hadi geçmiş olsun canım. atlattı kuzu. darısı bizimkilerin başına. maşallah diyim bu arada gelişimine. demek koldan oluyor ikisi de. ben bacaktan sanıyordum..En sonunda 1 yaş aşımızı olduk...gecikmelide olsa olduk..ikisinide koldan yaptılar..imiirzalı hiç ağlamadı hemişereler maşallah maşallah diyerek yaptı aşımız..boy kilo süper...iki hafta sonra aile hekimimizle randevumuz var...kan tahlili filan bakılacak..
Sabahın 7 sinden beri ayaktayız uykumuz geldi yusuf paşayı yatırıp geliyorum..
buluşma fotoları şahane, üçünüzde pozitif enerji saçıyosunuz. ececimde çok sıcakkanlı anneciği gibi. yahom demek korktu ağladı tepelere tırmanırken korkmuyor ama farklı özel bir cocuk. teo da olsaymış keşke. nurdan'ın görüşmeler nasıl geçmiş? inşallah gönlüne göre olur.
Burcu bala süte başlamışsın. esra 2 yaşına kadar demiş ama bizim doktorda 1 yaşında bala başla dedi. kafam karıştı 2 yaşına kadar mı bekleyecek mişiz?
Fatmacım kardeşin için hayırlısı olsun annenin istememesi etkili olmuştur mülakatta :)) yiğit paşada cok tatlı maşallah. senin kayınvalideyi de alkışlıyorum helal olsun kadına.
damla cok geçmiş olsun. umarım iyileşirsin. doğum günü iyi geçmiş sıra bize geliyor. bir ara özeline bakarsın.
esra onaylanır inşallah evde çalışmak cok iyi olacak.
sabah okudum başka aklımda kalmadı atladıklarım kusura bakmayın.
herkeze slm bebişler bir yaşına geldi herkezin gelişimi farklı fakat merak ediyorum neler yapabiliyorlar ben gayeye birşey öğretmekte çok zorlanıyorum hiç konuşalım dinlesin falan yok devamlı hareket halinde karıştıracak tırmanacak yer arıyor küpleri dizmeye çalışıyorum ama nerde hiç oralı degil belki 10 defa yaptım ama o hiç oralı olmuyor alıyor küpleri bir sağa atıyor bir sola yani 2 dk oturmuyor sabit yapabilidiği 2 şey bir alkış bir de baş baş anne baba mama diyor yürümeye niyeti hiç yok emeklemeyi tercih ediyor hayırdan hiç anlamıyorum acaba erken mi daha bazı şeyler için çözemedim
birde bizim gelişimimiz şöyle kilo 11300,boy 78 cm baş çevresi 48 sizce normalmi bana az gibi geldi
pervinim geçmiş olsun ..ne olduki böyle üşüttünmü acaba..
sanırım usutmusum canım ..bu sene tatil fena carptı beni ..gitmezolaydım su antalyaya...
birde bizim gelişimimiz şöyle kilo 11300,boy 78 cm baş çevresi 48 sizce normalmi bana az gibi geldi
:kedi: Teşekkürler cnm kiloları kamufle ettim Özdeyle ve siyahlarla siyahların kadınıyım artıkkselam arkadaşlar,
pervin,esra nurdan süpersiniz bayıldım size.birde ikramlara maşşallah onlar ne öyle:)))yahoo ile ecede çok tatlılar fakat teoyu göremedim
özlem saçların süper sende süpersin ayrıca hiçde kilolu görünmüyorsun.
esra işin için çok sevindim.inşallah olur
derya bizde dün olduk bir yaş aşısını .yanlız bizde aşının etkisimi bilmiyorum ishal oldu çınar.
sibelcim kargon geldi cok zarifsin kesene bereket canımcım cok guzel hersey.. telim emrahta oldugu icin arayamıorum oda karsıya gitti
dun gece felaketti uyuyamadım sabaha kadar bobregim agrıdı aynı hamileyken oldugu gibi oldu kusma agrı sızı saat 5te acile gittik apar topar ..idrar testi verdim iltihap cıktı agrı kesici vurdular geldik ama saat 10gibi yine cok fena sancım tuttu bildigin dogum sancısı koskoca kadın ben zırıl zırıl aglıorum agrı tutunca ilaçlarımı içtim uyudum biraz kendime geldim hala bisey yiyemedim midem cok fena ...neydş bu boyle anlamadım...emrahlada işlerimizi vardı anadolu yakasına gitcektik o tek gitti mecburen ben evde yatak dosek modundayım..saolsun kvaldem elif cok ilgileniolar hem benle hem eceyle..ecede surekli yanımda uzanıo anlamıs gibi oynuo yanıma yatıp yavrum benim
Buluşma fotoların bayıldım..nekadan zarif nekadan güzel vede hoşsunuz bayanlar..ev sahibi muhteşem ötesi bir insan zaten diyecek başka söz bulamıyorum..
ÖZLEM saçın renk ve model olarak çok yakışmış...canan ve kızınada maşallah oda iştahsızlar arasındaydı ama toparlamış ...
TAZE BURCU artk dönün sahalara özledik bea .. buarada heryerde sporundan vaz geçmedinya tebrikler..
ÖZLEM hediyen çok güzel gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?