gülizi ilk facete gördüğümde demiştim çok güzel bir hatun diye
harbidende öyle çok güzel çıkmışsınız ana oğul
alpellanın dolap içi fotoları bana hiç yabancı gelmedi nedense bizim aylar önceki manzaralrımız bunlar
bizi artık sarmıyor dolap içleri maalesef(
özlemmm yazdıklarını gülmedim gülemedim öff pöfff bu tarz olayları sıkça yaşıyorum yahoda bezini açıyor sürekli napcaz bunlarla bilmiyorum üstüne don giydiriyorum bağırıyor onu indirmeyi beceremiyor Allahtan
boşuna carcarlamasın o parasına guvenıp, bır bebegı asla babasına vermezler, ole baska yollardan almak ta sıkar bıraz.. cıger ıster...
askere gıtmemek ıcın verdıgı nacızane cabayı, esını huzurlu kılmak ıcın verse bu kadar lagaluga yasanmaz o evde.. bır de hamıle halınle.
senı tehdıt etmesın bosuna, rest cekıyorsa sen de çek, oyle evlılıgın devamı bır erkegın agzında sakız oluyorsa o ıste mertlık kalmaz.. kızgınlıkla soylenecek sey degıldır bu ısler, bır daha derse buna mahkemede hakım karar versın Gokhanım dersın.. nafaka ıle verılen parayla ben oglanlara gayet guzel bakarım dersın..
senın de dıslerın var NUR, ve goruyoruz kı ınsan evladı onları cıkarırken ne sıkıntılar cekıyorlar, sende de oldugnu goster bence..
vermezmıs cocugu haa.. sıkar o bıraz.. once kendıne baksın o bi.. ondan sonra cocuk almaya falan kalksın.. para herseyı çözseydi.. Sabancı kahrından ölmezdi!!!
adaş yaho hayvan katledemiyorr artık çünkü hayvanlarla bir araya koymuyorum kendilerini akıllandım
evrim demiş ya muhabbet kuşu ile yemek yiyor ooo o kuş bizde olsa çoktan hakkı rahmetine kavuşmuştu
yaho artık kendini aştı park yatağa tırmanıyor ve içine girebiliyor sizde böyle bir durum yaşayan varmı arkadaşlar yoksa ben sıyırmalımıyım??
yani dışarıdan tırmanıyor ve içine giriyor
birde çekmeceleri basamak yapıp tezgaha çıkmaya çalışıyor müdahele etmesem belkide çıkacak(
Telefonda 10 dakıka hedıyenı anlattı.. agzıyla burnuyla şok olmus gorunce :))) ne alem kadın ya.. ama cok sevınmıs, gercekten emek vermıssın.. bu kadına herseyın en guzelı olsun zaten.. herkese verdıgı kıymet ayrı guzel cunku.
Selamlar... Çok çok özledim hepinizi. Yavaş yavaş okuyacağım geçmişi. İyiyiz çok şükür, bir yaramazlık yok.
saol evrimcim öpüyorum bol bol...Mustıye kocaman masaşşallahh.. Yiğit nası kuzu Nur??
Edacım.. selamlar kuzum.. ne ıyı ettın de ekledın fotolarını, ole deme.. öp tosununu benım ıcın.
ilke paşayada maşallah .. 0 beden sanada sözümüz yok zaten...
...
Eda çok tatlı oğlun maşallah :)
teşekkür ederimm
selam herkese ben ne zaman gelsem kımse olmuyor.uzun zamandır netimizde sorun vardı zaten.doğum gunu hazırlıkları yapıyoruz.kardeşim ve babam geldiler.annem rahatsızdı gtelemedi.ben bilgisayar başına oturmaktan epey uzağım hem koşturmaktan hem de çok bunalıyorum basında durunca.çok ama çok sıcak bunalıyorum iyice.ne gece ne gundüz uyuyorum.tansiyonumu dengede tutmaya çalıyorum kaç zamandır.Yağız da bu kadar çok olmuyordu.neyse az kaldı diye avutuyorum kendimi.
bu arada Yağızın üstten 3 dişi çıktı şok geçirdim.ilk dişleri çok zor çıkmıştı bu o kadar olmadı.yuruyecek gibi oldu 7-8 adım attı ama daha yurumedi emeklemeyı tercih ediyor oğlum.benden haberler bunlar.
