deryacım bense kendimi okadar yanlız okadar kimsesiz hissediyorum ki anlatamam beni gerçekten seven bi annem olduğuna inanıyorum onuda bu sitres arasında sürekli kırıyorum hayatta tek nazımı sitresimi sıkıntımı çeken annem onunda ben kıymatini bilmiorum sanırım kadını mutlaka kırıyorumaksine hep kalabalıksınız manevi olarak etrafınız çok kalabalık hiç başbaşa değilsiniz yani....
az once gn md yrd ma mail attım tekrar konuyu hatırlatan detaylandırıp biraz izah ettim evdeyaslı insanların baktıgını vs. yanıt yazdı hemen yarın oglene kadar sana kararımızı bildireceğiz diye cc olarakta ik mudurune yazmıs. off ustumden yuk kalktı akmı karamı artık belli olacak hayatımın ne olcagı
ben geldim
dayımla annem geldi annem dayıma sölemiş nurda görmek istiodu die oda yozgata kadar geldimde onamı gidemicem demiş geldiler oturduk filan gökhan aradı aklına ne geldiyse ne zmn gideceksin die saat 2 de bilioya hazırlanıyım 3 olacak araba gelsin 4 olacak o saatten sonrada ben gitmem zaten neyse ben gitmiyorum dedim nie dedi dayımı çağırdım o geldi dedim araba filan işi olur gelmez die dedim nie işi olsun filan dedi bilmiom işte zaten dayım geldi dedim kapatım...şimdi gittiler bende sinirden evi kaldırmıştım yatak odasıyla mustinin oda kaldı dier yerlerede tekrar makina tutuyum bari tabi kalkarsam
evet yazdıktan sonra gördüm evrimimi ama dediğin gibi sırf bugün sıkıntımı almak için kaldırdım yoksa sürekli kafamla konuşuom oda beni yıpratıo böle yapınca kafam dağılı tek sosyal yaşantım ev temizleme kadının gelmediği zmnlar tabi yemek yap başka bişi yokknur evrim kızacak şimdi sana :)) sen bu halinle niye evi kaldırıyosun be kuzum. anlıyorum yapacak bişey yok canın sıkılıyor ama sana cok acil bir aktivite bulmak lazım
denize mesajlarınızı okudum... offf !!!! çok duygulandım. çok teşekkür ederim hepiniseeee..
fotoğrafları koyacağım en yakın zamanda. tecrübelerimdende bahsetmek istiyorum hatta.
ankaradayım. burdan malatyaya geçecektik. olmadı. belimle bacaklarım arasında garip bir ağrım var. gece başlayıp sabaha kadar sürüyor. ağrı kesiciler, kremlerle günlerdir uğraşıyoruz ailecek telef olduk ama geçmedi yarın sabah hastaneye gidiyorum hakkımda hayırlısı artık...
hayırlısı deyince kandilimiz mübarek olsun. dualarımız kabul olsun inşallah.
didoma üzüldüm çok. hepimizin işi gücü yolunda gitsin diye dua ediyorum.
denizde yemiyor. zaten geceleri sabahlayıp akşama kadar sersem gibi dolaşmaktan yediremiyorumda. emiyor ama hala ısrarla. deli gibi. yemek yemeyi unuttu bence. sadece emme yi yemek olarak kabul ediyor. masaya oturuyoruz tam yemeğini uzatıyorum o göğsüme saldırıyor ve artık eskisi gibi beklemiyor o anda istiyor. bende süt içiyor en azından diye efrimim gibi avunuyorum işte. geçici dönem olmasını feci şekilde umuyorum....
yine efrimimden bir alıntıyla mesajıma son verirken "hepinisi hasretle kucaklıyorum..."
evrim bende hiç hoşlanmıyorum bilinçli yemek yemiyorlar diye. böyle alışacaklar uzunca bir süre böyle gidecek hep peşlerinden koşturacağız. yaşamsal bir kaynak olduğunu cok geç öğrenecekler. sabiha paktuna 2 yaşına kadar süt çocuğu diyor ya asıl alması gereken süt diğer gıdalar tadımlıkmış. yeni okudum bende üzülme sende.
