aaaa oldu mu şimdi?
ya olmadı dimi açığa çıktı orda olduğmuz neyse artıkkaydirigubbakcemile3
valla tavuk yapacaktım köy tavuğu yiyorlar bunlar evde yemez market tavuğu.sonra yerim demiş öğlen salihe.dedim uğraşamam al kızarmış tavuk.
Yaa malum sitede inci olayı diye birşey vardı başıma geldi sanırım ve ben ne yapıcam bilmem sizlere tarafımdan saçma sapan şeyler gelirse o ben değilim ne yapsam ki hesabımı mı dondursam herks yanlış anlayacak şimdi....
bişey olmuyo bana da olmuştu hemen engelliyor face merak etme
gelsin iskender istiyosa yedireyim ona at etini büyük bir keyifle :)
nedir bu inci olayı??CADIARZU
iskender en sevdiğim mamalardan biri ama at eti tercihim değil sempatiksalakcinni
yok canım at eti değil ben yapacağım o adam için özel ev döneri tam istediği gibi 3 porsiyon.
sşz gelirseniz en kralından yediririm arkadaşlar yeter ki gelin
şimdi evi aradım nevayla telefonda konuştum.konuştum derken sadece alo alo deyip duruyor.burnun nerede kızım dedim burnunu gösteriyormuş,kulağın nerede edim kulağını.çok özledim ben balımı .evde olup alışnca daha bir koyuyor insana.esrako'yu çok iyi anlıyorum
az sonra iki süprüüz misafirim gelecek deermişim
esrakoda sinir olarmışşşş
arkadaslar isle ilgili sonuç geldiiiii
az onceee
ik md yanıma geldi ses kaydını falan dinlettim sordu onunda aynı yaslarda ikinci bebegi var
neyse uzatmayayım.
evden isleri yurutme teklifinde bulundu aynen duyum aldıgım gibi dogruymus. konuyla ilgili birkaç haftadır teknik kısım olsun holding presedurleri olsun gorusmelerimiz suruyordu dedi. ondans ana donemedik dedi hala bitmedi birkaç gun daha sure var ama olumlu gidiyor olacak gibi dedi
sonuçta biz sabancı holding içinde bir sirketiz ana santrale baglıyız onların onayı gerekli hersey burda yazı ile imza ile oluyor bir çiçegin yerinden tasınması için bile onay imza yazılı belge gerekiyor vs
neyse bana yapabilirmisin bunu dedi yaparım dedim
ayrı bir odan olacak ise hiç gelmeyceksin evde bu isleri aynen yuruteceksin dedi
senide kaybetmek istemiyoruz senin bunca yıllık emeginide kaybetmeni istemiyoruz ama bunu kabul etmessen tazminat verilmesi soz konusu degil dedi. bende kabul ediyorum tabiki dedim ama yuzde yuz degil son birkaç gun daha heyecanım devam ediyor insallah tam olarak onaylanır
bizim gn md falan onaylamıs bir holding den haber bekleniyor. dua ediyorum surekli insallah olur
bakıcının banakıyagı olur bu durumda yani.
kesinlikle oyle meltem ya allahım insallah olsunnn o kadar heves ettim ki simdi dusununce. bakalımm kismette var ise .
bu sekil yillarca çalısırım niye ayrılayım zaten.
dedigin gibi sabah 8,30 akasam 17 ,30 seklinde bir kiz bulmam daha da kolay saatler uygun çunku. su an bize sabah 7 aksam 7 biri gerekiyor çunku erken çıkıyoruz.
dolayıyısya yemekte isterim utu de yaptırrım bos anı oldugun goreceğim evde zaten falan filan
kendim bile utu yapıp biryandan telefonları yonetebilirim :))
ayy ben çok sevinim ya esra inş olur canım. yani kendimmişim gibi isterim inan..arkadaslar isle ilgili sonuç geldiiiii
az onceee
ik md yanıma geldi ses kaydını falan dinlettim sordu onunda aynı yaslarda ikinci bebegi var
neyse uzatmayayım.
evden isleri yurutme teklifinde bulundu aynen duyum aldıgım gibi dogruymus. konuyla ilgili birkaç haftadır teknik kısım olsun holding presedurleri olsun gorusmelerimiz suruyordu dedi. ondans ana donemedik dedi hala bitmedi birkaç gun daha sure var ama olumlu gidiyor olacak gibi dedi
sonuçta biz sabancı holding içinde bir sirketiz ana santrale baglıyız onların onayı gerekli hersey burda yazı ile imza ile oluyor bir çiçegin yerinden tasınması için bile onay imza yazılı belge gerekiyor vs
neyse bana yapabilirmisin bunu dedi yaparım dedim
ayrı bir odan olacak ise hiç gelmeyceksin evde bu isleri aynen yuruteceksin dedi
senide kaybetmek istemiyoruz senin bunca yıllık emeginide kaybetmeni istemiyoruz ama bunu kabul etmessen tazminat verilmesi soz konusu degil dedi. bende kabul ediyorum tabiki dedim ama yuzde yuz degil son birkaç gun daha heyecanım devam ediyor insallah tam olarak onaylanır
bizim gn md falan onaylamıs bir holding den haber bekleniyor. dua ediyorum surekli insallah olur
bakıcının banakıyagı olur bu durumda yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?