2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saat çok ince düşünülmüş gerçekten. sakın sadece manen ince olmasam yazma özlem. kutlarım seni. çok güzel. yüreğine sağlık güzel gözlü kadın....

Şeniz :kedi:

Fotoğraflara bayıldım cidden ya inş. Nurdan ve Pervin bir an önce kesin dönüş yapar ve bizde bu buluşmalarda boy gösterebiliriz kaydirigubbakcemile3 Esranın başını zaten rahatlıkla sıkça ağrıtabilirim İst. yakın kaydirigubbakcemile3

özlemim her zaman beklerim tatlım ama mümkünse şehir dışında olmayayım geldiğinde geçen buluşma gümbürtüye gitmişti resmen (

bir zamanlar ecoşun gülen resmini yakalamk için ne debelenirdik şimdi hatunun ağzı kapanmıyor bayıldım bu hallerine

Ay çok şaaahaaaneeee!!! PERVİN ESRA NURDAN çok çok çok güzelsiniz. Sıpalar daha da güzel.

ÖZLEM sen de daş gibisin yavrım, hediyen de, saçın da şahane. Saç rengin süper olmuş, hep bundan devam et, derim ben.

DAMLACIM tüyolar için tşk ederim kendi adıma. Özel mesac kutuna bir bakabiler misin ?

vallahi özlem hatunlar boşuna bu halde değil ben tabağımı hüplettim bunlar çoğunu bıraktı aradaki fark bu olsa gerek :2:

Burada güzel bir spor salonu vardı fakat pahalı idi. Ayda 50 TL ye üye olduk. Ama 4 aylık üyelik almak şartıyla. Bugün onur'la birlikte gittik, tabi ben idmanlıyım, Onur ham :))) güzelce dalga geçtim kendisiyle. O da iyice rejim moduna girdi, iyi oldu. Ben Çorlu'da kaynanamın müthiş yağlı yemekleri sayesinde 1 kg almayı başardım. Her türlü çabama rağmen!

Kadına toz kondurmazdım, gıcık etti beni. Diyorum şu yemeği ben yapayım, tamam diyor, ocağa koyana kadar başımda! Onu öyle doğrama, o domates çok, yağı az vs... Banu da ben de bayıldık biraz.

Annem de yapıyor aynısını gerçi. Bugün de anneme gıcık oldum. Şunu anlayan varsa beri gelsin; pazara gitmemiz gerekiyor, dedim tlfnda konuşurken. Doruk'u bana bırakın, gidin dedi. Biz pazar işini Doruk'la görelim, spora giderken sana bırakalım, zaten uyku vakti geliyor dediğimde 40 dereden su getirdi. Sonuçta kabul etti ama haftada sadece 1 defa bakabileceğini belirtmeden geçmedi. 2 - maksimum 2.5 saat sürüyor işimiz. Haftada 2 gün baksan, dedim. Zaten 1 ay sonra okul açılıyor, "katiyyen olmaz, bugün zaten arkadaşlar aradı, Doruk var diye gidemedim" dedi. Sinir olduk Onur'la.

Yani dert değil, zamanımız var, ayrı ayrı da gideriz ama konu o değil. İş temizlik, pazar vs olunca bakıyor, keyfi olunca bakmıyor. Biz Onur'la 2 gr keyif yapmayalım yani! Anlayışa bak. Elaleme hiç de öyle yansıtmıyor ama, herkes sanıyor ki Doruk 7/24 annemde. Çok gıcık oldum. Onur çok sinirlendi. Çocuğun da tek eziyeti! yürümek istemesi. Parmağından tutup evde dolaşmak istiyor. Bu. Püfffffff....

ESRA aynı şeyleri yazdım geçen gün sana. ama çıkmadı uyuz oldum. Ben de seni çok özledim bebeğim.

ESRAKO çok sevindim iş durumuna. Ama Ece'yi korkutma öyle yaaa :)

FATMA kardeşin için hayırlısı olsun canım yaa.. Hediyelerimiz ggelmiş, çok güzeller çok tşk ederiz.

salak saçma ağrım bu saatlerde tavan yapıyor tabi ben bu saatlerde uyuyor oluyorum aniden yakalıyor beni. ama ben günler sonra ne ya karar verdim. uyumamaya!!!!!!! beklemedeyim bi gelsin. hazır vakit çokken detaylara geleyim.

doktora götürdüm denizi bu dertler başlamadan önce . hani demiri düşük ama alyuvar sayısı yüksek çıkınca son gittiğim uzman gariplik var bunda bir üniversite hastanesinde hocaya gidin demişti. bizde gittik hocaya. hocada evet demiri düşük dedi:))) yani gariplik yok demiri düşük ama düşüklüğün sebebi eksik beslenme filan değil sdece gelişimi iyi bu gelişimede demir depoları yetmemiş gibi bir yorum getirdi. çünkü demir eksiklğinde gelişim gerilikleri görülüyor. ama tabi bu tedavi olmaması için bir neden değil ddi ve demir şurubuna terfi ettik. günde dolu dolu iki ölçek. deniz isyanlarda. hergün istediğim saatte ve miktarda veremiyorum ama doktor ne zaman ne kadar verirsen kardır dedi.

bende suyuna bile koyuyorum azıcık azıcık.

13. ayda su çiçeği aşısı yaptıyoruz. birde 1 yaşından iki yaşına kadarda hepatit a aşısı yaptırmamızı önerdi. devite devam 2 yaşın sonuna kadar. elmadada demir varmış. yeni öğrendim...

bu arada denizle tatilden istifade ederek memeye yapışık durumdayız. bırak yapışsın dedi. peki dedim.

3 ay sonra demir kontrolü düzelmemişse aynen devam, düzelmişse koruma programında daha az ölçüyle devam.

bunların dışında güneş görmesi gerektiği, koruyucu krem, saatleri, şapka, vs vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…