durum hepimizde aynı, sıcaklarında etkisi oldukça fazla. o bimden aldığımız notebook un tuş takımını kopardı benim şiddet yanlısı oğlum. şimdiden her oyuncağında bir hasar var. oyuncaklarla oynamıyor kavga ediyor bizimki.
hepimizde durum aynı şebelek ettiler bizi.
günaydın
daha önce yazmış mıydım hatırlamıyorum. gece eşim yoktu yine kuzuyla uyudum. 3-4 kez oldu dün gecede iç çekiyor birşeyden korkuyomuş gibi derin derin nefes alıyor. ağlamaya çalışıyor. ama uyanmıyor. neden olur acaba çok üzüldüm yine gece.
guliz ruya goruyor olabilir. baska birsey olamaz bakıcı muhabetiniz olsa baska sey aklına getir diycem ama o da yok sonuçta bizimkinin o iç çekmeleri cıglık atarak uyanmaları bitti kesildi çunku
eh diye bize vurması bile bitti gibi birsey nadiren yapıyor tek tuk o da gelip suratını suratının onune getirirsen vuruyor rahatsız oluyor belkide dibine girilmesine o sekil.
gecen gun evde oldugum gunlerden birinde ece ye yemek yediriyorum boyle bas parmagın tırnak kısmı kadar boncukalr var buyukcene yuvarlak parlak sekerlik içidne duruyordu torbaya aldım topladım onalrı ama yemek yerken 4 tanesini aldım onalrı avcumda saklayıp acıp yediriyorum biri dustu mama sandalyesinin içine bakındım bulamadım yemek bitti hala baktım dedim tamamen arasından doseme altına giti heralde
sonra oturuyoruz annemle bu da oturuyor mama sandalyesinde reklam vardı ona bakıyor annem dedi ogurdu bu durduk yere ece yemek harici kusmaz ogurmez
bir gittim agzında birsey çigniyor kondurmadım boncuk oldugnua çunku o yuvarlak cigneyemez biberon falan vriyorm su içsin agzını acsın diye yokk kapatmıs sıkı sıkı sonrab ir baktım seker yuvarlarız ya agzımızdao hareketi yaptı allahım bittigim andı varya.
elim ayagım nasıl titredi anneme renk vermedim kadının tansiyonu sekeri firliyor hemen bastırdım dudagına bir araladım agzını kırmızı kırmızı parliyor agzınada aman ne agladı aldım diye birazda dudagı acıdı sanırım ama tek hareketle parmagımı sokup çıkardım omrumden omur gittiii ama
çok dikkatli olmak gerek artık ya ben onca aradım sandalyede o nerden buldu bilmiyorum
dun site yonetiminden onay aldık partiyi sitenin lokalinde bahcede yapıyoruz bugun susleme malzemeleri geliyor . birazdan dogumgunu muzikleri falan indireceğim netten ne tur muzik calmalı napmalı bilemiyorum bakacagım artık fikri olan varsa sayet yazarsa sevinirim
ay sorma esracım yaa annem hep dio olan küçük kuzuya oldu çok sinirli bi yapısı olacak dioo mustide çok neşeliydin dio gerçektende ölee ben bu sene hiç bişi anlamadım esracım hayattan
Bu sabah maceramız sabah sabah yaşadıklarımı duyunca acıyacaksınız bana :))
Ben dün gece her zaman 10 da uyuyan çocuğu 11 de zor uyutunca gece yürüyüşüne 11 de gidip döndükten sonra duş falan derken 1 de uyudum sabah Özde erkenden mızmızlandı sütünü ısıtıp yanınakıvrıldım beşiğine geçtim nasıl olsa oradan düşme imkanı yok diye rahat rahat uyuyorum o da bir sağa bir sola üstümden atlayıp duruyor saçlarımla uğraşıyor tepeme biniyor falan alışkınım zaten çok uykusuz olduğumdan dedim kendi halinde takılsın gözümü bile açmadım.. Sonra 8 i geçiyordu artık kalkayım dedim bir baktım ki bizim hatun bezini çıkarmış kakalı bezini tüm yatak üstümüz başımız kaka :sinifsinif: E be kadın o kadar yorgundunda kokuyuda mı duymadınKalktık banyomuzu yaptık falan offf bir daha külot giydirmem lazım bezinin üzerine ders oldu bana aptal kafam :mymeka:
Nur bencede rahatlasan biraz.. Keşke tatile çıksanız bir an önce...
