2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

az sonra iki süprüüz misafirim gelecek deermişim
esrakoda sinir olarmışşşş
aaa niye açık ediyorsun yaaa.fotoğraflardan görselerdi geldiğimi derrrmişim ben de
elifim benim menüde etli bezelye cacık karpuz

bende suyu kaynatmadan veriyorum 5 ltlik eriklilerden alıyorum direk ondan dolduruyorum maması içme suyu vs
bezelye de iyi fikir de.derin dondurucudaki tüm stokları komşuya verdim gelirken.ezogelin çorba salata yapacağım ne yapayım yaa.işim başımdan aşkın.

,len HESRA gadını neva emekliyor.merak ediyordun ya ne zaman dötünü kaldıracak deyu

bu arada özlem gerçekten çok incesin.hediyen esranın anlattığı kadarıyla çok güzel.güle güle kullansın hesra bacımız.

arıza senin misafir
zayıflamış fena mı diyetisyene gitse bir çuval para verecekti

bugüne kadar hep kıymayı çorbalarda verdim. köfte yapmak istiyorum artık nasıl yapıyosunuz babylere kızartıyomusunuz?

normal köfte soğanlı ekmekli pul biber ve karabiber yok
teflon tavada pişiriyorum

Dün gezdik kızımla Canan teyzesi gelmişti...

süpersiniz
özlem saç rengin bu defa çok güzel olmuş karamel capucino gibi

özlem saç rengine bayıldım tam istediğim renk

+11

ben yeni gördüm fotoları..Özlem ne güzel gözüküyorsun..Canan'ın ece de kilo almış..zayıf zayıf diyordu maşallah yavrum toparlanmış..özde zaten çok güzel bir bebek..

gülizcim ben de kendimize yaptığımız köfteden veriyorum..bazen kızartma bazen köfteli patates yemeği şeklinde..yani köfteyi kendimize nasıl yapıyorsam o şekilde veriyorum..tabii yerse..mama sandalyesinin tepsisine bırakıyorum..didikliyo oynuyo..hoşuna gidiyo o şekilde

ÖZLEM valla çok çıtırduruyorsun saçın çok yakışmış... seni öyle gürünce üzerimde ne kadar çok kıyafetler fazlalık geldi anlatamam... hele bu sıcakta pantolon yakıyor be şortla gelsek ne güzel olurdu :))))))

DİDE boşver ya kaynın ne yemek istiyorsa gitsin yesin elinden gelenin fazlasını yapıyorsun hem çalşıyorsun hem çocuk bunu bulduğuna dua etsin.... hiçbirşey beğenmiyorsa anasının yaptığını yesin .....evde ne yiyormuş bu adam hergün etmi yada ne yiyormuş gerçekten... bi insan dolmayı, bezelyeyi, fasülyeyi bamyayı beğenmiyorsa ne yiyecek yazın olan bütün sebzeler bunlar daha ne olsun.....

ESRA biride ben dermişimmmm:))))))
aaaa oldu mu şimdi?

valla tavuk yapacaktım köy tavuğu yiyorlar bunlar evde yemez market tavuğu.sonra yerim demiş öğlen salihe.dedim uğraşamam al kızarmış tavuk.

ÖZLEMİM,

Yavrum daşşş gibisin..

Tam bir akdeniz kadınısın görüntünle.. modern, pırıl pırıl bir medeni insan şekli var sen de..

Önce insanın içi temiz olsun, yüreği güzel olsun senin gibi.

Çok sağol canım benim opuyorumnanaktan o bakan gözlerin güzelliği yerimseniben
Hpinize çok teşekkürler canlarım güzel yorumlarınız için... Şeniz

Yaa malum sitede inci olayı diye birşey vardı başıma geldi sanırım ve ben ne yapıcam bilmem sizlere tarafımdan saçma sapan şeyler gelirse o ben değilim ne yapsam ki hesabımı mı dondursam herks yanlış anlayacak şimdi....

evrim profiline girdim şu pastayı görmek için pek başarılı olamadım.çocuk sayısında henüz yok yazıyor.hey gidi günler heyy

bişey olmuyo bana da olmuştu hemen engelliyor face merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…