kardeşim ön sağlığı, bütün spor elemelerini geçmiş. mülakattan elenmiş.. hayırlısı olsun. hem üzüldüm hem sevindim. karma karışığım..
nurdanım nasıl guzel nasıl hanım nasıl kibar nasıl class iiki tanıdım onu soyleyecek kelime bulamıorum kendisine..
esram zaten ayrı bi guzellik ona doyum olmuyo nezaman ona gitsem donsem sonra bi yanım eksik kalıo tekrar tekrar sesini duymak istiorum
yahyam askitom kıvırcıgım oyle guzelki ama eceyi gordugune pek sevinmedi surat astı :)) ece onun sacını cekti bikackez cırladımı naptı aglattı cocugumu oda ecenin elini cekistirdi biara elele tutustular ama cekemedik ..sonra ikisi ayrı ayrı oynadılar takıldılar :))
tşkler pervincim. atlattık şükür. gerçi ben gitmedim bile :) daha ilk kez göreceğim evimi taşındıktan sonra yani. saolsun eşim ve kayınvalidemler halletti. zaten evden eve taşımalardan tuttuk. oldu öyle işte. gidince bizde düzeltilecekleri düzelteceğiz artık annemle. hem de bi hafta kalacaklar bizde. dolaştıracağız etrafı.
alkisalkisalkisbakın burda kim var :)
çok özledim sizi.... çabaladım ama okuyamıyorum geçmişi çok yorgun ve uykusuzum. hastanelere gidiş geliş yordu beni. mr çektirdim belimdeki sıkıntı için. omurgamın son kemiğinde ödem oluşmuş. nedenini bilmiyorum. yarın tedavi şekline karar verilecek. fizik tedavi olacak gibi görünüyor....
doğumgününü yazayım istiyorum ama ben yazana kadar bütün bebişler doğmuş olacak!!!!
slayt gösterisi hazırladım 12 aydaki bütün resimlerinden seçtim sırayla.... müzik ekledim, kınalı kuzum-ninni (kayahan)-hoşgeldin melek- bana bir masal anlat baba- birkaç tanede bülent ortaçgil. güzeldi. onu bütün olarak öylece saklamak istiyorum.o hep açık kaldı bazen sesli bazen sessiz. fotoğrafların arkasında hoş olmuş fon olarak.
küçük pembe arabalı badem şekerli üzerinde ılgın deniz aslan 1 yaşında ve tarih yazdırdım. gelenlere hediye ettik.
fotoğrafçıya gittik ayrıca. annem anneannem ben ve deniz ayrıca hüso ben ve deniz şeklinde. ama daha gidip seçemedik benim şu hasta halimden dolayı.
teyzesi takvim hazırladı onu bastırdı.
iki tane pasta yaptırdık biri kalpli şeker hamurlu diğeri bildiğimiz ve sevdiğimiz pastaneden. şeker hamurlunun tadıda görüntüsüde güzeldi.
toplamda 25 kişiydik ama fotoğraflarda herkes hareket halinde olduğu için hep bir kargaşa hali var. doğumgününden şöyle adam gibi bir tane fotoğrafım yok. o kalabalıkta denizden bir saniye gözümü ayıramadım çünkü. hiçbir karede makineye bakamamışım sanırım ilk doğumgününün aziziliği:)))
deniz inanılmaz eğlendi. saat 2 gibi başladık 5 gibi bitti.
müzik olarakda oyun havaları birazda halay havaları vardı.
aklımda kalanlar...
birde hatırlatma pastaları keserken cümbür vede cemaat başındaydık. hiç hoş olmamış fotoğraflarda. birde birden fazla insan fotoğraf çekti video çekti herkes heryere bakmış resimlerde. yani herkes farklı kameraya bakınca salakça pek çok görüntü olmuş. bence çeken kişiyi sınırlandırın herkes efendi gibi baksın.
vallahi özlem hatunlar boşuna bu halde değil ben tabağımı hüplettim bunlar çoğunu bıraktı aradaki fark bu olsa gerek :2:
Burada güzel bir spor salonu vardı fakat pahalı idi. Ayda 50 TL ye üye olduk. Ama 4 aylık üyelik almak şartıyla. Bugün onur'la birlikte gittik, tabi ben idmanlıyım, Onur ham :))) güzelce dalga geçtim kendisiyle. O da iyice rejim moduna girdi, iyi oldu. Ben Çorlu'da kaynanamın müthiş yağlı yemekleri sayesinde 1 kg almayı başardım. Her türlü çabama rağmen!
