2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slmmm
hediyem geldiiii
dibim düştü resmen harika bayıldımm
vallahi kimse kusura bakmasın ama topiğin en güzel hediyesini ben aldım kanımcaa zemuszemus

özlemim bir duvar saati yaptırmış tam ortasında yahomun sırıtan fotosu ve etrafında yahonun doğumdan çıktığında kucağıma aldığım ağlamaklı fotolarımı döşetmiş o kadar güzel ve orcinalki
ayrıcana salopetle tişört bile almış onlara bile gerek yoktu kesene bereket tatlım çok çok beğendim

foto makinası tatilden geldiğimden beri kayıplarda bulduğumda ilk işim fotoları yüklemek olacak

bazen dediğinizi yapıoprum herşeye tmm demiyorum filan ii gidio sonra bi bakıom tekrar eskisine dönmüşüm birde evrimcim gökhanın bir huyu var tartışıp konuşmasak mesela ben 1 sene konuşmayım 1 sene konuşmaz ben sanırm sırf bunları düşünerek yapıorum bilmiorum ki diyorum ya duygularımı bile açıklıyamıyorum senin bana mustiye hamileyken bile konuşmalarımızı hatırlıyorum gerçekten çok destek çıktım çok seviyorum seni özel yerin var

pervinnn senin adın bundan böyle pervin çelebi olsun olarmııı
bayıldım fotolarınıza bende sibelin gülümsemesine hayranım sibellll bi biz buluşamadık farkındamısınnn
hep derdin ya bende buluşmak istiyorum diye artık sende varsın hep buluşma karelerinde
ne güzel bir bağ var aramızda ne kadar şanslı hissediyorum kendimi iyiki sizler varsınızzz

kim ne derse desin bütün kelimelerinizde harflerinizde haklısınn esracım gökhan öleki mustinin doğumunda bana dediki hemen iileş tammı bizde kimse kalmasın dedi düşüne biliomusunn sonra ne oldu biz 1 hafta hastaneden çıkamadıkk ne çektiysem ben çektim hastanede gökhan 15 dk gelip gidiodu almıyorlardı içeri şimdi bile düşünüyorum bu doğumda beni neler beklio acaba diee bilmiom bazen düşünüom kimseye eyvallahın yok boş ver diorum yapmamda lazım mesela geçen kendime söz verdim artık yukarı dayısıgile çok çıkmıyacağım die çıkıyorum hatırlarını soruyorumda iimi oluo bende çıkmıyorum aynı katta olmamıza rağmen geçen ayın başında çıktım en son böle böle herkesle mesafe koymayı düşünüorum dayısıgilden başladım bakalım

gülizi ilk facete gördüğümde demiştim çok güzel bir hatun diye
harbidende öyle çok güzel çıkmışsınız ana oğul
alpellanın dolap içi fotoları bana hiç yabancı gelmedi nedense bizim aylar önceki manzaralrımız bunlar
bizi artık sarmıyor dolap içleri maalesef (

özlemmm yazdıklarını gülmedim gülemedim öff pöfff bu tarz olayları sıkça yaşıyorum yahoda bezini açıyor sürekli napcaz bunlarla bilmiyorum üstüne don giydiriyorum bağırıyor onu indirmeyi beceremiyor Allahtan

boşuna carcarlamasın o parasına guvenıp, bır bebegı asla babasına vermezler, ole baska yollardan almak ta sıkar bıraz.. cıger ıster...

askere gıtmemek ıcın verdıgı nacızane cabayı, esını huzurlu kılmak ıcın verse bu kadar lagaluga yasanmaz o evde.. bır de hamıle halınle.

senı tehdıt etmesın bosuna, rest cekıyorsa sen de çek, oyle evlılıgın devamı bır erkegın agzında sakız oluyorsa o ıste mertlık kalmaz.. kızgınlıkla soylenecek sey degıldır bu ısler, bır daha derse buna mahkemede hakım karar versın Gokhanım dersın.. nafaka ıle verılen parayla ben oglanlara gayet guzel bakarım dersın..

