2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bişi daha soracağım size hamileyken saç boyattınızmıı benim en son mustinin doğumundan sonra boyatmıştım ee epey oldu uzadı filan renk gitti drye sordum anlıyorum değişiklik istiyorsun ama ben izin vermiyorum dedii

senin gözlerinin güzelliği canım benim sağol. hediyeinizde pek bi güzelmiş güle güle kullanın çok orjinal bir fikir. bul makineyi biran önce resim çek merak içindeyim

+1111111111111111111

sıyırabilirsin canım sanmıyorum olduğunu yaho'dan başka, nasıl mukayyet olacaksın bu cocuğa işin çok zor esra. hiperaktif olacak belli, bizim cocuklardan cok önde hareketleri, yani en azından benimkinden diyeyim :))

:kedi: kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile Şeniz yeterince açıklayıcı olmuştur umarım

Selamlar... Çok çok özledim hepinizi. Yavaş yavaş okuyacağım geçmişi. İyiyiz çok şükür, bir yaramazlık yok.

off coştu topik ama çıkmam lazım, öpüyorum hepinizi. burcu aklımdaydın bütün gün sen ve nurdan ne zaman döncekler diye düşünüyodum sen geldin sıra nurdan'da. konuşan var mı? tibet dönmüş mü?

bende çıkıyım bi duş alıyım kendime geliyim ii olduğu sizinle paylaştığım sonra aynanın karşısına geçip surat asıklığına çalışacağım bugün surat asacağım öle kapıyı açınca gülsemede yok:)) şimdili herkese ii akşamlar öpüyorum hepinizi desteğiniz ve dinlediğiniz için tşk ediorum hepinizee

gecmişi okudum guzel yorumlarınız için cokk tsk ederim...konyada gulistanla bulustum cok guzeldi..tam yolumuzun ustuydu gelinlerinin evinde agırladılar bizi.. anne babasını abisini gelinlerini gordum hepsi birbirinden degerli ve sıcak insanlar sagolsunlar... kabloyu bulunca ekliycem foto

sibelim canım kardesim bakuden beri gorusme hayali icindeydik tr ye gelince oldu olmadı napcaz netcez derken antalyaya giderken bozoyukte gectigimizi soyledim oda niye ugramadınız dedi oglen vakti gectik hemde ben uyuyodum o esnada.. donuste insallah filan konusurken donustede olmayack gibiyken 10dk icinde oldu nasip iste..

okadar iyi okadar guleryuzlu okadar sıcakki kardesim benim doyamadım ama bunada sukur.. selin am bir prenses..gozlerini benden alamadı bende ondan :)))

masallah diyorum sibelime esine vede guzel bebikleri seline

Mustıye kocaman masaşşallahh.. Yiğit nası kuzu Nur??

Edacım.. selamlar kuzum.. ne ıyı ettın de ekledın fotolarını, ole deme.. öp tosununu benım ıcın.
saol evrimcim öpüyorum bol bol...

ilke paşayada maşallah .. 0 beden sanada sözümüz yok zaten...
teşekkür ederiz..

inanamıyorum ya bukadar nasıl kıskanc olabılır bır insan. ..canım nolur bı care düşün ,bukadar hırpalama kendını.hem hamılesın hem daha 22indesin.bu yasta bukadar hüzün yükleme kendıne.ayrıcana sölemeden edemıycem eşin saplantılı bırı bence.keske tedavı falan olsa.nedemek kapını önüne bıle cıkarmamak.kaldıkı hem annesın hem sadık bır eşsin hem hamılesın,pes dıyorum okadar!!!!
süpermiş hakketten.foto belıyoruz.siz cok mu fakırsıniz yoksam,tlfnla cekıver gari :))
+1 dioyorum eklencek bişe yok bence

hayır Nur ne sıkması.anlatacaksın tabı.bunca zamandır bız burda hep dertlestık ve dertlesmeyede devam edıcez.biz senın arkadasın diilmiyisssolumunekankayizsmile

:1shok::1shok::1shok: nası yaa,park yataga nası tırmanıyo.sen bu yavruya hamileyken cok fazla enerjı depolandın galıba.sonuc ortadaguclubacismile

Edacım oğlusun cok tatlı maşşalah,gecenkı msjımda alıntı yapıp yazdım sandımdı ama yazmamısım demekkı.kocaman adam olmus kereta

