bazen dediğinizi yapıoprum herşeye tmm demiyorum filan ii gidio sonra bi bakıom tekrar eskisine dönmüşüm birde evrimcim gökhanın bir huyu var tartışıp konuşmasak mesela ben 1 sene konuşmayım 1 sene konuşmaz ben sanırm sırf bunları düşünerek yapıorum bilmiorum ki diyorum ya duygularımı bile açıklıyamıyorum senin bana mustiye hamileyken bile konuşmalarımızı hatırlıyorum gerçekten çok destek çıktım çok seviyorum seni özel yerin varne ınsan modellerı gordum ben bu hayatta.. neler yasadılar, neler yasattılar..
hep yollar tek bı yere cıktı.. ne yaparsan kendıne.. gerısıne hıc bır sey olmuyor..
senınle bunları cok cok konustuk bız daha onceden de..
Farkındayım kı kaybetmekten korkuyorsun,onlar da bunun farkındalar..
buraya neler yazarsak yazalım.. ne kadar sana yol gostermeye calısırsak calısalım, sen kendıne acımadıktan ve de bundan dolayı senı acıtanları acıtmadıktan sonra.. gerısı boş, ıstemıyorsun. O yuzden ne yazarsam yazayım, bır sey degısmıyor.
evrimcim şöle bişi dediklerinde gerçekten çok haklısın hep ben sesisz kaldım zaten mustafa elimi kolumu bağlıyan tek şey mesela bazı kavgalarda bitsin dio bende tamm diom ama mustafayı vermem dio düşüne biliomusun sonra barışınca ben senden ayrılamam filan dio sinirle söledim dioo...birde şöle bişi var mesela artık yoruluyorum kendimize göre yemek pişiriyorum tam oturacağım gökhan tel açar akşama oğlanları yemeğe çağırdım der 2 amcasının oğlu dayısı kardeşi 12 kadar oturular demezki müsaitmisin filan yok 1 kere dedimki bugün gelmesinler dedim bana demediğini bırakmadı ne zmn çağırsam bişi buluosun filan diee sırf bu tartışmalar olmasın die susuyorum bi çıkar yol bulamıorum su son aylarda iice tıkandımm
slmmm
hediyem geldiiii
dibim düştü resmen harika bayıldımm
vallahi kimse kusura bakmasın ama topiğin en güzel hediyesini ben aldım kanımcaa zemuszemus
özlemim bir duvar saati yaptırmış tam ortasında yahomun sırıtan fotosu ve etrafında yahonun doğumdan çıktığında kucağıma aldığım ağlamaklı fotolarımı döşetmiş o kadar güzel ve orcinalki
ayrıcana salopetle tişört bile almış onlara bile gerek yoktu kesene bereket tatlım çok çok beğendim
foto makinası tatilden geldiğimden beri kayıplarda bulduğumda ilk işim fotoları yüklemek olacak
Ne güzel şeyler yazmışsın canım çok sağol beğenmene sevindim opuyorumnanaktan Sizin gibi değerli anne oğula az bile gönül daha güzellerini alabilmeyi isterdi opuyorumnanaktan
nasıl böle güsel düşüne biliosun bazen gerçekten senin yazılarını kararlarını okuduğumda yemin ederim yatana kadar düşünüyorum evrim nasıl güsel almış üzerine hayat tarzını filan diee böle yemin ederim gıptayla okuyorum...boşuna carcarlamasın o parasına guvenıp, bır bebegı asla babasına vermezler, ole baska yollardan almak ta sıkar bıraz.. cıger ıster...
askere gıtmemek ıcın verdıgı nacızane cabayı, esını huzurlu kılmak ıcın verse bu kadar lagaluga yasanmaz o evde.. bır de hamıle halınle.
senı tehdıt etmesın bosuna, rest cekıyorsa sen de çek, oyle evlılıgın devamı bır erkegın agzında sakız oluyorsa o ıste mertlık kalmaz.. kızgınlıkla soylenecek sey degıldır bu ısler, bır daha derse buna mahkemede hakım karar versın Gokhanım dersın.. nafaka ıle verılen parayla ben oglanlara gayet guzel bakarım dersın..
