2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

terruk ederim tazem . benim bünyede akşam yemeği olayından öyle kopmuş ki dün akşam üstelik yağlı ve 9.30 civarı yiyince kusmak zorunda kaldım. korkunçtu. haliyle bu akşam no yemek. no ağrı olacak hatta.

deniz nerdeyse 1 aydır banyo fikrinden bile nefret ediyor. suya bayılan çocuk banyoya girer girmez bağırıyor. sadece ayancıkta değil ankaradada durum böyle. yapmadığımız şebeklik kalmadı. renkli toplardan bin tane kadar aldık küvetleri leğenleri doldurduk. evin salonunda balkonda yıkamaya kalktık sonuç yok. aynı sıkıntıyı yaşayan? çözüm bulan? ??????

Banyo tepkisi kötü olmuş. Bizimki gayet seviyor. Bıcı bıcı lafını duyunca gözleri parlıyor. Umarım uzun sürmez.

Kızlar SÜT tüketimi konusunda ne noktadasınız? Ben Doruk'u artık günlük süte alıştırmak istiyorum. Şeker de ekleyerek denedim ama almadı, üstüne aptamil verdim gerçi, onu da istemedi. Şu tozu vermek istemiyorum artık açıkçası.

Bu arada sabahları 1 çay kaşığı kadar bal vermeye başladım. No problem! Domates de veriyorum çiğ olarak. Peynir ekmek domates yiyor sabahları. Omlet zaten başrol oyuncusu. Bal ile de kapatıyoruz. Tabi çok azar azar ve keyfi olursa. Sabahları iştahı çok iyi olmuyor, öğleden sonra azıyor beyefendi. Tepeleme bir tabak tarhana çorbası içti bugün (kuzu etli). Ben o kadar içemem yani. Dün de 2 tane dolma içi yedi.

Bana müsade! "Çocuk 3 yaşına gelmeden kitap falan okuyamazsın" diyenlere inat, kitabımı okuyayım. Sonra da uyuyayım. Hepinizi öpüyore...

kardeşim ön sağlığı, bütün spor elemelerini geçmiş. mülakattan elenmiş.. hayırlısı olsun. hem üzüldüm hem sevindim. karma karışığım..

herşeyde vardır bir hayır

ayakta alkışlıyorum sizleri Pervin ve Nurdan
yurtdışından gelip bizlerden çok buluşuyorsunuz harikasınız
fotoğraflarda müthiş mamalarda

senin kayınvalide de maşallah iyilerden Allah bozmasın Allah herkese iyi kayınvalide nasip etsin

uzun zamandır foto eklemiyordum. işte oğluşumuzun son halleri..

Maşallah Yiğit e boyu da bayağı uzamış kilosu da iyi görünüyor

bakın burda kim var :)

alkisalkisalkis

geçmiş olsun sana öncelikle tavsiyeler için de sağol
çok kişi olunca birazcık anne ne yapacağını bilemiyor.

vallahi özlem hatunlar boşuna bu halde değil ben tabağımı hüplettim bunlar çoğunu bıraktı aradaki fark bu olsa gerek :2:

sen böyle güzelsin Esracım

vallahi ben de keyif için birşey istiyorsam annemden sıkılarak istiyorum biliyorumki çok yoruluyor gündüz hak veriyorum
bazen kendisi teklif ediyor annem başbaşa yemeğe gidin falan diye uçuyorum sevinçten

kucağımda yıkıyorum sorun çıkarmıyor banyoda

aman nazarın değmesin yemek yemeyen bebek öyle zorki

Bana müsade! "Çocuk 3 yaşına gelmeden kitap falan okuyamazsın" diyenlere inat, kitabımı okuyayım. Sonra da uyuyayım. Hepinizi öpüyore...

öğretmenlik başka birşey....

ayy ben çok sevinim ya esra inş olur canım. yani kendimmişim gibi isterim inan..

çok tesekkurler arkadaslar iyi dilekleriniz için

az sonra bebek görmeye gidiyoruz hastaneye
pazartesi günü doğdu Melissa

hayırlı olsun yeni bebis akraba mı ? arkadasının falanmı ?

kardeşim ön sağlığı, bütün spor elemelerini geçmiş. mülakattan elenmiş.. hayırlısı olsun. hem üzüldüm hem sevindim. karma karışığım..
fatmacım hakkında hayırlısı olsun benim yegenim 3 sene sonunda geçebildi mulakatları deneyim gerekiyor resmen mulakat deneyimi. insallah ileriki yillarda girer

istanbul lu bir nevi ev sahibi olarak teklif var israr yok..:)

uzun zamandır foto eklemiyordum. işte oğluşumuzun son halleri..
çok tatlı massallahh

haklısınız .
onemli olan baktıgı saat dilimi
pazarda bakacagına spor da baksın dimi ama bazı insanları degistirmek hele belli bir yastan sonra imkansız boyle kabul edip buna çok takılmamanız en hayırlısı olur hepiniz için yada yalan soylemek:) pazara deyip spora vs :)

yahu korkutmak amaclı yapmadım o da korkmadı zadten sasırdı buyuk saskınlık
yoksa eve yeni gelen bir komsu teyze olsa idim ece korkacak degildi ki:)

burcu bal konusunu bilmiyor olamazsın sanırım vermek istediginden veriyorsun
2 yastan once bal verilmesi çok sakıncalı karacigeri yoruyor hazmederken vucut çok zorlanıyor. pekmez vermiyormusun ?