senın de dıslerın var NUR, ve goruyoruz kı ınsan evladı onları cıkarırken ne sıkıntılar cekıyorlar, sende de oldugnu goster bence..

vermezmıs cocugu haa.. sıkar o bıraz.. once kendıne baksın o bi.. ondan sonra cocuk almaya falan kalksın.. para herseyı çözseydi.. Sabancı kahrından ölmezdi!!!

nurum annenin dedği gibi bu bebiş mustinin aksine daha huysuz olacak sen bu psikiloji ile sürdürmeye devam edersen hamileliğini bu yüzden toparlan bir an önce

Ne güzel şeyler yazmışsın canım çok sağol beğenmene sevindim opuyorumnanaktan Sizin gibi değerli anne oğula az bile gönül daha güzellerini alabilmeyi isterdi opuyorumnanaktan

nasıl böle güsel düşüne biliosun bazen gerçekten senin yazılarını kararlarını okuduğumda yemin ederim yatana kadar düşünüyorum evrim nasıl güsel almış üzerine hayat tarzını filan diee böle yemin ederim gıptayla okuyorum...
sana diyeceğim teksey var ama özelden yazayım onu olurya okur filannn sonra iice tadı tuzu kaçar bu işinn neden öle dediğini dile getirmişsin ama açıklayım sanaa

Noktasından virgülüne kadar katılıyorum Nur... Ne yaparsan kendine.. Aslında benim durumumda kelin ilacı olsa misali... O yüzden çenemi pek fazla açmıyorum...

sen üzgün ve kırgın oldugun ıcın boyle goruyorsun yazdıklarımı, yoksa sen de ben de, buradakı tum ınsanlar da aynı açıyla bakıyorlar senın yazdıklarına.. ben sadece samımıyetımızden dolayı daha rahat dillendırıyorum.. yoksa benım artı bır sey yazdıgım yok cıgerım.. daha cok gencsın Nur.. bızım yaşımıza geldıgınde sende de cok sey bu sekılde degısmıs olacak.. emın ol.

Hiç halim yok ev işlerini, yemek yapmayı bile işkence olarak görüyorum bu aralar ya! Ama toparlanıp hazırlanmam markete gitmem lazım akşamda Cananla buluşacağız buraya tatil gelmiş :))

adaş yaho hayvan katledemiyorr artık çünkü hayvanlarla bir araya koymuyorum kendilerini akıllandım
evrim demiş ya muhabbet kuşu ile yemek yiyor ooo o kuş bizde olsa çoktan hakkı rahmetine kavuşmuştu

yaho artık kendini aştı park yatağa tırmanıyor ve içine girebiliyor sizde böyle bir durum yaşayan varmı arkadaşlar yoksa ben sıyırmalımıyım??
yani dışarıdan tırmanıyor ve içine giriyor
birde çekmeceleri basamak yapıp tezgaha çıkmaya çalışıyor müdahele etmesem belkide çıkacak (

Ne güzel şeyler yazmışsın canım çok sağol beğenmene sevindim opuyorumnanaktan Sizin gibi değerli anne oğula az bile gönül daha güzellerini alabilmeyi isterdi opuyorumnanaktan

Telefonda 10 dakıka hedıyenı anlattı.. agzıyla burnuyla şok olmus gorunce :))) ne alem kadın ya.. ama cok sevınmıs, gercekten emek vermıssın.. bu kadına herseyın en guzelı olsun zaten.. herkese verdıgı kıymet ayrı guzel cunku.

[ esracım bende sana bunu soracaktım küçüğe park yatağı almayı düşünüozda memnunmusun?cnm yaa

:roflol: park yatağına mı tırmanıyor :1shok: Allahtan o kadar değiliz Esram ya! :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…