aaa niye açık ediyorsun yaaa.fotoğraflardan görselerdi geldiğimi derrrmişim ben deaz sonra iki süprüüz misafirim gelecek deermişim
esrakoda sinir olarmışşşş
bezelye de iyi fikir de.derin dondurucudaki tüm stokları komşuya verdim gelirken.ezogelin çorba salata yapacağım ne yapayım yaa.işim başımdan aşkın.elifim benim menüde etli bezelye cacık karpuz
bende suyu kaynatmadan veriyorum 5 ltlik eriklilerden alıyorum direk ondan dolduruyorum maması içme suyu vs
bu arada özlem gerçekten çok incesin.hediyen esranın anlattığı kadarıyla çok güzel.güle güle kullansın hesra bacımız.
özlem saç rengine bayıldım tam istediğim renk
olar olar o da olar.hep beraber inşallahsağol canım opuyorumnanaktan mecazi anlamın dışında da ince olsam ne güzel olardı kaydirigubbakcemile3
yok sibelim yaaa.bir de ustaya yemek mi yapacağım.kendimden geçmişim zati.ustalar taşınacağımız evi boyuyorlar.
ben şimdi yarım yamalak yerleşeceğimiz evde yemek yapacağım.saat 16:00 civarı.kaynım geldiğinden beri ki iki hafta olacak 3 kilo verdi.böyle giderse birşey kalmayacak diyor.biz de yemek yiyoruz ama onlar kadar kalorilibeslenmediğimizden kilo verdi.bir de korkuyor.deli mi ne? hep beni bulur bu cinsler.
bugüne kadar hep kıymayı çorbalarda verdim. köfte yapmak istiyorum artık nasıl yapıyosunuz babylere kızartıyomusunuz?
Dün gezdik kızımla Canan teyzesi gelmişti...
özlem saç rengine bayıldım tam istediğim renk
aaaa oldu mu şimdi?ESRA biride ben dermişimmmm:))))))
ÖZLEM valla çok çıtırduruyorsun saçın çok yakışmış... seni öyle gürünce üzerimde ne kadar çok kıyafetler fazlalık geldi anlatamam... hele bu sıcakta pantolon yakıyor be şortla gelsek ne güzel olurdu :))))))
DİDE boşver ya kaynın ne yemek istiyorsa gitsin yesin elinden gelenin fazlasını yapıyorsun hem çalşıyorsun hem çocuk bunu bulduğuna dua etsin.... hiçbirşey beğenmiyorsa anasının yaptığını yesin .....evde ne yiyormuş bu adam hergün etmi yada ne yiyormuş gerçekten... bi insan dolmayı, bezelyeyi, fasülyeyi bamyayı beğenmiyorsa ne yiyecek yazın olan bütün sebzeler bunlar daha ne olsun.....
ÖZLEMİM,
Yavrum daşşş gibisin..
Tam bir akdeniz kadınısın görüntünle.. modern, pırıl pırıl bir medeni insan şekli var sen de..
Önce insanın içi temiz olsun, yüreği güzel olsun senin gibi.
Ay sinirleniyorum densizlikler aklıma geldikçe!!!!
Yaa malum sitede inci olayı diye birşey vardı başıma geldi sanırım ve ben ne yapıcam bilmem sizlere tarafımdan saçma sapan şeyler gelirse o ben değilim ne yapsam ki hesabımı mı dondursam herks yanlış anlayacak şimdi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?