2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

özlem cocuğa bağırmıyodum ama o hariç herkese karşı inanılmaz kırıcıydım. 1 ay olacak doktorun verdiği tedaviye başlayalı özellikle bu hafta daha iyiyim. sende bir sürü şey yaşadın bir git doktora konuşsan bile iyi gelir bence. ben bu kez devlet hastanesinde bir doktora gittim hiç para vermeden ve cok memnunum. bütçe ayırmana da gerek yok al bir randevu git derim. özde ye bağırma kıyamam (

fatma sormuştu galiba.ben mulineks kullanıyorum.tefalin küçüğü de var ama kullanışsız hemen içi posa doluyor.yiğit için kullanacaksan küçük de iş görür,daha az yer kaplar.ama büyük alırsan siz de içersiniz taze meyve,sebze suyu.

bu akşam misafirim gelecek akşam mutfaktaki halıyı sileyim dedim alperen hatırası ile doluydu halı koslayla sildim baktım çıkamayanlar var krem rengi olan çerçevesinde döktüm çamaşır suyunu gittim salondakini silmeye anam bi geldim geri döktüğüm her yer sapsarı daha önce silmiştim ama sulandırarak şimdi halı yıkamayı aradım çıkmaz dediler. bir umut belki sizinde başınıza gelmiştir sorayım dedim. çıkmazsa mümkün değil kullanılmaz

ozlem dun aksam bende bagırdım ece ye tam uç kez kustu mama yedirirken birkaç saat evel yedigi yogurtları çıkardı delirdim o kokuya dayanamıyorum çok fena oluyorum yogurt sonrası kusmasına ve uç keru ust bas degistik uçkere mama sandalyesini sildim uzerine havlu koyuyorum terlemesin diye uç tane kirlendi kaldırdım vs son kustugunda yeter ama artık ya biktim kusmuk temizlemekten die çocugnu yuznue bakarak çıkıstım ibo tabi uzerime yurudu anında:)
yani kustu diye kızılırmı bir bebege bir anlık bir seydi hemen kestim sesimi tabi bıkkınlık anıydı.

evde iken ilk kahvaltı yedirikne çok gergindim ilk kez ibo olmadan biri oyalar biri yedirir bizde çunku yedircektim bir iki el attı acemilik tabi ne sekil elini tutmam gerek falan da bilemedigimden çok gergindim bagırdım agladı hatta anında yavrum

sonra yontem gelistirdim elimle elini oynuyor gibi tutuyorum falan filan gunler sonar daha iyi oldu kendime guvenim geldi ibo olmadanda yedirebilirmi ben diye:)
bagırmamak gerek surekli kendine telkinde bulunman gerek ozlemcim baska aklıma birsey glmiyor

Canım su olayı ben pet şişedekilerden veriyorum...
Ya ben oldukça sorunlu bir ailede büyümüş biri olarak kızımı sağlıklı huzurlu bir ortamda büyüteceğime kendime söz vermiştim ama lanet olsun ki tutamıyorum... Aklıma şu ara öyle kötü şeyler geliyor ki! Zamanında da çılgınlıklar yaptığım olmuştur :sinifsinif:
Doktora gitmem şart sanırım...

guliz acık renk olan kısım ayrıca koyulasıp sararmıs mı ? daha bej gibi olan yerin rengi acılmıs sarı mı olmus onu anlayayım once

fatma ben katı meyve sıkacağımı hiç kullanmadım mulineks benimkide. çok zor geliyor kocaman bişey. macıg bullet almıştım onun içinde püre yapıp veriyorum. çok pratik küçücük bişey yerde kaplamıyor. meyve suyunu da püre yapıp tülbentle sıkıyodum. doktoru dedi suyunu verme püresini ver. bende hepsini koyuyorum içine yarım çay bardağı da keçi sütü günde 2 kez öyle veriyorum. sinbo da yapmıştı magic bullet ın aynısını hem anında temizleniyor. et kıyma peynir onları da hemen eziyor. 30 sn sürüyor hazırlaması küçük canavar diyorum. tavsiye ederim

evde boyacılar var.salih başlarında.temiz çalışıyorlarmış.püfff bitse şu işler

esra krem rengi olan yerde çamaşır suyu döktüğüm yerler sararmış yani daha koyu olmuş. şahdı şahbaz oldu anlayacağın

ben de 1 aydır falan suyu kaynatmıyorum.erikli (evrimin tavsiyesiyle) veriyorum.

Özdeyi hala yatırarak yediriyorum... eline oyalansın diye diye birşey veriyorum şarkılar söylüyorum yok yinede olmuyor bugün bende vermem dedim ağla sonunda mama diye peşimden dolaşmaya başlayınca verdim yedi biraz şükür...