dişlerr hayırlı olsunn.. hep böyle sıkıntısız çıkarsın dişlerini inşallah.. ee 7-8 adım atmışş annesi yürüyo artıkdarısı bize.. sıralamıyoruz emeklemiyoruz.. ama yürümeye hevesliyiz tutunca kollarından koşuyoo çamaşır makinesinin önüne..
denize mesajlarınızı okudum... offf !!!! çok duygulandım. çok teşekkür ederim hepiniseeee..
fotoğrafları koyacağım en yakın zamanda. tecrübelerimdende bahsetmek istiyorum hatta.
ankaradayım. burdan malatyaya geçecektik. olmadı. belimle bacaklarım arasında garip bir ağrım var. gece başlayıp sabaha kadar sürüyor. ağrı kesiciler, kremlerle günlerdir uğraşıyoruz ailecek telef olduk ama geçmedi yarın sabah hastaneye gidiyorum hakkımda hayırlısı artık...
hayırlısı deyince kandilimiz mübarek olsun. dualarımız kabul olsun inşallah.
didoma üzüldüm çok. hepimizin işi gücü yolunda gitsin diye dua ediyorum.
denizde yemiyor. zaten geceleri sabahlayıp akşama kadar sersem gibi dolaşmaktan yediremiyorumda. emiyor ama hala ısrarla. deli gibi. yemek yemeyi unuttu bence. sadece emme yi yemek olarak kabul ediyor. masaya oturuyoruz tam yemeğini uzatıyorum o göğsüme saldırıyor ve artık eskisi gibi beklemiyor o anda istiyor. bende süt içiyor en azından diye efrimim gibi avunuyorum işte. geçici dönem olmasını feci şekilde umuyorum....
yine efrimimden bir alıntıyla mesajıma son verirken "hepinisi hasretle kucaklıyorum..."
denizin doğum günü kutlu olsun kaçırdım ben demekki.. inşallah yorgunluktan falandır ağrıların damla abla fıtık falan olmasında..
günaydın
daha önce yazmış mıydım hatırlamıyorum. gece eşim yoktu yine kuzuyla uyudum. 3-4 kez oldu dün gecede iç çekiyor birşeyden korkuyomuş gibi derin derin nefes alıyor. ağlamaya çalışıyor. ama uyanmıyor. neden olur acaba çok üzüldüm yine gece.
gündüz bişiyden falaanmı korkuyoki o geldi aklıma belki olabilir.. yüksek ses falanda olabilir..
amann çok geçmiş olsunn... esraa çok dikkat etmek gerek... allah korumuş ama öyle bişey kaçınca midesinin biraz üzerince akciğerlerine doğru kuvvetlice bastırınca havayla beraber cisimi dışarı atar.. panik olmamak gerek en önemlisi o da nasıl olacaksa ben bayılacak gibi olmuştum ilkenin boğazına elma kaçtığında..gecen gun evde oldugum gunlerden birinde ece ye yemek yediriyorum boyle bas parmagın tırnak kısmı kadar boncukalr var buyukcene yuvarlak parlak sekerlik içidne duruyordu torbaya aldım topladım onalrı ama yemek yerken 4 tanesini aldım onalrı avcumda saklayıp acıp yediriyorum biri dustu mama sandalyesinin içine bakındım bulamadım yemek bitti hala baktım dedim tamamen arasından doseme altına giti heralde
sonra oturuyoruz annemle bu da oturuyor mama sandalyesinde reklam vardı ona bakıyor annem dedi ogurdu bu durduk yere ece yemek harici kusmaz ogurmez
bir gittim agzında birsey çigniyor kondurmadım boncuk oldugnua çunku o yuvarlak cigneyemez biberon falan vriyorm su içsin agzını acsın diye yokk kapatmıs sıkı sıkı sonrab ir baktım seker yuvarlarız ya agzımızdao hareketi yaptı allahım bittigim andı varya.