Esra aman allah korusun ya bizimkide sabah ayısının kafasını delmiş içindeki süngerleri yiyordu ya benimbu kızla başım belada
günaydın..topik kalabalık bu halini özlemişim..1günlük yolşculuk helak etti beni aslında yolculuk değlde yoldan gittik tuba hiç durmadan ağlaı orda sonra yusuf uyumadı ve doğal olarak hiç oturamdım akşamda misafirler geince yatış buldu 1.5 -2 yi tam yattım yusuf uyandı ve sabah kadar o yorgunlukla ayğımda yusufla sabhladım ardından hem gitiğim gün hemde sabah yaşanan tanatnalr ve ani tekrar yola çıkma kararı ve evde eşimi işe yetiştirme derken artık iflas bayarğını çektim akşam 8 de koltuğa serilip kaldım yusf ağlıyor kaldırmak için ama kalkamıyorum nasıl haytımda böyle yorulmadım ..sonuç kandil gecesini saat 9 da çocukalrı yatırır yatırmaz uyuyarak geçirmek zorunda kaldım..şükür yavrularım gece üzmedi dinlendim en sonunda ...bugün tekrar misafrim var yoğunum yine ama olsun..
ben kızımı özledim yaa.anne aneee demesini özledim.
aaa supersin tulin yaaa hiç aklıma gelmemisti melek sarkısı on numara yakısır
slayt falan degil ben sadece ml3 cekip muzik olarak kullanıcam hemen indireyim onlarıda sagolasın
bende ozledimmm
bizimki hiç anne demiyor surekli ba ba babaaa baba tiz seslerde baba diyor bagırarak bazende babaa diye bagırıyor babasıda mest olarak efendimm kızımm diyor sinirden çatlıyorum:))) ve kıskanclıktann
geçen gun berke bile dedi anne yok kırk yılda birr
merhaba kızlar
eşim gidince laptop bana kadı :)
yiğit uyuyorken bi bakayım dedim. bizim yemek yedirememe kabusumuz hızla devam ediyor yaailaçlar dün bitti iyileşti artık şükür ama iştahsızlık aynen duruyor. napıcam ben böyle...
benim bu is konum çok baydı biliyorum ama paylasmak istiyorum sizlerle de
bana yanıt yazmak için çabalamayın iyi dileklerinizi biliyorum zaten sadece durum bildirmek için yazdım. :)
deryacım bense kendimi okadar yanlız okadar kimsesiz hissediyorum ki anlatamam beni gerçekten seven bi annem olduğuna inanıyorum onuda bu sitres arasında sürekli kırıyorum hayatta tek nazımı sitresimi sıkıntımı çeken annem onunda ben kıymatini bilmiorum sanırım kadını mutlaka kırıyorum
aynen öle geçi borun pazrı oldu mesele zaten biliodu o konuşma üstüne gitmicemide yarın annesi gelecekya ona surat yapmayım die sırff bana ii davranır şimdii ben salakmıyım yaa acabaa anlamayımhelal olsun dayına
eşin de iş işten geçtikten sonra yapardım ederdim diyo
bu arada yorma kendini bu kadar evi kaldırmak falan
evet yazdıktan sonra gördüm evrimimi ama dediğin gibi sırf bugün sıkıntımı almak için kaldırdım yoksa sürekli kafamla konuşuom oda beni yıpratıo böle yapınca kafam dağılı tek sosyal yaşantım ev temizleme kadının gelmediği zmnlar tabi yemek yap başka bişi yokk
bütün arkadaşların yazdıkları önemli ama deryamın kiler ayrı tabi evririm allahtan birer anne olduk bizde şimdi annem bilioya ne yaşadığımı ne hissettiğimi onun için yok kırılmıom filan dio ama inan kalbim paramparça oluyorr bu gün sabah bana telefonda dioki yazarken bile zorlanıorum artık ağlamaktannn kadın ne çok düşünüosa telde geldi benim nazlı kuzumu aldılar dio kendileri nazlı oldular dio bugün çaydanlığı yakmış benimle konuştuktan sonraa onda anlatmasam çatlıyorumgerçekten beni bi anlasanızz şuan neler yaşadığımı hislerimii ama dile getiremediğim bir sürü şey var birde sürekli yazıp sizi sıkmakta istemiyorummssen aslında tam dayaklıksın ama.. ıste Derya nazıkce senı uyarmıs.. uyardıysa dıkkate al derım.. bosuna yazmaz O.
