yok canım at eti değil ben yapacağım o adam için özel ev döneri tam istediği gibi 3 porsiyon.
sşz gelirseniz en kralından yediririm arkadaşlar yeter ki gelin
ben pervin cok iiz burda..mamalar yedik fotolar cekildik..eve gidince ekliycemm
vallahi pervin celebi diyelim bundan sonra cidden sana
ya sibelin evinin bozuyuk yol ustune okadar yakın oldugunu bilsembende antalya donusu ugrardımm hiç akıl edemedim yaaaa
e sen simdi istanbuda nerdesin istanbullu olarak sen istanbulda kalacak biri olarak bizler seni hiç goremiycekmiyizz
ne zamn baku ye donus?
günaydın arkadaşlar,
bebeklere içirdiğimiz suları kaynatmaya devam edecek miyiz? minareller kayboluyor diye bir yazı okudum. 15 gün var daha doktora gitmemize. sizin doktorlardan böyle bir uyarı geldi mi? ben mama su süt kullandığım her suyu 5 dk kaynatmaya devam ediyorum.
herkese günaydın.alıntılarım giderdi analyamadım.arada bir öğrenci geldi.berbat puanına rağmen havalardaydı canım benim.böylesi daha zor oluyor.
esra,burcu ve evrim gelmiş nalım evde internet yok denk gelemiyoruz.hepsinisi öpüyorum hatunlar.
SÜPER KAHRAMAN YAHYA BENİ ŞAŞIRTMAYA DEVAM EDİYOR.iki gün önce emeklemeye başlayan bir evladın anası olarak.1 yaşında emekledi neredeyse neva.hiçbir deneme,belirti,hazırlık yokken 2 gün önce bir baktık emekliyor.değişen bir şey yok ama pek fazla yer değiştirmiyor.canı isterse ustalıkla 2 metre falan emekliyor istediğini alıp onunla oynuyor.
ozlem dun aksam bende bagırdım ece ye tam uç kez kustu mama yedirirken birkaç saat evel yedigi yogurtları çıkardı delirdim o kokuya dayanamıyorum çok fena oluyorum yogurt sonrası kusmasına ve uç keru ust bas degistik uçkere mama sandalyesini sildim uzerine havlu koyuyorum terlemesin diye uç tane kirlendi kaldırdım vs son kustugunda yeter ama artık ya biktim kusmuk temizlemekten die çocugnu yuznue bakarak çıkıstım ibo tabi uzerime yurudu anında:)
yani kustu diye kızılırmı bir bebege bir anlık bir seydi hemen kestim sesimi tabi bıkkınlık anıydı.
evde iken ilk kahvaltı yedirikne çok gergindim ilk kez ibo olmadan biri oyalar biri yedirir bizde çunku yedircektim bir iki el attı acemilik tabi ne sekil elini tutmam gerek falan da bilemedigimden çok gergindim bagırdım agladı hatta anında yavrum
sonra yontem gelistirdim elimle elini oynuyor gibi tutuyorum falan filan gunler sonar daha iyi oldu kendime guvenim geldi ibo olmadanda yedirebilirmi ben diye:)
bagırmamak gerek surekli kendine telkinde bulunman gerek ozlemcim baska aklıma birsey glmiyor
taşındık canım. ama şu an kütahyadayız. nasipse iki gün sonra geliyoruz adapazarına annem ve kardeşlerimle birlikte. kayınvalidemler şu anda orda bizi bekliyorlar. yiğit paşamızın ilk doğum gününde hep beraber olalım dedik :) sen nerdesin?
özlem evde olmanın verdiği bir tahammülsüzlük bu aslında. hep aynı şeyler ben çalışmaya başladım rahatladım. hakikaten daha kaliteli geçiyor alpellayla zamanımız. suçlu hissediyorum ya kendimi bırakıyorum diye sonsuz sabırla yaklaşıyorum. hiç bağırdığımı hatırlamıyorum ama benim eşim çok kızıyor. böyle cocuk yetiştirilmez baş edemeyeceksin sonra diyor. belki haklıdır bilmiyorum ama içimden böyle geliyor. ne isterse yapıyorum kuklayım elinde cocuğun. daha işaret parmağımı kaldırıp yapma bile demedim cocuğa. orta yol bulmak lazım. ne çılgınlığı yapacaksın canım benim. neler geçiyor beyninden senin? doktoru ihmal etmeden git derim yardıma ihtiyacın varsa yardım almadan geçmiyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?