elim ayagım nasıl titredi anneme renk vermedim kadının tansiyonu sekeri firliyor hemen bastırdım dudagına bir araladım agzını kırmızı kırmızı parliyor agzınada aman ne agladı aldım diye birazda dudagı acıdı sanırım ama tek hareketle parmagımı sokup çıkardım omrumden omur gittiii ama
çok dikkatli olmak gerek artık ya ben onca aradım sandalyede o nerden buldu bilmiyorum
Bu sabah maceramız sabah sabah yaşadıklarımı duyunca acıyacaksınız bana :))
Ben dün gece her zaman 10 da uyuyan çocuğu 11 de zor uyutunca gece yürüyüşüne 11 de gidip döndükten sonra duş falan derken 1 de uyudum sabah Özde erkenden mızmızlandı sütünü ısıtıp yanınakıvrıldım beşiğine geçtim nasıl olsa oradan düşme imkanı yok diye rahat rahat uyuyorum o da bir sağa bir sola üstümden atlayıp duruyor saçlarımla uğraşıyor tepeme biniyor falan alışkınım zaten çok uykusuz olduğumdan dedim kendi halinde takılsın gözümü bile açmadım.. Sonra 8 i geçiyordu artık kalkayım dedim bir baktım ki bizim hatun bezini çıkarmış kakalı bezini tüm yatak üstümüz başımız kaka :sinifsinif: E be kadın o kadar yorgundunda kokuyuda mı duymadınKalktık banyomuzu yaptık falan offf bir daha külot giydirmem lazım bezinin üzerine ders oldu bana aptal kafam :mymeka:
kaydirigubbakcemile3 çok güldümm hakkaten kokuyudamı fark etmedinn anammm ilkeninki gaz bombası gibi evde durulmuyo.. öğğğ
teşekür ederizz ilke atlardan pek hoşlanmadıı korktu galiba..Eda ne füzel foto öyle at üstünde bebejkler hayvanları çok seviyorlar
siz birbirinize benziyosunuz galibaa bana mı öyle geldi kardş gibisiniz.. bebişlerde 10 numara maşallah..
doğum gününüz kutlu olsun nice yaşlara ailecek sağlıkla kutlarsınız inşallah..selam arkadaşlar ,
nasılsınız .denizin geçmiş doğum günü kutlu olsun nice yıllara inşallah.
bizimde doğum günümüz pazar günüydü.annemlerin bahçesinde kutlucaktım.tüller falan almıştım demirleri süslücektim.fakat teyzemin bi akrabası vefat etti diye mekan değişikliği yapıp evimde kutladım.çok gzüel süsledik evimi birsürü balonlar happy b.rtday yazısı bardaklarımız tabaklarımız hapy birtdayli herşey çok güzeldi.darısı sizlerin başına.bugün fırsat bulursam foto eklicem.
bişi daha soracağım size hamileyken saç boyattınızmıı benim en son mustinin doğumundan sonra boyatmıştım ee epey oldu uzadı filan renk gitti drye sordum anlıyorum değişiklik istiyorsun ama ben izin vermiyorum dedii
yok yok boyatmaa.. ben hala boyatmıyorum emiyo die.. bekle bişiy olmazz bence..
inanamıyorum ya bukadar nasıl kıskanc olabılır bır insan. ..canım nolur bı care düşün ,bukadar hırpalama kendını.hem hamılesın hem daha 22indesin.bu yasta bukadar hüzün yükleme kendıne.ayrıcana sölemeden edemıycem eşin saplantılı bırı bence.keske tedavı falan olsa.nedemek kapını önüne bıle cıkarmamak.kaldıkı hem annesın hem sadık bır eşsin hem hamılesın,pes dıyorum okadar!!!!benim öle bi lüksüm yok gülizcim geçen yine çok bunaldım aradım az dedim kapının önüne inioz biz dedim hayır dedi mustiyide giydirdim kendimde ya binanın önü sonra bir sürü tartıştı akşam eve erken geldi işte bizi dışarı çıkardı ben yapamam dio sen aşağıdayken ben orda oturamam biri bana laf atsa ya o ölecekmiş yada kendi beni kim ne yapsın yaa millet sıraya girdi nur aşağı insede lafmı atsak diolar hep böle dio 1 kere asağı indik yanlız musti çok kötüydü hazirandaydı sanırım ardım ağlama sesini duyunca izin verdi 10 dk geçmedi yanımıza geldi düşünnn artık nie böle oldum nie herşeye boyun eyiyorum bilmiyorum gökhanla ilk konuştuğumuz zmnlarda ben evliliği öle hafife almam dedim beni aldatmadığın sürece asla seni ve evimi bırakmam dedim oda bunu çok güsel kullanıo
süpermiş hakketten.foto belıyoruz.siz cok mu fakırsıniz yoksam,tlfnla cekıver gari :))slmmm
hediyem geldiiii
dibim düştü resmen harika bayıldımm
vallahi kimse kusura bakmasın ama topiğin en güzel hediyesini ben aldım kanımcaa zemuszemus
özlemim bir duvar saati yaptırmış tam ortasında yahomun sırıtan fotosu ve etrafında yahonun doğumdan çıktığında kucağıma aldığım ağlamaklı fotolarımı döşetmiş o kadar güzel ve orcinalki
ayrıcana salopetle tişört bile almış onlara bile gerek yoktu kesene bereket tatlım çok çok beğendim
foto makinası tatilden geldiğimden beri kayıplarda bulduğumda ilk işim fotoları yüklemek olacak
+1 dioyorum eklencek bişe yok benceTatlım,
Kımse kımseye zarar veremez, sen musade etmedıkten sonra..