Kadına toz kondurmazdım, gıcık etti beni. Diyorum şu yemeği ben yapayım, tamam diyor, ocağa koyana kadar başımda! Onu öyle doğrama, o domates çok, yağı az vs... Banu da ben de bayıldık biraz.
Annem de yapıyor aynısını gerçi. Bugün de anneme gıcık oldum. Şunu anlayan varsa beri gelsin; pazara gitmemiz gerekiyor, dedim tlfnda konuşurken. Doruk'u bana bırakın, gidin dedi. Biz pazar işini Doruk'la görelim, spora giderken sana bırakalım, zaten uyku vakti geliyor dediğimde 40 dereden su getirdi. Sonuçta kabul etti ama haftada sadece 1 defa bakabileceğini belirtmeden geçmedi. 2 - maksimum 2.5 saat sürüyor işimiz. Haftada 2 gün baksan, dedim. Zaten 1 ay sonra okul açılıyor, "katiyyen olmaz, bugün zaten arkadaşlar aradı, Doruk var diye gidemedim" dedi. Sinir olduk Onur'la.
Yani dert değil, zamanımız var, ayrı ayrı da gideriz ama konu o değil. İş temizlik, pazar vs olunca bakıyor, keyfi olunca bakmıyor. Biz Onur'la 2 gr keyif yapmayalım yani! Anlayışa bak. Elaleme hiç de öyle yansıtmıyor ama, herkes sanıyor ki Doruk 7/24 annemde. Çok gıcık oldum. Onur çok sinirlendi. Çocuğun da tek eziyeti! yürümek istemesi. Parmağından tutup evde dolaşmak istiyor. Bu. Püfffffff....
deniz nerdeyse 1 aydır banyo fikrinden bile nefret ediyor. suya bayılan çocuk banyoya girer girmez bağırıyor. sadece ayancıkta değil ankaradada durum böyle. yapmadığımız şebeklik kalmadı. renkli toplardan bin tane kadar aldık küvetleri leğenleri doldurduk. evin salonunda balkonda yıkamaya kalktık sonuç yok. aynı sıkıntıyı yaşayan? çözüm bulan? ??????
Banyo tepkisi kötü olmuş. Bizimki gayet seviyor. Bıcı bıcı lafını duyunca gözleri parlıyor. Umarım uzun sürmez.
Kızlar SÜT tüketimi konusunda ne noktadasınız? Ben Doruk'u artık günlük süte alıştırmak istiyorum. Şeker de ekleyerek denedim ama almadı, üstüne aptamil verdim gerçi, onu da istemedi. Şu tozu vermek istemiyorum artık açıkçası.
Bu arada sabahları 1 çay kaşığı kadar bal vermeye başladım. No problem! Domates de veriyorum çiğ olarak. Peynir ekmek domates yiyor sabahları. Omlet zaten başrol oyuncusu. Bal ile de kapatıyoruz. Tabi çok azar azar ve keyfi olursa. Sabahları iştahı çok iyi olmuyor, öğleden sonra azıyor beyefendi. Tepeleme bir tabak tarhana çorbası içti bugün (kuzu etli). Ben o kadar içemem yani. Dün de 2 tane dolma içi yedi.
Bana müsade! "Çocuk 3 yaşına gelmeden kitap falan okuyamazsın" diyenlere inat, kitabımı okuyayım. Sonra da uyuyayım. Hepinizi öpüyore...
Berke de çok mutlu olacak
okul dönüşü kapıyı annesi açacak
aman nazar değmesin maşallah
Ece de gözünü açtığında ağladığında annesini görebilecek
tebrik ediyorum Sabancı holdingi
seni de vazgeçilmez bir eleman olman dolayısıyla
ESRAKO canım çok sevinim hadi bakalım hayırlısı ne ise o olsun... ama inanıyorum ki topiğin sinerjisi bi başka herkes birşeye yoğunlaşınca oluyor dualarımız seninle...... ne güzel bi duygu kızının yanında olmak... çok şanslısın.....
ayy ben çok sevinim ya esra inş olur canım. yani kendimmişim gibi isterim inan..
az sonra bebek görmeye gidiyoruz hastaneye
pazartesi günü doğdu Melissa
fatmacım hakkında hayırlısı olsun benim yegenim 3 sene sonunda geçebildi mulakatları deneyim gerekiyor resmen mulakat deneyimi. insallah ileriki yillarda girerkardeşim ön sağlığı, bütün spor elemelerini geçmiş. mülakattan elenmiş.. hayırlısı olsun. hem üzüldüm hem sevindim. karma karışığım..
