2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nurcum üzüldüm sıkıntılarına. umarım geçer gider. kolay değildir illaki hem musti hem minik bebiş. ben bi tanecik denizle yamulmuş durumdayım. ama gerçekten yaş o kadar önemliki. gençliğin sorunların üstesinden gelmek için sana güç verecektir. o gücüde temizlikte filan harcama sakın:))))

ozlemcim sac renginede modelinede bayıldım masallah cokk guzelsin bebeimm

Sağol cnm opuyorumnanaktan annem bakıp bakıp bence bir daha kestirme sana kısa saç yakışmıyor dese de değişiklik oldu ya sarıya her yaz boyarım neredyse ama kısa kestirme işine nasıl cesaret ettim bilmem..

Ne güzel anlatmışsın darısı başımıza boshayallersmile
o kadar alıntı yaptım hepınızden.. tek tek cevapladım uzun uzun.. hepsı gıttı..

hepınızı hasretle kucaklarım.. anca bu kadar enerjı kaldı bende.

kıyamam sana anlıyorum ben seni dert etme :teselli:
evrim teyzemizden manyak guzel ciciler geldi cok tsk edioruz kendisine

ayrıca ozlemcim esraya yolladıgın saati gordum super bişi cok naziksin ya onun resmini cektim onuda ekliycem esra foto mak bulamıo cunku

Güle güle kullanın :1hug:
ne demek az bile onlara... utandırmayın beni :kedi:
bu da birkaç gün önce gittiğimiz piknikten bi foto.. yiğit kuzum annesine kafasını sürtüyor :)

Maşallah yiğit koca adam olmuş dün gibi ya avuçlarımızın içinde kayboluyordu kafaları zemuszemus
bakın burda kim var :)

sengözlerimebaksanab Ben bir şirin birde şirine görüyorum opuyorumnanaktan
hepsi bir yana tabi doğumgünü ile ilgili herşey birer hoşluk hepsi bu. en önemlisi elbette sağlıkla evlatlarımızla birlikte olabilmek....

allah hepimize nice yaşlarını görmeyi nasip etsin inşallah.

Amin :Saruboceq:
Sanada çok geçmiş olsun cnm ya neden olmuş olabilir ki acaba??
Doğum günü hayli hareketli geçmiş sanırımo stüdyoda foto olayını bende kızımla çektirmeyi düşünüyordum sadece kızımla ben bakalım...
Fotolar yok mu acaba?? :kedi:

özlemim bi kaç doktora gittim hepsini toplarsak

deniz sürekli kucağımda ya da iki büklüm peşindeyim haliyle ağırlığı fazla

çok yoruluyorum yemek bile yiyemiyorum vakit bulup. uyku ve dinlenmeye çok az zaman ayırıyorum.

doğumdanda hasar kalmış olabilirmiş...

havalar çok sıcak ya bütün camlar kapılar açık üstümüzde açık totonun açıkta kalma durumu.

daha başkada bişey derlerse yazarım inanılmaz dehşet ağrı yapıyor dayanılacak türden değil. içim dışım parol oldu.

özlem saçlarını bende çok beğendim bence çok yakışmış kısa saç

hocam geçmiş olsun fotonuz çok güzel deniz prenses gibi olmuş

ferfinim ne kadan güzel çıkmışsınız oğluşumlaa
devamı yokmuu fotolarınnn şişko anası nerde bu veletin

Sağol cnm Şeniz sende çok bronzlaşmışsın... Her zaman olduğu gibi sıcak gülümsemenle çok güzel foto zemuszemus kolunda çizik falan mı var? Birşeyle karalanmış gibi ama :uhm:

esram ve pervinim cidden hoşsunuzzzz....

yahomda pek sıcaktan bunalmış gibin kıyamam ona...

saat çok ince düşünülmüş gerçekten. sakın sadece manen ince olmasam yazma özlem. kutlarım seni. çok güzel. yüreğine sağlık güzel gözlü kadın....

ay koluma dövme yaptırmıştım geçici olanından kalp içinde mami yazıyordu çok güzel olmuştu evlilik yıldönümü hediyesi olarak ancak yıkana yıkana geçti :))

ecoşş bir cadı bir cadıı oğlumun elinde ne varsa kaptı benimkiside keko gibi ağlamakla yetindi ancak
ama ecoş çok değişmiş yaa sürekli gülüyor yabancılık asla çekmiyor süper bir cimcime olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…