bir sürü şey var birde sürekli yazıp sizi sıkmakta istemiyorumm

evrimcim şöle bişi dediklerinde gerçekten çok haklısın hep ben sesisz kaldım zaten mustafa elimi kolumu bağlıyan tek şey mesela bazı kavgalarda bitsin dio bende tamm diom ama mustafayı vermem dio düşüne biliomusun sonra barışınca ben senden ayrılamam filan dio sinirle söledim dioo...birde şöle bişi var mesela artık yoruluyorum kendimize göre yemek pişiriyorum tam oturacağım gökhan tel açar akşama oğlanları yemeğe çağırdım der 2 amcasının oğlu dayısı kardeşi 12 kadar oturular demezki müsaitmisin filan yok 1 kere dedimki bugün gelmesinler dedim bana demediğini bırakmadı ne zmn çağırsam bişi buluosun filan diee sırf bu tartışmalar olmasın die susuyorum bi çıkar yol bulamıorum su son aylarda iice tıkandımm

nur yaz canım niye sıkılalım. keşke bir faydamız dokunsa. ama evriminde dediği gibi iş sende bitiyor. sen müsade ettiğin için bunlar oluyor. insanoğlu böyle hep daha fazlasını ister. gökhan seni sömürüyor sen boyun eğdikçe daha fazlasını istiyor. ama herkesin bir sınırı var sen artık sınırı geçtin. silkelen kendine gel. senin bir hayatın var gökhan dışında bunu ona anlat mutsuzum olmuyor böyle de. iki çocuklu kadınsın sen musti'yi hiç mi okuluna götüremeyeceksin yanında kimse olmadan. hiç mi çocuklarına cıkıp gezemeyeceksin. maddi gücün var araba alsın sana gez çocuklarınla. bunların olması için azıcık çabalaman lazım. herşey değişir canım göreceksin. yeter ki huzurum bozulmasın deyip kendini üzme.

ne ınsan modellerı gordum ben bu hayatta.. neler yasadılar, neler yasattılar..

hep yollar tek bı yere cıktı.. ne yaparsan kendıne.. gerısıne hıc bır sey olmuyor..

senınle bunları cok cok konustuk bız daha onceden de..

Farkındayım kı kaybetmekten korkuyorsun,onlar da bunun farkındalar..

buraya neler yazarsak yazalım.. ne kadar sana yol gostermeye calısırsak calısalım, sen kendıne acımadıktan ve de bundan dolayı senı acıtanları acıtmadıktan sonra.. gerısı boş, ıstemıyorsun. O yuzden ne yazarsam yazayım, bır sey degısmıyor.

benim öle bi lüksüm yok gülizcim geçen yine çok bunaldım aradım az dedim kapının önüne inioz biz dedim hayır dedi mustiyide giydirdim kendimde ya binanın önü sonra bir sürü tartıştı akşam eve erken geldi işte bizi dışarı çıkardı ben yapamam dio sen aşağıdayken ben orda oturamam biri bana laf atsa ya o ölecekmiş yada kendi beni kim ne yapsın yaa millet sıraya girdi nur aşağı insede lafmı atsak diolar hep böle dio 1 kere asağı indik yanlız musti çok kötüydü hazirandaydı sanırım ardım ağlama sesini duyunca izin verdi 10 dk geçmedi yanımıza geldi düşünnn artık nie böle oldum nie herşeye boyun eyiyorum bilmiyorum gökhanla ilk konuştuğumuz zmnlarda ben evliliği öle hafife almam dedim beni aldatmadığın sürece asla seni ve evimi bırakmam dedim oda bunu çok güsel kullanıo

nur gercekten kendine ettigin eziyete inanamıyorumhala supurge acmakta aklın.
esine koca bir yuh diyorum hamile birkarısı ve eved ona bakmak zorunda olan kuçuk bir bebegi varken hala eve arkadas cagıabiliyor hemde sana sormadan.
sert tavırkoysaydın tas olsa biraz olsun anlardı
sen boyel musama gosterdikce ezilmeye devam edersin arkadasım kusura bakma daha yumusak yazamıyorum evrimin dedigi gibi silkelen kendine gel.
aglamayana meme yok diye bosuna dememis atalarımız sen mızmızlanmazsan iyisin diye her is beklenir senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…