1 agustos donusumuz.. acıkcası ben kalabalık gorusmek istemiorum cunku curcunadan hicbirsey konusulmuyo vede cok yorgunluk oluyor.. zaten bura haricinde surekli msnde olsun telde olsun gorustugum arkadaslarla gorustum bisekilde. bidahaki sefere belki gorusebilirz simdilik limitim dolu :)
zaten zayıf kusunca hepten besinsiz kalıo yavrum
çok tatlı massallahh
Burada güzel bir spor salonu vardı fakat pahalı idi. Ayda 50 TL ye üye olduk. Ama 4 aylık üyelik almak şartıyla. Bugün onur'la birlikte gittik, tabi ben idmanlıyım, Onur ham :))) güzelce dalga geçtim kendisiyle. O da iyice rejim moduna girdi, iyi oldu. Ben Çorlu'da kaynanamın müthiş yağlı yemekleri sayesinde 1 kg almayı başardım. Her türlü çabama rağmen!
arkadaşlar aradı, Doruk var diye gidemedim" dedi. Sinir olduk Onur'la.
Yani dert değil, zamanımız var, ayrı ayrı da gideriz ama konu o değil. İş temizlik, pazar vs olunca bakıyor, keyfi olunca bakmıyor. Biz Onur'la 2 gr keyif yapmayalım yani! Anlayışa bak. Elaleme hiç de öyle yansıtmıyor ama, herkes sanıyor ki Doruk 7/24 annemde. Çok gıcık oldum. Onur çok sinirlendi. Çocuğun da tek eziyeti! yürümek istemesi. Parmağından tutup evde dolaşmak istiyor. Bu. Püfffffff....
ESRA aynı şeyleri yazdım geçen gün sana. ama çıkmadı uyuz oldum. Ben de seni çok özledim bebeğim.
ESRAKO çok sevindim iş durumuna. Ama Ece'yi korkutma öyle yaaa :)
FATMA kardeşin için hayırlısı olsun canım yaa.. Hediyelerimiz ggelmiş, çok güzeller çok tşk ederiz.
Banyo tepkisi kötü olmuş. Bizimki gayet seviyor. Bıcı bıcı lafını duyunca gözleri parlıyor. Umarım uzun sürmez.
Kızlar SÜT tüketimi konusunda ne noktadasınız? Ben Doruk'u artık günlük süte alıştırmak istiyorum. Şeker de ekleyerek denedim ama almadı, üstüne aptamil verdim gerçi, onu da istemedi. Şu tozu vermek istemiyorum artık açıkçası.
Bu arada sabahları 1 çay kaşığı kadar bal vermeye başladım. No problem! Domates de veriyorum çiğ olarak. Peynir ekmek domates yiyor sabahları. Omlet zaten başrol oyuncusu. Bal ile de kapatıyoruz. Tabi çok azar azar ve keyfi olursa. Sabahları iştahı çok iyi olmuyor, öğleden sonra azıyor beyefendi. Tepeleme bir tabak tarhana çorbası içti bugün (kuzu etli). Ben o kadar içemem yani. Dün de 2 tane dolma içi yedi.
daha neler ne alaka en rahat yapılabilecek aktivite ayagında sallarken bile okursunBana müsade! "Çocuk 3 yaşına gelmeden kitap falan okuyamazsın" diyenlere inat, kitabımı okuyayım. Sonra da uyuyayım. Hepinizi öpüyore...
günaydınlar
teşekkürler canım..yesinler senin Yiğit kuşunu..maşallah pek datlu annesi..
güzel geçmiş ayy ne güzel yaa. doğum günümüz için sabırsızlandım okurken. gerçi biz sakaryada olacağımız için o kadar kalabalık olamayız heralde ama. neyse.çok özledim sizi.... çabaladım ama okuyamıyorum geçmişi çok yorgun ve uykusuzum. hastanelere gidiş geliş yordu beni. mr çektirdim belimdeki sıkıntı için. omurgamın son kemiğinde ödem oluşmuş. nedenini bilmiyorum. yarın tedavi şekline karar verilecek. fizik tedavi olacak gibi görünüyor....
doğumgününü yazayım istiyorum ama ben yazana kadar bütün bebişler doğmuş olacak!!!!
slayt gösterisi hazırladım 12 aydaki bütün resimlerinden seçtim sırayla.... müzik ekledim, kınalı kuzum-ninni (kayahan)-hoşgeldin melek- bana bir masal anlat baba- birkaç tanede bülent ortaçgil. güzeldi. onu bütün olarak öylece saklamak istiyorum.o hep açık kaldı bazen sesli bazen sessiz. fotoğrafların arkasında hoş olmuş fon olarak.
küçük pembe arabalı badem şekerli üzerinde ılgın deniz aslan 1 yaşında ve tarih yazdırdım. gelenlere hediye ettik.