sut de gunde yarım cay bardagı kadar veriyorum ben bebe biskuvisini sutle ezince yiyor birtek yoksa oguruyor bizimki ihlamurla falan yapınca.
eskiden berke donemi sut 1 yasınyda hemen baslanırdı simdi 14-15 aylara kadar cekmeye çalısıyorlar dr lar mama oneriyor bir sure daha
sut de kansızlıga yol acıyormus erken donem verildiginde

daha neler ne alaka en rahat yapılabilecek aktivite ayagında sallarken bile okursun
çok biliyor herkes yaaa
felaket tellalları resmen

gunaydın

günaydın hanımlar
bugün teyzoşa yemeğe davetliyiz kuzenler de var. güzel geçer ama tabi yiğit paşam izin verirse..

yesinler senin Yiğit kuşunu..maşallah pek datlu annesi..
teşekkürler canım..
güzel geçmiş ayy ne güzel yaa. doğum günümüz için sabırsızlandım okurken. gerçi biz sakaryada olacağımız için o kadar kalabalık olamayız heralde ama. neyse.
Maşallah yiğit koca adam olmuş dün gibi ya avuçlarımızın içinde kayboluyordu kafaları zemuszemus
di mi özlem yaa ne çabuk büyüyorlar maşallah..
ne güzel çıkmışsınız maşallah size..
resim faslımızı bir yakısıklıyla bitirioruz:)

yeyim ben o yakışıklıyı. saçlara bak yaa bitiyorum maşallah kuzuya.
hayırlısı burcu ya. nasip. güle güle kullanın hediyelerinizi. beğenmene sevindim.
Maşallah Yiğit'in boy kilo nedir ?
79-80 cm boyu kilo 10 kilo 100 gr filan kilo. ama üç aydır kilo almıyor. hastalıkları bitmedi yavrumun eskiden tombik bir bebekti şimdi ince uzun bir delikanlı oldu oğluşum maşallah :)
ben süte başlamayı çok istiyorum malum devam sütü içmiyor. bari onu içsin diye ama nafile.. ne kadar uğraşırsak uğraşalım içmek istemiyor. savaşıyor bizle adeta.
herşeyde vardır bir hayır

senin kayınvalide de maşallah iyilerden Allah bozmasın Allah herkese iyi kayınvalide nasip etsin

Maşallah Yiğit e boyu da bayağı uzamış kilosu da iyi görünüyor
evet meltemcim çok saolsun kayınvalidem. inş hep böyle gider aramız. iyilikler karşılıklı tabi.. yiğitime de maşallah.. :) uzadı baya. genlerden geliyor. baba 1,87 anne 170 olunca böyle oluyor :)
hayırlısı olsun esracım. baya üzülmüş kendisi. çünkü mülakatta çok güzel geçti hiç heyecanlanmadım. her sorduklarına da cevap verebildim. neden elendim anlamadım diyor. inte nasip.. annem çok sevindi ama. istemiyordu asker olmasını..

günaydın....

amanın buluşma fotoları çok güzel harika bi buluşma olmuş.... hepiniz birbirinden tatlı ve hoşsunuz... keşke bende olsayım o karede :))))

denizin geçmiş doğum günü kutlu olsun sanırım ben atladım..... güzel bi doğum günü olmuş.....

fatma ve yiğit çok güzel çıkmış fotolar.....

tazem tebrik ediyorum seni.... çok azimlisin...... valla kitap okunuyor istedikten sonra neden okunmasın uyurken okursun, sallarken okursun istedikten sonra herşeşye vakit var ama yapmak ismeyenlerin bahanesi çocuk 3 yaşınakadar okunmazmış daha neler askere gidene kadar okunmasın oldu olacak......

unutmadan özlemmm hediyene bayıldım çok güzel .... kesene fikrine sağlık..... esram güle güle kullan sende....

En sonunda 1 yaş aşımızı olduk...gecikmelide olsa olduk..ikisinide koldan yaptılar..imiirzalı hiç ağlamadı hemişereler maşallah maşallah diyerek yaptı aşımız..boy kilo süper...iki hafta sonra aile hekimimizle randevumuz var...kan tahlili filan bakılacak..
Sabahın 7 sinden beri ayaktayız uykumuz geldi yusuf paşayı yatırıp geliyorum..

mızırdayıp duruyor geçmişe bakamayacaım.öpüldünüz..aşı yapıldı üst
mdne yük kalktı..

buluşma fotoları şahane, üçünüzde pozitif enerji saçıyosunuz. ececimde çok sıcakkanlı anneciği gibi. yahom demek korktu ağladı tepelere tırmanırken korkmuyor ama farklı özel bir cocuk. teo da olsaymış keşke. nurdan'ın görüşmeler nasıl geçmiş? inşallah gönlüne göre olur.

Burcu bala süte başlamışsın. esra 2 yaşına kadar demiş ama bizim doktorda 1 yaşında bala başla dedi. kafam karıştı 2 yaşına kadar mı bekleyecek mişiz?

Fatmacım kardeşin için hayırlısı olsun annenin istememesi etkili olmuştur mülakatta :)) yiğit paşada cok tatlı maşallah. senin kayınvalideyi de alkışlıyorum helal olsun kadına.

damla cok geçmiş olsun. umarım iyileşirsin. doğum günü iyi geçmiş sıra bize geliyor. bir ara özeline bakarsın.

esra onaylanır inşallah evde çalışmak cok iyi olacak.

sabah okudum başka aklımda kalmadı atladıklarım kusura bakmayın.

Geçmiş olsun demek hiç ağlamadı ağır abimiz Darısı başımıza bu defa aşıdan çok korkuyorum artık çok bilinçliler benim tutmayacağım kesin eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…