2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

adaş basamak yok tırmanacak bir çıkıntıda yok ama tırmanıyor işte önce tutuyor kenarını sonra asılıyor ayakları tırmandırmaya başlıyor kaygan olmadığı için rahat tırmanıyor sonra kolları ile tutunduğu yeri kavrıyor bizim yatak çok yakın yatağına sonra ordan destek alıp ayağını atıyor sonr hoop kendini bırakıyor yatağın içine ilk başlarda çok korktum boynu altında kalacak falan sandım sonra baktım adam gayet rahat kurtarıyor kendisini
bana artık normal gelmeye başladı böyle durumlar siz emeklemiyor vs yazınca benimkindemi anormallik var anlayamıyorum
kimse inanmıyor yahonun böyle olduğuna herkes ne kadar sakin uysal vs diyor
ama gelde bana sor evde bildiğin azıtık başkasının yanında kedi gibi adam akşam misafir vardı geçen gün adam öyle uysalki sevimli sevimli gülümsüyor gelenlere
mami bütün gece üçkağıtçı diyerek sevdi yahya efendiyi resmen üçkağıtçı harbiden

mesela koltuğa çıkar oturup tv izler sonra inip oyuncağını alıp tekrar çıkar oturur koltukta büyük adam gibi vs

ama birileri varsa melek oluyor sevgili biricik oğlum

en büyük sorun kıskançlık Elif yazmış sanırım bu durum belki de bir psikologla görüşülmeli
seni altın kafese koymuş gibi davranıyor eşin
bence sen güçlü olmalısın Allah göstermesin ama biz ayrılırsak çocuklarımı sana vermem ben diyebilmelisin
Allah eşine akıl fikir versin

ben Altınoluk tayken Özlem sana yaptıracağı hediyeden bahsetmişti

aman yarabbi
topiğin en hareketli bebeği kesinlikle Yaho

ben boyatmadım doktor izin vermedi ama emzirirken boyatıyorum

1 ağustos günü yani
şimdiden tebrikler kızımın adaşına ve Berke ye

Ooo naptınız yaw, kalpten yana en fakir benim desenize akannehir

bende fakirim (

Günaydın

günaydın arkadaşlar,
bebeklere içirdiğimiz suları kaynatmaya devam edecek miyiz? minareller kayboluyor diye bir yazı okudum. 15 gün var daha doktora gitmemize. sizin doktorlardan böyle bir uyarı geldi mi? ben mama su süt kullandığım her suyu 5 dk kaynatmaya devam ediyorum.

geçmişe atlaya zıplaya baktım amanın çok yoğunum ya...

NUR' arkadaşların söyledikleri ve özellikle evrimin söylediklerine harfiyen katılıyorum hepimizin düşüncelerini dile getirmiş üstüne söyleyecek söz yok....yani ortak fikir buna bi dur demen gerekiyor.... kendin için çocukların için.......

ESRAMMM hediyene bayıldım tahmin edebiliyorum gözümde canlandı güle güle kullan özlemim kesene bereket....

TAZEM gelmiş hoşgelmiş artık bekliyoruz seni sahalara.....

ESRAKO inan bende istanbuldan antalyaya giderken burdan geçileceğini bilmiyordum yol güzergahı farklı sanıyordum keşke görüşebilseydik evimiz hemen ana caddenin üzerinde görüşsek çok çok güzel olurdu neyse bir dahaki sefere artık..... ANTALYAYA gidecek herkesi beklerim çıkın cıkın gelin çok güzel olar......

GÜLÜMSEMEME yaptığınız güzel yorumlar için çok teşekkür ederim sevdiğim insanlarla birlike olunca bu hemen yüzüme yansıyor çok güzel bi gündü inşallah tek tek herkesle görüşeceğim bu gidişle..