Hepımız bılıyoruz ki senın maddi ımkanların oldukca yuksek.. gerısı senın kendıne verdıgın kıymete takılı kalmıs. Sarsıl kendıne gel.. Gokhan a baglı olman ıyı guzel hoş da.. bı yere kadar bu hoşluk.. bırılerının ozgurlugunun basladıgı yerde baskasının ozgurlugu tehlıkeye gırerse orada huzur denen sey kalmaz. Sevıyorsun da, bundan dolayı cok da sömürülüyorsun, buna da sen müsade ediyorsun. kımseye kızma, kendıne dön.. sorularının sıkıntılarının cevabı orada.
Ben Ozgure korkunc baglıyımdır, cok duskunumdur ona.. ama bılır kı yamuk bır hareketınde sırtımı döner gıderım, bır daha da aynı hatayı yapmam.. o yuzden o benden korkar, ben de ondan korkarım.. kımse kımseyı kolay kolay uzemez bızde. bu dengeyı kuramazsanız.. oturur kendını yer bıtırırsın.. sonra da hasta olur yıgılırsın.. hıc acımıyorsun kendıne, hıc sevmıyorsun kendını.. cok uzuluyorum kendıne ettıgın ezıyetlere.. cok gunah ya.
bütün arkadaşların yazdıkları önemli ama deryamın kiler ayrı tabi evririm allahtan birer anne olduk bizde şimdi annem bilioya ne yaşadığımı ne hissettiğimi onun için yok kırılmıom filan dio ama inan kalbim paramparça oluyorr bu gün sabah bana telefonda dioki yazarken bile zorlanıorum artık ağlamaktannn kadın ne çok düşünüosa telde geldi benim nazlı kuzumu aldılar dio kendileri nazlı oldular dio bugün çaydanlığı yakmış benimle konuştuktan sonraa onda anlatmasam çatlıyorumgerçekten beni bi anlasanızz şuan neler yaşadığımı hislerimii ama dile getiremediğim bir sürü şey var birde sürekli yazıp sizi sıkmakta istemiyorumm
adaş yaho hayvan katledemiyorr artık çünkü hayvanlarla bir araya koymuyorum kendilerini akıllandım
evrim demiş ya muhabbet kuşu ile yemek yiyor ooo o kuş bizde olsa çoktan hakkı rahmetine kavuşmuştu
yaho artık kendini aştı park yatağa tırmanıyor ve içine girebiliyor sizde böyle bir durum yaşayan varmı arkadaşlar yoksa ben sıyırmalımıyım??
birde çekmeceleri basamak yapıp tezgaha çıkmaya çalışıyor müdahele etmesem belkide çıkacak(
hmm tamam canım. sinbo aklımdan geçen bi markaydı ama daha önce bi kaç ürününden memnun kalmayınca emin olamıyordum.fatmacım ben sinbo nunkini kullanıyorum çok memnunum geçen bir parcası kırıldı anında ucretsiz yolladılar eve kargo ile birmail yazdım sagolsunlar. ama benim hatam degildi kirilmazı oturmamıs yerine ve uyarı vermeden calıstı maakina normalde oturmazsa çalısmaz ya robotlarda parcalar bunda onu yapamamıslar sanırım ama hemen teleafi ettiler sinbo her utur arızada evden kargo ile ucrestiz alıp eve yine aynen ucretsiz birakıyor marka olarakk esinlikle tvsiye ederim uygunda fiyatları
ben kaçırdım senin iş durumlarını bi süre giremeyince sayfamıza. ama anladığım kadarıyla henüz tam olarak ayrılmamışsın. hayırlısı olsun. belli olsa da rahatlasan esracım..az once gn md yrd ma mail attım tekrar konuyu hatırlatan detaylandırıp biraz izah ettim evdeyaslı insanların baktıgını vs. yanıt yazdı hemen yarın oglene kadar sana kararımızı bildireceğiz diye cc olarakta ik mudurune yazmıs. off ustumden yuk kalktı akmı karamı artık belli olacak hayatımın ne olcagı
sonuçlanında yazarım tabii.. inş hayırlı haberler alırız. teşekkür ederim.Fatma güzel haberlerini bekliyoruz seninde