özlem evde olmanın verdiği bir tahammülsüzlük bu aslında. hep aynı şeyler ben çalışmaya başladım rahatladım. hakikaten daha kaliteli geçiyor alpellayla zamanımız. suçlu hissediyorum ya kendimi bırakıyorum diye sonsuz sabırla yaklaşıyorum. hiç bağırdığımı hatırlamıyorum ama benim eşim çok kızıyor. böyle cocuk yetiştirilmez baş edemeyeceksin sonra diyor. belki haklıdır bilmiyorum ama içimden böyle geliyor. ne isterse yapıyorum kuklayım elinde cocuğun. daha işaret parmağımı kaldırıp yapma bile demedim cocuğa. orta yol bulmak lazım. ne çılgınlığı yapacaksın canım benim. neler geçiyor beyninden senin? doktoru ihmal etmeden git derim yardıma ihtiyacın varsa yardım almadan geçmiyor canım.

arkadaşlar bugün ne pişireceksiniz.yazsanız da fikir olsa ban.düşün düşün aklıma birşey gelmiyor.misafir de var evde bol bol yemeye alışmış.101kilo civarında.

özlem sanırım özdeyle ilgilenme konusunda yalnız kalıyorsun.Diğer bazı sorunlarda seni agresif yapıyor.kimseye tepki gösteremediğinden özde'ye yöneliyorsun.eminim daha huzurlu ve mutlu olsan özde ne yaparsa yapsın bağırıp sinirlenmeyeceksin.senin de farkettiğin gibi sorun senin.çözmen gerekiyor bir şekilde.

arkadaşlar bugün ne pişireceksiniz.yazsanız da fikir olsa ban.düşün düşün aklıma birşey gelmiyor.misafir de var evde bol bol yemeye alışmış.101kilo civarında.

izmir köfte
ezogelin çorbası
pilav
nasıl bu menü beğendinmi

içinde birikenler bir yerden çıkıyor işte
psikologa mı gidiyorsun

oohh aklıma birşey geliyor ama inş. o değildir.

eylül ayında antalya ya gitme ihtimalimiz var kısmetse görüşürüz

ESRA gelebiliriz ama tarih tam net belli değil yani gelmek istiyoruz bi aksilik çıkmazsa.

ELİF allah kolaylık versin ustalarla uğraşmak zor..... ustalarımı yemek arıyorsun nevayamı..... eğer ustayaysa benim kurtarıcı menüm fırında patatesli salçalı köfte pilav yanınada çorba, salata falan.....

ÖZLEM canım benim anlıyorum seni bazen sınırları çok zorluyorlar ama onlarda bebek bağırma be kuzum... bened herkese karşı kırıcıyım tersleniyorum benimde ani iniş çıkışlarım var ama söz konusu selin olunca ona kızamıyorum sinirlerimi çk zorlayıncada balkanoda falan çıkıyroum biraz hava alıyorum içeri girdiğimde bana bakan gülümseyen iki göz görünce herşeyi unutuyoum.....

ESRA aynen canım katılıyorum bende aslında tek olarak seline bakma konusunda bocalıyorum.. çünkü bizimde işten geliyorum yemek yedirirken flan selinin yanında eşim oluyor babaannemiz oluyor birimiz oyalıyor birimiz yediriyor... yine altını bağlarken falan babamız yada babannemiz selini oyalıyor tek başıma kalınca sudan çıkmış balığa dönüyorum çalışmanın eksi yönü işte ama dediğin gibi evde olsam devamlı mutlake geliştirici taktik geliştirir insan böyle birilerine güvenmekte kötü.....

meltem menü güzelmiş.çorbayı etsuyu olmadan sevmiyoruz biz.bulyon da kullanmıyorum.daha çabuk yapılabilecek birşey lazım bana.püfff.nevaya kıymalı mercimek çorbası yapacağım.ben ve salih oturup slata çorba yeriz ama misafir var işte.

yok sibelim yaaa.bir de ustaya yemek mi yapacağım.kendimden geçmişim zati.ustalar taşınacağımız evi boyuyorlar.
ben şimdi yarım yamalak yerleşeceğimiz evde yemek yapacağım.saat 16:00 civarı.kaynım geldiğinden beri ki iki hafta olacak 3 kilo verdi.böyle giderse birşey kalmayacak diyor.biz de yemek yiyoruz ama onlar kadar kalorilibeslenmediğimizden kilo verdi.bir de korkuyor.deli mi ne? hep beni bulur bu cinsler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…