ay adaş alemsin 5 kalp olcen hee
evrimcim şöle bişi dediklerinde gerçekten çok haklısın hep ben sesisz kaldım zaten mustafa elimi kolumu bağlıyan tek şey mesela bazı kavgalarda bitsin dio bende tamm diom ama mustafayı vermem dio düşüne biliomusun sonra barışınca ben senden ayrılamam filan dio sinirle söledim dioo...birde şöle bişi var mesela artık yoruluyorum kendimize göre yemek pişiriyorum tam oturacağım gökhan tel açar akşama oğlanları yemeğe çağırdım der 2 amcasının oğlu dayısı kardeşi 12 kadar oturular demezki müsaitmisin filan yok 1 kere dedimki bugün gelmesinler dedim bana demediğini bırakmadı ne zmn çağırsam bişi buluosun filan diee sırf bu tartışmalar olmasın die susuyorum bi çıkar yol bulamıorum su son aylarda iice tıkandımm
slmmm
hediyem geldiiii
dibim düştü resmen harika bayıldımm
vallahi kimse kusura bakmasın ama topiğin en güzel hediyesini ben aldım kanımcaa zemuszemus
özlemim bir duvar saati yaptırmış tam ortasında yahomun sırıtan fotosu ve etrafında yahonun doğumdan çıktığında kucağıma aldığım ağlamaklı fotolarımı döşetmiş o kadar güzel ve orcinalki
ayrıcana salopetle tişört bile almış onlara bile gerek yoktu kesene bereket tatlım çok çok beğendim
foto makinası tatilden geldiğimden beri kayıplarda bulduğumda ilk işim fotoları yüklemek olacak
aman yarabbigülizi ilk facete gördüğümde demiştim çok güzel bir hatun diye
harbidende öyle çok güzel çıkmışsınız ana oğul
alpellanın dolap içi fotoları bana hiç yabancı gelmedi nedense bizim aylar önceki manzaralrımız bunlar
bizi artık sarmıyor dolap içleri maalesef(
özlemmm yazdıklarını gülmedim gülemedim öff pöfff bu tarz olayları sıkça yaşıyorum yahoda bezini açıyor sürekli napcaz bunlarla bilmiyorum üstüne don giydiriyorum bağırıyor onu indirmeyi beceremiyor Allahtan
adaş yaho hayvan katledemiyorr artık çünkü hayvanlarla bir araya koymuyorum kendilerini akıllandım
evrim demiş ya muhabbet kuşu ile yemek yiyor ooo o kuş bizde olsa çoktan hakkı rahmetine kavuşmuştu
yaho artık kendini aştı park yatağa tırmanıyor ve içine girebiliyor sizde böyle bir durum yaşayan varmı arkadaşlar yoksa ben sıyırmalımıyım??
yani dışarıdan tırmanıyor ve içine giriyor
birde çekmeceleri basamak yapıp tezgaha çıkmaya çalışıyor müdahele etmesem belkide çıkacak(
bişi daha soracağım size hamileyken saç boyattınızmıı benim en son mustinin doğumundan sonra boyatmıştım ee epey oldu uzadı filan renk gitti drye sordum anlıyorum değişiklik istiyorsun ama ben izin vermiyorum dedii
1 ağustos günü yanipazar gunu berke ve ece ye ortaklasa dogumgunu yapacagız sizlerede yazmak istedim bana yakın oturan yokk en yakın mesafe koprunun obur ucu epey bir ucu :) amayinede davet etmeden geçmek istemiyorum.belki bu yakaya yolu dusen iki dk ugrayabilen olur diye ,
ogleden sonra sitenin bahcesinde yapacagız. lokal gibi yerler var her blok altında yagmur falan olursa içerde olmazsa cimenlerin ustune çekeceğiz masaları susler geldi bugun coksirin seyler birkaçsaat evel gidip onlar ıhazırlayıp basına babamı dikmeyi dusunuyorum çoluk ç ocuk sokup koparmasın biz gidene kadar diye çoheyecanlıyım keyifli olcak insalah
internetten birçok happy birthday sarkısı indirdim candan ercetin melekvs de indireceğim yarın tamam olacak insallah portatif dvd player a evdeki pc nin hoparlorunu takınca ses çıkar sanırım disaıya duzgun sekilde bakalım bu denemeleri ilk firsatta yapmam lazım hazırlıklar bu kadar simdilik
Ooo naptınız yaw, kalpten yana en fakir benim desenize akannehir
annenler taşındılar mı Özlem
her 1000 msja bir kalpmi vaarr??
bendede 5 kalp vaaarrr
günaydın arkadaşlar,
bebeklere içirdiğimiz suları kaynatmaya devam edecek miyiz? minareller kayboluyor diye bir yazı okudum. 15 gün var daha doktora gitmemize. sizin doktorlardan böyle bir uyarı geldi mi? ben mama su süt kullandığım her suyu 5 dk kaynatmaya devam ediyorum.
günaydın arkadaşlar,
bebeklere içirdiğimiz suları kaynatmaya devam edecek miyiz? minareller kayboluyor diye bir yazı okudum. 15 gün var daha doktora gitmemize. sizin doktorlardan böyle bir uyarı geldi mi? ben mama su süt kullandığım her suyu 5 dk kaynatmaya devam ediyorum.
Ben uzun zamandır kaynatmıyorum doktora sordum şişe sulardan verebilirsin dedi kaynatmadan...
valal her 1000 e mi bilmiyorma ama biryerde okumustum 5 kalp için 5000 diye onu tamamladım iste :)
ya aynı seyi biz bu ara annemle konusuyouz dr a gidince bende soracagım
damacana su olmasa bende sise su alırsam kaynatmayayım diyorum bakalım damacana temizligine çok guvenmiyoruz çunku kimyasalla temizleniyormus v s diye duyduk ya malum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?