ESRAMM cidden ya çok doğru bu karalerde yer almak istiyorum derken az çok bende yer aldım... EVRİMİMLE, BURCUMLA, PERVİNİMLE görüştüm inşallah daha çok karede yer alacağım... İstanbula gelirsem mutlaka sizlerlede görüşeceğim çok istiyorum...... ELİFLE ve GÜLİZLE de heran görüşebiliriz..... belki ekstra sürprizler çıkar antalyaya falan giderken uğrayanlar ne güzel olur:)))))

her 1000 msja bir kalpmi vaarr??
bendede 5 kalp vaaarrr

valal her 1000 e mi bilmiyorma ama biryerde okumustum 5 kalp için 5000 diye onu tamamladım iste :)

ya aynı seyi biz bu ara annemle konusuyouz dr a gidince bende soracagım
damacana su olmasa bende sise su alırsam kaynatmayayım diyorum bakalım damacana temizligine çok guvenmiyoruz çunku kimyasalla temizleniyormus v s diye duyduk ya malum.

Ben uzun zamandır kaynatmıyorum doktora sordum şişe sulardan verebilirsin dedi kaynatmadan...

dun aksam isten geldim aklıma ece yemuzurluk yapmak geldi
basıma esarp taktım gozume gunes gozlugu sessizce gelip salona koltugun birine oturdum
boyle dona kaldı ortada ayakta dikildi abartısız 5 dk falan ama kımıldamıyor hiç biryeri boyle bana bakıyor dikkatli dikkatli ben katıldım gulmekten esarpla yuzumu kapatıp bu arada sıcaktan gunes gozluklerinin camları buhar oldu :)) turbanlı arkadasları gercekten acayi taktir ediyorum bu sıcaklarda surekli o sekilde gezmek inanılmaz zormus.

neyse bes dk falan dikildi ama dumduz dikilmekten bacagı titremeye basladı resmen annemler gel kızım falan diyorkimseye gitmiyor ortada oyle kala kaldı :))) deneyin yapın valla çok eglendik bizz onun surat hareketlerine
sonra konustum anlamadı gozlugu esarpı çikardım birdk falan baktı gel kızım falan benim dedimde geldi gulerek :)) çok eglenceli oldu artık hayat buyudukce yaa

Ben uzun zamandır kaynatmıyorum doktora sordum şişe sulardan verebilirsin dedi kaynatmadan...

şişe su plastik şişe mi cam şişe mi? cam bulmakta cok sıkıntı cekiyorum. biz 10 lt su şişelerini güzelce yıkayıp korusu'nun fabrikasına gidiyoruz direk kendimiz dolduruyoruz kaynağından. 15 günde bir babam gidip dolduruyor taze taze içiyoruz. alperene cam şişede bunda nda dolduroyurm ama yeterli olmuyor. artık bende kaynatmadan vermeye başlayacağım.

Günaydın bu arada a.s.
Ya bu aralar kendime o kadar çok kızıyorum ki! Öfke patlamları yaşıyorum.. Özde çok iştahsız veriyorum kafasını sağa sola sallıyor yemek verince zor bela ağzına tıktığım şeyide tükürüyor... Başka sorunlara üst üstegelince...Deliriyorum resmen ya sabahları içtiği sütüde artık içmiyor... Kızdığım için kendimden nefret ediyorum... Kendime hakim olamıyorum ama bağırıyorum... Durumum cidden fena ne yapacağım ben ya :çok üzgünüm:

herkese günaydın.alıntılarım giderdi analyamadım.arada bir öğrenci geldi.berbat puanına rağmen havalardaydı canım benim.böylesi daha zor oluyor.

esra,burcu ve evrim gelmiş nalım evde internet yok denk gelemiyoruz.hepsinisi öpüyorum hatunlar.
SÜPER KAHRAMAN YAHYA BENİ ŞAŞIRTMAYA DEVAM EDİYOR.iki gün önce emeklemeye başlayan bir evladın anası olarak.1 yaşında emekledi neredeyse neva.hiçbir deneme,belirti,hazırlık yokken 2 gün önce bir baktık emekliyor.değişen bir şey yok ama pek fazla yer değiştirmiyor.canı isterse ustalıkla 2 metre falan emekliyor istediğini alıp onunla oynuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…