senın de dıslerın var NUR, ve goruyoruz kı ınsan evladı onları cıkarırken ne sıkıntılar cekıyorlar, sende de oldugnu goster bence..
vermezmıs cocugu haa.. sıkar o bıraz.. once kendıne baksın o bi.. ondan sonra cocuk almaya falan kalksın.. para herseyı çözseydi.. Sabancı kahrından ölmezdi!!!
boşuna carcarlamasın o parasına guvenıp, bır bebegı asla babasına vermezler, ole baska yollardan almak ta sıkar bıraz.. cıger ıster...
askere gıtmemek ıcın verdıgı nacızane cabayı, esını huzurlu kılmak ıcın verse bu kadar lagaluga yasanmaz o evde.. bır de hamıle halınle.
senı tehdıt etmesın bosuna, rest cekıyorsa sen de çek, oyle evlılıgın devamı bır erkegın agzında sakız oluyorsa o ıste mertlık kalmaz.. kızgınlıkla soylenecek sey degıldır bu ısler, bır daha derse buna mahkemede hakım karar versın Gokhanım dersın.. nafaka ıle verılen parayla ben oglanlara gayet guzel bakarım dersın..
senın de dıslerın var NUR, ve goruyoruz kı ınsan evladı onları cıkarırken ne sıkıntılar cekıyorlar, sende de oldugnu goster bence..
vermezmıs cocugu haa.. sıkar o bıraz.. once kendıne baksın o bi.. ondan sonra cocuk almaya falan kalksın.. para herseyı çözseydi.. Sabancı kahrından ölmezdi!!!
nasıl böle güsel düşüne biliosun bazen gerçekten senin yazılarını kararlarını okuduğumda yemin ederim yatana kadar düşünüyorum evrim nasıl güsel almış üzerine hayat tarzını filan diee böle yemin ederim gıptayla okuyorum...
sana diyeceğim teksey var ama özelden yazayım onu olurya okur filannn sonra iice tadı tuzu kaçar bu işinn neden öle dediğini dile getirmişsin ama açıklayım sanaa
mustiyi mumla ararım sanırım esracımmnurum annenin dedği gibi bu bebiş mustinin aksine daha huysuz olacak sen bu psikiloji ile sürdürmeye devam edersen hamileliğini bu yüzden toparlan bir an önce
Ne güzel şeyler yazmışsın canım çok sağol beğenmene sevindim opuyorumnanaktan Sizin gibi değerli anne oğula az bile gönül daha güzellerini alabilmeyi isterdi opuyorumnanaktan
esracım bende sana bunu soracaktım küçüğe park yatağı almayı düşünüozda memnunmusun?cnm yaaadaş yaho hayvan katledemiyorr artık çünkü hayvanlarla bir araya koymuyorum kendilerini akıllandım
evrim demiş ya muhabbet kuşu ile yemek yiyor ooo o kuş bizde olsa çoktan hakkı rahmetine kavuşmuştu
yaho artık kendini aştı park yatağa tırmanıyor ve içine girebiliyor sizde böyle bir durum yaşayan varmı arkadaşlar yoksa ben sıyırmalımıyım??
yani dışarıdan tırmanıyor ve içine giriyor
birde çekmeceleri basamak yapıp tezgaha çıkmaya çalışıyor müdahele etmesem belkide çıkacak(
adaş yaho hayvan katledemiyorr artık çünkü hayvanlarla bir araya koymuyorum kendilerini akıllandım
evrim demiş ya muhabbet kuşu ile yemek yiyor ooo o kuş bizde olsa çoktan hakkı rahmetine kavuşmuştu
yaho artık kendini aştı park yatağa tırmanıyor ve içine girebiliyor sizde böyle bir durum yaşayan varmı arkadaşlar yoksa ben sıyırmalımıyım??
yani dışarıdan tırmanıyor ve içine giriyor
birde çekmeceleri basamak yapıp tezgaha çıkmaya çalışıyor müdahele etmesem belkide çıkacak(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?