2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkeze slm bebişler bir yaşına geldi herkezin gelişimi farklı fakat merak ediyorum neler yapabiliyorlar ben gayeye birşey öğretmekte çok zorlanıyorum hiç konuşalım dinlesin falan yok devamlı hareket halinde karıştıracak tırmanacak yer arıyor küpleri dizmeye çalışıyorum ama nerde hiç oralı degil belki 10 defa yaptım ama o hiç oralı olmuyor alıyor küpleri bir sağa atıyor bir sola yani 2 dk oturmuyor sabit yapabilidiği 2 şey bir alkış bir de baş baş anne baba mama diyor yürümeye niyeti hiç yok emeklemeyi tercih ediyor hayırdan hiç anlamıyorum acaba erken mi daha bazı şeyler için çözemedim

hadi geçmiş olsun canım. atlattı kuzu. darısı bizimkilerin başına. maşallah diyim bu arada gelişimine. demek koldan oluyor ikisi de. ben bacaktan sanıyordum..

hayırlısı olsun canım. belki de etkisi olmuştur. annelerin rızası çok önemli tabi..

selam arkadaşlar,
pervin,esra nurdan süpersiniz bayıldım size.birde ikramlara maşşallah onlar ne öyle:)))yahoo ile ecede çok tatlılar fakat teoyu göremedim
özlem saçların süper sende süpersin ayrıca hiçde kilolu görünmüyorsun.
esra işin için çok sevindim.inşallah olur
derya bizde dün olduk bir yaş aşısını .yanlız bizde aşının etkisimi bilmiyorum ishal oldu çınar.

guliz karısıklık olmus sanırım ben bal için 2 yasında dedim
sut iç in eskiden yıllar evel 1 yasında olunuca hemen veriyorlardı simdi ise 14-15 aylık olana kadar sutu ertelemek istiyor dr lar . ama 1 yas sonrasıda verilebilir tabi
ama bal için kesin olarak biliyoum ki 2 den once asla verilmemeli

ece epeydir hayırdan ıııhh falan dedigimzden anlyor mızıldansada elini çekiyor sehba ortuleri çiçekler elk fisleri tv falan hayırlar arasında . pekde ellemiyor zaten onune kadar tesadufen gelirse

birde bizim gelişimimiz şöyle kilo 11300,boy 78 cm baş çevresi 48 sizce normalmi bana az gibi geldi

gelisimi gayet guzel canım sana niye az gibi geldi

sibelcim kargon geldi cok zarifsin kesene bereket canımcım cok guzel hersey.. telim emrahta oldugu icin arayamıorum oda karsıya gitti

dun gece felaketti uyuyamadım sabaha kadar bobregim agrıdı aynı hamileyken oldugu gibi oldu kusma agrı sızı saat 5te acile gittik apar topar ..idrar testi verdim iltihap cıktı agrı kesici vurdular geldik ama saat 10gibi yine cok fena sancım tuttu bildigin dogum sancısı koskoca kadın ben zırıl zırıl aglıorum agrı tutunca ilaçlarımı içtim uyudum biraz kendime geldim hala bisey yiyemedim midem cok fena ...neydş bu boyle anlamadım...emrahlada işlerimizi vardı anadolu yakasına gitcektik o tek gitti mecburen ben evde yatak dosek modundayım..saolsun kvaldem elif cok ilgileniolar hem benle hem eceyle..ecede surekli yanımda uzanıo anlamıs gibi oynuo yanıma yatıp yavrum benim

Buluşma fotoların bayıldım..nekadan zarif nekadan güzel vede hoşsunuz bayanlar..ev sahibi muhteşem ötesi bir insan zaten diyecek başka söz bulamıyorum..
ÖZLEM saçın renk ve model olarak çok yakışmış...canan ve kızınada maşallah oda iştahsızlar arasındaydı ama toparlamış ...
TAZE BURCU artk dönün sahalara özledik bea .. buarada heryerde sporundan vaz geçmedinya tebrikler..
ÖZLEM hediyen çok güzel gerçekten...

Son düzenleme:
resimler gerçekten çok güzel..servis tabağını bi güzel inceledim Esra neler yapmış diye..ben olsam da hepsini hüpletirdim..Nurdan'ı da özlemişim ben

bebiklere laf yok zaten..bir numaralar..Yaho'nun saçlar sararmış..çok şeker olmuş kuzum benim

birde bizim gelişimimiz şöyle kilo 11300,boy 78 cm baş çevresi 48 sizce normalmi bana az gibi geldi

sizde geçmiş olsun aşınız olmuşsunuz..maşallah gelişimi gayet iyi...bakmak istersen presentıl hesaplama diye google'dan arat ..bak oradan ama gayet iyi..

:kedi: Teşekkürler cnm kiloları kamufle ettim Özdeyle ve siyahlarla siyahların kadınıyım artıkk Şükür sizde atlattınız aşıyı...

Bencede gayet iyi gibi görünüyor..

Kıyamam canım ya çok geçmiş olsun :teselli: antibiyotik falan kullanmayacak mısın?

Teşekkürler cnm şımarıcam bak şimdi Evet Ecoşun maşallahı var birden serpildi kuzu

aşımıza geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederiz...
bize koldan yapıldı ama bacaktanda vuruluyor sanırım..

SU olayı bizde hala hazır su kullanıyoruz..
SÜT muhallebi yada mısır unlu mamada süt kullanıyorum ama sütü direk vermeye 1.5 yaşında geçmeyi düşünüyorum..hala devam sütü veriyorum..

deryacım asınıza gecmiş olsun...

ozlemcim antibiyotik + agrı kesicim var gunde 2tane..onları içince biraz toparladım zaten

gecmiş olsun dileklerinize cok tskler

ece cok cılız belkide topiğin en cılız bebegi trye geldik geeli hasta ve işthsız vede kansızlık olunca cocugum kilo verdi aslında cok uzuluorum bu duruma ama simdilerde iyi ..ins evimize gidince hersey eskisi gibi guzel olcak

hareket bakımından cok hareketli yerinde durmuo hep yurumek istio oturmak istemio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…