fotoğrafçıya gittik ayrıca. annem anneannem ben ve deniz ayrıca hüso ben ve deniz şeklinde. ama daha gidip seçemedik benim şu hasta halimden dolayı.
teyzesi takvim hazırladı onu bastırdı.
iki tane pasta yaptırdık biri kalpli şeker hamurlu diğeri bildiğimiz ve sevdiğimiz pastaneden. şeker hamurlunun tadıda görüntüsüde güzeldi.
toplamda 25 kişiydik ama fotoğraflarda herkes hareket halinde olduğu için hep bir kargaşa hali var. doğumgününden şöyle adam gibi bir tane fotoğrafım yok. o kalabalıkta denizden bir saniye gözümü ayıramadım çünkü. hiçbir karede makineye bakamamışım sanırım ilk doğumgününün aziziliği:)))
deniz inanılmaz eğlendi. saat 2 gibi başladık 5 gibi bitti.
müzik olarakda oyun havaları birazda halay havaları vardı.
aklımda kalanlar...
birde hatırlatma pastaları keserken cümbür vede cemaat başındaydık. hiç hoş olmamış fotoğraflarda. birde birden fazla insan fotoğraf çekti video çekti herkes heryere bakmış resimlerde. yani herkes farklı kameraya bakınca salakça pek çok görüntü olmuş. bence çeken kişiyi sınırlandırın herkes efendi gibi baksın.
di mi özlem yaa ne çabuk büyüyorlar maşallah..Maşallah yiğit koca adam olmuş dün gibi ya avuçlarımızın içinde kayboluyordu kafaları zemuszemus
ne güzel çıkmışsınız maşallah size..
yeyim ben o yakışıklıyı. saçlara bak yaa bitiyorum maşallah kuzuya.resim faslımızı bir yakısıklıyla bitirioruz:)
hayırlısı burcu ya. nasip. güle güle kullanın hediyelerinizi. beğenmene sevindim.ESRA aynı şeyleri yazdım geçen gün sana. ama çıkmadı uyuz oldum. Ben de seni çok özledim bebeğim.
ESRAKO çok sevindim iş durumuna. Ama Ece'yi korkutma öyle yaaa :)
FATMA kardeşin için hayırlısı olsun canım yaa.. Hediyelerimiz ggelmiş, çok güzeller çok tşk ederiz.
79-80 cm boyu kilo 10 kilo 100 gr filan kilo. ama üç aydır kilo almıyor. hastalıkları bitmedi yavrumunMaşallah Yiğit'in boy kilo nedir ?
ben süte başlamayı çok istiyorum malum devam sütü içmiyor. bari onu içsin diye ama nafile.. ne kadar uğraşırsak uğraşalım içmek istemiyor. savaşıyor bizle adeta.Banyo tepkisi kötü olmuş. Bizimki gayet seviyor. Bıcı bıcı lafını duyunca gözleri parlıyor. Umarım uzun sürmez.
evet meltemcim çok saolsun kayınvalidem. inş hep böyle gider aramız. iyilikler karşılıklı tabi.. yiğitime de maşallah.. :) uzadı baya. genlerden geliyor. baba 1,87 anne 170 olunca böyle oluyor :)herşeyde vardır bir hayır
senin kayınvalide de maşallah iyilerden Allah bozmasın Allah herkese iyi kayınvalide nasip etsin
Maşallah Yiğit e boyu da bayağı uzamış kilosu da iyi görünüyor
hayırlısı olsun esracım. baya üzülmüş kendisi. çünkü mülakatta çok güzel geçti hiç heyecanlanmadım. her sorduklarına da cevap verebildim. neden elendim anlamadım diyor. inte nasip.. annem çok sevindi ama. istemiyordu asker olmasını..hayırlı olsun yeni bebis akraba mı ? arkadasının falanmı ?
fatmacım hakkında hayırlısı olsun benim yegenim 3 sene sonunda geçebildi mulakatları deneyim gerekiyor resmen mulakat deneyimi. insallah ileriki yillarda girer
unutmadan özlemmm hediyene bayıldım çok güzel .... kesene fikrine sağlık..... esram güle güle kullan sende....
En sonunda 1 yaş aşımızı olduk...gecikmelide olsa olduk..ikisinide koldan yaptılar..imiirzalı hiç ağlamadı hemişereler maşallah maşallah diyerek yaptı aşımız..boy kilo süper...iki hafta sonra aile hekimimizle randevumuz var...kan tahlili filan bakılacak..
Sabahın 7 sinden beri ayaktayız uykumuz geldi yusuf paşayı yatırıp geliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?