Evrim Kuzynın kulak keşfi nası sonuclandı.devammı hala kulagını cekıstırmeye.bız 2.kez kulak için antıbıyotık kullandık gecen.zidede sorun olsa patlak verırdı.bize ates yaptı mesela

püff Şevval uyudu,bu gece uykusuysa benı sabaha karsı 3 sularında ne beklıyorum meraktayım acıkcası.böle yaptıgında sinir oluyorum ister istemez.
gunde bı sefer uyursa bı ınsan ,dogal olarak 6da uyku sınyallerı verıuyor ve banyo falan 7ye zor dayandırıyorum.
pilim bıtıyor sayesınde,ev dandını,hava sıcak,yemek yok .........
her gıdenın peşine aglıyor.sabah babamızın evden cıkma faslı berbat oluyor.
nerdeyse hersabah bı bakkal yapıp gelıyorlar.yoksa cıldırıyor kızım .bir insan bukadar gezme meraklısı olsun pesss yanı
Hakan dio nasılda benzettın kendine die :))

hmm tamam canım. sinbo aklımdan geçen bi markaydı ama daha önce bi kaç ürününden memnun kalmayınca emin olamıyordum.
ben kaçırdım senin iş durumlarını bi süre giremeyince sayfamıza. ama anladığım kadarıyla henüz tam olarak ayrılmamışsın. hayırlısı olsun. belli olsa da rahatlasan esracım..
Fatma güzel haberlerini bekliyoruz seninde
sonuçlanında yazarım tabii.. inş hayırlı haberler alırız. teşekkür ederim.
canım yaa ne zor bi durum. Allah yardımcın olsun. yol göstersin sana inş.
bunu kullanması ne kötü. ben yine de kötümser bakmak istemiyorum. eminim o da seni sevdiğinden yapıyo ama sevginin bile fazlası zarar işte. ama bu yaştan sonra değişemesi çok zor nur. sen bunu bu şekilde kabullenebilir misin onu kendine sormalısın. tabi yine çabalarsın bişiler değişsin diye ama o çaba tek seninle olmaz. çift taraflı olmalı.
ben röfle yaptırmıştım ama o zaman hamilelik testini yapmamıştım. yani hamileymişim ama bilmiyodum. sanırım haftalık filanmıştır. sonra da hiç boyatmadım. ta ki doğumdan sonra kırkımız çıkana kadar..

anammm delikafadulden esraa valla kolay gelsin sana anacım.. benim oğlann bırak çekmecelerden basamağı emeklemiyo bile.. direk yürücek heralde ama böyle atraksiyonlarımız yok..

Edacım oğlusun cok tatlı maşşalah,gecenkı msjımda alıntı yapıp yazdım sandımdı ama yazmamısım demekkı.kocaman adam olmus kereta

teşekkür ederim tubacım.. çok naziksin.. büyüdü yaa eski resimlerine bakıyorumda çirkin ve buruşuk .. oysa bana nasılda tatlı sevimli görünürdü.. büyüdülerr..

afedersin ama ohaa demek istiyorum nasıl yani yaaa:)) onun basacak tutuncaknereleri varki nasıl basarıyorpesss vallai yahoyaa:))
bizimkisakin sakin dolanıyor etrafta sehpaya ortuye elledimi iiiii diyorz kası gozu oynayarak dudak buzuyor aglamaklı oluyor bazen aglıyor ama elini çekiyor simdilikkk

ben boya yaptırmadım hiç rofle yaptırıyorum zaten 7 aylıkkeny aptırmıstım artık

Selamlar... Çok çok özledim hepinizi. Yavaş yavaş okuyacağım geçmişi. İyiyiz çok şükür, bir yaramazlık yok.

burcucumm hosgeldinnn
çok ozledik vallahi ya sensiz tadı olmuyor buraların
uzun uzun yazılarını bekliyorum

vallahi pervin celebi diyelim bundan sonra cidden sana
ya sibelin evinin bozuyuk yol ustune okadar yakın oldugunu bilsembende antalya donusu ugrardımm hiç akıl edemedim yaaaa
e sen simdi istanbuda nerdesin istanbullu olarak sen istanbulda kalacak biri olarak bizler seni hiç goremiycekmiyizz
ne zamn baku ye donus?

pazar gunu berke ve ece ye ortaklasa dogumgunu yapacagız sizlerede yazmak istedim bana yakın oturan yokk en yakın mesafe koprunun obur ucu epey bir ucu :) amayinede davet etmeden geçmek istemiyorum.belki bu yakaya yolu dusen iki dk ugrayabilen olur diye ,
ogleden sonra sitenin bahcesinde yapacagız. lokal gibi yerler var her blok altında yagmur falan olursa içerde olmazsa cimenlerin ustune çekeceğiz masaları susler geldi bugun coksirin seyler birkaçsaat evel gidip onlar ıhazırlayıp basına babamı dikmeyi dusunuyorum çoluk ç ocuk sokup koparmasın biz gidene kadar diye çoheyecanlıyım keyifli olcak insalah
internetten birçok happy birthday sarkısı indirdim candan ercetin melekvs de indireceğim yarın tamam olacak insallah portatif dvd player a evdeki pc nin hoparlorunu takınca ses çıkar sanırım disaıya duzgun sekilde bakalım bu denemeleri ilk firsatta yapmam lazım hazırlıklar bu kadar simdilik

ayycaaaa naberr nasılsınn arkadasmm
kısa dogru gunyapacagız esralar gulistan falanf ilan
sayetben calısmazsam afta içi calısırsam haftasonu soz verdiler bana cumartes iyani
katılacakmısın bilgin varmıı

iki mesaj daha atınca 5 kalbe yukseliyorum mazur gorun iki tanecik olur olmaz mesaj atacagım biri bu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…