canım yaa ne zor bi durum. Allah yardımcın olsun. yol göstersin sana inş.evrimcim şöle bişi dediklerinde gerçekten çok haklısın hep ben sesisz kaldım zaten mustafa elimi kolumu bağlıyan tek şey mesela bazı kavgalarda bitsin dio bende tamm diom ama mustafayı vermem dio düşüne biliomusun sonra barışınca ben senden ayrılamam filan dio sinirle söledim dioo...birde şöle bişi var mesela artık yoruluyorum kendimize göre yemek pişiriyorum tam oturacağım gökhan tel açar akşama oğlanları yemeğe çağırdım der 2 amcasının oğlu dayısı kardeşi 12 kadar oturular demezki müsaitmisin filan yok 1 kere dedimki bugün gelmesinler dedim bana demediğini bırakmadı ne zmn çağırsam bişi buluosun filan diee sırf bu tartışmalar olmasın die susuyorum bi çıkar yol bulamıorum su son aylarda iice tıkandımm
bunu kullanması ne kötü. ben yine de kötümser bakmak istemiyorum. eminim o da seni sevdiğinden yapıyo ama sevginin bile fazlası zarar işte. ama bu yaştan sonra değişemesi çok zor nur. sen bunu bu şekilde kabullenebilir misin onu kendine sormalısın. tabi yine çabalarsın bişiler değişsin diye ama o çaba tek seninle olmaz. çift taraflı olmalı.benim öle bi lüksüm yok gülizcim geçen yine çok bunaldım aradım az dedim kapının önüne inioz biz dedim hayır dedi mustiyide giydirdim kendimde ya binanın önü sonra bir sürü tartıştı akşam eve erken geldi işte bizi dışarı çıkardı ben yapamam dio sen aşağıdayken ben orda oturamam biri bana laf atsa ya o ölecekmiş yada kendi beni kim ne yapsın yaa millet sıraya girdi nur aşağı insede lafmı atsak diolar hep böle dio 1 kere asağı indik yanlız musti çok kötüydü hazirandaydı sanırım ardım ağlama sesini duyunca izin verdi 10 dk geçmedi yanımıza geldi düşünnn artık nie böle oldum nie herşeye boyun eyiyorum bilmiyorum gökhanla ilk konuştuğumuz zmnlarda ben evliliği öle hafife almam dedim beni aldatmadığın sürece asla seni ve evimi bırakmam dedim oda bunu çok güsel kullanıo
ben röfle yaptırmıştım ama o zaman hamilelik testini yapmamıştım. yani hamileymişim ama bilmiyodum. sanırım haftalık filanmıştır. sonra da hiç boyatmadım. ta ki doğumdan sonra kırkımız çıkana kadar..bişi daha soracağım size hamileyken saç boyattınızmıı benim en son mustinin doğumundan sonra boyatmıştım ee epey oldu uzadı filan renk gitti drye sordum anlıyorum değişiklik istiyorsun ama ben izin vermiyorum dedii
Edacım oğlusun cok tatlı maşşalah,gecenkı msjımda alıntı yapıp yazdım sandımdı ama yazmamısım demekkı.kocaman adam olmus kereta
afedersin ama ohaa demek istiyorum nasıl yani yaaa:)) onun basacak tutuncaknereleri varki nasıl basarıyorpesss vallai yahoyaa:))adaş yaho hayvan katledemiyorr artık çünkü hayvanlarla bir araya koymuyorum kendilerini akıllandım
bişi daha soracağım size hamileyken saç boyattınızmıı benim en son mustinin doğumundan sonra boyatmıştım ee epey oldu uzadı filan renk gitti drye sordum anlıyorum değişiklik istiyorsun ama ben izin vermiyorum dedii
Selamlar... Çok çok özledim hepinizi. Yavaş yavaş okuyacağım geçmişi. İyiyiz çok şükür, bir yaramazlık yok.
gecmişi okudum guzel yorumlarınız için cokk tsk ederim...konyada gulistanla bulustum cok guzeldi..tam yolumuzun ustuydu gelinlerinin evinde agırladılar bizi.. anne babasını abisini gelinlerini gordum hepsi birbirinden degerli ve sıcak insanlar sagolsunlar... kabloyu bulunca ekliycem foto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?