2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oha yani bu kadar olur bulmuşta bunuyor iskenderide bursadan başka yerde yemez sanırım bu:mymeka:

bişey olmuyo bana da olmuştu hemen engelliyor face merak etme

nedir bu inci olayı??CADIARZU

yok canım at eti değil ben yapacağım o adam için özel ev döneri tam istediği gibi 3 porsiyon.

sşz gelirseniz en kralından yediririm arkadaşlar yeter ki gelin

arkadaslar isle ilgili sonuç geldiiiii
az onceee

ik md yanıma geldi ses kaydını falan dinlettim sordu onunda aynı yaslarda ikinci bebegi var
neyse uzatmayayım.
evden isleri yurutme teklifinde bulundu aynen duyum aldıgım gibi dogruymus. konuyla ilgili birkaç haftadır teknik kısım olsun holding presedurleri olsun gorusmelerimiz suruyordu dedi. ondans ana donemedik dedi hala bitmedi birkaç gun daha sure var ama olumlu gidiyor olacak gibi dedi
sonuçta biz sabancı holding içinde bir sirketiz ana santrale baglıyız onların onayı gerekli hersey burda yazı ile imza ile oluyor bir çiçegin yerinden tasınması için bile onay imza yazılı belge gerekiyor vs

neyse bana yapabilirmisin bunu dedi yaparım dedim
ayrı bir odan olacak ise hiç gelmeyceksin evde bu isleri aynen yuruteceksin dedi
senide kaybetmek istemiyoruz senin bunca yıllık emeginide kaybetmeni istemiyoruz ama bunu kabul etmessen tazminat verilmesi soz konusu degil dedi. bende kabul ediyorum tabiki dedim ama yuzde yuz degil son birkaç gun daha heyecanım devam ediyor insallah tam olarak onaylanır
bizim gn md falan onaylamıs bir holding den haber bekleniyor. dua ediyorum surekli insallah olur
bakıcının banakıyagı olur bu durumda yani.

allahım insallah her an kızımın yanında olacagım bundan sonra yanımda surekli oturtamasamda sesini duyacagım içerde oldugunu bileceim aralarda kalkar bes dk mola yaparım oper severim allahım insallah olsun su iss

az sonra iki süprüüz misafirim gelecek deermişim
esrakoda sinir olarmışşşş

esrako heyecandan oluyor saatlerdir ondan bakamadım buralara :)

valla süper inşallah onaylanıor
hem evde olacaksın hem de para kazanacaksın daha ne olsun
aklı başında bir genç kız bulursun kızınla oyun oynar yemeğini yedirir ona bazı şeyleri öğretmen daha kolay olur sanki

kesinlikle oyle meltem ya allahım insallah olsunnn o kadar heves ettim ki simdi dusununce. bakalımm kismette var ise .
bu sekil yillarca çalısırım niye ayrılayım zaten.
dedigin gibi sabah 8,30 akasam 17 ,30 seklinde bir kiz bulmam daha da kolay saatler uygun çunku. su an bize sabah 7 aksam 7 biri gerekiyor çunku erken çıkıyoruz.
dolayıyısya yemekte isterim utu de yaptırrım bos anı oldugun goreceğim evde zaten falan filan
kendim bile utu yapıp biryandan telefonları yonetebilirim :))

Berke de çok mutlu olacak
okul dönüşü kapıyı annesi açacak
aman nazar değmesin maşallah

Ece de gözünü açtığında ağladığında annesini görebilecek
tebrik ediyorum Sabancı holdingi
seni de vazgeçilmez bir eleman olman dolayısıyla

ESRAKO canım çok sevinim hadi bakalım hayırlısı ne ise o olsun... ama inanıyorum ki topiğin sinerjisi bi başka herkes birşeye yoğunlaşınca oluyor dualarımız seninle...... ne güzel bi duygu kızının yanında olmak... çok şanslısın.....

ayy ben çok sevinim ya esra inş olur canım. yani kendimmişim gibi isterim inan..

kardeşim ön sağlığı, bütün spor elemelerini geçmiş. mülakattan elenmiş.. hayırlısı olsun. hem üzüldüm hem sevindim. karma karışığım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…