özlem cocuğa bağırmıyodum ama o hariç herkese karşı inanılmaz kırıcıydım. 1 ay olacak doktorun verdiği tedaviye başlayalı özellikle bu hafta daha iyiyim. sende bir sürü şey yaşadın bir git doktora konuşsan bile iyi gelir bence. ben bu kez devlet hastanesinde bir doktora gittim hiç para vermeden ve cok memnunum. bütçe ayırmana da gerek yok al bir randevu git derim. özde ye bağırma kıyamam(
ozlem dun aksam bende bagırdım ece ye tam uç kez kustu mama yedirirken birkaç saat evel yedigi yogurtları çıkardı delirdim o kokuya dayanamıyorum çok fena oluyorum yogurt sonrası kusmasına ve uç keru ust bas degistik uçkere mama sandalyesini sildim uzerine havlu koyuyorum terlemesin diye uç tane kirlendi kaldırdım vs son kustugunda yeter ama artık ya biktim kusmuk temizlemekten die çocugnu yuznue bakarak çıkıstım ibo tabi uzerime yurudu anında:)
yani kustu diye kızılırmı bir bebege bir anlık bir seydi hemen kestim sesimi tabi bıkkınlık anıydı.
evde iken ilk kahvaltı yedirikne çok gergindim ilk kez ibo olmadan biri oyalar biri yedirir bizde çunku yedircektim bir iki el attı acemilik tabi ne sekil elini tutmam gerek falan da bilemedigimden çok gergindim bagırdım agladı hatta anında yavrum
sonra yontem gelistirdim elimle elini oynuyor gibi tutuyorum falan filan gunler sonar daha iyi oldu kendime guvenim geldi ibo olmadanda yedirebilirmi ben diye:)
bagırmamak gerek surekli kendine telkinde bulunman gerek ozlemcim baska aklıma birsey glmiyor
arkadaşlar bugün ne pişireceksiniz.yazsanız da fikir olsa ban.düşün düşün aklıma birşey gelmiyor.misafir de var evde bol bol yemeye alışmış.101kilo civarında.
özlem cocuğa bağırmıyodum ama o hariç herkese karşı inanılmaz kırıcıydım. 1 ay olacak doktorun verdiği tedaviye başlayalı özellikle bu hafta daha iyiyim. sende bir sürü şey yaşadın bir git doktora konuşsan bile iyi gelir bence. ben bu kez devlet hastanesinde bir doktora gittim hiç para vermeden ve cok memnunum. bütçe ayırmana da gerek yok al bir randevu git derim. özde ye bağırma kıyamam(
Canım su olayı ben pet şişedekilerden veriyorum...
Ya ben oldukça sorunlu bir ailede büyümüş biri olarak kızımı sağlıklı huzurlu bir ortamda büyüteceğime kendime söz vermiştim ama lanet olsun ki tutamıyorum... Aklıma şu ara öyle kötü şeyler geliyor ki! Zamanında da çılgınlıklar yaptığım olmuştur :sinifsinif:
Doktora gitmem şart sanırım...
geçmişe atlaya zıplaya baktım amanın çok yoğunum ya...
NUR' arkadaşların söyledikleri ve özellikle evrimin söylediklerine harfiyen katılıyorum hepimizin düşüncelerini dile getirmiş üstüne söyleyecek söz yok....yani ortak fikir buna bi dur demen gerekiyor.... kendin için çocukların için.......
ESRAMMM hediyene bayıldım tahmin edebiliyorum gözümde canlandı güle güle kullan özlemim kesene bereket....
TAZEM gelmiş hoşgelmiş artık bekliyoruz seni sahalara.....
ESRAKO inan bende istanbuldan antalyaya giderken burdan geçileceğini bilmiyordum yol güzergahı farklı sanıyordum keşke görüşebilseydik evimiz hemen ana caddenin üzerinde görüşsek çok çok güzel olurdu neyse bir dahaki sefere artık..... ANTALYAYA gidecek herkesi beklerim çıkın cıkın gelin çok güzel olar......
GÜLÜMSEMEME yaptığınız güzel yorumlar için çok teşekkür ederim sevdiğim insanlarla birlike olunca bu hemen yüzüme yansıyor çok güzel bi gündü inşallah tek tek herkesle görüşeceğim bu gidişle..
ESRAMM cidden ya çok doğru bu karalerde yer almak istiyorum derken az çok bende yer aldım... EVRİMİMLE, BURCUMLA, PERVİNİMLE görüştüm inşallah daha çok karede yer alacağım... İstanbula gelirsem mutlaka sizlerlede görüşeceğim çok istiyorum...... ELİFLE ve GÜLİZLE de heran görüşebiliriz..... belki ekstra sürprizler çıkar antalyaya falan giderken uğrayanlar ne güzel olur:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?