var ya.. annesız buyumus bır cocuk olarak sana dıyecegım cok sey var ama.. kendımı kazımayayım şimdi.. ziyan ettiğin şey o kadar kıymetlı kı.. keske kaybetmeden degerını anlayabılsen.. yemısım kocayı da.. onu da bunu da.
bütün arkadaşların yazdıkları önemli ama deryamın kiler ayrı tabi evririm allahtan birer anne olduk bizde şimdi annem bilioya ne yaşadığımı ne hissettiğimi onun için yok kırılmıom filan dio ama inan kalbim paramparça oluyorr bu gün sabah bana telefonda dioki yazarken bile zorlanıorum artık ağlamaktannn kadın ne çok düşünüosa telde geldi benim nazlı kuzumu aldılar dio kendileri nazlı oldular dio bugün çaydanlığı yakmış benimle konuştuktan sonraa onda anlatmasam çatlıyorumgerçekten beni bi anlasanızz şuan neler yaşadığımı hislerimii ama dile getiremediğim bir sürü şey var birde sürekli yazıp sizi sıkmakta istemiyorumm
benim öle bi lüksüm yok gülizcim geçen yine çok bunaldım aradım az dedim kapının önüne inioz biz dedim hayır dedi mustiyide giydirdim kendimde ya binanın önü sonra bir sürü tartıştı akşam eve erken geldi işte bizi dışarı çıkardı ben yapamam dio sen aşağıdayken ben orda oturamam biri bana laf atsa ya o ölecekmiş yada kendi beni kim ne yapsın yaa millet sıraya girdi nur aşağı insede lafmı atsak diolar hep böle dio 1 kere asağı indik yanlız musti çok kötüydü hazirandaydı sanırım ardım ağlama sesini duyunca izin verdi 10 dk geçmedi yanımıza geldi düşünnn artık nie böle oldum nie herşeye boyun eyiyorum bilmiyorum gökhanla ilk konuştuğumuz zmnlarda ben evliliği öle hafife almam dedim beni aldatmadığın sürece asla seni ve evimi bırakmam dedim oda bunu çok güsel kullanıonur yaz canım niye sıkılalım. keşke bir faydamız dokunsa. ama evriminde dediği gibi iş sende bitiyor. sen müsade ettiğin için bunlar oluyor. insanoğlu böyle hep daha fazlasını ister. gökhan seni sömürüyor sen boyun eğdikçe daha fazlasını istiyor. ama herkesin bir sınırı var sen artık sınırı geçtin. silkelen kendine gel. senin bir hayatın var gökhan dışında bunu ona anlat mutsuzum olmuyor böyle de. iki çocuklu kadınsın sen musti'yi hiç mi okuluna götüremeyeceksin yanında kimse olmadan. hiç mi çocuklarına cıkıp gezemeyeceksin. maddi gücün var araba alsın sana gez çocuklarınla. bunların olması için azıcık çabalaman lazım. herşey değişir canım göreceksin. yeter ki huzurum bozulmasın deyip kendini üzme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?