2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım at eti değil ben yapacağım o adam için özel ev döneri tam istediği gibi 3 porsiyon.

sşz gelirseniz en kralından yediririm arkadaşlar yeter ki gelin

Yarın müsait misin? :kedi: kaydirigubbakcemile3
ben pervin cok iiz burda..mamalar yedik fotolar cekildik..eve gidince ekliycemm

Ohhh havanızı yirim sizin aklinialirimsmile
Esra iş olayına çok sevindim hazırlanma derdi de yok istediğin kıyafetle ne güzel... Daha bir sürü artıları var...
Fatma sağlık olsun üzülme :teselli:

nurdanım nasıl guzel nasıl hanım nasıl kibar nasıl class iiki tanıdım onu soyleyecek kelime bulamıorum kendisine..

esram zaten ayrı bi guzellik ona doyum olmuyo nezaman ona gitsem donsem sonra bi yanım eksik kalıo tekrar tekrar sesini duymak istiorum

yahyam askitom kıvırcıgım oyle guzelki ama eceyi gordugune pek sevinmedi surat astı :)) ece onun sacını cekti bikackez cırladımı naptı aglattı cocugumu oda ecenin elini cekistirdi biara elele tutustular ama cekemedik ..sonra ikisi ayrı ayrı oynadılar takıldılar :))

o kadar alıntı yaptım hepınızden.. tek tek cevapladım uzun uzun.. hepsı gıttı..

hepınızı hasretle kucaklarım.. anca bu kadar enerjı kaldı bende.

evrim teyzemizden manyak guzel ciciler geldi cok tsk edioruz kendisine

ayrıca ozlemcim esraya yolladıgın saati gordum super bişi cok naziksin ya onun resmini cektim onuda ekliycem esra foto mak bulamıo cunku

taşındık canım. ama şu an kütahyadayız. nasipse iki gün sonra geliyoruz adapazarına annem ve kardeşlerimle birlikte. kayınvalidemler şu anda orda bizi bekliyorlar. yiğit paşamızın ilk doğum gününde hep beraber olalım dedik :) sen nerdesin?

1 agustos donusumuz.. acıkcası ben kalabalık gorusmek istemiorum cunku curcunadan hicbirsey konusulmuyo vede cok yorgunluk oluyor.. zaten bura haricinde surekli msnde olsun telde olsun gorustugum arkadaslarla gorustum bisekilde. bidahaki sefere belki gorusebilirz simdilik limitim dolu :)

ben mama suyunu kaynatıorum ılıstırırkende damacanayla vede normal icirirkende damacanadan veriyorum

hadi gozunuz aydın

kusmuk temizlemeye kızmıyorumda ben midesinde bisey kalmamasına sinirleniorum zaten zayıf kusunca hepten besinsiz kalıo yavrum

istanbuldayım hayatım ben.. hadi gecmiş olsun atlattınız tasınma olaylarını

bende evdeyim canım ama aynen senin gibi sonsuz sevgiyle yaklasıorum benim esimde cok sımartıyosun dio ama yapacak bisey yok yapım bu benim oteleyemiorum cocugumu

tşkler pervincim. atlattık şükür. gerçi ben gitmedim bile :) daha ilk kez göreceğim evimi taşındıktan sonra yani. saolsun eşim ve kayınvalidemler halletti. zaten evden eve taşımalardan tuttuk. oldu öyle işte. gidince bizde düzeltilecekleri düzelteceğiz artık annemle. hem de bi hafta kalacaklar bizde. dolaştıracağız etrafı.

son zamanlarda hepimizin yaşadığı iştahsızlık sorunu üzerine bir yazı.. okudum ama faydası olacağını da pek sanmıyorum. umudu kestim gibi az önce yine arkasında gezinerek, ayakta sallayarak, oyuncak oynatarak yemek yedirdik zorla. ki bunlar benim en istemediğim şeylerdi. çok büyük konuşuyordum bu konularda.
İştah açmanın yolları - Milliyet.com.tr

bu da birkaç gün önce gittiğimiz piknikten bi foto.. yiğit kuzum annesine kafasını sürtüyor :)

çok özledim sizi.... çabaladım ama okuyamıyorum geçmişi çok yorgun ve uykusuzum. hastanelere gidiş geliş yordu beni. mr çektirdim belimdeki sıkıntı için. omurgamın son kemiğinde ödem oluşmuş. nedenini bilmiyorum. yarın tedavi şekline karar verilecek. fizik tedavi olacak gibi görünüyor....

doğumgününü yazayım istiyorum ama ben yazana kadar bütün bebişler doğmuş olacak!!!!

slayt gösterisi hazırladım 12 aydaki bütün resimlerinden seçtim sırayla.... müzik ekledim, kınalı kuzum-ninni (kayahan)-hoşgeldin melek- bana bir masal anlat baba- birkaç tanede bülent ortaçgil. güzeldi. onu bütün olarak öylece saklamak istiyorum.o hep açık kaldı bazen sesli bazen sessiz. fotoğrafların arkasında hoş olmuş fon olarak.

küçük pembe arabalı badem şekerli üzerinde ılgın deniz aslan 1 yaşında ve tarih yazdırdım. gelenlere hediye ettik.

fotoğrafçıya gittik ayrıca. annem anneannem ben ve deniz ayrıca hüso ben ve deniz şeklinde. ama daha gidip seçemedik benim şu hasta halimden dolayı.

teyzesi takvim hazırladı onu bastırdı.

iki tane pasta yaptırdık biri kalpli şeker hamurlu diğeri bildiğimiz ve sevdiğimiz pastaneden. şeker hamurlunun tadıda görüntüsüde güzeldi.

toplamda 25 kişiydik ama fotoğraflarda herkes hareket halinde olduğu için hep bir kargaşa hali var. doğumgününden şöyle adam gibi bir tane fotoğrafım yok. o kalabalıkta denizden bir saniye gözümü ayıramadım çünkü. hiçbir karede makineye bakamamışım sanırım ilk doğumgününün aziziliği:)))

deniz inanılmaz eğlendi. saat 2 gibi başladık 5 gibi bitti.

müzik olarakda oyun havaları birazda halay havaları vardı.

aklımda kalanlar...

birde hatırlatma pastaları keserken cümbür vede cemaat başındaydık. hiç hoş olmamış fotoğraflarda. birde birden fazla insan fotoğraf çekti video çekti herkes heryere bakmış resimlerde. yani herkes farklı kameraya bakınca salakça pek çok görüntü olmuş. bence çeken kişiyi sınırlandırın herkes efendi gibi baksın.

hepsi bir yana tabi doğumgünü ile ilgili herşey birer hoşluk hepsi bu. en önemlisi elbette sağlıkla evlatlarımızla birlikte olabilmek....

allah hepimize nice yaşlarını görmeyi nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…